gizzzz duy sesimi
vampire diarieste nerelerdesinn, senin stef gitti rebekahla yattııı
ben de diyebilcikmiyim yaa ben de bi zamanlar yok gibiydim hey gidii diyeee
düğünden sonra benim lakabımda yürüyen gelinlik olarak anılabilir
39 muuuuuu :18::18::18::18::18::18::18::18: kız sen yaşıyor musunnnn?????
Ben o kiloyu en son ilkokulda oldum herhalde
39 muuuuuu :18::18::18::18::18::18::18::18: kız sen yaşıyor musunnnn?????
Ben o kiloyu en son ilkokulda oldum herhalde
Aslım ne diyor bu kızlarrrrr 39lar 44ler Biz uzaylı mıyız aceppp :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar dogum kontrol için ben de bi dr arıyorum
şu bakırkoyde tavsıye edılen doktor
lale zeynep kanmaz mı
ve siz ne kadar verdiniz muayene ücreti
Seni yerlerr yerler seni ham yapar bu pelinleeerr
Bekliyorum Özgem ayy Zehroşumu da alıınn lütfeenn gelebilen herkescikler gelsinn
Anaammm ben evleniom mu yeaaaa
Aslım ne diyor bu kızlarrrrr 39lar 44ler Biz uzaylı mıyız aceppp :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
yaaa özgeee ben gece izliğceğdim ama geçen haftaki bölümde kaldım kuzum bennnnn stef elenayı unutmaya çalşyor rebekahla ne durumdalar bilmiyorum ama sevindim elena için didinip durmaktan vazgeçsin yoluna baksın artık çok sinirleniyorum bu duruma çünkü bugüne kadar elena için acı çekmesi hataydı :)
çağlommm blogg aç kuzucum aççç takip edelim seni cancağzımmm ben snein evini hayal ediyorum naısl olacağnda biliyorum kiii
hatice 29 kg mılise 2 mi
bence şuan iyisin , ipiyisin hatta.o haline göre.
paraya gerenk yok büşümmm girenler bitane cupcake versin yeteeeeeeeeeeeeerkaramelli olsun amaaa
blog acma dusuncem var kusum... sadece netten degil reel hayatımda da eviimi merak ettigii soyleyen hatta acacagı pastahanenin dekorasyounda benden yardım isteyen bir ablam bile oldu teyzemin cok yakın arkadası teyzemde meraklıdır bu işlere ailecek böleyiz biz
o kadar becerekli bir hatun değilim topluyorum ben sadece ortaya ne cıkacak bilmiyorum dedim ben de... o zaman blog ac ordan takip edelim benim gibi meraklıların ilgisini cekecektir
ve begenenler senle iletişime gecer dedi
fikir olarak suan tabii blog adını aldım tasarımı yaptım falan kendimce ama geliştirmek ve baslamak icin zaman lazım o da sanırım evlilik sonrası olcak
öncesinde olursa da herkese haber veririm zaten
Canım aynı gün bende yalnız olcam gruptaşlarım olmayacak
Olsun sevdicekler kolumuzda olacak değil mi?
yok kız bizde tuhaflık avr herhaldeçağlam alınmazsın dimi
sanırım ben de
şoktayım kız.
Gülibiiiikk hoşgelmişeeeennnn
Seni yerlerr yerler seni ham yapar bu pelinleeerr
Bekliyorum Özgem ayy Zehroşumu da alıınn lütfeenn gelebilen herkescikler gelsinn
Anaammm ben evleniom mu yeaaaa
bende 48 kiloyumm
Hümayra lütfen artık 51 kilo olmuşum yere atıp üstüne otursam ezilirsin:100:
Gülibik hoş geldin kuzum
Anam sorun bizde aha bi 40lı daha geldiiiii.... aslıııııımmmm çıtaların arasında ikimiz tomruk gibi kaldıkkkk
Hoşbuldukk kuşummmm nasılsın
Pelmikkk düğününe topluca gelicezz kuzumm baskın yapıcazzz heheheh hatta kk kızları diye yakamıza bişey mi taksak
Allah razı olsun kahkahayı basınca arkadaşlar geldi ne oluyor diye
aramızda 13 kilo fark var canımmmDüşün halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?