kızlar kusura bakmayın ortadan dann die gircem amaa patlicam yoksaabu nişanlımın arada dayağı hak ettiğini düşünüyorumm yaaa. ikimizde aynı şeyleri farklı şekilde sölüyoruz ha dioki tamam askım desen nolur :113: yarım saat tartıştık bunun içinnn
Canım yaabenim sadece dilim 39 kilo
Hayır sefaköy k.çekmece6146 dan sonrasını okuyamadım artık.
aa daha iyi olur evet özgemm. beni büşün üstüne al o zaman benim kınam ondan önce
maşallah canım benim.
özgemmmm ben de gelmek isterimmm.
22 sinde balayından dönücez zaten. sevdiceğime rica edicem inşallah gelirimmm. sizi de benimkine beklerimmmm
..
haticeee canım hayırlı olsun düğün tarihiniznişanınız avcılar sahilde bi mekanda mı oldu sizin?
Ben aşırı yağlı yiyecekleri ve sıvı yiyecekleri ve pişmiş sebzeyi falan sevmiyorum.ben doğduğumda 25 kiloydum
hatice sizde yemekleri güzel yapamıyorlar sanırım. yemek yemek sevilmez mi ya huuuuuuu
bendeeee gelebilirsem geleceğim istanbuldaki kızlaırn üdğününe inşalllah çok görmek istiyorum çağla nuray ezgi büşra.... liste uzuyor çoğumuz istanbuldayızz eliffff sen istanbulda evlencektin dimi canım
hümeyra öyle bir alan var mı sözüm ona yalnız odam var ama içeri giren çıkan belli değilay kızlar uyumus kalmışım
Ne oldu ki cnm neden tartıştınız?
neden tartıstınız bilmiorum canım ama bu ara herkesde var bu tartısmalı haller... askerde sanırım bir de sevdicegin haliyle sıkıntılıdır o da. Bazen aynı seyi konustugumuzun farkına varamayabilioruz
geçmiş olsun canımevet canım.doğruhastayım da canım.sıkıldı yat yat sonra size yazarken uyumusum. tekrar
şimdi şeyi merak ettim, suyu ne ara koyuyoruz, eridikten sonra dimi. sanki ben erimeden koymuştum
ikincisi tencereye su koydum, diğer kabı onun içine koyucam ya, tabanı tencereye deymeli miiiiiiii deymemeli mi
hı hıı, bilmediğim şeyler konusunda ayrıntıcıyımdır birazcık.
eeee o kadar hat var mıbiliyor musun o hatların kimlerde olduğunu.
yakın arkadaşım erkek arkadaşndan ayrıldı (4 yıldır birliktelerdi) benimde çocukla muhabbetim fln var yıllardır tanıyorum. ayrıldılar die sende mesafeni koy fln dedi. bende çocukmuyuz biz o ayrıldı ii bende konuşmuyorum senle muhabbetine girim ama illaki eskisi gibi olmas arada msjlaşabilirm dedim. kıskançlık krizleri tuttu. ikimizde aynı şeyi diyoruz aslında ama kastı benii iicee. ne var tamam desen dio. inadım bende çatlasam demem en son kendi tamam dedii.
ayyy gülin ve zehraaa sevdicekleri de alıp 6 kişi gidip basalım pelinin düğününüüü
canım hastalandı hava değişimi verdiler evde 1 ayçok sinir oluyorum ama hasta olduğunu yazarken bile kıyamıyorum kendi kendime affettim onuu bu yazdıklarımmlaaa
psikolojimi bozduu yaaa
Bu şekilde hata veriyo oyacm ama hat benim adıma
Girdiğiniz GSM numarası seçtiğiniz operatörden hizmet almamaktadır. Kontrol edip tekrar deneyiniz
Ben aşırı yağlı yiyecekleri ve sıvı yiyecekleri ve pişmiş sebzeyi falan sevmiyorum.
hümeyra öyle bir alan var mı sözüm ona yalnız odam var ama içeri giren çıkan belli değil
peliiiiinnnnnnnn baş ucu sürahimiz senin kahvaltı takımının modelinden galibaaaa. rosy
Eki Görüntüle 622235
İkinizde aynı şeyi söylemişsiniz cnm, bende çok inadımsır yaa anlıyabiliyorum ama büyük bir sorun değil bence üzme kendini hem tamam da dedirtmişsin
yaaaa nazlanmıs biraz da bence o sana... bebek gibi oluyolar bu erkekler kimi zaman
oyaaaaaaaaaa evli bi hatun olarak sana bunu sormalıyım sanırımsu ilk gece kılınan namaz aklıma takılıyo benim baya
illa boy abdesti falan almak gerekiyor mu yoksa gelinligimi cıkarıp normal bi abdest alıp kıyabiliomuyuz sen özel bişi yaptın mı???
Aaaaaaaaa inanmıyoruuuum evet evet nurayımmm ben bunu hemen alırım kiii hiç vakit kaybetmem çok sağ ol kuzum benimmm 2 gün girmedim hemen yeni bişiler gelmişBi de şu rosy'nin baharat takımını yapsa ne kadar hora geçecek oooff
Aaaaaaaaa inanmıyoruuuum evet evet nurayımmm ben bunu hemen alırım kiii hiç vakit kaybetmem çok sağ ol kuzum benimmm 2 gün girmedim hemen yeni bişiler gelmişBi de şu rosy'nin baharat takımını yapsa ne kadar hora geçecek oooff
peliiiiinnnnnnnn baş ucu sürahimiz senin kahvaltı takımının modelinden galibaaaa. rosy
Eki Görüntüle 622235
Aaaaaaayyy çoook güzel olur kiiiiiiiiiii düşünsenize hep beraber dans ediyoruz pistte
Aman Allahııııımmmmm :123:
:109::109::109:
Bazen bende de oluyor.Buradaki erkekler oğlan çocuğu gibi küsüyorlar birbirlerine söyleyeceklerini bana söylüyorlar veya kagva ediyorlar barıştıranda ben oluyor.bilemedim neden diyor diye, yanlış operatör seçmiş olamazsın herhaldebilemedim.
Bizden habersiz bizim adımıza hat çıkartan olursa diye kontrol amaçlı vermişti bu linki haberlerde.
haticeeeeeee başka yemek çeşidi kalmadı kızzz
bu arada bizim lab da hemen sekreterin karşısında
sekreterimiz motor gibi birisini bulunca bir başlıyor konuşmaya,
bir olayı peşpeşe 3 kere anlatıyor. kafam şişiyor sürekli. hatta bazen duyuyorum kimse yokken telefon kulağında telefonun açılmasını beklerken de konuşuyor
kapım kapalı olmasına rağmen duyuyorum. uyku yok bana
al pelinimmmçok cici.
baharatlık, çağloşumla da konuştuk geçen gün.. hiç olmadı en son beyaz kapaklı kavanozlar alıcamnapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?