Çağlam kuaföre gitmişmidir acabaaa :26:
az biraz daha geçsin arayayım
resmenn gelin oluyor
Çağlam kuaföre gitmişmidir acabaaa :26:
az biraz daha geçsin arayayım
resmenn gelin oluyor
Tünaydın aslı :))
Hayırdır size ne oldu
herkese günaydınnnnnn
aslım noldu hayırdır kuzum
Gizem biliyorum kıskancım elimde değil ne yapayım güven ile ilgisi yok ya hastalık gibi eskisine göre gene iyiyim eskiden daha beterdim... Yalnız bir tek onu kıskanıyorum başka kimseyle derdim yok.
kızlar ya salya sümük ağlayasım vardün fotoğrafcı ayarlamaya gittik. martta düüğün ama ben dış mekan istiyorum. fotografcılar da hava ne olur belli olmaz,kapalı dıs alan da zor buluruz dediler. neyse fiyat aldık konuştuk. degerlendirelim dedik.
yemek yemeye oturduk. benimki başladı stüdyo olsun. üzerimize gelinlik -damatlık ne kadar gec giyersek o kadar iyimiş. ya diyorum ben sorun etmiyorum o saçla makyajla gezcek olan benim kaldı ki sadece 1 mekanda cekiliriz en fazla 2,5 saat sürer dediler. yok damatlıgı kırışmasınmış.. bütün gün onlarla gezecekmiş. düğün salonunda kırış kırış olmasınmışşşşşneyin kafasındasın ya dedim. ben o koca gelinlikle yagmur riskini bile alıp sac,makyaj düşünmüyorum sen ne düşünüyorsun dedim. çok yorulmayalım.. kuaförden ne kadar geç çıkarsan senin avantajına. evde öyle beklemek durumunda kalmazsın dedi.
zaten regl ilk günüydü sinirim tavandıagzıma ne geliyorsa söyledim ,dayanamadım artık."hevesin yok hiçbirşeye özenmiyorsun.bu bizim günümüz olacak ve bir daha anı olarak kalcak güzel olsun istedim "dedim..
sonra kuzenimin nişanı var. tepsiyi ben tutcam. dedim böyle böyle abiye giy diyo ama ben şık sade bişi giycem.
tepkisi " elbise acık olmasın" --------daha önce bu konuda bin kere konustuk ve kavga ettik. en son ortak nokta belirledik.(sözde kaldı bu demek ki)
bende dedim ben ne giycegimi biliyorum biz konustuk bunları neyin muhabbetini yapıyorsun yine. dediğine bakın " açık giyinmeyi seviyon sen heralde"bi de pişmiş kelle gibi sırıttı üstüne. sinirlerim zıpladı. kalktım giyindim.senle 10 kere de konussam aynı sey olcak bıktım artık diye.
hısımla cıktım cafe'den. o da hemen arkamdan hesabı verip kosmus galiba. dur küsme hemen. biz konustuk evet,mutluyuz hersey iyi gidiyor bu yüzden kırmayalım birbirimizi küsme dedi. ben de bindim arabayaama o an tokatı patlatsam yapcam yani o derece oldum
bi de utanmadan aglıcan mı şimdi dedikapıyı carptım bastım gaza. kaldı orda öyle.
kızlar ya salya sümük ağlayasım vardün fotoğrafcı ayarlamaya gittik. martta düüğün ama ben dış mekan istiyorum. fotografcılar da hava ne olur belli olmaz,kapalı dıs alan da zor buluruz dediler. neyse fiyat aldık konuştuk. degerlendirelim dedik.
yemek yemeye oturduk. benimki başladı stüdyo olsun. üzerimize gelinlik -damatlık ne kadar gec giyersek o kadar iyimiş. ya diyorum ben sorun etmiyorum o saçla makyajla gezcek olan benim kaldı ki sadece 1 mekanda cekiliriz en fazla 2,5 saat sürer dediler. yok damatlıgı kırışmasınmış.. bütün gün onlarla gezecekmiş. düğün salonunda kırış kırış olmasınmışşşşşneyin kafasındasın ya dedim. ben o koca gelinlikle yagmur riskini bile alıp sac,makyaj düşünmüyorum sen ne düşünüyorsun dedim. çok yorulmayalım.. kuaförden ne kadar geç çıkarsan senin avantajına. evde öyle beklemek durumunda kalmazsın dedi.
zaten regl ilk günüydü sinirim tavandıagzıma ne geliyorsa söyledim ,dayanamadım artık."hevesin yok hiçbirşeye özenmiyorsun.bu bizim günümüz olacak ve bir daha anı olarak kalcak güzel olsun istedim "dedim..
sonra kuzenimin nişanı var. tepsiyi ben tutcam. dedim böyle böyle abiye giy diyo ama ben şık sade bişi giycem.
tepkisi " elbise acık olmasın" --------daha önce bu konuda bin kere konustuk ve kavga ettik. en son ortak nokta belirledik.(sözde kaldı bu demek ki)
bende dedim ben ne giycegimi biliyorum biz konustuk bunları neyin muhabbetini yapıyorsun yine. dediğine bakın " açık giyinmeyi seviyon sen heralde"bi de pişmiş kelle gibi sırıttı üstüne. sinirlerim zıpladı. kalktım giyindim.senle 10 kere de konussam aynı sey olcak bıktım artık diye.
hısımla cıktım cafe'den. o da hemen arkamdan hesabı verip kosmus galiba. dur küsme hemen. biz konustuk evet,mutluyuz hersey iyi gidiyor bu yüzden kırmayalım birbirimizi küsme dedi. ben de bindim arabayaama o an tokatı patlatsam yapcam yani o derece oldum
bi de utanmadan aglıcan mı şimdi dedikapıyı carptım bastım gaza. kaldı orda öyle.
