'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

neden tartıstınız bilmiorum canım ama bu ara herkesde var bu tartısmalı haller... askerde sanırım bir de sevdicegin haliyle sıkıntılıdır o da. Bazen aynı seyi konustugumuzun farkına varamayabilioruz

benim sadece dilim 39 kilo
Canım yaa

Hayır sefaköy k.çekmece

ben doğduğumda 25 kiloydum

hatice sizde yemekleri güzel yapamıyorlar sanırım. yemek yemek sevilmez mi ya huuuuuuu
Ben aşırı yağlı yiyecekleri ve sıvı yiyecekleri ve pişmiş sebzeyi falan sevmiyorum.

Heyttttt bende varım 25 mayıs istanbul geleceksin yoksa salya sümük ağlarım

ay kızlar uyumus kalmışım
hümeyra öyle bir alan var mı sözüm ona yalnız odam var ama içeri giren çıkan belli değil

ayyy gülin ve zehraaa sevdicekleri de alıp 6 kişi gidip basalım pelinin düğününüüü

Ne oldu ki cnm neden tartıştınız?

yakın arkadaşım erkek arkadaşndan ayrıldı (4 yıldır birliktelerdi) benimde çocukla muhabbetim fln var yıllardır tanıyorum. ayrıldılar die sende mesafeni koy fln dedi. bende çocukmuyuz biz o ayrıldı ii bende konuşmuyorum senle muhabbetine girim ama illaki eskisi gibi olmas arada msjlaşabilirm dedim. kıskançlık krizleri tuttu. ikimizde aynı şeyi diyoruz aslında ama kastı benii iicee. ne var tamam desen dio. inadım bende çatlasam demem en son kendi tamam dedii.

neden tartıstınız bilmiorum canım ama bu ara herkesde var bu tartısmalı haller... askerde sanırım bir de sevdicegin haliyle sıkıntılıdır o da. Bazen aynı seyi konustugumuzun farkına varamayabilioruz

canım hastalandı hava değişimi verdiler evde 1 ay çok sinir oluyorum ama hasta olduğunu yazarken bile kıyamıyorum kendi kendime affettim onuu bu yazdıklarımmlaaa
psikolojimi bozduu yaaa

evet canım.doğru hastayım da canım.sıkıldı yat yat sonra size yazarken uyumusum. tekrar
geçmiş olsun canım

tenceredeki su değmicek canım, su buharıyla eriyecek.
iyice eridikten sonra 1 çorba kaşığı su döktüm ben.
bak bu da tarifim sanki çok biliyomuş gibi anlaşılmasın ilk denemem bu
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...arshmallow-seker-hamurlu-kurabiye-yapimi.html

İkinizde aynı şeyi söylemişsiniz cnm, bende çok inadımsır yaa anlıyabiliyorum ama büyük bir sorun değil bence üzme kendini hem tamam da dedirtmişsin

peliiiiinnnnnnnn baş ucu sürahimiz senin kahvaltı takımının modelinden galibaaaa. rosy

canım hastalandı hava değişimi verdiler evde 1 ay çok sinir oluyorum ama hasta olduğunu yazarken bile kıyamıyorum kendi kendime affettim onuu bu yazdıklarımmlaaa
psikolojimi bozduu yaaa

yaaaa nazlanmıs biraz da bence o sana... bebek gibi oluyolar bu erkekler kimi zaman

oyaaaaaaaaaa evli bi hatun olarak sana bunu sormalıyım sanırım su ilk gece kılınan namaz aklıma takılıyo benim baya

illa boy abdesti falan almak gerekiyor mu yoksa gelinligimi cıkarıp normal bi abdest alıp kıyabiliomuyuz sen özel bişi yaptın mı???

