'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

offf tempoya bakkk

öbürünün ne acelesi var kız balayında da olur ne sabırsızsınız siz öyle yaramazlar

ya çağlam karı koca olucaz ya işte evimde olsun ilk istiyorum
bi de ne bileyim sabah uçağa falan bincez ya ben biraz romantik düşünüyorum onun karısı olarak yola çıkmak istiyorum
yanaklarım al al oldu valla

Son düzenleme:

çağlammm çok güzeeell.
ama ben bunu hazırlarsam 'dur aşkım bunları kahvaltıdan sonra yiyelim' der

...

özgeeeem ben de senin gibi düşünüyoruumm, o sabah farklı uyanalım

bir dahakine öyle deneyeceğim, hiç birşey bilmeden bir heveslenince böyle acemice oldu
sormadığım araştırmadığım blog kalmadı ama kimseden cevap gelmemişti.
çok sevindim cevap verdiğine veeee baharatlığını gösterdiğinde aklıma geldiğine

çağlammm çok güzeeell.
ama ben bunu hazırlarsam 'dur aşkım bunları kahvaltıdan sonra yiyelim' der

...

özgeeeem ben de senin gibi düşünüyoruumm, o sabah farklı uyanalım

yaaaa yerim senin al al olan yanaklarını bennnn orası gelmedi aklıma haklısın ben olsm ben de evimde olsun isterdim ki zaten de öle istedim

nurayımmmm benimki de kallavi bir kahvaltı bekler ama yataga goturemem ole bi kahvaltıyı malum..zaten hafif bişeyler yeemeye alıssın ben saglıklı beslenen bir aileden geliyorum

Kızlar sadece ben mıyım ılk gece olmasını ıstemeyen.O zaman ben gercekten askıma haksızlık edıyorum.

olabilir haticecim evlilik asamasında olan butun gencler bu konuda sabırsızdır genelde...
zaten sen istedigin kadar istemiyorum de, dinleyecegini sanmam seni allem eder kallem eder

Son düzenleme:
Berfin bunu bende duyduuummmm
Annem demişti bana da

çağla da söyledi dualar kabul oluyomuş diye. ben bide şöyle biliyorum: doğum yapan kadının her duası kabul olur .
hep böyle zamanlarda oluyo demekki, insanın aklına bişey gelmez ki töbe töbe.

atanmayı çok istiyorum çok emek verdim çok çalıştım
kuzenim ümrede dua etti ALLAH razı olsun
yengem normal dogum yaparken adımı vermiş dua etmiş
bide siz gelincikler evlenince edin benm için hayırlısysa inşALLAh rabbim nasip eder diye

Kızlar sadece ben mıyım ılk gece olmasını ıstemeyen.O zaman ben gercekten askıma haksızlık edıyorum.
canım ona odaklanıyosun sadece, nasıl olacak ay ben utanırım çekinirim ya acırsa ya şöyle olursa diye düşünmekten korkuyosun ve istemiyosun.
hiç düşünme o kısmı :) akışına bırak.
bu kadar düşünsem ben de korkarım. boşveeerr geçen kimdi aslı mıydı, biri demişti lazer için, ben de buna diyeyim, acısa da öldürmez

allah gönlüne göre versin canım. inşallah atanırsın.

olabilir haticecim evlilik asamasında olan butun gencler bu konuda sabırsızdır genelde...
zaten sen istedigin kadar istemiyorum de, dinleyecegini sanmam seni allem eder kallem eder

tedirginlikten öyle diyorsun

Allah gunah yazmasın o ısı yapabılmek ıcın hergun dua edıyorum.Bunun ıcın dua etmek ne kadar dogru bılmem ama elımde degıl.Teknık olarak yabAncı bır adamla aynı yatakta cıplak olmak ımkansız gıbı gelıyor ama sevıyorum onu ve mutlu etmeyı cok ıstıyorum.

rica ederim cnm her zaman bişiler sorabilirsin özelden msj atman yeterli yada konularımın birine girip yorum beğen ve altına yaz cevabını biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım cnm

ben aşkımın gözlerine bakarken bile acayip oluyorum allahımız yardım etsinde çok rahat geçsin ilk gecemiz dua etmek şuan yapabileceğimiz en güzel şey cnm

sevdicekle birbirimize hediye almıcaktık sevgililer gününde karar vermiştik ama o bana alıyomuş bişey sanırım, ya da almış
ben de ona ikimizin baş harfleri olan kol düğmesi düşünmüştüm ama kullanmazsa diye sorma gereği duydum, pek olumlu tepki vermedi
ne o öle iki aynı harften kalmamış da birini başka birini başka almış dermiş millet
ya ben bu adamıma ne alsammmm
geçen sene aşk kutusu yapmıştım ona elcaaazlarımla kırmızı bi kutuyu süslemiştim içine de renkli kağıtlardan tam 365 tane yazı yazmıştım
sevgi sözcükleri, hayaller falan
hergün 1 tane okuycaktı sözde ama eminim okumadığı günler olmuştur üst üste bi sürü okumuştur
ileriye dönük bişey de olabilir.. siz bişey alcak mısınız kuzular?

O yabancı bi adam değil kuzum... O senin sevdiğin, eşin, ruhun, huzurun... O asla bi yabancı değil, seni onu seviyorsan o senin kalbin. Unutma

Sanırım haklısın cok fazla dusunuyorum.Unutmaya calıstıgımda bu muhabbetı her gordugumde kendımı eksık hıssedıp ona haksızlık ettıgımı dusunuyorum

ben sabredemedim aldım bile geçen ay cnm istediği cep telefonunu aldım eskitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…