- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
mügem bu siteyi paylaşmıştı bi araaa ben de burdan kendime kuaförde giymek için t shirt alcam zaman yaklaşın ama şu albümü görüp çok sevdimmm
bunu da alıcam balayı içinnn balayı fotolarımızı koyarız diye
Kişiye Özel Fotoğraf Albümü - tisho
mügem bu siteyi paylaşmıştı bi araaa ben de burdan kendime kuaförde giymek için t shirt alcam zaman yaklaşın ama şu albümü görüp çok sevdimmm
bunu da alıcam balayı içinnn balayı fotolarımızı koyarız diye
Kişiye Özel Fotoğraf Albümü - tisho
Ben beğendim cnm ayrıca fotokitaplarda çok güzel oluyor
Laila Fotokitap
Lukapu Fotoğraf Kitabı
Sevgililer gününe de güzel bir hediye olabilir kızlarrr
benim t shirtum geldi bugün kuzum çok cici bişi
sevgilikitabi.com da güzel bi site ben ordan doğumgününde yapmıştım canım
hatta bastırıp bazı resimlere kendi resimlerimizin kafalarını kesip yapıştırmıştım
aşkalndım eve geldim bugün görüşmücektik sevgilicik erken çıkmış iş yerine almaya geldi vapuruma bıraktı hopladım zıpladım
bide bidee zgeee yaaa bende tişörtleri çok seviyorum çoğu kişi giyiniyor ama nasıl oluyor çözemedim sonuçta saçın yapılınca çıkarman zor olmazmı ben hep kot gmleğimle giderim düğmeleri çözer gelinliği giyerim die düşünüyorum bu tişörtler nasıl arkalarında düğme felanmı var aceba
canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin
bi ortalığın yatışmasını bekleyin bakalım ne karar verilcek..Allah kimseciklere yaşatmasın bunu
mavişim hoşgeldinn çok özledik senii
bi an önce iyileş inşallahh eski enerjine kavuş kuzum
lavim çok üzülüyorum sana yaa, baş ağrısı kötü migreni düşünemiyom bile
Allah yardımcın olsun
araştırma hastanesine falan bi gitsene imkanın varsa
ben de aşklandım bu akşam.. kahkahalarla güldük bebeğimle
şımardık da şımardık birbirimize.. en kötü günümüz böyle olsun
çok zor geliyo akşamları ayrılmak yaa
Geçmiş olsun canım sarımsak ve sıcak tampon iyi geliyor.
Ebru başınız sağolsun şimdi destek olman gerekiyor.
Allah sabır versin hepinize
Lavin geçmiş olsun canım araştırtsan belki tedavisi mümkündür veya azaltılabilir.
Ayrıca çok teşekkür ederim canım
MAviş geçmiş olsun kendine dikkat et kuzu
Özgem özledim seni
başınız sağolsun çok zor bir durum
bizim buralarda gelinle ölü bekletilmez derler
gelin beklerse o işte sorun çıkar denir
40 ını geçiyorsa düğün yapılır genelde
eğer oynamalıysa düğününüz sohbetliye çevirebilirsiniz ama
sonuçta nişanlın çalgı türkü istemeyebilir
başın sağolsun kuzum bilmiyodum
nazlımında amcası vefat etmiş:26:
fatiha okuyalım ruhlarına
Ebrucum böyle birşeyden hep korkmuşumdur..
Ama yaşayan kişiler var çevremde. Hepsi gelini bekletmediler, arkadaşların dediği gibi. Ama düğün de iptal oldu. Nikah kıyıldı sadece. Şatafattan vazgeçildi yani. Şatafat istiyorsan eğer, düğünü seneye erteleyebilirsiniz. Ama sevdiğine bunu yapmak bence pekde yerinde olmaz. Senin ilgin,şefkatin onu daha iyi eder. Evlilik daha iyi gelir bence.
