valla süper yapmış, ben yeni gördüm bu blogu. tebrik etcem şimdi
takibime aldım, bu arada sende takibimdesin
Maviş geçmiş olsun tekrardan canım biraz toparlanmana sevindim...
Kızlar bu mutfak çok şirin çok cici olmamış mı yaa... Bana da bulaştırdınız country stylaaa
Pembe gönlüm sende
gizoo ev iyi hoş ama dekorasyon hataları var özellikle yatak odasını istedigin ve ornek alıcam dedigin için soyluyorum...
özellikle yatak odasında perde avize abajur vs gibi secimleri cok yanlıs olmus country ye yeni yen merak salan annem bile soyledi
ya yeerim ben seniiiii
o zaman sen bişey at ortaya biz ordan seni yakalarız...
Çağla senin evin nasıl olacak çok merak ediyorum kuzummm ya...., çok güzel olacak bunu biliyorum da...
Genel olarak benim gözüme hoş gözüktü detaylar avizeleri bende çok beğenemedim... Genel olarak başarılı bence...
ezgimmm hosbuldum kuzumm nasilsinn ozledim yaa gorusemiyoruz:-(
ozaman atiyorumm hemen anadolu yakasindaki gelintoslara bu sorumm nerde diktircez bu gelinlikleri resmen dert oldu ihtiyactan ote hala karar veremedim :-(
inşallah olur kusum ya acıkcası zor bir iş ne kadar basit de görünse ufak hatalar can sıkıcı olabilior... country bir de kendi içinde de cok cok ayrılan bir tarz
coastal
shabby chic
romantik
cute romantic
iskandinav
modern country vs vs....
ben kendiminkini nereye koyacağımı sasırıyorum bazen... shabby, romantic ve cute romantic baskın gibi umarım çorba olmaz en buyuk korkum o
o konuya hiç girme kuşşş daha yeni bi gerginlik atlattım benim nolcaım belli degil daha bakmadım bile
nurayım kadıkoyde diktirio ama
ben genel itibariylee pembe gönlüm sendedekileri begendim :)) ellerine saglıkkk..
yaa evet ya cagla bende senin evini merakla bekliorumm diyebilirim country cok ilgimi cekio ama benim pek vaktim yok malesefff banka tüm enerjimi alıo öle bi işe kalkışamam ben genel hatlarla ilgileneb,liorum malesef şua an ama sizlerde imreniyorum yaa ne güzel nleri araştırıp kafa yorusunuz kızlar yaaaa maşallahhh :))
ben işsizim oyle oldugu halde bıle kafa yoramıyorumınce ayrıntısına kadr dusunemıyorum yanı.. burdan gorduklerımı uygulamaya calısıcam ınsallah caglanın evı benımkisinden once bitmiş olurda kopya cekerım
aslında haklsın cnm yaa bu içtn gelen bi,şey sanıırmmbi yetenek ama bende de yok yaaaa ben sadece evt oturma odam cok rahat olsun salonum birz avangard olsunn mutfakımda cicili bicili diorum yani bi tarzım yokk :)) yaaa evet bende cok merak ediorum ama ben nisanda evleniorumm kacırıorumdarısı snaa :)
çağlam yatak odasındaki hataları bende farkettim abajur avize felan perdede öyle kiii ben abajurumu aldımmm ama yatak odası takımını beğendim çağlam gidip yerinde görürsemde dekorasyon konusunda bir mimar arkadaşım var ondanda yardım alıcam :)
sibelimmmmselamlaaarrr
burasııı ne kadaann kocaamaaann olmuşş geçmişii okıyım dedimm hep yabancı isimler gibi geldiii
haticeeee nişanlanmışş nede güzel olmuşş Allah tamamına erdirsinn canımm
not: benimde snden önce bilennnnziklerinn gözümee çarptı vallaa
bi kısmınızda şimdi olaydı keşke kimsecikler yoook çok özledimm burayıı işlerimin yoğunlugundan ve aöf ye calısmaktan giremiyorumm malesef
öpücülerr herkeze unutmayınn beniii
burçdaşım :) cici kurabiyem. biz de tartıştığımızda bazen ismiyle hitap ederim. çok üzülür prensimmm. kaldı ki kötü bi söz söylemek, asla.
evet kusum cooook sukur düzelttik
ben de sevgi sözcüğü manasında şapşalımm benimm derim... onun dısında biribrimze siniriykenki hitap seklimize dikkat ederiz
biz sinirliyken birbirimize askım vb seyler demeye keseriz sadece dusun adımızla bile hitap etmeyiz sinirliyken bana caglaaaa falan dese ona bile alınırım o da alınır ismiyle hitap o bile küfür gibi geliyo adama
ufak ama önemli konular bence dikkat etmek lazım
mügemçağlam naptı acaba
sevgili kuzular yarım saat sonra erken izinle evcağımıza doğru yol alıyor olucam,kısmetse evli bir hatun olarak aranıza dönücem
giremezsem hepinizi öperimdualarınızı eksik etmeyin..
hepinizi çok seviyorum
sibelimmmmseni nasıl unuturuz canım benim. sınavında başarılar.
burçdaşım :) cici kurabiyem. biz de tartıştığımızda bazen ismiyle hitap ederim. çok üzülür prensimmm. kaldı ki kötü bi söz söylemek, asla.
mügem
hayırlı olsun şimdiden. rüya gibi bi düğün olsun.
mutluluk, huzur, aşk, bereket dolu bir yuvanız olsun.
...
özgeeemmm düğün listesinin başına oyayı da yazsana :)
...
2013 ün ilk gelini aşkına kavuşuyo bugünnnnnmavişle yolladık selamlarımızı :)
:123:
:118::118::118::118::118:
:93:
:127:
evet kacırıyorsun..
senınle tarzlarımız benzıyormus :) bende oyle otrma odası rahat olsun.. mutfak bıraz cıvıl cıvıl olsun isterım..salon istemiyorum simdilik ama eger olsaydı da klasık ve azıcık agır olurdu..yatak odamı da beyazz country tarzında içaçıcı olsun istiyorumm... bakalım hayrlısı
beni de ekleyin şu güzel listeye 12 MAYIS 2013 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?