kızlar günaydınnnnnnn ...
tüm hasta olanlara ve bna geçmiş olsun tekrar bi düzelemedim o na yanıorum .....
nasılsınız kuzular yaaaaaa...
biz ev meselesini askıya aldık nisana kadar bakmıcaz çünkü şuanda bulduğumuz evler maalesef yuyulamaz 5 ay boşa kira vermemiz gerekir o yüzden bıraktık ev bakmayı martta başlıcaz inşllahhh...
KIZLARRR BİDE SİZE Bİ SORU ????????????
şimdi biz nikahı 16:30 a aldık.. fotoğraf çekimi 12-2 arasında eve dönüş belki 3 gibi evden çıkış 3:45 gibi işte anca z.bununa nikaha yetişiriz şeklinde düşündük..
ama sonra benim aklıma ne geldi ben zaten fotoğraf çekilirken çok kasılan bir insanım birde nikahtan önce dış çekim iyice kasacak beni ay saçım ay kıçım aman gelinliğim derken iyice gerilicem...
birden aklıma geldi...
acaba ??????? nikahı 2,30 a alsakta kuaför-ev-nikah ve sonrasında yani en son fotoğraf çekiminemi gitsek acaba mesela 2,30 nikah 3,30 gibi takı bitmiş oluyor zaten nikah memurları uyarıyor çabuk olun diye... en geç 4,30 gibi çekimlere başlanır sonra da eve gelinir belki eğlenceye gidebiliriz ayaramaya çalışıyorum :18::18::18: ayy bilemedim yaaa...
en azından gelinle yerede otursam düşsemde ıslansamda bi derdim tasam olmaz diye düşündüm..
nikah salonunu aradım ok dediler ne zaman hangi saat istiyorsanız söleyin değiştirelim ama kararsız kaldım
sizce hangisi mantıklı
4,30 nikahımı
2,30 nikahımı
( hızlı resim sitesi açılmıyor burda..işyerindeyim de upload siteleri yasaklı malesef..göremedim gelniliğini canım akşam evden bakarım olmadı
özlemimmm bence de nikahtan sonra yapın kafanız rahat olsun kuzum yaa
üzerinizden yük kalsın
ama nikahta saç makyaj bozulur mu foto çekimine kadar bilemedim :26:
giz ağustos gelini olsun diye kampanya yapalımmmmm
haticeee ne alemsin kız insan sormaz mı bu seans başı parası mı diye
evet acıyo baya ama dayanıyosun mecbur kısa sürüyo diye
murat ömeri eleyerek haksızlık yaptı o nedenle ben çağrıya çok gıcığım
çok iyi sesler var yaaaa valla bakalım kim kazanacak
ben efe yi beğeniyorum mustinin takımından, sesi çok güçlü ilk çıktığı 'geçer' parçasını enfesss söylemişti
o zaman nikah saatini 2 ye alalım en iyisi yada 2,30 a
şimdide kararsızım 2 mi 2,30 mu diye özgem yaaaaaaa
hoşbulduk haticecimmmmmmm
ben de çok güldümmmm yaa profilimdeki cizgi karekterli fotorafı begenmemiş minik adam
özlemcim bence nikah sonrası yapabilirsiniz daha rahat olur gibime geldi
yok ben zaten altın birikimim oldugunuda söylemem. yarın öbürgün ev alırsak ozaman orataya çıkarırım. yani evlenince borcum var bozurayım merasiminede girmem. ben hep biriktirriken bi gün ev alırsak peşinat için lazım olur diye biriktirdim.hımmmmm bunu bilmiyordum.
umarım verirler en azından sana eşya konusunda destek olurlar.
ama eğer vermezlerse ileride bu durumu eşine söyleme derim, ablanla aran açılır yoksa
Oyam sanmıyorum benim abimle yengemde aynısını yaptılar hiçte senin onları düşündüğün gibi düşünmezler. Yada benim sütten ağzım yandığı için böyle söylüyorum.
KEsinlikle oyaya katılıyorum çünkü nişanda yaptıkları birkaç hareketten dolayı nişanlım şimdiden tepkili onlara bunları anlatmadığım halde
Birde bikini genital aynı yer mi? Yoksa farklı farklı mı?
Kısa süreceğini söylediler zaten de benim cildim hassas diye endişe ediyorum.
özlem Fotoğraf çekimlerinde ya öğle güneşi kullanılır.
