'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saol ezgicim inşALLAH diyorum dogru insandır ortada pek bişey yok
erosun küçük bi oku sadece

ayağını sürümesini de söyleee kedicik adaşıma... bol bereketli bi yıl olsun 2013

bugun dugunumuz var :123:

Tünaydın aslı :))

Hayırdır size ne oldu

herkese günaydınnnnnn

aslım noldu hayırdır kuzum

kızlar ya salya sümük ağlayasım var dün fotoğrafcı ayarlamaya gittik. martta düüğün ama ben dış mekan istiyorum. fotografcılar da hava ne olur belli olmaz,kapalı dıs alan da zor buluruz dediler. neyse fiyat aldık konuştuk. degerlendirelim dedik.

yemek yemeye oturduk. benimki başladı stüdyo olsun. üzerimize gelinlik -damatlık ne kadar gec giyersek o kadar iyimiş. ya diyorum ben sorun etmiyorum o saçla makyajla gezcek olan benim kaldı ki sadece 1 mekanda cekiliriz en fazla 2,5 saat sürer dediler. yok damatlıgı kırışmasınmış.. bütün gün onlarla gezecekmiş. düğün salonunda kırış kırış olmasınmışşşşş neyin kafasındasın ya dedim. ben o koca gelinlikle yagmur riskini bile alıp sac,makyaj düşünmüyorum sen ne düşünüyorsun dedim. çok yorulmayalım.. kuaförden ne kadar geç çıkarsan senin avantajına. evde öyle beklemek durumunda kalmazsın dedi.

zaten regl ilk günüydü sinirim tavandı agzıma ne geliyorsa söyledim ,dayanamadım artık."hevesin yok hiçbirşeye özenmiyorsun.bu bizim günümüz olacak ve bir daha anı olarak kalcak güzel olsun istedim "dedim..

sonra kuzenimin nişanı var. tepsiyi ben tutcam. dedim böyle böyle abiye giy diyo ama ben şık sade bişi giycem.

tepkisi " elbise acık olmasın" --------daha önce bu konuda bin kere konustuk ve kavga ettik. en son ortak nokta belirledik.(sözde kaldı bu demek ki)
bende dedim ben ne giycegimi biliyorum biz konustuk bunları neyin muhabbetini yapıyorsun yine. dediğine bakın " açık giyinmeyi seviyon sen heralde" bi de pişmiş kelle gibi sırıttı üstüne. sinirlerim zıpladı. kalktım giyindim.senle 10 kere de konussam aynı sey olcak bıktım artık diye.

hısımla cıktım cafe'den. o da hemen arkamdan hesabı verip kosmus galiba. dur küsme hemen. biz konustuk evet,mutluyuz hersey iyi gidiyor bu yüzden kırmayalım birbirimizi küsme dedi. ben de bindim arabaya ama o an tokatı patlatsam yapcam yani o derece oldum

bi de utanmadan aglıcan mı şimdi dedi kapıyı carptım bastım gaza. kaldı orda öyle.

Gizem biliyorum kıskancım elimde değil ne yapayım güven ile ilgisi yok ya hastalık gibi eskisine göre gene iyiyim eskiden daha beterdim... Yalnız bir tek onu kıskanıyorum başka kimseyle derdim yok.

kıskanç olanları çok iyi anlıyorum gözlemliyorumda ben erkek olsam kıskanç olurdum kesin yani :)))))) ama kıskanç biri değilim yapıncda kötü duruyor uymuyor bana benmki için herkes askere gidinc eyandın diyordu ben yaz akşamları gecelere kadar gezdim arkadaşlarmda kaldım hiç bişi demedi diyedebilirdi saygı duyarım o kıskanç ona göre davrnıyorm incinjmesin yeterki üzülmesin ama sevginnin önğüne geçmiyor eğer ben birgün üzülürsem o zaman sevgisinin önüne geçer beni kaybetmeye bile gider olay üzülmek istemiyorum oda atttı kıskançlğnı alllaha şükür

Kızlar bi gün ben olmayacam, bi gün Müge, bi gün Özge, bi gün Hatice, bi gün Aslım, bi gün Pıanarım, bi gün Peliiinnn, bi gün Giz, bi gün Ezgiiii ..... :123:
Diye gidecek böyle
Ve biz gelin olacağız sırayla yavaş yavaş
O kimi zaman özlemden duramadığımız, kimi zaman sinirden öldüğümüz nişanlılar,sözlüler kocişlerimiz olacaklar
Bir olacağız, bu sefer gerçekten olacağız hemdeee
Duygulandım fenaaaa

Zaman geçiyor mu neee
2013 bizim yılımız olacak

aslıcım yaaa ne desem bilemedim biraz garip olmuşş..
bazen benimkide gereksiz isteksizlik yapar seninkinin foto konusunda yaptığı gibi evet bende çok sinirlerim ama istediğimide yaptırırım senin gibi...

