'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Berfinim şimdilik mutlu bir kıl yumağı olarak yaşıyorum,lazer ile ilgili bir düşüncem yok henüz.

Gelecekte düşünüyorum ama daha net değil bakalım.

Kızlarrr size demeyi unuttummmmm

Ben büyük gelinliğe terfi ettim ama nasılll????

Benim sevgilim dördüncü çocuk,tek abisi evliydi o da eşiyle boşandı ben de otomatik olarak büyük gelin oldum iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.

:26::26::26::26:

benim t shirtum geldi bugün kuzum çok cici bişi

Ben beğendim cnm ayrıca fotokitaplarda çok güzel oluyor

Laila Fotokitap

Lukapu Fotoğraf Kitabı

Sevgililer gününe de güzel bir hediye olabilir kızlarrr

sevgilikitabi.com da güzel bi site ben ordan doğumgününde yapmıştım canım
hatta bastırıp bazı resimlere kendi resimlerimizin kafalarını kesip yapıştırmıştım

Bende bir tane masal kitabı alıp, kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırmıştım çoook güzel olmuştu, çok ta şaşırmıştı.

Cookie çağlaaa farzet burayı okuyacakta okudum enişte gönlünü almak için neler yazmış öyleeeee

Son düzenleme:
ben de okudum gözlerim doldu emiştenin cümlelerine
Allahım sizi nazarlardan saklasın çağlam

ben çıkıyorumm iyi akşamlar herkese

Kızlar tazecik gelincikler bugün aldık nikah tarihimizi 1 nisan 2013 bunuda hallettik Allah ın izniyle.

aşkalndım eve geldim bugün görüşmücektik sevgilicik erken çıkmış iş yerine almaya geldi vapuruma bıraktı hopladım zıpladım

bide bidee zgeee yaaa bende tişörtleri çok seviyorum çoğu kişi giyiniyor ama nasıl oluyor çözemedim sonuçta saçın yapılınca çıkarman zor olmazmı ben hep kot gmleğimle giderim düğmeleri çözer gelinliği giyerim die düşünüyorum bu tişörtler nasıl arkalarında düğme felanmı var aceba

gizolettammm bak ben bu tarz askılısından alıcam
hem yazın sıcak olur hem de çıkarması kolay olur diyeee
kendin tasarlayabiliyon üzerine de bride to be yazcammm

Amin canım kimseye yaşatmasın gerçekten çok zormuş 14:

Tşk ederim kızlar çok sagolun.. nişanlım çok kötü durumda hiç dayanamıyorum yemeden içmeden kesildi

Çok sağol canım Düğün oynamalı eğlenceli olacaktı... şuan zaten 40 ı çıkmadan kimse ile konuşamayız bu durumu. çok karmaşığım... her işte bi hayır vardır diyorum ama şu iki senedir yüzüm dogru düzgün gülmedi.. çok mutsuzum..

Belki şöyle yapılabilir nikah olur evimize girdikten sonra düğünü eğlenceyi sonraya erteleyebiliriz dediğin gibi.. zaten düğün olsa bile buruk geçer çünki 23 mayısa ne kaldıki.. ertelenmesi iyi olucak sanırım.. ama büyükler ne derse o sonuçta..Rabbim kimsenin başına böyle bişey vermesin.

Zaten soramam öyle bişey koca meraklısı değilde nişanlımın meraklısıyım canım..:18:.. kaç sene bekledik.. vardır bundada bi hayır.. karşı taraftan beklicem ne dicekler bakalım..

selamlaaarrr
burasııı ne kadaann kocaamaaann olmuşş geçmişii okıyım dedimm hep yabancı isimler gibi geldiii
haticeeee nişanlanmışş nede güzel olmuşş Allah tamamına erdirsinn canımm
not: benimde snden önce bilennnnziklerinn gözümee çarptı vallaa

bi kısmınızda şimdi olaydı keşke kimsecikler yoook çok özledimm burayıı işlerimin yoğunlugundan ve aöf ye calısmaktan giremiyorumm malesef

öpücülerr herkeze unutmayınn beniii

Kızlar tazecik gelincikler bugün aldık nikah tarihimizi 1 nisan 2013 bunuda hallettik Allah ın izniyle.
canm hayirli olsunn

yazilarim nereye gitti yaaa (
kuzum hosgeldn yoksun hic nerelerdesinn

Son düzenleme:

öyle deme cnm ya Allahın bi bildiği vardır yoluna koymuştur dua et bence umarım sewdiğinle çok mutlu olursun bu günleride atlatırsınız

siboşummm gelmişşşş
hoşgeldin kuzummm Allah kolaylıklar versin sana ders çalışma konusundaaa
ama bizi de ihmal etme özlüyoz biz seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…