'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgeemm, dün bahsetmiştin geçmişi okurken gördüm ama sonra üstüne başka konular konuşulduğundan yazamamıştımm, şimdi yazcam
sevdiceğinle italyaya gitmek istiyodunuzz, daha önce de konuşmuştuk. biz de düğünden 3-5 ay sonra italya istiyoruuuzz inşallah durumumuz ve zamanımız el verir de giderizzzz. aklında bulunsun canım turla falan görüşürseniz bana da bilgi verir misin? aynı şekilde benimde aklımdasınız, biz görüşürsek sana haber vereyim.

pelinimm balayınız antalya belekte diye okudum ama hangi otel göremedim kuşumm. nereye gidiyosunuz. balayı cicilerin de çok güzel, çok yakışacak fıstıklı lokumumaaa

ayy evet nurayım yaa hatta beraber gitsek falan dediydiiik
tamam canım benim aklımdasınız zaten inşallah gideriz yaaa
sevdicek bakınıyo turlara netten düğün bi geçsin de düzgünce incelicez bakalım gerçi önceden almak daha iyi ama şimdi alamayız tabiii
inşallah hepimizin hasılat iyi olur da gideriz

Nurayım benim lokumum gelmiş Nerelerdesin sen ballı lokma tatlım

Antalya Belek'te evet lokumum. Spice Hotel'e gidiyoruuuuz biiiiiz Hint olcam ben

Ama ben buna koptuuuuuuuuuuuuuuummm

op beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kusummm

beni kadar kimse kazıklanmıs olamaz yeaa

malum yarıda kaldı paramın da yarısı yandı güvenilir biyer olması cok onemli...

ben de hala devam edicem... su hesapla ben de 3 seans komple genital, 2 seans tüm bacak ve koltuk altı icin 1500 lira ödedim

en cok ben kazıklandım yani paramı da geri vermiyor adam özgişim yaaa... elimde belge var su tarihte odıcem yazdı kagıda altına imza attı yani kaseledi ve ben hala alamıorum paramı

alsam su dar zamanda bana cok yardımı olcak o meblanın

Anneme facebook'tan fındık kurdunun attığı sayfayı mesaj gönderdim. Artık iletişimimiz facebook uzerinde yürüyo.

Akşam da bana kapıyı açmadı diye trip attım. Ve ağzımdan kaçırdım. 115 gün sonra ben bu kapıyı çalmıcam ama yaaa dedim. Kadın şok oldu, pelin sana inanmıyorum artık gün de mi saymaya basladın dedi.

Gözden düştüm kızlar çook fena.

inşallah inşallahhhhh

Nurayım benim lokumum gelmiş Nerelerdesin sen ballı lokma tatlım

Antalya Belek'te evet lokumum. Spice Hotel'e gidiyoruuuuz biiiiiz Hint olcam ben

Ama ben buna koptuuuuuuuuuuuuuuummm
pelinimmm, hayırlı olsun oteliniz. çok güzel olucaakkk o günler bi gelsiiinnn
çok hızlı ilerliyo topikcik ben yetişemiyorumm bu hıza geriden geliyom birazcık :26:

amma koca meraklısıymışsın (bende saydığımda annemin cevabı bu oldu)

inşallah inşallahhhhh

pelinimmm, hayırlı olsun oteliniz. çok güzel olucaakkk o günler bi gelsiiinnn
çok hızlı ilerliyo topikcik ben yetişemiyorumm bu hıza geriden geliyom birazcık :26:

Evet nurayım lokumum çook güzel olcak hemde

Bende bazen yetişemiorum valla nurayım, üstteki karikatür gibi hatun milletiyiz dır dır dır.

vuhuuu italya turları konuşlmuş nurayım ve özgem üdn arkadaşım jolly tura sordu gittim 650 750 euro arası dedi ama ekstralar varki ben bir turla maileşmiştim sanırsam pronto turdu mesela gondola binmek vs onların hepiciği extraya giriyor benim vespayla şehri gezmek gibi bir hayalim va ro yüzden gitmek istiyorum bakalım prag yada italya çok iyi olur yaaaa iki yeride çok seviyorum

benimkiler alıştı artık bi kere babamın yanında ağzımdan kaçırmıştım şu kadar kaldı diye, bi ters ters baktı bana o gün bugundür sölemiyom onun yanında
sevdiceğe hep test yapıyodum artı o bana soruyo kaç gün kaldı diye 143 kaldıııı
100ler bitsin artık

olurmu canım 10 taksite kadar yapıyorlar..

ama ben arkadaşıma bir sorayım referans olmayı kabul edermi .... inşallah eder

Sen bi sorda cnm bende nexusun müşterisiyim en az 5 senedir Banada yapmak zorundalar banane banane Zaten hala tereddütlüyüm lazerle ilgili Kendileri kaybbederler Hıııhhh

ben de kilo alamıyorum ya sporada gittim ama olmuyor hangi sporu yaptın ki ben pilatese gitmiştim gündaşımm :))
benimkisinin içinde herşey vardı.
Yüzme, plates, aletler dans vs.

Gidince neresine bakayım alex mi diye sonuçta ben makineyi tanımıyorum.
Henüz benimkiylede tanışmadığından ucunuda bilmiyorum tabancamı diye:18:

ayy ne bilim be canımmm öyle oluyo galiba baksanaaa
16 seans 400 lira
8 seans 280 lira
benimki ise 16 seans 1920 lira
8 seans 960 lira
Heyt bende bu fiyatlara sormuştum birçok yerde

Emla krem ne kadar?

Hayır canım birden okuyunca içimde garip birşey hissettim.
Uzun süredir duymamıştım ondan

Geçmiş olsun çağlam gıcık oluyorum bu tür yerlere

Merhaba hepinize

yaz geliyor artık düğün derneklerde başlıyor.

Lazer hakkında bende fikrimi söyleyim 2 seans gittim henüz IPL ile girdim. 3. Seansımda kesinlikle emla krem istiyorum.. işe yaramıyor falan dedikleri için diğer seanslarda dayanmaya çalıştım ama olmuyor..

Ağda yapılırken kıkır kıkır gülen birisiyim bu arada gram acı da hissetmem

Evlendikten önce yada evlendikten belli bir süre sonra gitmenizi tavsiye ederim her seanstta jilet ile alacağınız için ilk zamanlar sıkıntı olaiblir. ( jileti sevmeyen birisiyimdir )

Son düzenleme:

benim sevdicek prag a gitmiş gezmeye arkadaşıyla
ben kıskanç olduğum için hiç sormadım nasıldı diye

Merhaba uzun süredir yoktun ya da ben görmüyordum nirelerdesin?

Özgem bende abimle veya annemle tartıştığımda az kaldı kurtuluyorsunuz benden diyorum sus pus oluyorlar.
Sanırım artık onlarda alıştılar bana

emla kremde pahalı ama bence bide ona para vermeyin

tamam bi acı var lazerde ama öyle abartılcak kadar deil. 5DK cık sürüyor. aklımdan bi ton şey geçiriyom ilerde hiç olmayacak temiz olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…