'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bence 2,30 da nikah yapın sonra fotoğraf çekimini rahat rahat yaparsınız o bitince de eğlenmeye gidersiniz.

( hızlı resim sitesi açılmıyor burda..işyerindeyim de upload siteleri yasaklı malesef..göremedim gelniliğini canım akşam evden bakarım olmadı

tamam canım bende yeni üye olduğum için başka nasıl yükleyebilirim bilmiyorum,yorumunu bekliyorum :)

o zaman nikah saatini 2 ye alalım en iyisi yada 2,30 a
şimdide kararsızım 2 mi 2,30 mu diye özgem yaaaaaaa

özlem Fotoğraf çekimlerinde ya öğle güneşi ya akşam güneşi kullanılır.
4 ay sonra öğle güneşini veya akşam güneşinin saatini kendin hesaplamalısın veya fotoğrafçın biliyordur o tarihlerdeki saatleri.onla konuşmalısın.
Ayrıca dış çekimde kasılıyprum diye düşünme. çok iyi yönlendiriyorlar.
zaten onlar 1000den fazla foto çekiyor,illa ki kasmadan poz vermeye alışacaksın. 2 3 saatten fazla süren çekimler de insanı sıkar. (ben o kadar fotoğraf çekilmeyi severken bile ee bitmedi dedirttirdi bana)

bir deee 2,30 mu 4,30 mu diye düşünürken, iş saatini de düşün, biz ctesi 2,30da yaptık. tabi ctesi çalışanlar gelemedi.

ayrıca nikahta saç bozulmuyor. zaten evet hayır diyorsun on dakikada.
sonra ayakta dikilip milletle tokalaş. (benim gibi herkesi öpmezsen makyajında bozulmaz )

Son düzenleme:

Bence de ömere çok haksızlık yaptı sırf çağrıya seninle finale gideriz dediği için, bende çağrıya uyuz oluyorum :))

İyi sesler var gerçekten...

hoşbulduk haticecimmmmmmm

ben de çok güldümmmm yaa profilimdeki cizgi karekterli fotorafı begenmemiş minik adam

özlemcim bence nikah sonrası yapabilirsiniz daha rahat olur gibime geldi

çok şekerdir benm kareşim:) şekek ya neler yazmış

hımmmmm bunu bilmiyordum.
umarım verirler en azından sana eşya konusunda destek olurlar.
ama eğer vermezlerse ileride bu durumu eşine söyleme derim, ablanla aran açılır yoksa
yok ben zaten altın birikimim oldugunuda söylemem. yarın öbürgün ev alırsak ozaman orataya çıkarırım. yani evlenince borcum var bozurayım merasiminede girmem. ben hep biriktirriken bi gün ev alırsak peşinat için lazım olur diye biriktirdim.

yazın eniştem yazlıga gidiyor iyi maaş alıyor. ozaman veririz dediler öyle umuyorum. arabaya olayını duyunca sıkıştırdım bende işte..
bilmem kızlar söylesin aynı şeymi.. canım benm kide hassas. vitaminsizim bide elim hep kesilir mesela farkında olmadan:)
5kcık bişeycik olmaz. cesaretim olsa bacaklarımada giderimde çok zaman olur 30 dk 1 saat dayananam gibime geliyor
genital 5 dk:)

a evet haklısın oyammmmm yaaaa... iş saati

o zaman 2,30 dan önce olmamalı ama 3 te geç olur diye düşündüm..
fotoğrafçı eğer 4,30 olarak kalırsa nikah 5,30 da takı bitse 6 gibi fot. başlar dedi ve güneşi yakalayamayız olmaz dedi...
nikahı erkene al en geç 4,30 gibi çekimlere başlayalım akşam güneşinide yakalarız dedi

kızlar tupperware almak isteyen yokmu:26:
50TL lik satışım kaldı.
düşünen varsa geliş fiyatından vericem
antartikalr indimde
2*400ml
2*800ml
1.3 ml
katalog fiyatı 65 ben 55 ve veriyorum

şeker kaplarda indirimde
4*300 ml ==> 42 yerine 35 TL

50TL lik satış yapmazsam üyeliğim olmayacak yardım istiyeyim dedim alan olur diye

akşam güneşiyle de ne romantik pozlar çıkar cnm:)

Son düzenleme:
özlem sen bence önce fotoğraf çekimini yaptır
sonra da nikah olsun
en iyisi o
hem kasmazsın kendini yaaa
düşünme rahat olamam diye

benim de çok ağzım yanıktır bu konuda.
inşallah verirler diye umut ediyorum :) (pozitif düşünce)

befin yanlış ifade ettim sanırım, eşine ablanlara para verdiğini söyleme. tabi birikimin olduğunu da söyleme de ablanlara verdiğini hiç deme. başına kakar durur Allah korusun. insan beşerdir şaşar demişler

bikini= genital diye biliyorum ben başka yermiymiş
kız bikiniyi bi üste bi de alta giyiyoruz. orası değil mi :44: yoksa arkası önü ayrı mı adlandırılıyor :44:

bu arada genital 5 dakka derken yanlış mı okudum :44::44:
yaaa huuu benim 5 dakka sürmez sanki 50 dakika anca yeter bana

Sağol kuzum ya, alış veriş heyecanı telaşe derken şifayı kaptık galiba
Grip aşısı olsaymışım bende keşkeee
Bende hasta olduğumda nazlı, şımarık biri oluyorum şuanki modum
Adet öncesi sendromuna bağlıyorum aynıı

eliffff yavrummmm bende ağustosta felan olsun isterim yetişirsek bakalım cancağzım ne olacak meraklardayım bende
Bende meraklardayım kuzum

hüseyin başkan anladım ve taklısın katılıyorum dedim:)

genitalle bikini aynı diye biliom 5 dk dürüyor
ben koltuk altınada gidiyorum. zaten çok çıkmıodu bitti gibi benimde

bence öncesinde yapın çekiminizi niye riske giriyorsunuz ki.
nikah sonrasında kv eve çağıracak yemeğe, (çağırır mı bilmiyorum ama genelde çağırır yakın akrabaları)
sonra siz eğlenmeye gidersiniz.
ne bileyim işte. + ları - lerini düşün iyice

hüseyin başkan anladım ve taklısın katılıyorum dedim:)

genitalle bikini aynı diye biliom 5 dk dürüyor
ben koltuk altınada gidiyorum. zaten çok çıkmıodu bitti gibi benimde

pardon o zman ben ifade edemediğim düşüncesine kapıldım

5 dakka sürdüğüne sevindim yaa
sevnsem ne olur, spora ödeyeceğimiz taksitlerden ötürü lazer hakkım yanmış bulunmakta
ya lazer ya spor dedi sporu seçtim

kızlar bu arada balayı yerleriniz ne alemde :) ayarladınız mı nereye gidiyorsunuz askıda mı :)

özlem bende hüseyin başkana katılıyorum..
ozaman yanınızda gelmeyen isteyen çok kişide olabilir..
ve giriş çıkış saatiniz istediğiniz gibide olabilir..
hüseyin başkan tecrübeli olarak konuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…