'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gülçinim özgemmm teşekkür ederimmm

ayaklarımı yerden kesti yine kerata gercekten cok uzgun cok kırılmıs o da her kelimesinde hissettim sevgilimden aksini beklemiyordum zaten

cuma günü ödüllendiricem kendisini güzel cümleleri için

opracım hayırlı olsun tarihiniz

siboşummmmmmmm sık sık geeeeeeeeeeeeel özletme kusummm

canim valla biz sadece bir kismini gorduk masallah kendini cok guzel ifade etmis masallah size ne guzel bir aski bir omur surdun ins.

ebru zor bir durum basiniz saolsun biraz ortalik durulunca bu konular tekrar konusulur...

canim valla biz sadece bir kismini gorduk masallah kendini cok guzel ifade etmis masallah size ne guzel bir aski bir omur surdun ins.

ebru zor bir durum basiniz saolsun biraz ortalik durulunca bu konular tekrar konusulur...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn kusum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn milyonlarca kez amin hemdeee

rabbim hepimizi aşklarını kötülüklerden kem gözlerden korusunnn

bana bugun bir kez daha bosuna aşık olmamısım ben bu adama dedirtti Allah hepimize her gün bunu soyletsin 80 yasına gelsek bile

günaydın herkese...
düğününe 2 gün kalmış ama başını duvarlara vurmak isteyen bir gelinle karşı karşıyasınız kızlar... :120:
dişim tuttu yüzüm gözüm şişti saç diplerime kadar ağrım var resmen..delirmek üzereyim uyku uyuyamadım ilaç fayda etmedi..
en kötüsü iznim yok , dişçiye gidecek vakit yok..
üstüne bide bu sabah ofisi su basmış.

delirmek üzereyimmmm :95::95::95::95::95::95::95:

sabır sabır. bol bol la havle... çek.
Rabbim inşallah işlerini yoluna koyar.

Teşekkürler canımm

mügem günaydın nazar boncuğu de sen ona nişanda kipriklerim kopmuş, ayakkabının topuğu kırılmış, kar yağan bir hava bigudilerle nişan günü avm avm dolaşan birde ben vardım hatırla
canım benim hem aşk diş ağrısını geçiriyor yanındayken fazla zorlamaz tecrübe edilmiştir.

Son düzenleme:
Günaydıınn..

Mügem nazar gibi geldi bana, hemen dua oku bakiim içinden
Ayetel Kürsi oku hatta

Haticem, Oyam Günaydıınnn

Ve diğer tüm gelincikleeerrrr

Son düzenleme:

sabır sabır. bol bol la havle... çek.
Rabbim inşallah işlerini yoluna koyar.

herşey o kadar üst üste geldi ki bugün anlatamam kızlar...
üstüne bide yeni bi haber aldım , nişanlımın teyzesi gelemiyormuş düğüne antalyadan
biz zaten o gelebilsin diye sömestre aldık yoksa aralıktı ilk düşüncemiz.
Durumlarının zor olduğunu biliyorum , hatta aradım biletinizi ben alıcam bana tarih söyleyin yeter dedim.Dün mesaj çekmiş maddi imkansızlıklardan dolayı gelemiyoruz diye.

çok sinir oldum çok bazen gereğinden fazla fedakarlık yapıyorum kendime kızıyorum

en korktuğum şeydi, beklediğim insanların gelemeyecek olması ve o insanlara duyacağım öfke
beklemedim, gelen geldi gelemeyen gelemedi

takma kafana, aksilikleri düşündükçe üstüste gelmeye devam edecek. daha kötüsü de olabilirdi diye düşün. son iki gün nasıl geçerse geçsin düğün günü bomba gibi ol canım

günaydın kızlar nasılsınız:)

bende bende bendeee okumak istiyorum

kızlllarrrr sizlere de günaydın.

benim gün aydın, ama gözlerim kapalı

Günaydın kızlarr

Mügecim hep aksilikler son zamanlarda olur zaten niyeyse, nazar boncuğu olsun sıkma canını sende hepsi stresten, teyzesine de kızma cnm belki bilemediğin bir durum vardır maddi durumları iyi değil demişsin sadece bilet değil ki masraf yine de bir miktar para lazım....

Allah yardımcın olsun...

Kızlarrrrr günaydınnn

Yaa malum 14 şubat gelio yaa aslında hediye mediye hiçbirşey düşünmüyordum.. Ama biraz önce aklıma söz kurabiyesini yaptırdığım yere kurabiye yaptırmak geldii sizce nasıl olurr

günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum obl bol aşklaaa güzel günlerrr

aşksızlar nappsınnn günaydın gizz

günaydın.d kurabiyemi hediye edicen anlamadım.d

günaydınlar

o tshirtlerden bende sipariş ettim
nişanlıma ve bana

birde kol düğmesi yaptırıyorum
isimlerimizin baş harflerinden
nikahta ve düğünde kullansın diye

sordum şimdi 'roma neyse pragda öyle tarihi bi yer' demiş
ben de beni de götürür müsün ilerde yazdım..şaşırcak şimdi ben gitmem oraya sen kızlarla fingirdemişsindir orda demştim de zamanında

özgem çok güldüm yorumuna yaa
günaydın kızlaarr gelemiyorum çok. özledim sizi
buarada ben nişanlanmışım haberim yok amcamlar falan aile büyüklerim sen nişanlısın biz sana nişan yüzüğü taktık diyorlar (biliyosunz amcam aslında nişan olsun istiyordu) veee 2013 gelini olabilirim bendeee aile büyüklerim (babam ve ablam dışında) eylül-ekim gibi düğün olmasını istiyorlar tabiki bende. ama bakalım zaman ne göstericekk pazar günü nişanlıcığımın evine iade-i ziyaret yapıcıiz:)
buarada oyacım lazer işini naptın? msj atmadın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…