- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
Memnun oldum cnm ama ben senin ismini biliyorum ki ama bilerek isminle hitap etmeyeyim dedim
Kurabiyeleri nerde ne kadara yaptırmıştın cnm? Bir de onları yedi mi yoksa saklıyor mu onu merak ettin ben yemeğe kıyamazdım herhalde
berfooo benimki kıskanmıyo yav
demek ki her erkek gibi değil benzemez kimse ona
günaydın herkeseeeeeeeeeee aşk dolu günler
zehracımmm tatlımmmm kızdırmıs seninki seni gördügüm kadarıyla sıkma canını erkekler iştee... ama bence ne olursa olsun kendi icinden bile sevdicegine salak vb seyler soyleme
sinir anında bile soylemefarkında değilizdir ama bu tarz soylemler kucuk de olsa aradaki saygının boyutunun zamanla değiştirir... çok masum gibi dururlar ama sinsi kelimelerdir
bunu ben değiil evlilik ve ilişki terapisti bir adamcagız soylemişti zamanında ve cok hak vermiştim... kızınca elimizde olmuyor belki ama dikkat edilmesi gereken bir konuymus
nacizene belirtmek istedim
günaydın çağlamm.sende düzeltmişsin galiba enişteyle arayı çok güzel maşallahh
ayrıca yorumuna katılıyorumm. bizim sevdicekle aramızda bi espri var. ben ona severken salaaaaak yapıyorum gülerek.sonrada hemen aşkım bu benim sevgi sözcüğüm diyorumm.oda benim diyiş tarzıma bayılıyorr. hemen taklidimi yapıyorzaten en sevdiği şey benim konuşmamı taklit etmek.hatta etrafımdaki pek çok kişi bayılıyor beni taklit etmeye
ayrıca yorumuna katılıyorumm. bizim sevdicekle aramızda bi espri var. ben ona severken salaaaaak yapıyorum gülerek.sonrada hemen aşkım bu benim sevgi sözcüğüm diyorumm.oda benim diyiş tarzıma bayılıyorr. hemen taklidimi yapıyorzaten en sevdiği şey benim konuşmamı taklit etmek.hatta etrafımdaki pek çok kişi bayılıyor beni taklit etmeye
yaaa ben tadını çok merak ediyordum
ısrar kıyamet
bir tanesini yemeyi kabul etti
bi kurabiyeyi paylaştık
çok harikaydı tadı ama
diğerlerini derin dondurucuya koydu
kıyamadı yemeye
ezgimm benimki de enişte gibi yaa
çıldırtıyo beni iyice zıvanadan çıktı bu son günlerde ağzımdan çıkan her kelimeyle dalga geçiyo taklit yapıyo yaa
ben de kızıyorum yaaaa ben bu kadar embesil gibi mi yapıyorum kendimi diye
bende sıpaaaa diyorum aşkıma :)))))))) ki onu bile çok sonralar dedim benmki arkadaşıma salak dedim die bana kızdı yaa giz sen beceremiyorsun bir argon bilem yok senin diyip duruyor bebek gibi konuştğm için :)))))))))))
özgeeeee benim konuşmalarımı bir duysan sevgilimin yanındaki 3 yaşında çocuk dersin ki aynı yani onu çekiştiryorum mızıldanıyorum geçen baktım ufak çocuklara annelerine babalarına ama alamadık pofff bitcekkk ama ama dediler aynı söz aynı dudak kıvırma üzgün bakış yok artık dedim cidden o kadar kötü durumdayım benmkine söledim çocuk üglmekten bayılcaktı :)))))))
Bence de ben olsam ben de kıyamazdım ama sonsuza kadar derin dondurucuda mı kalacak
Zehra bence erkeklerin çoğu kıskanç, bende kıskancımdır ama o kadar da değil gerçi bazen görürürüm en son şu saatte görüldü yazıyor ya hemen soruyorum eee şeyyy sen kimle konuştunn whatsup ta diyeben çok fenayım ya kendime engel olamıyorum
Ezgi söyleyecem söyleyeceğim unutuyorum inşallah sende 2013 gelini olursun
Berfin inş en yakın zamanda aşk kapıyı aralarumarım doğru insandır
Bence de ben olsam ben de kıyamazdım ama sonsuza kadar derin dondurucuda mı kalacak
Zehra bence erkeklerin çoğu kıskanç, bende kıskancımdır ama o kadar da değil gerçi bazen görürürüm en son şu saatte görüldü yazıyor ya hemen soruyorum eee şeyyy sen kimle konuştunn whatsup ta diyeben çok fenayım ya kendime engel olamıyorum
Ezgi söyleyecem söyleyeceğim unutuyorum inşallah sende 2013 gelini olursun
Berfin inş en yakın zamanda aşk kapıyı aralarumarım doğru insandır
tünaydın kızlar
dün mutlu başlayan sevdicekle görüşme şiddetli kavga ve gece yarısı gözyaşları ile sona erdi.
artık heyecanım kalmadı hiç ama hiç kalmadı. birşeye hevesim de kalmadı.
Çağlam haklısın dememem gerekir amaa inanılmaz kızıyorum ya bu güvensizlik meselesine tahammülüm yok benimm ciddi anlamda yok her defasındada söylüyorum biz niye evleniyoruz diye.. netten whstup ne diye bakmış ; "ücretsiz olarak mesajlaşıp,medya uygulamalarını paylaşabiliyorsunuz. WhatsApp üzerinden Grup Chat,Çevrimdışı mesaj ve kişisel durumunuzu değiştirebiliyorsunuz."
hani orda chat yazıoya... hey yarabbim yaa valla çıldırıcam.. alttan alıo şimdi çıldırt beni sonra alttan al
tünaydın kızlar
dün mutlu başlayan sevdicekle görüşme şiddetli kavga ve gece yarısı gözyaşları ile sona erdi.
tünaydın kızlar
tünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?