Kızlar bi gün ben olmayacam, bi gün Müge, bi gün Özge, bi gün Hatice, bi gün Aslım, bi gün Pıanarım, bi gün Peliiinnn, bi gün Giz, bi gün Ezgiiii ..... :123:
Diye gidecek böyle
Ve biz gelin olacağız sırayla yavaş yavaş
O kimi zaman özlemden duramadığımız, kimi zaman sinirden öldüğümüz nişanlılar,sözlüler kocişlerimiz olacaklar
Bir olacağız, bu sefer gerçekten olacağız hemdeee
Duygulandım fenaaaa
Zaman geçiyor mu neee
2013 bizim yılımız olacak
öncelikle iyi yapmıssın demek istiyorum tatlım cunku bu erkekler bazen hak ediyorlar ... cok kızdım ya ne demek damatlıgım kırısıcak bazen bencil oluyolar işte
ama bunlar da olagan ve olacak seyler hele ki su kısknaclık sunu giyme bunu yapmao da ayrı bir dert ama sevdik bi kere cıktık bir yola
öfkeyle kalkıp zararla oturmamak lazım... hayırlı iş ya seytan sonuna kadar kurcalıyor işte
üzme sakın kendini sende suan hassas bi donemdesin bi yandan iş bi yandan hormonal durumlar... üzerine de boyle seyler oldu mu nişanlılarımız direk dunyanın en anlayıssız insanları oluor gozumuzde neye evleniyorum ben diyoruz
ama aslında oyle degil kimbilir belki bizimde onlara karsı hatalarımız oluyor illaki anlasmazlıklar cıkacak
bunların hevesimizi kacırmasına izin vermeyelim tatlım nasılsa bizim dedigimiz olacak
Kızlar bi gün ben olmayacam, bi gün Müge, bi gün Özge, bi gün Hatice, bi gün Aslım, bi gün Pıanarım, bi gün Peliiinnn, bi gün Giz, bi gün Ezgiiii ..... :123:
Diye gidecek böyle
Ve biz gelin olacağız sırayla yavaş yavaş
O kimi zaman özlemden duramadığımız, kimi zaman sinirden öldüğümüz nişanlılar,sözlüler kocişlerimiz olacaklar
Bir olacağız, bu sefer gerçekten olacağız hemdeee
Duygulandım fenaaaa
Zaman geçiyor mu neee
2013 bizim yılımız olacak
Aslım kuzum 30 Mart'ta nişan dış çekimi yapmak isteyen birisi de benim
Allahım hayırlısını versin o günde ikimiz içinde sorun olmasın inşAllah..
Nişanlınla daldan dala atlayıp her konuda atışacak birşeyler bulmuşsunuz aslına bakarsan. İkinizde genel bi gerginlik sezdim ben. Dış mekan yetmemiş, açıklık meselesi gündeme gelmiş.
Sen nasıl regl günündeysen oda gergindi demek ki.
Hani başka bi konu gelse, o ak dese sen kara, sen ak desen o kara gibi bir durum.
Arada bizde de oluyor o zıt gidişler.
Kıskançlık erkekler için hiçbir zaman soğumayacak bir yemek ama
Ahhh aahhhh:97:
Oradan da dem vurmuş, birkeresinde benimkide sinirlenince 'sen özeniyorsun açık giyenlere galiba' demişti. Ama üzüldü sonra, seni biliyorum öyle demek istemedim, çok üzerime geldin ama sende demişti. Ben giyecem ben bikini giyip çıkacam demiştim de
Ama dış mekan konusunda sevgili nişanlına katılmıyorum. Stüdyo fotoğraflarının klasik olduğunu görmedi mi? Arada dağlar kadar fark var oysa anlaması gerekti. Ben stüdyoda olur demiştim ama o beğenmemişti bu ne diye.
Hayır takım elbise kırışır mı ya, sanki şınav mı çekeceksiniz foto çekilirken.
Ama şunu da söylemeliyim, çekip gitmeler hoş değil kuzum. Seni çok seviyorum biliyosun, bu yüzden söylemeden edemem. Bende de var o basıp gitmeler ama farkındayım yapmamaya çalışıyorum. Bu aynı evi paylaşmayı düşünen insanlar için kötü bi yol. İleride evin kapısını çarpmaya dönebilir. Ki buda hoş olmaz. Yatağı ayırmaya da gidebilir. Sinirlenince gözü görmüyor insanın. Bi dakika daha çekemez oluyorsun anlıyorum, çünkü yaşıyorum. Biraz susabilirdiniz, sonra yeniden konuşurdunuz. Konuşmadan o dağlar aşılmaz ki.
Dilerim yanlış anlamadın, dilerim kıracak birşey demedim sana.
Üzme kendini deli kıııızzzz
Ama şunu da söylemeliyim, çekip gitmeler hoş değil kuzum. Seni çok seviyorum biliyosun, bu yüzden söylemeden edemem. Bende de var o basıp gitmeler ama farkındayım yapmamaya çalışıyorum. Bu aynı evi paylaşmayı düşünen insanlar için kötü bi yol. İleride evin kapısını çarpmaya dönebilir. Ki buda hoş olmaz. Yatağı ayırmaya da gidebilir. Sinirlenince gözü görmüyor insanın. Bi dakika daha çekemez oluyorsun anlıyorum, çünkü yaşıyorum. Biraz susabilirdiniz, sonra yeniden konuşurdunuz. Konuşmadan o dağlar aşılmaz ki.
Dilerim yanlış anlamadın, dilerim kıracak birşey demedim sana.
Üzme kendini deli kıııızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?