4 ay sonra öğle güneşini veya akşam güneşinin saatini kendin hesaplamalısın veya fotoğrafçın biliyordur o tarihlerdeki saatleri.onla konuşmalısın.
Ayrıca dış çekimde kasılıyprum diye düşünme. çok iyi yönlendiriyorlar.
zaten onlar 1000den fazla foto çekiyor,illa ki kasmadan poz vermeye alışacaksın. 2 3 saatten fazla süren çekimler de insanı sıkar. (ben o kadar fotoğraf çekilmeyi severken bile ee bitmedi dedirttirdi bana)
bir deee 2,30 mu 4,30 mu diye düşünürken, iş saatini de düşün, biz ctesi 2,30da yaptık. tabi ctesi çalışanlar gelemedi.
ayrıca nikahta saç bozulmuyor. zaten evet hayır diyorsun on dakikada.
sonra ayakta dikilip milletle tokalaş. (benim gibi herkesi öpmezsenmakyajında bozulmaz )
a evet haklısın oyammmmm yaaaa... iş saati
o zaman 2,30 dan önce olmamalı ama 3 te geç olur diye düşündüm..
fotoğrafçı eğer 4,30 olarak kalırsa nikah 5,30 da takı bitse 6 gibi fot. başlar dedi ve güneşi yakalayamayız olmaz dedi...
nikahı erkene al en geç 4,30 gibi çekimlere başlayalım akşam güneşinide yakalarız dedi
Oyam sanmıyorum benim abimle yengemde aynısını yaptılar hiçte senin onları düşündüğün gibi düşünmezler. Yada benim sütten ağzım yandığı için böyle söylüyorum.
KEsinlikle oyaya katılıyorum çünkü nişanda yaptıkları birkaç hareketten dolayı nişanlım şimdiden tepkili onlara bunları anlatmadığım halde
yok ben zaten altın birikimim oldugunuda söylemem. yarın öbürgün ev alırsak ozaman orataya çıkarırım. yani evlenince borcum var bozurayım merasiminede girmem. ben hep biriktirriken bi gün ev alırsak peşinat için lazım olur diye biriktirdim.
bilmem kızlar söylesin aynı şeymi.. canım benm kide hassas. vitaminsizim bide elim hep kesilir mesela farkında olmadan:)
5kcık bişeycik olmaz. cesaretim olsa bacaklarımada giderimde çok zaman olur 30 dk 1 saat dayananam gibime geliyor
genital 5 dk:)
geçmiş olsun elifimmm dikkat et kendine yaa
ben grip aşısı oluyorum yıllardır onun sayesinde çok hasta olmuyorum geçen acayip doğuk yedim ama henüz tık yok
umarım hasta olmam hiç çekilmiyorum çünkü
adet oluyo gibi bişeyim o nedenle isssyeeeeeaaaaaan modundayım kaç gündür
Bende meraklardayım kuzumeliffff yavrummmm bende ağustosta felan olsun isterim yetişirsek bakalım cancağzım ne olacak meraklardayım bende
befin yanlış ifade ettim sanırım, eşine ablanlara para verdiğini söyleme. tabi birikimin olduğunu da söyleme de ablanlara verdiğini hiç deme. başına kakar durur Allah korusun. insan beşerdir şaşar demişler
bikini= genital diye biliyorum ben başka yermiymiş
kız bikiniyi bi üste bi de alta giyiyoruz. orası değil mi :44: yoksa arkası önü ayrı mı adlandırılıyor:44:
bu arada genital 5 dakka derken yanlış mı okudum :44::44:
yaaa huuu benim 5 dakka sürmez sanki 50 dakika anca yeter bana
a evet haklısın oyammmmm yaaaa... iş saati
o zaman 2,30 dan önce olmamalı ama 3 te geç olur diye düşündüm..
fotoğrafçı eğer 4,30 olarak kalırsa nikah 5,30 da takı bitse 6 gibi fot. başlar dedi ve güneşi yakalayamayız olmaz dedi...
nikahı erkene al en geç 4,30 gibi çekimlere başlayalım akşam güneşinide yakalarız dedi
hüseyin başkan anladım ve taklısın katılıyorum dedim:)
genitalle bikini aynı diye biliom5 dk dürüyor
ben koltuk altınada gidiyorum. zaten çok çıkmıodu bitti gibi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?