'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zamanı konusunda söyldiysen tamam diğer konularda sen olmasanda olur zaten büyükler konuşuyorlar

öyle canım.. bizimde arada bu konular yuzunden canımız sıkılıyo ama neyseki simdilik hemen tatlıya baglancak cinsten..

ama cok da korkmana gerek yok.. evet bu işler stresli işler o yuzden genelde evlilige yakın olsun ara uzamasın diyolar

ama bide su yandan bak evlilik hayatın boyunca hiçmi stresli bi doneminiz olmıcak, hiçmi kriz yasamıcaksınız

işte bence bu donemde olası krizlerle nası basa cıkıcaksın yada karsındakinin tepkileri bole konularda nasıl oluyo bunları goruyosun, daha iyi tanıyosun

benimkinin bi lafı vardır " evlilik kale gibidir, o kalenin mahremiyetini koruyup icerden dısarıya, dısardan da iceriye bişey sızdırmıcaksın" der...

işte bu donemde o kaleyi ne denli koruyup kollyabildiginizi olcuyosunuz içeriye ve dısarıya karsı... söz-nişan donemlerinde bunları yasamadan kısa surede evlenip bide evlendikten sonra yasayıp bocalamak da var işin ucunda.. eger zorluklar bizi guclendirip bize bişeyler katacak cinstense katlanılır napalım

çağlacım dediklerine katılıyorum. Nişanlılık dönemi zaten çiftlerin birbirini daha yakından tanıması içindir.

napıosn kuzum dışarlarda:))

Dün gece yazdığını görmemiim canım kusura bakma. Napiyim bir gün hayatımla buluştuk dün de arkdaşımla okula gittim yandal sertifikamı almak için başvuruda bulundum zaten onu da aldığım an okulla ilişkim kesilcek . tabi ben buna üzülmüyorum bir an önce işe girip haytımla evlenmek istiyorum.

nilcim ne güzel şeyler okudum senin için öyle

inşallah ek atama olur da sevgilim atanır da biz de evleniriz yaaa

zaten bizim çok uzun sürmez o törenler

bu arada kızlar sevdiğimin doğum günü 1 ay var daha.
karışık hediye kutusu yapmaya karar verdim.
saat aldım, parfüm set aldım traş losyon ve deodorantıyla
el kremi
çikolata
jelibon
ağrı kesici ilaç
gibi ıvırzıvır da ekelyeceğim.

sizden ricam deneyimli olan çok acaba daha ne gibi hediyeler eklenebilir kutuma.
kasım 3 sevgilimin doğum günü,vaktim var.

ben sevdiğimin kullandığı ve yıkamadığı havlusu istemiştin, hala da saklıyorum ve yıkamadım, onun yüzüne dokunur gibi oluyorum o havluyu dokunduğumda. hep de yanımdadır aldığı yastık ve havlusu, çok güzel oluyor :) ben ona yeni almıştım; ama kullandığın bir havlu daha güzel olur.

tşk ederm orkidem inş size de nasp olur cnm:))
hediye kutunda da yok yokmus cnm
senin de katkılarını beklerim:)

aslında ne de romantik
ama siz ayrısınız sizin için çok anlamlı ve tek başına çok özel.
hediye kutumda sanki yeterince ön planda kalmaz gibi.
ama bunu ayrıcana bi hediye yapabilirim doğum günü dışında.

bende minik yastığımı vermiştm cnm izmirde onun özleyince ağlamıstm bi keresinde rimel bulaşmıstı onu yıkamadan istemişti öylece verdm halada siyah siyah boyalı duruo yatanın üstünde hep, saç tokamı verdm çubuk şeklinde, bilekliğim onda bide:)
böyle manevi değeri yüksek olan seylerle daha mutlu olucaktır

Son düzenleme:
herkes mutlu herkes aşk kokuyor ne güzel..

orchidea ben de bu doğum gününde böyle şeyler düşünüyorum:)
3lü kutlu hediye kutusu alcam ben ama. her 3süne bişeyler falan işte.
geçen düğüde videomu çekmiştim yanında başka şeyler vardı
snde video çek çok mutlu olmuştu:)

bende tişörtümü ve 6 senedir bileğimden çıkarmadığım bilekliğimi vermiştim çok sevinmişti biz nede olsa gurbetteyiz uzak mesafeler var aramızda en azından bu eşyalara bakıp benim özlemimle başa çıkar özlüyorum 2 haftadır yok çok çok özlüyorum onu

ben bir de renkli bir kağıdı ince ince kesmiştim, sonra birbirine yapıştırıp yazı yazmıştım, mektup... sonra dürüm gibi yapıp şeritle bağlamıştım. okuması zor olsun diye yapmıştım uzun ve ince :) başka şeyler de vardı kutunun içinde, bunu da eklemiştim. ben dersteyken okumuştu, dışarda parkta beni beklemişti garibim uzak memleketten geldiği halde :) o sırada okumuş (ben olsam okumazdım karizmam sarsılır upuzun şey diye ), çok duygulanmış, o da küçük bir şiir yazmış o duygular üzerine. çok sevinmiş, mutlu olmuştu. ben de öyle... sonra ferman gibiydi mektubun ama çok güzeldi demişti :) bunu da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…