'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

emla kremde pahalı ama bence bide ona para vermeyin

tamam bi acı var lazerde ama öyle abartılcak kadar deil. 5DK cık sürüyor. aklımdan bi ton şey geçiriyom ilerde hiç olmayacak temiz olcaksın

aynen aynennn
içimden telkin ediyorum ben de az kaldı dayanacaksın birazdan bitçek diye
canım yaaaaa hiç o açıdan bakmadım ben deli gibi gitmek istiyorum pragaaaa kıskançlığı bırak kızzzz

ya daha önce gitti ya kimlerle tanışmıştır acaba orda, kimseye bakmışmıdır sonuçta iki bekar adam gittiler tarzı kıskançlık benimki

Haticem,Pınarım teşekkür ederim yorumlarınız için ben ne yapacam bakalım:26:
Kuğu gibi olmak adına kullanacam galiba

Aslım benim nişanlığın içinde yok da

Bu arada ben genital seans başı 150 tl ye
k.altı 50 tl ye gidiyorum
iki ayda bir oluyor,aylık 100 100 ödüyorum
Kontrol seansı da 10 gün sonra oluyor
Benimde alex
Ağrı pek olmuyor ama malum yer içlerinde zor duruyorum
İnanılmaz memnunum amaaa

aynen ben 1kere iğneliye gittim.
öldüm öldüm dirildimm koltuk latına gitmiştim.
benm arkdaşım komple vucut iğleli epilasyonda bitirdi düşün..
her bir kıl köküne bir akım..

onun için 5 dkcık bişey deil. kremde almayın bnce. vermeyin 40 liranızı oraya

sen benm sevdiceğe huy açısından çok benziyorsun benmkdee böyle sorularla boğuşurdu deliii yaaa şimdi arkadaşlarm italyaya gidicekler kızlara dün akşam ayyy gitmeyin ilerde kocanızla gidin sonra sorar neden gittiniz naptınız die kızlarda sen iyicene sevdiceğine benzedin gizzz aaaaaa başlıcam kıskançlığına dediler

benmki yavan durdu ama güldürdüm milleti yahuu

Elif cimmmmmmmm ben nişanda korseyle bile zor durdum ya

bana göre değil bu işler anladım .

genitale ben evlendikten sonra giderim artık.. şu k.altı bitsin de bi

komple vücut iğneli mi Allahımmm ben ruhumu teslim ederdim kesin

Elif cimmmmmmmm ben nişanda korseyle bile zor durdum ya

bana göre değil bu işler anladım .

genitale ben evlendikten sonra giderim artık.. şu k.altı bitsin de bi

en kıymetli yerin için giymişsin
k.altı:)
memnunmusun bari:) gittilermi.d

en kıymetli yerin için giymişsin
k.altı:)
memnunmusun bari:) gittilermi.d

daha önce 4 kez gittim. seans uzatmak için sanırım atıs ayarını düsük tuttular. solda neredeyse bitti gibiyken sağ tarafım tam tersi idi. rahatsız oldum bir daha gitmedim oraya.

2 ay aradan sonra başka yyer buldum bugün gittim. memnunum. hemen bitse daha da memnun olcam.

sordum şimdi 'roma neyse pragda öyle tarihi bi yer' demiş
ben de beni de götürür müsün ilerde yazdım..şaşırcak şimdi ben gitmem oraya sen kızlarla fingirdemişsindir orda demştim de zamanında

Son düzenleme:
ben de beni de götürür müsün ilerde yazdım..şaşırcak şimdi ben gitmem oraya sen kızlarla fingirdemişsindir orda demştim de zamanında

ayy Özgeem aynı bensin bu konudaa

bana da ben çeşmeye çok gittim demişti bende kaç defa kimle kesin bi kız vardır içinde demiştim. şimdi bana izmir denildiğinde kirpi gibi dikenlerim çıkıyor. asla gitmem sende gitmiceksin dedim, hatta izmirli bi dişi görüyim sinir oluyorum o derece

özgeeeeeeee :26::26: yapma kız bu kıskançlık bitsin artık bence o soru üstüne şoka girdi enişte

buralardayım canım arada bakıyorum ama sohbetiniz koyu olduğu için dalmayım diyorum sen nasılsın ?

speddy hoşgeldin

ben izmirliyim bana da mı sinir oluyonnnnnnn

evet prag öyle tarihi hattaha belki romadan daha meşhurdur canım kızzz aferin sana götürsün götürsün ayyy özgiş evlencen hala geçmişi kıskanma kızzzz

haticecim üstünde yazandan anlamazsın belki ama üstüne basa baba sor cihazın ne olduğunu
bazı yerler ıpl olduğunu söylemiyor dikkat et canım yani
paran boşa gitmesin

elif dediğim gibi yap bence al dene ama gerçekten çok zor bişey onla saatlerce durmak
kuğu gibi olmak için kendin dik dursan yeter zaten bence
prenses kimün oliiciksinn

emla pahalı cidden onun yerine anestol önermişlerdi aynı etkiyi yapıyomuş ama 3 lira gibi bişidi sanırım:26:
araştırılabilir bu da

kızlar selamlar konu dikkatimi çekti yazm dedimm :)
lazere yaz sonunda başladım özel bölge, k.altı ve bıyıklarıma 500 TL olarak anlaştık ve bitene kadar gitcem. ki şuan bile sonuçtan memnunum 2 hatta ilk seansta bile kendini belli etti kalmadı diebilirim hoş biras ihmal ettim biras geriledim ama hafta sonu tekrardan düzenli bi şekilde başlicam ayrıca bacaklarımada başlıcam onun içinde ayrıca 300 TL vercem. toplam 800 TL iş bitmiş olcak inşallah :) evlendiğimdede kıl tüy meseleleri bitmiş olcak inşallah
böle bi rahatlık bilmiyorum, mutlaka gidin kızlar.
krem içinde( emla ) bence kullanmayın , yapan kişiye söleyin direk yüksek atış yapmasın düşükle başlasın hem teninizde tahriş olmamış olur :)

bende izmirliyimmm:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…