'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaaa ben tadını çok merak ediyordum
ısrar kıyamet
bir tanesini yemeyi kabul etti
bi kurabiyeyi paylaştık
çok harikaydı tadı ama

diğerlerini derin dondurucuya koydu
kıyamadı yemeye

berfooo benimki kıskanmıyo yav
demek ki her erkek gibi değil benzemez kimse ona

bitane olsun senin olsunnn
bende hiç çekemem kıskanç erkek
ayrıldıgım öyleydi. bu yüzden ayrıldık biz..
hani zehranınki benimkinin yanında hiç bişey..
şuan düşnüüyorumda 3 yıl nasıl katlanabilmiştimm

Son düzenleme:

günaydın çağlamm.sende düzeltmişsin galiba enişteyle arayı çok güzel maşallahh
ayrıca yorumuna katılıyorumm. bizim sevdicekle aramızda bi espri var. ben ona severken salaaaaak yapıyorum gülerek.sonrada hemen aşkım bu benim sevgi sözcüğüm diyorumm.oda benim diyiş tarzıma bayılıyorr. hemen taklidimi yapıyor zaten en sevdiği şey benim konuşmamı taklit etmek.hatta etrafımdaki pek çok kişi bayılıyor beni taklit etmeye

ezgimm benimki de enişte gibi yaa
çıldırtıyo beni iyice zıvanadan çıktı bu son günlerde ağzımdan çıkan her kelimeyle dalga geçiyo taklit yapıyo yaa
ben de kızıyorum yaaaa ben bu kadar embesil gibi mi yapıyorum kendimi diye

bende sıpaaaa diyorum aşkıma :)))))))) ki onu bile çok sonralar dedim benmki arkadaşıma salak dedim die bana kızdı yaa giz sen beceremiyorsun bir argon bilem yok senin diyip duruyor bebek gibi konuştğm için :)))))))))))

özgeeeee benim konuşmalarımı bir duysan sevgilimin yanındaki 3 yaşında çocuk dersin ki aynı yani onu çekiştiryorum mızıldanıyorum geçen baktım ufak çocuklara annelerine babalarına ama alamadık pofff bitcekkk ama ama dediler aynı söz aynı dudak kıvırma üzgün bakış yok artık dedim cidden o kadar kötü durumdayım benmkine söledim çocuk glmekten bayılcaktı :)))))))

Son düzenleme:
yaaa ben tadını çok merak ediyordum
ısrar kıyamet
bir tanesini yemeyi kabul etti
bi kurabiyeyi paylaştık
çok harikaydı tadı ama

diğerlerini derin dondurucuya koydu
kıyamadı yemeye

Bence de ben olsam ben de kıyamazdım ama sonsuza kadar derin dondurucuda mı kalacak

Zehra bence erkeklerin çoğu kıskanç, bende kıskancımdır ama o kadar da değil gerçi bazen görürürüm en son şu saatte görüldü yazıyor ya hemen soruyorum eee şeyyy sen kimle konuştunn whatsup ta diye ben çok fenayım ya kendime engel olamıyorum

Ezgi söyleyecem söyleyeceğim unutuyorum inşallah sende 2013 gelini olursun

Berfin inş en yakın zamanda aşk kapıyı aralar umarım doğru insandır

tünaydın kızlar

dün mutlu başlayan sevdicekle görüşme şiddetli kavga ve gece yarısı gözyaşları ile sona erdi.

artık heyecanım kalmadı hiç ama hiç kalmadı. birşeye hevesim de kalmadı.

ya adımdan kaynaklı herhalde çok melodik bi ses tonum var o yüzden dalga konusu oluyorum
ay özgem yaa benim ki diyor ki seninle yüzyüze tartışırken kızamıyorum bile. kavga edişinde bile hatunluk var diyor bide diyo ki hele elini beline koyup niyemiiişş yapıyosun ya diyor o zaman bitiyorum diyor tabi telefonda çok fenasın laf yetiştiremiyorum diyor.

evet kusum cooook sukur düzelttik

ben de sevgi sözcüğü manasında şapşalımm benimm derim... onun dısında biribrimze siniriykenki hitap seklimize dikkat ederiz

biz sinirliyken birbirimize askım vb seyler demeye keseriz sadece dusun adımızla bile hitap etmeyiz sinirliyken bana caglaaaa falan dese ona bile alınırım o da alınır ismiyle hitap o bile küfür gibi geliyo adama

ufak ama önemli konular bence dikkat etmek lazım

ah canım benim çok sağol inşallahh sende bende gizde berfoda ve tüm isteyen gelincikler 2013 gelini oluruzzz

ayyy gülçin yaaaaaa bu olayııı ben bekledm aşkımdan bana yapsın die hani kıskanç yaaaa bunuda bir kız arkadaşım erkek arkadaşına yaptı hem whatstasn hem yazmıyorsun die kaç gündür çocuğu sıkıştryor yaahuu dedim bırak adamı dedikodu yapsınlar az

ben benimkinemi yapsam aceba eğlencesine kıskanayım diyorum :))))))))))))))))) o bana yapmadı ben ona yapayım

Çağlam haklısın dememem gerekir amaa inanılmaz kızıyorum ya bu güvensizlik meselesine tahammülüm yok benimm ciddi anlamda yok her defasındada söylüyorum biz niye evleniyoruz diye.. netten whstup ne diye bakmış ; "ücretsiz olarak mesajlaşıp,medya uygulamalarını paylaşabiliyorsunuz. WhatsApp üzerinden Grup Chat,Çevrimdışı mesaj ve kişisel durumunuzu değiştirebiliyorsunuz."

hani orda chat yazıoya... hey yarabbim yaa valla çıldırıcam.. alttan alıo şimdi çıldırt beni sonra alttan al

Günaydın kızlarrr nasılsınız Yine ortadan dalıyorum konuya Sanırım kıskançlık üstüne konuşuyosunuz Bende çok kıskanç olduğum için bu konuda yorum yapamicam
Ayrıca kıskanç olmayan bi eşimin olmasınıda istemezdim Tercih meselesi

bebeğimmmm haklısın elbette yapıp yapıp bide alttan almaları daha da sinir ediyo insanı... ama sen ne olursa olsun dikkat etmeye calıs bikaç kez dikkat ettikten sonrası otomatik olarak sinirlensen de demezsin zaten..

aslımmmm size noldu kusum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aslım size de mi nazar değdi
şu karabulutlar gitsin artık yaa

Gizem biliyorum kıskancım elimde değil ne yapayım güven ile ilgisi yok ya hastalık gibi eskisine göre gene iyiyim eskiden daha beterdim... Yalnız bir tek onu kıskanıyorum başka kimseyle derdim yok.

Çağlam kuaföre gitmişmidir acabaaa :26:
az biraz daha geçsin arayayım
resmenn gelin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…