ama sanki biraz sen dolmuşsun gibi geldi bana canım yaaaa.
ama seninkide sürekli damarına basıyor bunu farkettim yani .. seni sinirlendirme üzerine çalışıyor sanki seni deniyor gibi ....
reglin ilk günüde olması sebebeiyle daha hassas davranmışsın ve kalkıp gitmişsin...
ama şu sende açık giyinmeyi seviyorsun herhalde sözü biraz abartı olmuş kızdırmanında bir sınırı var biraz dikkat etsin yahu eniştecik...

ama halledilmeyecek bir problem değil canım benim ama tekrar söylüyoum en de bir dolmuş hal var kuzum bi deşarj olman şart senin

öncelikle iyi yapmıssın demek istiyorum tatlım cunku bu erkekler bazen hak ediyorlar ... cok kızdım ya ne demek damatlıgım kırısıcak bazen bencil oluyolar işte

ama bunlar da olagan ve olacak seyler hele ki su kısknaclık sunu giyme bunu yapma o da ayrı bir dert ama sevdik bi kere cıktık bir yola

öfkeyle kalkıp zararla oturmamak lazım... hayırlı iş ya seytan sonuna kadar kurcalıyor işte

üzme sakın kendini sende suan hassas bi donemdesin bi yandan iş bi yandan hormonal durumlar... üzerine de boyle seyler oldu mu nişanlılarımız direk dunyanın en anlayıssız insanları oluor gozumuzde neye evleniyorum ben diyoruz

ama aslında oyle degil kimbilir belki bizimde onlara karsı hatalarımız oluyor illaki anlasmazlıklar cıkacak

bunların hevesimizi kacırmasına izin vermeyelim tatlım nasılsa bizim dedigimiz olacak

gelinimizin Allah yardımcısı olsun. herşeyi çok güzel gönlüne göre olsun inşallahh
aslıcım canım düğün stresi ve reglden oluyor bunlar.nazarlar çıkıyor kuzum.elbet düzelicek aranız ve en ufak bir kıvılcım tüm heeycanını geri getirecektir eminim

Aslı gerçekten sinir bozucu bir durum ne oluyor vakit yaklaştıkça çiftlere anlamıyorum muhakkak bir şeyler sebep oluyor stresten sanırım insanlar birbirini kırıyor.

Erkekler böyle konularda bizim gibi ince düşünmüyorlar bizi anlayamıyorlar onlar daha genel düşünüyorlar sadece sonuca odaklanıyorlar evlenelimde nasıl olursa olsun gibi, biz se tüm ayrıntıları detayları tek tek düşünüp üstüne kafa patlatıyoruz, onlardan ters bir tepki alınca da hemen bozuluyoruz çünkü biz daha çok emek veriyoruz. (istisnalar kadeyi bozmaz tabi ki )

Bu durum biraz onu da aşmış durumda bence biraz kendini geri çek anlasın hatasını ,affettirsin çok kızdım enişteye çoook ne demek bir de ağlayacak mısın, bende kavga ettiğimizde çok kötü olurum bazen o kadar üstüme gelir ki, sinirden ağlamaya başlarım

aslı canım hormonların etki etmiş bu kadar sinirlenmene yoksa tatlı dille seninkini yola getirirddn ama ne desen haklısın valla yok üstüm yok şu yok bu bahaneleri bitmiyor cidden ne desen haklısın ama ağlayıpta hırplama bu güzel ügnlerini heba etme hayatım halledilmicek bir mevzu değil bu emin ol

Aslım kuzum 30 Mart'ta nişan dış çekimi yapmak isteyen birisi de benim
Allahım hayırlısını versin o günde ikimiz içinde sorun olmasın inşAllah..

Nişanlınla daldan dala atlayıp her konuda atışacak birşeyler bulmuşsunuz aslına bakarsan. İkinizde genel bi gerginlik sezdim ben. Dış mekan yetmemiş, açıklık meselesi gündeme gelmiş.
Sen nasıl regl günündeysen oda gergindi demek ki.
Hani başka bi konu gelse, o ak dese sen kara, sen ak desen o kara gibi bir durum.
Arada bizde de oluyor o zıt gidişler.
Kıskançlık erkekler için hiçbir zaman soğumayacak bir yemek ama
Ahhh aahhhh:97:
Oradan da dem vurmuş, birkeresinde benimkide sinirlenince 'sen özeniyorsun açık giyenlere galiba' demişti. Ama üzüldü sonra, seni biliyorum öyle demek istemedim, çok üzerime geldin ama sende demişti. Ben giyecem ben bikini giyip çıkacam demiştim de

Ama dış mekan konusunda sevgili nişanlına katılmıyorum. Stüdyo fotoğraflarının klasik olduğunu görmedi mi? Arada dağlar kadar fark var oysa anlaması gerekti. Ben stüdyoda olur demiştim ama o beğenmemişti bu ne diye.
Hayır takım elbise kırışır mı ya, sanki şınav mı çekeceksiniz foto çekilirken.

