'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaaa keşke dugunume de gelebilsennnnnn kusummm

evime gel tabiki deee, ballı sütlü ingiliz çayı macaron ve cupcakelerle sana fransız-ingiliz usülü tea party yapıcammm

yuuupppiiii
butterfly çay setinde dimiiiii
ben de sana oktay ustadan seçmeler yaparım
hem inşallah sen gelirsin benim düğünüme
..

giiz bizim düğünümüze de gelin sevdiceklee.
bi masa ayırtırım size, kk dostlarııımmm kader arkadaşlarım

seninkisi sarıyer tarafında olucak dimi elifim sen istnbldmaı yaşıcaksın yoksa ankaradamı olucaksınız

Hümayra lütfen artık 51 kilo olmuşum yere atıp üstüne otursam ezilirsin:100:

Gülibik hoş geldin kuzum

Hoşbulduk şekercimm

Hahahahah H. teyzeciğimeee laf yokkk az mı msnden yazıştıkkk onunla

canım istanbuldaki tüm gleinlerin hattaha diğer ilerdeklernkndede bulunmak çok istiyorum ayrıca benim nişanım adada olursa buyrun gelin çok isterim sizleri görmek evlencek olan çok çok arkadaşım var inşallah hepinizinknde bende bulunabilirim canım

seninkisi sarıyer tarafında olucak dimi elifim sen istnbldmaı yaşıcaksın yoksa ankaradamı olucaksınız

evet kuzum Sarıyer'de olacak nasipseeee
Yok biz Ankarada yaşayacağız tatlım
Kayınvalidecikler orada yaşıyo, düğün o nedenle orada olacaakkk:123:

Acayip mutlu oldum ama yaaa

Son düzenleme:

oyam, konuyla alakasız olcak ama sen şeker hamuru alıp kurabiye yapıcam demiştin sanki daha önce yaptın mı? kolay mı?
ben daha önce marshmallow ile denedim, biraz zor ama çokta değil :) güzel oldu da tadı. hiç denemediysen onunla da yapabilirsin

kızlar merhaba ben yen geldim :) benim de düğünüm 7 temmuzda :)

hoşgeldin özlem

gizommmm bekliorum kesinlikleeeeeeeeennnn

nurayımimummm senin dugunune gelecegim insallah ben o zamana evlilik telaseleeri de balayı falan da bimiş oluyo böğürtlenle karı-koca olaraktan katıldıgımız bi düğün olcik hemeeen butteflylarım sana kurban olsun

Son düzenleme:

marshmallow tez canlılara göre değil
ay onunla yaparken deli olmuştum, vıcık vıcık bir türlü toparlayamamıştım, pudra şekerine kıyamamıştım :26:
çöpü boylamıştı

hazır şeker hamurunu hiç denemedim ama daha basit gibi. acaba değilmidir

acaba marsmallow ile gene mi denesem :44:

oooyyy :78:

bidaha yaparsan bol bol pudra şekeri dök, toparlarsın
çok sert olursa da su koy
ben sabırlıyım bekledim, atmadım .. sabır taşı gibiyim sevdiceği de bekliyorum böyle aah ah

6tane varmış hiç vodafone yokmuş

kızlar kusura bakmayın ortadan dann die gircem amaa patlicam yoksaa bu nişanlımın arada dayağı hak ettiğini düşünüyorumm yaaa. ikimizde aynı şeyleri farklı şekilde sölüyoruz ha dioki tamam askım desen nolur :113: yarım saat tartıştık bunun içinnn

oooyyy :78:

bidaha yaparsan bol bol pudra şekeri dök, toparlarsın
çok sert olursa da su koy
ben sabırlıyım bekledim, atmadım .. sabır taşı gibiyim sevdiceği de bekliyorum böyle aah ah

şimdi şeyi merak ettim, suyu ne ara koyuyoruz, eridikten sonra dimi. sanki ben erimeden koymuştum
ikincisi tencereye su koydum, diğer kabı onun içine koyucam ya, tabanı tencereye deymeli miiiiiiii deymemeli mi

hı hıı, bilmediğim şeyler konusunda ayrıntıcıyımdır birazcık.

6tane varmış hiç vodafone yokmuş

eeee o kadar hat var mı biliyor musun o hatların kimlerde olduğunu.

yaaa bende bua baktım diyoki bu numara belirttiğiniz gsm operatörüne kayıtlı değildir
Nişanlıma baktım ondada öyle yazdı :44:

hattın senin adına kayıtlı değilse öyle diyor.

pardon onu tc numara ile telefon numarası uymayınca oluyor.

sana verdiği hata numara gsm operatörü değildir diyor dimi. onu bilmiyorum ki :/

Son düzenleme:

Ne oldu ki cnm neden tartıştınız?

hattın senin adına kayıtlı değilse öyle diyor.

pardon onu tc numara ile telefon numarası uymayınca oluyor.

sana verdiği hata numara gsm operatörü değildir diyor dimi. onu bilmiyorum ki :/

Bu şekilde hata veriyo oyacm ama hat benim adıma

Girdiğiniz GSM numarası seçtiğiniz operatörden hizmet almamaktadır. Kontrol edip tekrar deneyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…