- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kızzzzzz herşeye aşık olabilirsin doğan güneşe bile deli illla kişiselleştirme sana eros okunu atacak ahada yazdım senaryoyu
berfoooo o oku biraz açsana kız ben sölemesem oku felan söliceğin yok cık cık
ezgiiii yerim ben senin kavuşmanı yaaa oyy oyy maşalllah canım sizee babanda ablanda razı edersin yaaaa ne die diretiyolar evlen gitsin bu güzel bişi yaaaaaa yaşla alakası yok millet 19 20 yaşında evleniyor kuzum hayırlısı ile olucak :)
hoşbuldum canım. ne okuymuş o bakiiiiiimmmmaslıdna dün erostan minik bi ok yedim
hoşgeldin ezgi.d aşk kuşu
berfoooo o oku biraz açsana kız ben sölemesem oku felan söliceğin yok cık cık
ezgiiii yerim ben senin kavuşmanı yaaa oyy oyy maşalllah canım sizee babanda ablanda razı edersin yaaaa ne die diretiyolar evlen gitsin bu güzel bişi yaaaaaa yaşla alakası yok millet 19 20 yaşında evleniyor kuzum hayırlısı ile olucak :)
pambukummm
kurabiye güzel olur bence
aşkınızı anlatırsın hem
ben bunu yaptırmıştım
öylesine bir günde
kalpli kutuya koydum
içine de notlar yazdım çok mutlu olmuştu
Eki Görüntüle 621108
turkuazz :26: ben senin adını bilkmiyorum sanırım :18:
sevgililer gününde versem olur dimii kol düğmelerini
hoşbuldum canım. ne okuymuş o bakiiiiiimmmm
gizom benim yaa bak sende bi gelişme olursa hemen mail çak he burayı çok takip edemiyorum
pambukummm
kurabiye güzel olur bence
aşkınızı anlatırsın hem
ben bunu yaptırmıştım
öylesine bir günde
kalpli kutuya koydum
içine de notlar yazdım çok mutlu olmuştu
Eki Görüntüle 621108
ben hemen sana yazcam çünkü çok acil olursa bişiler senden yardım alacam pendiğe felan geleblrm yani biz hala aşkımla eminönne gidemedik ezgim tepsi bakıyorum şu sıralar söz için bulunca alıcaz:)))))))))
Kurabiyeler de çok güzel olmuş aklımda olsun :)))
Gülçin cnm ismim, bence çok anlamlı olur....
kuzummm süper olmuş buu
yaa en az kaç kurabiyeyle yapar acaba bugün gün içinde arayıp öğreneyim
seve seve kuşummm gel sen yeter ki. bizim tepsimizi kuyumcu hediye etti. kendinden örtülü kutulu bi tepsi.albüme koydummu bilmiyorum
günaydınlar
o tshirtlerden bende sipariş ettim
nişanlıma ve bana
birde kol düğmesi yaptırıyorum
isimlerimizin baş harflerinden
nikahta ve düğünde kullansın diye
özgem çok güldüm yorumuna yaa
günaydın kızlaarr gelemiyorum çok. özledim sizi
buarada ben nişanlanmışım haberim yokamcamlar falan aile büyüklerim sen nişanlısın biz sana nişan yüzüğü taktık diyorlar (biliyosunz amcam aslında nişan olsun istiyordu) veee 2013 gelini olabilirim bendeee aile büyüklerim (babam ve ablam dışında) eylül-ekim gibi düğün olmasını istiyorlar tabiki bende. ama bakalım zaman ne göstericekk pazar günü nişanlıcığımın evine iade-i ziyaret yapıcıiz:)
buarada oyacım lazer işini naptın? msj atmadın bana
aslıdna dün erostan minik bi ok yedim
benim sevgilim var yaaaa aptalın önde gideniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben daha da aptalım salak gibi 14 şubatta onu nasıl mutlu etsem diye düğşünüyorum salağım ben salakk yok kurabiye falan
benim sevgilim var yaaaa aptalın önde gideniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben daha da aptalım salak gibi 14 şubatta onu nasıl mutlu etsem diye düğşünüyorum salağım ben salakk yok kurabiye falan
saol özge sabah sabah yine gözümüze koyduğun için
hoşgeldinnn:):)
bir pelo gördüm sanki :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?