- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
bugün raporllu sayıyoruz seni
sağlık ay pardon kıl problerin için geç geldin
özgeemm, dün bahsetmiştin geçmişi okurken gördüm ama sonra üstüne başka konular konuşulduğundan yazamamıştımm, şimdi yazcam
sevdiceğinle italyaya gitmek istiyodunuzz, daha önce de konuşmuştuk. biz de düğünden 3-5 ay sonra italya istiyoruuuzzinşallah durumumuz ve zamanımız el verir de giderizzzz. aklında bulunsun canım turla falan görüşürseniz bana da bilgi verir misin? aynı şekilde benimde aklımdasınız, biz görüşürsek sana haber vereyim.
pelinimm balayınız antalya belekte diye okudum ama hangi otel göremedim kuşumm. nereye gidiyosunuz. balayı cicilerin de çok güzel, çok yakışacak fıstıklı lokumumaaa
Nurayım benim lokumum gelmişözgeemm, dün bahsetmiştin geçmişi okurken gördüm ama sonra üstüne başka konular konuşulduğundan yazamamıştımm, şimdi yazcam
sevdiceğinle italyaya gitmek istiyodunuzz, daha önce de konuşmuştuk. biz de düğünden 3-5 ay sonra italya istiyoruuuzzinşallah durumumuz ve zamanımız el verir de giderizzzz. aklında bulunsun canım turla falan görüşürseniz bana da bilgi verir misin? aynı şekilde benimde aklımdasınız, biz görüşürsek sana haber vereyim.
pelinimm balayınız antalya belekte diye okudum ama hangi otel göremedim kuşumm. nereye gidiyosunuz. balayı cicilerin de çok güzel, çok yakışacak fıstıklı lokumumaaa
yok kuşum kandırılmamışsın alex o
acıdı mı kız canın
aaa olur mu çağloşum denk gelmemiş heraldee gel öpeyim seni biii
lazer konuşuyoz baksana kızların seanslar çok uyguna geliyo ben bi sürü para bayılıyom üzüldüm valla
inşallah inşallahhhhhayy evet nurayım yaa hatta beraber gitsek falan dediydiiik
tamam canım benim aklımdasınız zaten inşallah gideriz yaaa
sevdicek bakınıyo turlara netten düğün bi geçsin de düzgünce incelicez bakalım gerçi önceden almak daha iyi ama şimdi alamayız tabiii
inşallah hepimizin hasılat iyi olur da gideriz
pelinimmm, hayırlı olsun oteliniz. çok güzel olucaakkk o günler bi gelsiiinnnNurayım benim lokumum gelmişNerelerdesin sen ballı lokma tatlım
Antalya Belek'te evet lokumum. Spice Hotel'e gidiyoruuuuz biiiiizHint olcam ben
Ama ben buna koptuuuuuuuuuuuuuuummm
Anneme facebook'tan fındık kurdunun attığı sayfayı mesaj gönderdim. Artık iletişimimiz facebook uzerinde yürüyo.
Akşam da bana kapıyı açmadı diye trip attım. Ve ağzımdan kaçırdım.115 gün sonra ben bu kapıyı çalmıcam ama yaaa dedim. Kadın şok oldu, pelin sana inanmıyorum artık gün de mi saymaya basladın dedi.
Gözden düştüm kızlar çook fena.
inşallah inşallahhhhh
pelinimmm, hayırlı olsun oteliniz. çok güzel olucaakkk o günler bi gelsiiinnn
çok hızlı ilerliyo topikcik ben yetişemiyorumm bu hıza geriden geliyom birazcık :26:
olurmu canım 10 taksite kadar yapıyorlar..
ama ben arkadaşıma bir sorayım referans olmayı kabul edermi .... inşallah eder
benimkisinin içinde herşey vardı.ben de kilo alamıyorum ya sporada gittim ama olmuyorhangi sporu yaptın ki ben pilatese gitmiştim gündaşımm :))
Gidince neresine bakayım alex mi diye sonuçta ben makineyi tanımıyorum.şimcik alıntı yapamadım inşallah unutmam yazarken
tuğçe 16 seans ana seansmış bak referansta var kaçırma fırsatı başla 320 olursa daha iyi tabi ama 400 bile alex için iyi bi fiyat
hatice 8 seans 280 ise seansı 35 tl oluyor çok ucuz canım bi bit yeniği çıkmasın altından:44::44:
cihaz alex ise nası bu kadar uygun olur ki:26:
kampanyada bi yere kadar sonuçta gidip detaşlı öğrensen bi yerinde incelesen:26:
aslııı önce hoşgeldin
aletin üstünre tam olarak ne yazıyodu hatırlıyomusun?epl demişsin ama:44::44:
mesela alexin farklı modelleri oluyor öyle bişimi acaba:44::44:
eliff canım istersen al evde dene bikaç saat
dayanabileceksen giy,giyemeszen çeyize koy elbet lazım olur
benim boyum uzun ya eğilememk çok rahatsız ediyor beni
hmm başka varmıydı kii:44::44::44:
Heyt bende bu fiyatlara sormuştum birçok yerdeayy ne bilim be canımmm öyle oluyo galiba baksanaaa
16 seans 400 lira
8 seans 280 lira
benimki ise 16 seans 1920 lira
8 seans 960 lira
Emla krem ne kadar?
