Günaydın içi kıpır kıpır, yüreği aşk dolu gelincikler hepnize bol gülücüklü sevgi dolu bir cuma dilerim.
ve kızlarrr bennnnn 25.05.2013 Cumartesi günü gelini olacağım.
Salı günü evraklarımızı verip işlemlerimizi başlatacağız.
İstediğim yer ve saatler doluydu personel olmamız nedeniyle ancak bir yer açtırdılar oda istediklerimin dışında bir yer oldu.
Ama olsun sevdiceğimle evleneceğim ya üzülmeme gerek yok dedi annem, kardeşim. Salı günü tekrar görüşeceğiz inşallah küçük bir kokteyl yapmam için gerekli ayarlamalar yapılabilir.
Artık listeye siz eklersiniz benide ben yapamadım dün ondan hatlar karıştısizi seviyorum hepinizle mutluluğumu paylaşayım dedim.
dur bir dakika.
bugün cuma mışaka mı yaa. dün salı değilmiydi :44::44:
gerçekten cuma mı şimdi bugün:44:
:118::118::118::118::118:
evet bugün Cuma
haklısın oyamda istediğim yer için tüm randevular dolu olduğunu görünce üzüldüm napim çok heves etmiştim.
Neyseki aşkla evleneceğim. Korkularım azaldı o güne kadar minimuma indirirsem korkacak birşey kalmayacak.
Çok teşekkür ederim
Günaydın içi kıpır kıpır, yüreği aşk dolu gelincikler hepnize bol gülücüklü sevgi dolu bir cuma dilerim.
İstediğim yer ve saatler doluydu personel olmamız nedeniyle ancak bir yer açtırdılar oda istediklerimin dışında bir yer oldu.
Ama olsun sevdiceğimle evleneceğim ya üzülmeme gerek yok dedi annem, kardeşim. Salı günü tekrar görüşeceğiz inşallah küçük bir kokteyl yapmam için gerekli ayarlamalar yapılabilir.
Artık listeye siz eklersiniz benide ben yapamadım dün ondan hatlar karıştısizi seviyorum hepinizle mutluluğumu paylaşayım dedim.
dur bir dakika.
bugün cuma mışaka mı yaa. dün salı değilmiydi :44::44:
gerçekten cuma mı şimdi bugün:44:
:118::118::118::118::118:
kuzummm hayırlı uğurlu olsunnn
ekledim ben seniii
kınayı 24 olarak yazdım doğru mu?
hehehe çok tatlısın oyam yaevet yaşasınn bugün cumaaaa
günaydınlarrrr
Teşekkür ederim canımmmmmHaticecim hayırlı olsun tarihiniz.
Günaydın bebeklerrrr
Ellerine sağlık kuzummmm teşekkürlerkuzummm hayırlı uğurlu olsunnn
ekledim ben seniii
kınayı 24 olarak yazdım doğru mu?
hehehe çok tatlısın oyam yaevet yaşasınn bugün cumaaaa
günaydınlarrrr
günaydınnn gelincikcikciklerrrr
hatcee hayırlı olsun canım tarihinizz
Günaaayyydıııııııııııınnnnn..
Kayınvalidişler bugün dönüyor
Yorucu maraton the end
kızlar günaydınnn ve hatçem canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ki ben tarihinize :))))))))) hayırlı uğurlu güzellikler getirsin canım
bugün cuma ama ben çok yorgunum kızlar 2 gün işe gider gibi aşkla bulşcam ona nasıl sölesm azcık uyuyasım var .)))))) desem ayıpmı olurrrr dün çocuk yağmurda otobüsle bana yetişmeye çalşmış süpriz yapacakmış çok üzülmüş kendini hırpalıyor bende eve gittim ama ne yapayım çok yorgundum ayıpmı ettim bilmiyorum o bana yetişemedi die üzgün benim beklememmmi tınlamamış ahahahah ben çok odunum yaaaa bide dersem 12 gibi buluşalım üzülür sanırsam
günaydınn kızlarrr
haticee hayırlı uğurlu olsunn
nasılsınız kızlarr
Oyam gün ayılmadı mı sanaaaa
Bana fena ayıldııı
Bu hafta sonu yatacağım hiç kalkmadaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
Sevgiliş de yok zaten
Hatice hayırlı olsuuuunnnnnnnnnnnnnn
Saan dün bişii sormuştum, nişanın k.çekmecede bi kafe de mi oldu kuzum?:26:
Günaydın canııımmm
cuma günü kötü olunmaz kiiiiii
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?