ev hijyeni konusunda ersağ ürünlerini duyan ya da alan var mı? Ben doa urunlerini severek kullanıorum ama en son baktıgımda ev temizligi ürünleri yoktu
:26:
Burdayım kız kaçak.hoşgeldins en burdamıydın
etek çok güzelmiş.d
Sağ ol canım benimm:)çok şekerler güle güle kullan arkadaşım..
bende taaa geçen yıldan aldım birkaç parça eşyamııı çok hevesliyim tatile
şu aşamada alman normal tabii aşkoooobenim gibi balayı görmemiş moduna geçmeden rasyonel zaman dilimleri icinde hallediyorsun
benim daha otelim bile belli degildi ne biliodum acaba minicik sortları alırken alp daglarına balayına gitmicemizi
neyse ki gitmedik
Sağ ol Özgemmm hatunumm benim sana da alalımben de başlangıcı yaptım berfodannn antartikalarlan
diğerlerini de mart gibi alıcammm bu aralar maddi çöküşlerdeyim valla
pelinim cicilerin çok güzellll güle güle giyyy
ben daha bişi almadım balayı içünnn
tuğçe o kadar ucuz olmamalı ya :26: yani bak benim seans başı 120 oluyo pınar yazdı az önce (umarım isim konusunda yanılmıyorumdur) onun da 100 müş seans başı
İyi ki annem buraya da üye değil[sıze=3]kızlarrrrr hiç kimse amway kullanmak istemiyormu kendi evindeeeeee[/sıze]
o kadar tupperlar aldık ki bende sürüsüne bereket..
Hala alıyorum ve satıyorum
doyamadımmmmm....
Ama amwayde çok çok sağlıklı en azından kimyasal içermiyor..
Inanın bu fairy ler falan varya bire bir kanserojennnnnn
çıkmıyor 8-10 ton su ile durulasan anca çıkıyormuş kalıntıları....
OYAM HEMEN CEVAPLIYOUM
hayırlı olsun pelin
Kızlar nişanlığımın içine şunu almayı düşünüyorum ne dersiniz?:26:
Eki Görüntüle 620167
Büstiyer hiç kullanamdım, hiç fikrim yok
Kullanan bilen varsa tavsiye verebilir mi bana?
ben de başlangıcı yaptım berfodannn antartikalarlan
diğerlerini de mart gibi alıcammm bu aralar maddi çöküşlerdeyim valla
pelinim cicilerin çok güzellll güle güle giyyy
ben daha bişi almadım balayı içünnn
tuğçe o kadar ucuz olmamalı ya :26: yani bak benim seans başı 120 oluyo pınar yazdı az önce (umarım isim konusunda yanılmıyorumdur) onun da 100 müş seans başı
Özge cim dediğim yer çok kurumsal ve büyük bi yer istanbulda 4 şubesi var nexus güzellik merkezi Cihaz olarak da alexandr kullanıolar Gayet iyi yani netten araştır istersen
ev hijyeni konusunda ersağ ürünlerini duyan ya da alan var mı? ben doa urunlerini severek kullanıorum ama en son baktıgımda ev temizligi ürünleri yoktu
:26:
Annem kullanıyor ve çoook memnun kurabiyem.
Amway'den daha kaliteli buluyor.
Kızlar nişanlığımın içine şunu almayı düşünüyorum ne dersiniz?:26:
Eki Görüntüle 620167
Büstiyer hiç kullanamdım, hiç fikrim yok
Kullanan bilen varsa tavsiye verebilir mi bana?
