Özgem bende abimle veya annemle tartıştığımda az kaldı kurtuluyorsunuz benden diyorum sus pus oluyorlar.
Sanırım artık onlarda alıştılar bana
emla kremde pahalı ama bence bide ona para vermeyin
tamam bi acı var lazerde ama öyle abartılcak kadar deil. 5DK cık sürüyor. aklımdan bi ton şey geçiriyom ilerde hiç olmayacak temiz olcaksın
canım yaaaaa hiç o açıdan bakmadım ben deli gibi gitmek istiyorum pragaaaa kıskançlığı bırak kızzzz
aynen aynennn
içimden telkin ediyorum ben de az kaldı dayanacaksın birazdan bitçek diye
ya daha önce gitti ya kimlerle tanışmıştır acaba orda, kimseye bakmışmıdır sonuçta iki bekar adam gittiler tarzı kıskançlık benimki
aynen aynennn
içimden telkin ediyorum ben de az kaldı dayanacaksın birazdan bitçek diye
ya daha önce gitti ya kimlerle tanışmıştır acaba orda, kimseye bakmışmıdır sonuçta iki bekar adam gittiler tarzı kıskançlık benimki
aynen ben 1kere iğneliye gittim.
öldüm öldüm dirildimm koltuk latına gitmiştim.
benm arkdaşım komple vucut iğleli epilasyonda bitirdi düşün..
her bir kıl köküne bir akım..
onun için 5 dkcık bişey deil. kremde almayın bnce. vermeyin 40 liranızı oraya
Elif cimmmmmmmmben nişanda korseyle bile zor durdum ya
bana göre değil bu işler anladım .
genitale ben evlendikten sonra giderim artık.. şu k.altı bitsin de bi
en kıymetli yerin için giymişsin
k.altı:)
memnunmusun bari:) gittilermi.d
sen benm sevdiceğe huy açısından çok benziyorsun benmkdee böyle sorularla boğuşurdu deliii yaaa şimdi arkadaşlarm italyaya gidicekler kızlara dün akşam ayyy gitmeyin ilerde kocanızla gidin sonra sorar neden gittiniz naptınız die kızlarda sen iyicene sevdiceğine benzedin gizzz aaaaaa başlıcam kıskançlığına dediler
benmki yavan durdu ama güldürdüm milleti yahuu
Merhaba uzun süredir yoktun ya da ben görmüyordum nirelerdesin?
sordum şimdi 'roma neyse pragda öyle tarihi bi yer' demiş
ben de beni de götürür müsün ilerde yazdım..şaşırcak şimdi ben gitmem oraya sen kızlarla fingirdemişsindir orda demştim de zamanında
ben de beni de götürür müsün ilerde yazdım..şaşırcak şimdi ben gitmem oraya sen kızlarla fingirdemişsindir orda demştim de zamanında
buralardayım canım arada bakıyorum ama sohbetiniz koyu olduğu için dalmayım diyorumsen nasılsın ?
ayy Özgeem aynı bensin bu konudaa
bana da ben çeşmeye çok gittim demişti bende kaç defa kimle kesin bi kız vardır içinde demiştim. şimdi bana izmir denildiğinde kirpi gibi dikenlerim çıkıyor. asla gitmem sende gitmiceksin dedim, hatta izmirli bi dişi görüyim sinir oluyorum o derece
özgeeeeeeee :26::26:yapma kız bu kıskançlık bitsin artık bence o soru üstüne şoka girdi enişte
speddy hoşgeldin
ayy Özgeem aynı bensin bu konudaa
bana da ben çeşmeye çok gittim demişti bende kaç defa kimle kesin bi kız vardır içinde demiştim. şimdi bana izmir denildiğinde kirpi gibi dikenlerim çıkıyor. asla gitmem sende gitmiceksin dedim, hatta izmirli bi dişi görüyim sinir oluyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?