öyle deme cnm ya Allahın bi bildiği vardır yoluna koymuştur dua et bence umarım sewdiğinle çok mutlu olursun bu günleride atlatırsınız
gülçinim özgemmmteşekkür ederimmm
ayaklarımı yerden kesti yine keratagercekten cok uzgun cok kırılmıs o da her kelimesinde hissettim sevgilimden aksini beklemiyordum zaten
cuma günü ödüllendiricem kendisini güzel cümleleri için
opracım hayırlı olsun tarihiniz
siboşummmmmmmm sık sık geeeeeeeeeeeeel özletme kusummm
canim valla biz sadece bir kismini gorduk masallah kendini cok guzel ifade etmis masallah size ne guzel bir aski bir omur surdun ins.
ebru zor bir durum basiniz saolsun biraz ortalik durulunca bu konular tekrar konusulur...
günaydın herkese...
düğününe 2 gün kalmış ama başını duvarlara vurmak isteyen bir gelinle karşı karşıyasınız kızlar... :120:
dişim tuttu yüzüm gözüm şişti saç diplerime kadar ağrım var resmen..delirmek üzereyim uyku uyuyamadım ilaç fayda etmedi..
en kötüsü iznim yok , dişçiye gidecek vakit yok..
üstüne bide bu sabah ofisi su basmış.
delirmek üzereyimmmm :95::95::95::95::95::95::95:
Teşekkürler canımmselamlaaarrr
burasııı ne kadaann kocaamaaann olmuşş geçmişii okıyım dedimm hep yabancı isimler gibi geldiii
haticeeee nişanlanmışş nede güzel olmuşş Allah tamamına erdirsinn canımm
not: benimde snden önce bilennnnziklerinn gözümee çarptı vallaa
bi kısmınızda şimdi olaydı keşke kimsecikler yoook çok özledimm burayıı işlerimin yoğunlugundan ve aöf ye calısmaktan giremiyorumm malesef
öpücülerr herkeze unutmayınn beniii
mügem günaydın nazar boncuğu de sen ona nişanda kipriklerim kopmuş, ayakkabının topuğu kırılmış, kar yağan bir hava bigudilerle nişan günü avm avm dolaşan birde ben vardım hatırlagünaydın herkese...
düğününe 2 gün kalmış ama başını duvarlara vurmak isteyen bir gelinle karşı karşıyasınız kızlar... :120:
dişim tuttu yüzüm gözüm şişti saç diplerime kadar ağrım var resmen..delirmek üzereyim uyku uyuyamadım ilaç fayda etmedi..
en kötüsü iznim yok , dişçiye gidecek vakit yok..
üstüne bide bu sabah ofisi su basmış.
delirmek üzereyimmmm :95::95::95::95::95::95::95:
sabır sabır. bol bol la havle... çek.
Rabbim inşallah işlerini yoluna koyar.
Teşekkürler canımm
mügem günaydın nazar boncuğu de sen ona nişanda kipriklerim kopmuş, ayakkabının topuğu kırılmış, kar yağan bir hava bigudilerle nişan günü avm avm dolaşan birde ben vardım hatırla
canım benim hem aşk diş ağrısını geçiriyor yanındayken fazla zorlamaz tecrübe edilmiştir.
herşey o kadar üst üste geldi ki bugün anlatamam kızlar...
üstüne bide yeni bi haber aldım , nişanlımın teyzesi gelemiyormuş düğüne antalyadan
biz zaten o gelebilsin diye sömestre aldık yoksa aralıktı ilk düşüncemiz.
Durumlarının zor olduğunu biliyorum , hatta aradım biletinizi ben alıcam bana tarih söyleyin yeter dedim.Dün mesaj çekmiş maddi imkansızlıklardan dolayı gelemiyoruz diye.
çok sinir oldum çokbazen gereğinden fazla fedakarlık yapıyorum kendime kızıyorum
bende bende bendeee okumak istiyorumgülçinim özgemmmteşekkür ederimmm
ayaklarımı yerden kesti yine keratagercekten cok uzgun cok kırılmıs o da her kelimesinde hissettim sevgilimden aksini beklemiyordum zaten
cuma günü ödüllendiricem kendisini güzel cümleleri için
opracım hayırlı olsun tarihiniz
siboşummmmmmmm sık sık geeeeeeeeeeeeel özletme kusummm
herşey o kadar üst üste geldi ki bugün anlatamam kızlar...
üstüne bide yeni bi haber aldım , nişanlımın teyzesi gelemiyormuş düğüne antalyadan
biz zaten o gelebilsin diye sömestre aldık yoksa aralıktı ilk düşüncemiz.
Durumlarının zor olduğunu biliyorum , hatta aradım biletinizi ben alıcam bana tarih söyleyin yeter dedim.Dün mesaj çekmiş maddi imkansızlıklardan dolayı gelemiyoruz diye.
çok sinir oldum çokbazen gereğinden fazla fedakarlık yapıyorum kendime kızıyorum
günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum obl bol aşklaaa güzel günlerrr
Kızlarrrrr günaydınnn
Yaa malum 14 şubat gelio yaa aslında hediye mediye hiçbirşey düşünmüyordum.. Ama biraz önce aklıma söz kurabiyesini yaptırdığım yere kurabiye yaptırmak geldiisizce nasıl olurr
günaydınlar
o tshirtlerden bende sipariş ettim
nişanlıma ve bana
birde kol düğmesi yaptırıyorum
isimlerimizin baş harflerinden
nikahta ve düğünde kullansın diye
aşksızlar nappsınnngünaydın gizz
günaydın.d kurabiyemi hediye edicen anlamadım.d
sordum şimdi 'roma neyse pragda öyle tarihi bi yer' demiş
ben de beni de götürür müsün ilerde yazdım..şaşırcak şimdi ben gitmem oraya sen kızlarla fingirdemişsindir orda demştim de zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?