bende bitsin gideyim diye düşünüyorum
ben nişana doğru 4 kilo aldım ve senelerdir çıt kırıldım modundaydım spor gerçekten çok iyi aldırıyor
yok tatlım düğün benim ama ben foto çekimini 1 hafta önce saç provası yaptıracağım gün yaptırcam
aslım şöyle sorayım cihaz hava üflüyormuydu;?
ve tabanca gibi ince bir uçtanmı lazaer veriyorlardı.. eğer boyleyse alex o...
eğer değilse jel sürüp vücuduna değidirerek yapılıyorda o ıpl lazer
canımmmmm
benim arkadaşım oranın 6 yıllık müşterisi onun vip kartı var....
ve beni tavsiye edince otomatik bana % 20 indirim yaptılar... aynı şekilde benim arkadaşımıda tavsiye gösterdi onada %20 yaptılar...
istersen senin içinde sorarım tavsiye olursa sanada %20 yaparlar genital 16 seans 320 ye denk gelir
Canım çok ii olurda peki o 320 yi nakit mi ödüyosun bu ay param yokda Karta taksit falan olsa iyi olurdu Yaparlar mı acaba :44:
tünaydın kızlar
lazerciler sorum sizlere ; k.altına lazere gittim. cihazda epl mi ne yazıyordu.. sordum bunun alexle farkı ne diyeböyle baktı. bu zaten alex dedi.cihaz adı böyle geciyor dedi.
daha önce baska yerde kandırıldıgım icin emin olamadım. normal nokta atısı yaptı.sonra bepanthen sürdü.. bugün yıkanma dedi. haftaya kontrole gitcem. 5 seans yeterli olur dedi.
sorum şu ben kandırıldım mı yine :44::44:
evlenip eve bi yerleseyim de artık bakıcam bu mevzulara da....
kız özgiş bu ara hiç selam sabah yok küsmüyüz
yok kuşum kandırılmamışsın alex o
acıdı mı kız canın
aaa olur mu çağloşum denk gelmemiş heraldee gel öpeyim seni biii
lazer konuşuyoz baksana kızların seanslar çok uyguna geliyo ben bi sürü para bayılıyom üzüldüm valla
özgeee biz kazıklanıyomuyuz ne
Oya Aslıyı yok yazdın mıııııı
yazdım yazdım
sınıfta kalıcak bu gidişle
berfin benim spor senelik ücret aldı. ben spor ve git gide büyüyen göbüşüm için, aşkımda kilo almak için gelicek.
demek tek değilmiş kilo almak için giden
elifffffffffffffffffffal sana
kaç devamsızlık hakkım var
bende evlenince gitmek istiyorum spora.yoksa ben verdiklerimi de alcam bu gidişle düğüne dek
genitale gidenler ben cok tırsıyom ya gitmek istemiyorum .
kızlar neden genitalinize EMLA kremi kullanmıyorsunuz ben 4 seansıma onunla gittim ve 0 sıfır acıyla çıktım seanstan. uyusturuyr deri üstünü ve altını
haaa şimdi hurafeci arkadaşlar çıkmasın meydana baştan yazayım..
öyle vajinada hissizlik falanda yamıyor hurafe onlar birebir ben kullandım ilk 4 seansa yetti krem ve azalınca zaten az acıyor
Bilmiyorum canım.ersağ zaten amwayin çakması..bire bir taklidi diye biliyorum
hatta satanlarda öyle diyor türk çakması diye öyle tanıtıyorlar
amwayin adını kullanarak tanıtım yapılıyor
Oldum bilepelin
feyysss booktan yazdım telefon numaramı:)
telefon sapıkım olurmusun
zeytin gözlüm diye bir tek babam severdi çok sağol canım
bende evlenince gitmek istiyorum spora.yoksa ben verdiklerimi de alcam bu gidişle düğüne dek
ayy ne bilim be canımmm öyle oluyo galiba baksanaaa
16 seans 400 lira
8 seans 280 lira
benimki ise 16 seans 1920 lira
8 seans 960 lira
kızlar neden genitalinize EMLA kremi kullanmıyorsunuz ben 4 seansıma onunla gittim ve 0 sıfır acıyla çıktım seanstan. uyusturuyr deri üstünü ve altını
haaa şimdi hurafeci arkadaşlar çıkmasın meydana baştan yazayım..
öyle vajinada hissizlik falanda yamıyor hurafe onlar birebir ben kullandım ilk 4 seansa yetti krem ve azalınca zaten az acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?