ben ama 1 buçuk metreyim canım sen kendine bak istersen boy farkını ben takıyor muyum?
15 puntoluk ayakkabı giyiyorum.
Allah ağlatmasın canım...ama valla tam o hale düştük
Hımmm evet haklısın canım tabi boy oranını unutmuşum 1.67 yim ben
hümeyra ben eskiden 39 kiloydum lakabım yürüyen cesetti
aa daha iyi olur evet özgemm. beni büşün üstüne al o zaman benim kınam ondan öncekuşummm evlenip gidenleri listeden çıkarıyoduk yani benden çnce zehroşum liste yapıyodu o öyle düzenlemişti ben de öyle devam ederim diye düşünüyomm
herkes liste başı olma olayını tatsın di mi amaa
giz aklıma ne geldi şimdi biz 2013 gelini olsak bile en sonlarda olacağız. bol bol tecrübeli gelincikler olacak yanımızda
ay kızlar biz yüzük taktığımızdan beri sevdickle çok başka olduk (maşallah). sanki yeni tanışıyor gibiyiz.liseli aşıklar gibiyiz. biz hep böyle heyecanlıydık ama bu seferki çok başka. ne güzelmiş şu nişanlılık yaaa
dün benim kursum vardı aşk göndermedi buluşalım dedi. ev hala kalabalık olduğundan görüşemiyoruz çok.kurs bahanesiyle eve geç gittim aşk'la dolaştımm suratlarımızda kocaman bir gülümsemeyle
özgemmmm ben de gelmek isterimmm.keşke hepiniz düğünüme gelseniz
gülin ile zehra kesin gelcek yoksa döverim onları
yakın gelincikler siz de gelin ama yaa
Çağlam olur olur ama düzenli spor çok işe yarıyor emin olabilirsin.
Birde bende senin gibi yemek yemeyi pek sevmem
orta okulda lise 2ye kadar 25-29 arasıydım.
Gitti o günler şimdi kendimi fil gibi hissediyorum ama
Anam sorun bizde aha bi 40lı daha geldiiiii.... aslıııııımmmm çıtaların arasında ikimiz tomruk gibi kaldıkkkk
benim sadece dilim 39 kilo
6146 dan sonrasını okuyamadım artık.
aa daha iyi olur evet özgemm. beni büşün üstüne al o zaman benim kınam ondan önce
maşallah canım benim.
özgemmmm ben de gelmek isterimmm.
22 sinde balayından dönücez zaten. sevdiceğime rica edicem inşallah gelirimmm. sizi de benimkine beklerimmmm
..
haticeee canım hayırlı olsun düğün tarihiniznişanınız avcılar sahilde bi mekanda mı oldu sizin?
tamam kuzummm listeyi güncellerkene öyle yaparım o zaman
yaaa gel nurayım gell çok isterim gelmeniii, ben de seninkine gelmeyi çoook isterim
benim sevdicek uzak yerlere üşeniyo dönüş zor olur, istanbul trafiği vs diyerekten ama ben onu ikna için elimden geleni yaparım
Hoşbuldukk kuşummmm nasılsın
bendeeee gelebilirsem geleceğim istanbuldaki kızlaırn üdğününe inşalllah çok görmek istiyorum çağla nuray ezgi büşra.... liste uzuyor çoğumuz istanbuldayızz eliffff sen istanbulda evlencektin dimi canım
geliniciksin tabii kiiiiii gizoşummmm
benim dugunusume deeeeee gelinnnnnnnnnnnnnnnnn sonracıma evime de gelin size cupcakeler yaparım kiii
işte en çok gelmek istediğim düğünlerden biri de seninkiiii kuşum ama ben o zaman istanbulda değilim
evine gelirimmm amainşallah o güzel günleri görürüz :109:
İyiyim canım sen nasılsın bakalım
Ayy eveeetttttttt
İnşAllah nasip olursaaa
Gelecek misin yoksaaaaaa?????????????????????
Seni yerlerr yerler seni ham yapar bu pelinleeerr
Bekliyorum Özgem ayy Zehroşumu da alıınn lütfeenn gelebilen herkescikler gelsinn
Anaammm ben evleniom mu yeaaaa
neden gelmiyim yevrum gelirim ben tabi sevgilicikle :)))))))
çağlam allah izin verirse seninkine gelicem çok istiyorum zaten gelmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?