evden cıkamıyorum ki gunduzleri okuldan ve babamla alakalı gelmesi gereken belgeler var birinin postacıyı beklemesi gerekiyo malesef ve o kişi de genelde işsiz gucsuz ben oluyo
annemlerde sadece buyukler olsun hem gerek yok illa gelmene dediler
biz zaten annemle konustuk nişan zamanını olursa baharda olcak canım mart-nisan gibi olur dedik tatlım
işte bana neden bu kdr kasıosn gerginsn die soranlar için bunları düşünüorm cnm bende sadece söz nişan olayıyla bitmioki sonrasında böle görüşmelr anlaşmazlıklar bunları kaldırabilrmiyim bişileri yıpramak istemediğim için korkuorm, ama korkunun ecele faydası yok umarm bende güzel haberleri verebilirm kurabiyem çok tşkler:)
ben de nişanlanmak istiyorum
öyle canım.. bizimde arada bu konular yuzunden canımız sıkılıyo ama neyseki simdilik hemen tatlıya baglancak cinsten..
ama cok da korkmana gerek yok.. evet bu işler stresli işler o yuzden genelde evlilige yakın olsun ara uzamasın diyolar
ama bide su yandan bak evlilik hayatın boyunca hiçmi stresli bi doneminiz olmıcak, hiçmi kriz yasamıcaksınız
işte bence bu donemde olası krizlerle nası basa cıkıcaksın yada karsındakinin tepkileri bole konularda nasıl oluyo bunları goruyosun, daha iyi tanıyosun
benimkinin bi lafı vardır " evlilik kale gibidir, o kalenin mahremiyetini koruyup icerden dısarıya, dısardan da iceriye bişey sızdırmıcaksın" der...
işte bu donemde o kaleyi ne denli koruyup kollyabildiginizi olcuyosunuz içeriye ve dısarıya karsı... söz-nişan donemlerinde bunları yasamadan kısa surede evlenip bide evlendikten sonra yasayıp bocalamak da var işin ucunda.. eger zorluklar bizi guclendirip bize bişeyler katacak cinstense katlanılır napalım
napıosn kuzum dışarlarda:))
çağlacım dediklerine katılıyorum. Nişanlılık dönemi zaten çiftlerin birbirini daha yakından tanıması içindir.
ben geldim bi ugrayayım dedim
nil cim ne güzel seyler okudum cnm hakkınızda hayrlısı olsun ya
havlu ve ayna ekleyebilirsin.
senin de katkılarını beklerim:)tşk ederm orkidem inş size de nasp olur cnm:))
hediye kutunda da yok yokmus cnm
ben sevdiğimin kullandığı ve yıkamadığı havlusu istemiştin, hala da saklıyorum ve yıkamadım, onun yüzüne dokunur gibi oluyorum o havluyu dokunduğumda. hep de yanımdadır aldığı yastık ve havlusu, çok güzel oluyor :) ben ona yeni almıştım; ama kullandığın bir havlu daha güzel olur.
ben sevdiğimin kullandığı ve yıkamadığı havlusu istemiştin, hala da saklıyorum ve yıkamadım, onun yüzüne dokunur gibi oluyorum o havluyu dokunduğumda. hep de yanımdadır aldığı yastık ve havlusu, çok güzel oluyor :) ben ona yeni almıştım; ama kullandığın bir havlu daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?