Bu şekilde hata veriyo oyacm ama hat benim adıma

Girdiğiniz GSM numarası seçtiğiniz operatörden hizmet almamaktadır. Kontrol edip tekrar deneyiniz

bilemedim neden diyor diye, yanlış operatör seçmiş olamazsın herhalde bilemedim.
Bizden habersiz bizim adımıza hat çıkartan olursa diye kontrol amaçlı vermişti bu linki haberlerde.

Ben aşırı yağlı yiyecekleri ve sıvı yiyecekleri ve pişmiş sebzeyi falan sevmiyorum.

hümeyra öyle bir alan var mı sözüm ona yalnız odam var ama içeri giren çıkan belli değil

haticeeeeeee başka yemek çeşidi kalmadı kızzz

bu arada bizim lab da hemen sekreterin karşısında
sekreterimiz motor gibi birisini bulunca bir başlıyor konuşmaya,
bir olayı peşpeşe 3 kere anlatıyor. kafam şişiyor sürekli. hatta bazen duyuyorum kimse yokken telefon kulağında telefonun açılmasını beklerken de konuşuyor
kapım kapalı olmasına rağmen duyuyorum. uyku yok bana

peliiiiinnnnnnnn baş ucu sürahimiz senin kahvaltı takımının modelinden galibaaaa. rosy

Eki Görüntüle 622235

Aaaaaaaaa inanmıyoruuuum evet evet nurayımmm ben bunu hemen alırım kiii hiç vakit kaybetmem çok sağ ol kuzum benimmm 2 gün girmedim hemen yeni bişiler gelmiş Bi de şu rosy'nin baharat takımını yapsa ne kadar hora geçecek oooff

İkinizde aynı şeyi söylemişsiniz cnm, bende çok inadımsır yaa anlıyabiliyorum ama büyük bir sorun değil bence üzme kendini hem tamam da dedirtmişsin

çok kötüyümm dimii :) düşün iş görüşmesinde bile şimdiki müdür yardımcın senin bu despotluğunla çocuk yanmış dedii :)
hala da söyler koca döver tavrın devam mı diee

aynenn nazlandı ama ben pislik yaptımm

kız pelott siz nerdesiniz bugunnnn toplu olarak kactınız mı naptınız

al pelinimmm çok cici.
baharatlık, çağloşumla da konuştuk geçen gün.. hiç olmadı en son beyaz kapaklı kavanozlar alıcam napıyım

Aaaaaaayyy çoook güzel olur kiiiiiiiiiii düşünsenize hep beraber dans ediyoruz pistte
Aman Allahııııımmmmm :123:

:109::109::109:

Aşk Böcükleri yazarım altınıza maşallahıda asarız
Bazen bende de oluyor.Buradaki erkekler oğlan çocuğu gibi küsüyorlar birbirlerine söyleyeceklerini bana söylüyorlar veya kagva ediyorlar barıştıranda ben oluyor.
bazen saçımı başımı yolasım geliyor.

al pelinimmm çok cici.
baharatlık, çağloşumla da konuştuk geçen gün.. hiç olmadı en son beyaz kapaklı kavanozlar alıcam napıyım

baharatlık baharatlık.... kusum ferforje standı hallettik mi baharatlık olabilcek cok seker seyler var aslında...

aklımda bişiler donuyo bakalım olcak mı bişeye benzerse paylasıcam

Canlar ne ediyonuz bakem yaw ben geldim ben geçndede yasdım ben herkesi faceye taşımak istiyom ama kimseyi taşıyamıyoım kimse bana özelden isim soyisim yollamıyo çünküm yoksam beni sevmiyonuz mu siz

Canım şunlarda olmaz mı ki büyüklerde bakliyat küçüklerde baharat gerçi 1000 cc miş.

http://shop.bernardo.com.tr/Media/ProductImg/large/634915279383783907.jpg

http://shop.bernardo.com.tr/Media/ProductImg/large/634915286012992891.jpg

Kılar bu arada bu elbise nasıl bir şey yaaa...facete denk geldim

Resimlerde güzel ama biraz fazla açık sanırsammmm

Markazen | Yetkili Sat Sitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…