Giziiimm mutluluğunla mutluyum inanGel beraber Ağustos gelini olallllllllıııııııııımmmmmmmmmm:123:
Özgem sabırsızlığın bana da bulaştıııııZaman geçmiyor gibiii
Hastayyyıımmmmm
yorumu şimdi okudum. dün yemek pişirirken şunları düşünüyordum
'' bu ne yaa kaşıkla da karıştırmayacaksam neyle karıştırıcam, blendrlarsın çizikler olur.metal kaşıkla karıştırırsın dibinde çizik olur. karaca karaca bu muymuş yani.. şimdi telefon açıp şikayet etsen, memnun değilim desen sende kusur bulurlar... bari kızlara söylüyeyim de adam akıllı bir şey alsınlar"
ben sadece matruşka özelliğinden memnunum, onunda kapak sıkıntısı oluyorkapakları matruşka olamıyor
yemek pişirme konusunda dibi ince olduğu için çabuk pişiriyor(icabında yakabiliyorsun).
çizilme konusunda daha iki aylık evliyim ama ne içi ne de dışı umduğum iekilde çıkmadı.dışına sünger kullanmıyorum, kullansam da çizmeyen yumuşak açık yeşil sünger kullanıyorum, ama dışı çizik çizik.
annemler karaca etiketini iki üç tanesinden çıkartmışlar. yerinin izi belliydi,diğerlerinde nasıl çıkartılır diye müsteri temsilcisini aradığımda '' süngerinizin veya tencerenizin üzerine cif dökün ve ovalayın'' demişti, ee çizilmez mi başka yöntem yok mu çıkartmasak olmaz mı dediğimde, başka bir yöntem yok, "cifle telleyin çıkar, çıkartmazsanız yanar "dedi.
diğerlerini tabiki ciflemedim, tencereyi ısıttım, kuru bez ile ovalayınca çıktı.
sonuç olarak memnuniyetim söz konusu değil. keşke bunları sadece servis amaçlı kullansaydım da amc marka tencerelerimi kullansaydım:26:
Ebru başınız sağolsun, biraz ortalık yatışsın duruma göre bir yol çizilir, sen bekle onlar desinler düğün işini ne yapacağız diye. düğün töreni olmaz belki de nikah veya yemekli bir organizasyon olur. sen sorup da insnlar senin hakkında koca meraklısı demesinler :26:
250-300 gram mehir olarak istiyorsuntakılardan ayrı olarak , kendine :44:
altının gramı 95 100 arasında biliyorsun dimi :44::44:
kastellinin oğluna mı varıyorsun kız
Mavişşşşş geçmiş olsunnnnnn . iyileş çabuk, söyle o iğnecilere iyi yapsınlar sana iğne. kevgire dönnme
svd hayırlı olsun işin
hatice seninde telefonun hayırlı olsun
gizzzz romantik sevgilisi olan var olmayan var, lütfen kıskandırmayalım insaları
ben hiç sabah geç kalıyorum diye kocamın çoraplarımı giydirdiğini söylüyor muyum
(ayrıca sabah siyah taytımı, siyah badim diye kollarıma geçirmişim. kafa yerini bir türlü bulamadığımda anladım ki o taytmışiyi güldük sabah )
canm hayirli olsunnKızlar tazecik gelinciklerbugün aldık nikah tarihimizi 1 nisan 2013 bunuda hallettik Allah ın izniyle.
yazilarim nereye gitti yaaaselamlaaarrr
burasııı ne kadaann kocaamaaann olmuşş geçmişii okıyım dedimm hep yabancı isimler gibi geldiii
haticeeee nişanlanmışş nede güzel olmuşş Allah tamamına erdirsinn canımm
not: benimde snden önce bilennnnziklerinn gözümee çarptı vallaa
bi kısmınızda şimdi olaydı keşke kimsecikler yoook çok özledimm burayıı işlerimin yoğunlugundan ve aöf ye calısmaktan giremiyorumm malesef
öpücülerr herkeze unutmayınn beniii
Çok sağol canım Düğün oynamalı eğlenceli olacaktı... şuan zaten 40 ı çıkmadan kimse ile konuşamayız bu durumu. çok karmaşığım... her işte bi hayır vardır diyorum ama şu iki senedir yüzüm dogru düzgün gülmedi.. çok mutsuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?