evet hamilelikte çok fazla değişkenlik göstermez.
ve lazerde 3 evre var
küsme kesinlikle bitti deriz bu dönemde
coşma bir anda hepsi yeniden fazlasıyla çıkar
bitme buda son evredir
bilginiz olsun
canlar sizi iyi ki tanımışımm önceden, yoksam önyargılı olabilirdim
şaka bi yana insanları memleketle falan ayırmam hiç sevmem yapanları da, o yüzden benimki kıskançlığımdan yani. ama gerçekten gitmek istemiyorum:26:
ağdaya dayanıyorsan lazerden hiç korkma. genital 5dk sürüyor. o sırada neler düşünüyorum ben ilgimi başka bişeye veriyorum acımıyor fazla da. en önemlisi ilk seans ondan sonra zaten çok çıkmıyor acı da azalıyor.
canım gerçekten hormonlar çok etkiliyor. 2ay oldu benim son seansımdan sonra hiç bişey yoktu ufak tefek tüyler vardı. geçen hafta adet oldum bitti gördüğüme inanamadımyine tüyler vardı ama çoğalmıştı. ablama da aynısı oldu. yani hormonların etkisi gerçekten birinci derece önemli. doğumu bilmem ama evlenince hormonlar baya değişecek o zaman ne olur acıbağ
kızlarrrrr nodlunuz bakayım =)
en son lazer mi ağda mı diyordunuz ben sonra koptum.
sonrasında ne oldu , çok şey kaçırdım mı....
Ekleme: Ay hala aynı konu3 sayfa atlamıştım kzlar
herkese slmm
is arasi mola verdim bakayim dedim gelinciklere nposunuz bkalmmm
evlenince neden hormonlar değişiyor anlamadım?:44:bunu ben de duydum kuzucum doktoruma sordugumda yok öyle bir sey demişti ama insan vicidina hiç belli olmaz
ben de öyle dusunuyorum artık berfo napim zaten her tüurlu ugrasıoruz
düğün öncesi küsmüştü, düğün sonrası coşma evresindeyim.
bende hormonlardan sanmıştımsağol spidy
herkese slmm
is arasi mola verdim bakayim dedim gelinciklere nposunuz bkalmmm
bizde wc gitmeyiz ozaman
evlenince neden hormonlar değişiyor anlamadım?:44:
Oyam lazer denildi sanırım emlaya gerek duyulmadı pamuk hala kararsız bende ucuza almışım kızlar k..mış ya da ebn dolandırılıyorum
Bende doktordan öğrenmiştim hamilelik durumunda hormonlarımızın dengesinin bozulmasından yeniden kıllanabiliyoruz
evlenince aşkımıza karşı bizimde bazı isteklerimiz olacağından olmasa da olduracaklarından dolayı hormonlarımız değişecek böyle kalmıcaz yani
Oya daha iyi açıklar kanımca
çok fazla bişey farketmez canım.
test edilmiştir
Hoş geldin
öyle bir ihtimal var mı?
öyle bir ihtimalinin olmadığını hepimiz biliyoruz hatice
Hoş geldin
öyle bir ihtimal var mı?
hosbulduk canim nasilsin yuzuklenmissin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin
yahu ne testi biz evlenince neden hormonlar değişsin içimizde bebek olunca olmuyor mu o :44:
sadece zar değişecek diye biliyorum sanmıyorum hormonal bir takım değişiklikler olsun sadece birkaç şeyde farklılık olacaktır en fazla
evlenince aşkımıza karşı bizimde bazı isteklerimiz olacağından olmasa da olduracaklarından dolayı hormonlarımız değişecek böyle kalmıcaz yani
Oya daha iyi açıklar kanımca
tarih belli oldumu canim hersey hayirlisiyla olur ins.Teşekkür ederim canım bakalım perşembe günü belki listeye adımı yazdıracağım
tarih belli oldumu canim hersey hayirlisiyla olur ins.
yok kız bende ona gülüyorum ya
ancak uzun süre tutabilirsin ki bu da benim alışkanlığım çocukluktan beri
neyse inşallah değişme kıllanma yönünde olmaz diyeyim bizdetest edilmiştir derken yaşanmıştır anlamında söyledim
bizim ilk okulda dilek die biz kızdı ALLAhım ya hç wc gitmezdi. bende kesin bunun şeyi yok derdim
hatırladıkça gülerimm
neyse inşallah değişme kıllanma yönünde olmaz diyeyim bizde
hiç sorma çok zararlıymış ama ben wcden iğrendiğim için elimden geldiğince az girmeye çalışıyorum.
Annem o yüzden terlikle çok peşime vermiştir.
kızlar kaç kişinin annesi terlik fırlatıcısıdır yoksa sadece bize özgü bir durum mu bu?
Sizi öpmeye geldimmmmmm
Gele gele tuvalet konusunda gelmişim zamanlamam da süper ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?