kızlar neden genitalinize EMLA kremi kullanmıyorsunuz ben 4 seansıma onunla gittim ve 0 sıfır acıyla çıktım seanstan. uyusturuyr deri üstünü ve altını
haaa şimdi hurafeci arkadaşlar çıkmasın meydana baştan yazayım..
öyle vajinada hissizlik falanda yamıyor hurafe onlar birebir ben kullandım ilk 4 seansa yetti krem ve azalınca zaten az acıyor
Bilmiyorum canım.
Bizim burda satan kişi hiç amway çakması demedi.
Sadece içinde bulunan herşeyin doğal ve fabrikasyon malzeme olmadığını söyledi.
Köpüksüz temizlik sağladığı için kanserojenlik yaratmadığından bahsetmişti.
Bana sorsan ben köpür köpür köpürmesini istiyorum ama o sağlıklı değilmiş işte. :26:
Oldum bileEvinizin sapığı geldi haaağnım hemi de whatsapp sapığı
Kuzum seni üzdüysem affet.
Geçmiş olsun çağlam gıcık oluyorum bu tür yerlereop beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kusummm
beni kadar kimse kazıklanmıs olamaz yeaa
malum yarıda kaldı paramın da yarısı yandıgüvenilir biyer olması cok onemli...
ben de hala devam edicem... su hesapla ben de 3 seans komple genital, 2 seans tüm bacak ve koltuk altı icin 1500 lira ödedim
en cok ben kazıklandım yaniparamı da geri vermiyor adam özgişim yaaa... elimde belge var su tarihte odıcem yazdı kagıda altına imza attı yani kaseledi ve ben hala alamıorum paramı
alsam su dar zamanda bana cok yardımı olcak o meblanın
vuhuuu italya turları konuşlmuş nurayım ve özgem üdn arkadaşım jolly tura sordu gittim 650 750 euro arası dedi ama ekstralar varki ben bir turla maileşmiştim sanırsam pronto turdu mesela gondola binmek vs onların hepiciği extraya giriyor benim vespayla şehri gezmek gibi bir hayalim va ro yüzden gitmek istiyorum bakalım prag yada italya çok iyi olur yaaaa iki yeride çok seviyorum
Merhaba hepinize
yaz geliyor artık düğün derneklerde başlıyor.
Lazer hakkında bende fikrimi söyleyim 2 seans gittim henüz IPL ile girdim. 3. Seansımda kesinlikle emla krem istiyorum.. işe yaramıyor falan dedikleri için diğer seanslarda dayanmaya çalıştım ama olmuyor..
Ağda yapılırken kıkır kıkır gülen birisiyim bu arada gram acı da hissetmem
Evlendikten önce yada evlendikten belli bir süre sonra gitmenizi tavsiye ederim her seanstta jilet ile alacağınız için ilk zamanlar sıkıntı olaiblir. ( jileti sevmeyen birisiyimdir )
benimkiler alıştı artık bi kere babamın yanında ağzımdan kaçırmıştım şu kadar kaldı diye, bi ters ters baktı bana o gün bugundür sölemiyom onun yanında
sevdiceğe hep test yapıyodum artı o bana soruyo kaç gün kaldı diye 143 kaldıııı
100ler bitsin artık
kızlar neden genitalinize EMLA kremi kullanmıyorsunuz ben 4 seansıma onunla gittim ve 0 sıfır acıyla çıktım seanstan. uyusturuyr deri üstünü ve altını
haaa şimdi hurafeci arkadaşlar çıkmasın meydana baştan yazayım..
öyle vajinada hissizlik falanda yamıyor hurafe onlar birebir ben kullandım ilk 4 seansa yetti krem ve azalınca zaten az acıyor
benim sevdicek prag a gitmiş gezmeye arkadaşıyla
ben kıskanç olduğum için hiç sormadım nasıldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?