Özge cim dediğim yer çok kurumsal ve büyük bi yer istanbulda 4 şubesi var nexus güzellik merkezi Cihaz olarak da alexandr kullanıolar Gayet iyi yani netten araştır istersen
çok şanslısın o zaman canım ya muhakkak değerlendir
16 seans da çok fazla hem :26:
valla koltuk altı+ genitale her seans 160 veriyom, ara seanslar da oluyo 2 hafta sonra onlar ücretsiz
acaba seninki de 8 ana seans 8 ara seans mı
ben pierre carden kıllandım nişan elbisesinin altına ve inanılmaz rahatsızlık verici birşey
elifimm
çookk rahatsızz bişey o asla kimseye tavsiye etmiyorum
nişanda kuaförde giydim saçım yapılırken daha o dakikadan itibaren sırt kemiklerim tutuldu
cünkü hep dik durmak zorundasın 2 dk sırtını şöyle bi eğemiyosun
düğünde hiçbir kuvvet giydiremez bana onu
O kadar ayrıntılı bilmiyorum cnm 3 arkadaşım gidiyo onlardan bildiğim kadarıyla 16 seans 400 tl genital popo artı 1 parmak kenarlara taşan yerlere kadar alıyolarmışBide kuaför bölümüde var her gittiğimde halkla ilişkilerde bi kadın var gelip dikiliyor lazer yapalım llazer yapalım şöyle böyle kampanyalarımız var diye sinir oluyodum ona şimdiye kadar hiç dinlemedim ama bi daha gittiğimde düşünücem açıkçası evlenince ağda çok zor olucak (
yok canım 8 seans toplamı o seans başı değil kampanyadacanım çok ucuz bu neden böyle ki:44:
bide 16 seans
ıpl mi acaba cihaz:26:
senansımı 280
seninki de çok pahalı
yani seansı o kadar olamaz yani bence başka yerlere bak canım ama cihaz ıpl olmasın dikkat et
ben çok acı duymadım,ki ağda yaparken ağlayan biriyim ben düşün o kadar tatlıdır canım
sinek ısırığından hallice geldi bana
ve çok kısa zaten bitti mi yani olmuştum ben
anlamıyosun ne ara olmuş yani
zeytin gözlüm diye bir tek babam severdi çok sağol canımBurdayım kız kaçak.
Bende tupper istiyorum dedim. Hiç görmüyosun ki
Sağ ol canım benimm:)
kuşum zaten irrasyonel zamanda halledemezdim ki sebeplerini biliyorsunpaldır küldür nikah masasına oturttu beni adam neredeyse
inşallah çok güzel geççek balayımız her birimizin
Sağ ol Özgemmm hatunumm benim sana da alalımBen her gün takipteyim artık
İyi ki annem buraya da üye değil
Gerçi biliyor hep bunları, hatta loc, amway, ersağ gibi firmaların öncülerinden kendisi
Sağ ol zeytin gözlüm :)
çok şanslısın o zaman canım ya muhakkak değerlendir
16 seans da çok fazla hem :26:
valla koltuk altı+ genitale her seans 160 veriyom, ara seanslar da oluyo 2 hafta sonra onlar ücretsiz
acaba seninki de 8 ana seans 8 ara seans mı
bende etmiyorum ama elbisede çok güzel duruyor hakkını yemeyelim.elifimm
çookk rahatsızz bişey o asla kimseye tavsiye etmiyorum
nişanda kuaförde giydim saçım yapılırken daha o dakikadan itibaren sırt kemiklerim tutuldu
cünkü hep dik durmak zorundasın 2 dk sırtını şöyle bi eğemiyosun
düğünde hiçbir kuvvet giydiremez bana onu
canım bende geçen ay nexustan tam paket aldım 1200 tl ye...
ben arkadaşımın vip indirimini kullandım
bi arkadaşımda sadece genitali 320 tl den aldı 16 seans
ben zeytinburnu şubesinde başlıcam ama satınalımı bahçelievlerden yaptım
Kuzum buda le jardin..
Nişanlığın altına neden rahatsız oldun sen?
Allah Allah ya..
Eee ben ne yapacam şimdiiiii
Atlette giyecek halim yok ya
Öbür türlü de elbise daha kötü duracak gibi geliyor ve taşları batıyor sanki..
tünaydın kızlar
lazerciler sorum sizlere ; k.aştına lazere gittim. cihazda epl mi ne yazıyordu.. sordum bunun alexle farkı ne diyeböyle baktı. bu zaten alex dedi.cihaz adı böyle geciyor dedi.
daha önce baska yerde kandırıldıgım icin emin olamadım. normal nokta atısı yaptı.sonra bepanthen sürdü.. bugün yıkanma dedi. haftaya kontrole gitcem. 5 seans yeterli olur dedi.
sorum şu ben kandırıldım mı yine :44::44:
Aaaaa hadi yaaa ozaman pazarlık payı var demekkiNerdekinden anlaşmış arkadaşın özlemcim Bende sadece genital istiyorumda :26:
tünaydın kızlar
lazerciler sorum sizlere ; k.aştına lazere gittim. cihazda epl mi ne yazıyordu.. sordum bunun alexle farkı ne diyeböyle baktı. bu zaten alex dedi.cihaz adı böyle geciyor dedi.
daha önce baska yerde kandırıldıgım icin emin olamadım. normal nokta atısı yaptı.sonra bepanthen sürdü.. bugün yıkanma dedi. haftaya kontrole gitcem. 5 seans yeterli olur dedi.
sorum şu ben kandırıldım mı yine :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?