'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizoo ev iyi hoş ama dekorasyon hataları var özellikle yatak odasını istedigin ve ornek alıcam dedigin için soyluyorum...

özellikle yatak odasında perde avize abajur vs gibi secimleri cok yanlıs olmus country ye yeni yen merak salan annem bile soyledi

Çağla senin evin nasıl olacak çok merak ediyorum kuzummm ya...., çok güzel olacak bunu biliyorum da...

Genel olarak benim gözüme hoş gözüktü detaylar avizeleri bende çok beğenemedim... Genel olarak başarılı bence...

ezgimmm hosbuldum kuzumm nasilsinn ozledim yaa gorusemiyoruz:-(

ya yeerim ben seniiiii

o zaman sen bişey at ortaya biz ordan seni yakalarız...

ozaman atiyorumm hemen anadolu yakasindaki gelintoslara bu sorumm nerde diktircez bu gelinlikleri resmen dert oldu ihtiyactan ote hala karar veremedim :-(

inşallah olur kusum ya acıkcası zor bir iş ne kadar basit de görünse ufak hatalar can sıkıcı olabilior... country bir de kendi içinde de cok cok ayrılan bir tarz

coastal
shabby chic
romantik
cute romantic
iskandinav
modern country vs vs....

ben kendiminkini nereye koyacağımı sasırıyorum bazen... shabby, romantic ve cute romantic baskın gibi umarım çorba olmaz en buyuk korkum o

ezgimmm hosbuldum kuzumm nasilsinn ozledim yaa gorusemiyoruz:-(

ozaman atiyorumm hemen anadolu yakasindaki gelintoslara bu sorumm nerde diktircez bu gelinlikleri resmen dert oldu ihtiyactan ote hala karar veremedim :-(

o konuya hiç girme kuşşş daha yeni bi gerginlik atlattım benim nolcaım belli degil daha bakmadım bile

nurayım kadıkoyde diktirio ama

gerginlikmii bu ara kankayiz kendileriyle nisanlim heran evlenmekten vazgecebilecegimi dusunuyo
nuray nerde diktiriyo tavsiye alsak keske

ben genel itibariylee pembe gönlüm sendedekileri begendim :)) ellerine saglıkkk..

yaa evet ya cagla bende senin evini merakla bekliorumm diyebilirim country cok ilgimi cekio ama benim pek vaktim yok malesefff banka tüm enerjimi alıo öle bi işe kalkışamam ben genel hatlarla ilgileneb,liorum malesef şua an ama sizlerde imreniyorum yaa ne güzel nleri araştırıp kafa yorusunuz kızlar yaaaa maşallahhh :))

ben işsizim oyle oldugu halde bıle kafa yoramıyorum ınce ayrıntısına kadr dusunemıyorum yanı.. burdan gorduklerımı uygulamaya calısıcam ınsallah caglanın evı benımkisinden once bitmiş olurda kopya cekerım

aslında haklsın cnm yaa bu içtn gelen bi,şey sanıırmm bi yetenek ama bende de yok yaaaa ben sadece evt oturma odam cok rahat olsun salonum birz avangard olsunn mutfakımda cicili bicili diorum yani bi tarzım yokk :)) yaaa evet bende cok merak ediorum ama ben nisanda evleniorumm kacırıorumdarısı snaa :)

çağlam yatak odasındaki hataları bende farkettim abajur avize felan perdede öyle kiii ben abajurumu aldımmm ama yatak odası takımını beğendim çağlam gidip yerinde görürsemde dekorasyon konusunda bir mimar arkadaşım var ondanda yardım alıcam :)

evet kacırıyorsun..

senınle tarzlarımız benzıyormus :) bende oyle otrma odası rahat olsun.. mutfak bıraz cıvıl cıvıl olsun isterım..salon istemiyorum simdilik ama eger olsaydı da klasık ve azıcık agır olurdu..yatak odamı da beyazz country tarzında içaçıcı olsun istiyorumm... bakalım hayrlısı

yaa o abajur ve avize ne oylee hiç olmamis..

sibelimmmm seni nasıl unuturuz canım benim. sınavında başarılar.

burçdaşım :) cici kurabiyem. biz de tartıştığımızda bazen ismiyle hitap ederim. çok üzülür prensimmm. kaldı ki kötü bi söz söylemek, asla.

mügem
hayırlı olsun şimdiden. rüya gibi bi düğün olsun.
mutluluk, huzur, aşk, bereket dolu bir yuvanız olsun.
...

özgeeemmm düğün listesinin başına oyayı da yazsana :)
...

2013 ün ilk gelini aşkına kavuşuyo bugünnnnn mavişle yolladık selamlarımızı :)
:123:

:118::118::118::118::118:
:93:
:127:

kuşummm evlenip gidenleri listeden çıkarıyoduk yani benden çnce zehroşum liste yapıyodu o öyle düzenlemişti ben de öyle devam ederim diye düşünüyomm
herkes liste başı olma olayını tatsın di mi amaa

evet yatak odası bende beyaz istiorum kesinliklee benzio zevklarimizz yaa salonn alınacak bizde olamsa olur dedim ama dinleyen olmadıı :)) önce modern baktık hatta tam alıoduk vazgectijkkk :))) bakalımm bu hafta netleşcek gibii nası olacakk :))

bkb cim nerelerdesinnnnnnnnn sen yaaaa iyiisindir insallah kusummmm hazırlıklar tam gaz devam bakıyorum daaa

bu arada yerim sizi ben yaa meraklı hatunlarımmmm evimi begenilerinize acacagım gunu bende iple cekiorum valla insallah guzel bişey cıkar ortaya kopya cekmekte serbestsiniz tabii ki her turluuuu

onun dısında aklınıza takılan her konuda da yardımcı olurumm

bkb'm bebişimmm evim sana yetişmicek belki evet ama sen bana aklına takılan herseyi sorabilirsin... seve seve yardım ederim deko sürecine kusum

bi nuray gordum sankimmmmmmmmmmmmmm

Günaydın içi kıpır kıpır, yüreği aşk dolu gelincikler hepnize bol gülücüklü sevgi dolu bir cuma dilerim.

ve kızlarrr bennnnn 25.05.2013 Cumartesi günü gelini olacağım.
Salı günü evraklarımızı verip işlemlerimizi başlatacağız.

İstediğim yer ve saatler doluydu personel olmamız nedeniyle ancak bir yer açtırdılar oda istediklerimin dışında bir yer oldu.
Ama olsun sevdiceğimle evleneceğim ya üzülmeme gerek yok dedi annem, kardeşim. Salı günü tekrar görüşeceğiz inşallah küçük bir kokteyl yapmam için gerekli ayarlamalar yapılabilir.

Artık listeye siz eklersiniz benide ben yapamadım dün ondan hatlar karıştı sizi seviyorum hepinizle mutluluğumu paylaşayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…