Ama şunu da söylemeliyim, çekip gitmeler hoş değil kuzum. Seni çok seviyorum biliyosun, bu yüzden söylemeden edemem. Bende de var o basıp gitmeler ama farkındayım yapmamaya çalışıyorum. Bu aynı evi paylaşmayı düşünen insanlar için kötü bi yol. İleride evin kapısını çarpmaya dönebilir. Ki buda hoş olmaz. Yatağı ayırmaya da gidebilir. Sinirlenince gözü görmüyor insanın. Bi dakika daha çekemez oluyorsun anlıyorum, çünkü yaşıyorum. Biraz susabilirdiniz, sonra yeniden konuşurdunuz. Konuşmadan o dağlar aşılmaz ki.

Dilerim yanlış anlamadın, dilerim kıracak birşey demedim sana.
Üzme kendini deli kıııızzzz

haklısın çağlam haklısın ama dayanamıyorum ya. artık bazı sözleri beni derinden incitiyor.

aklıma act-rest çağla geldi. dügününe 2 gün kala gözü yaşlıydı. insan bazen sinirden gözü görmüyor ya sanki o an yüzüğü fırlatsam büyük bi yük atmıs gibi olcaktım üstümden o an öyle düsündüm inan ki.

dün ne güzel buluşunca ayın 30 u ya evlenme teklif etti. ama sonrası
eve gelince aradı.. ben kötüyüm ,iyi hissetmiyorum diye. ben de "neyin var,yemek mi dokundu ki "dedim. bende safım ya.cidden öyle sandım. "yok,tartıstık ya ondan dedi.mutluyuz ne güzel. kıyafet konusu nerden açıldı bilmiyorum ki.hep böyle oluyor ,kırmayalım birbirimizi. ben bir daha desem bile sen bana he de geç nolur farkında olmuyorum ben"dedi.

bende " tamam,artık bıktım ama cidden yıprandım bu konuda. yapmadığım ya da giyinmediğim birşeyle beni itham ediyorsun "dedim. barıstık sözde. hatta "eşeksin,cumartesi günü ısırcam seni dedi."

ama benim kafamda tüm gece onun dedikleri döndü durdu gözyaşlarım sel oldu.. ve mesaj yazdım ona gece yarısı ; "biliyomusun benim de içim tuhaf oldu.simdi gözyaslarımı tutamadım.bazı kelimelerin içimi acıttı.bunları seni üzmek için yazmıyorum .umarım bir daha yaşamayız,yıpratmayız bizi. yoksa dayanma gücü bulacagımı sanmıyorum ben bir daha " yazdım...

mesaj hakkı yok. sabah günaydın yazmış sadece.. böyle işte...

kafamda kurguluyorum sanırım ben deşiyorum ve soğuk oluyorum ona karşı... ben 2 gün böyle giderim artık.

çok duygulandım gelin olduk gidiyoruzzzzz

elifim bu çekip gitme olayı bende de var ama ben dışardayken yapmıyorum, evdeyken kavga ediyosak dayanamayıp diğer odaya gidiyorum
çok sinir oluyo buna.. ama elimde değil yaa kavga anında uzaklaşmam gerekli.. ama çok haklısın
ben de bunu yapmamaya çalışçam

aslım regl zamanı insan çok fazla hassas oluyo kendimden biliyorum şuan aynı durumdayım çünkü
bi kere stüdyo işini çıkarsın aklından enişte olmaz öyle yaaa, hem de nazlanmış boş yere takım elbise kırışır mıymış canım
benim foto çekimim 1 hafta önce olcak ben bile takmıyorum gelinliğim kirlencek diye.. foto çekimi çok daha önemli bence..
keşke kalkıp gitmeseymişsin ama olmuş bi kere..
şimdi sen biraz geride dur enişte özür dilesin senden zaten yanlış yaptığını anlayıp dış çekime tamam diyecektir

gülçin'im sağol .. evet bende en çok zaten ağlayacak mısın sözüne sinir oldum. sanki ben ağlarken keyif alıyor ya bak yine aglıyorum

insan sevdiğinin gözyasına dayanamaz benim bildiğim. ama benimki için tam tersi sanırım. sonradan içine otursa da ..alın şimdi de arıyo. iti an çomağı hazırla mı desem iyi insan lafın üstüne mi gelir desem

Son düzenleme:

elifim cok cok haklısın. kızar mıyım,kırılır mıyım hiç..

dediğin çok doğru ,sakinleşmem gerekiyordu ama onu daha fazla kırmamak ve kavga etmemek adına gittim. tek basıma sinirim gecsin diye. evde de böyleyim ben yalnız kalma ihtiyacı duyuyorum o an. karşımdakiyle daha fazla yıpratmamak adına.

bundan sonra dikkat etcem.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…