elifim, bardak sürahi kapağı gibi oluyo. baktığında kapak sürahinin içine geçmiştir o yüzden görmemişsindir. ikisi birlikte, hemde fiyatı uygun geldi bana.
Pekiii benim düğünüme kimler gelebilir bahçelievlerde 27 nisanda
Bide kızlarrr mügenin düğünü yarın değil mi bizim eve çok yakın ben çok merak ediyorum İşim çıkmazsa 5 dk.lığına uğriycam
benim de hiç istemediğim bişeydi gelinlik diktirmek. ama diktiriyorum :) çünkü üstüme göre yok.
eğer diktirmek durumunda kalırsan da hiç sıkma canını pelootum. kafanda belirlediğin modeller varsa bi denemeye başla bence. hayalindekiyle üstünde duruşu örtüşüyor mu bir bak.
çok çok güzel olacaksın 25 mayıs akşamıııkeşke gelebilsem, görebilsem lokumumu
bu arada bende istanbul gelinlerinin düğünlerine gitmek istiyorum
siz evlenene kadar ben yolları keşfetmiş olurum umarım :101::101:
ben de namaz kılmak istiyorum kesinliklebenimki sen iste yeter ki gerekirse teravih bile kılarız diyo iki dakka ciddi olamıyo benim şebek
ben bi de illa o gece olsun istiyorum (Allahım aksini yaşatmasın inşallah), 6 buçuk gibi yola çıkılcak
saçı boz, oje çıkar, banyo yap, namaz kıl, öbür işi yapuyumadan yola çıkçaz muhtemelen
olsunnn yeter ki gelsin o gün
aynen canım bizde sabah yola çıkacağız o yüzden o işi otelde mi yapsak diyorummm.. ama benimki ne der bu ise bilememben de namaz kılmak istiyorum kesinliklebenimki sen iste yeter ki gerekirse teravih bile kılarız diyo iki dakka ciddi olamıyo benim şebek
ben bi de illa o gece olsun istiyorum (Allahım aksini yaşatmasın inşallah), 6 buçuk gibi yola çıkılcak
saçı boz, oje çıkar, banyo yap, namaz kıl, öbür işi yapuyumadan yola çıkçaz muhtemelen
ellerine sağlık canım. bu ne kadar değerli şimdiii, el emeğin çünkü.
benim de takip ettiğim bi blog var, elişi defteri. tekstik dekopajı falan harikaydı. denemek istiyorum.
hatta nişanımdan sonra ahşap boyama kursuna gidecektim güya, kurs kapandıbir kaç tepsi almıştım bile .. bende senin gibi netten öğrenip yapıyım bari onları.
Tamamdır Nurayım anladım
Acep bardağı alınca tepesi açık mı kalıyo kiii
Ayyyy git git
Sende foto çeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk
Nuraaayyy sen nasıl diktiriyosun kiiiiiiiiiiiiiii
Oyam bana da gel bana daaaaaaa
oyacım, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun? ben de düşünmüyorum bebek.
çok özel oldu bu soru istersen cevaplamayadabilirsin :26:
Pelintooo nasıl da beceriklisin yaaaa
İlkinde bu başarı, bravo vallaaaaa
suyu içtikten sonra bardağı tepesine kapatıyosun geri
gelinlikte straplez, yarım balık model diye geçiyo. tam balık değilgöğsü drape gibi, gerisi dantel.birazda kuyruğu var. fotografı var ama pek net değil tam önden de değil yine de görmek istersen mail adresini yolla gönderiyim
ben de namaz kılmak istiyorum kesinliklebenimki sen iste yeter ki gerekirse teravih bile kılarız diyo iki dakka ciddi olamıyo benim şebek
ben de özge gibi istiyorummm :93: :78: ne acelemiz var bilmiyorum ama işteofff tempoya bakkk
öbürünün ne acelesi var kız balayında da olur ne sabırsızsınız siz öyle yaramazlar
denemeliyimmmSağ ol lokumum benim
Aslında basit yani düz boyamada bi espri yok, dekupajı da dikkatli yapınca e üzerine cilayı çekince oohh miss gibi oluyo fıstığım.
Yapabilirsin, üstelik tepsi boyama ve dekupajı çok zevkli olur bence.
yoo çok normal bir soru
bende hemen çocuk düşünmüyorum, ama hap içmiyorum. ben değil eşim korunuyor. kendi istemiyor sağdan soldan kısır yaptığını duymuş o yüzden içme diyor
benimde canıma minnet
iki rekat şükür namazı zaten
hatice sen veya eşin çıplakken sanki abdest olmazmış gibime geliyor:26:
duyduğum kadarıyla hani duşta aynı anda gusül falan da alınmazmış, hani mahrem yerleri görünce :26:
ben biraz abdest konusunda vesveseliyimdir, sen gene de bir bilene sor.(kime soracaksan)
ya evet çok zevkli birşey
onjenin kendinden çizgileri vardı, keşke zımparalasaydım
boyayınca benim de fırça izlerim oldu. iki kat sürdüm. benimkiler düz çizgi, objeninkiler ise yamuk yumuk
ele alınmazyınca farkedilmiyor ama genede düpdüzgün olsun istemiştim :44:
bende de 3 numara fırça ile akrilik boya var, cilam da çok çok çok parlak değil acaba onu da üç dört kat mı sürmeliydim :44:
ozaman size bitane daha inaç söylicemyani yalan olabilir tabikii
ilk gece namaz kılınıyorya. ozaman ettiğin dular kabul oluyormuş
kızlar haziranda atamalarsizden dua isticem o gün için ya tutarsa misalii
ozaman size bitane daha inaç söylicemyani yalan olabilir tabikii
ilk gece namaz kılınıyorya. ozaman ettiğin dular kabul oluyormuş
kızlar haziranda atamalarsizden dua isticem o gün için ya tutarsa misalii
benimkide korunsun o da hap içmemi istemez.ama oyacım ilk seferde zor olmaz mı onun korunması :26:
ben şu ufacık beynimle şöyle düşünüyorum yanlış düşünüyorsam Allah affetsin, hani o namazı kılıyorsun Allah'a yöneliyorsun,
o iş veya başka bir şey için yatağa koşmuyorsun. sanki daha çok sevapmış gibi.
ben de özge gibi istiyorummm :93: :78: ne acelemiz var bilmiyorum ama işteama allahtan ertesi gün evdeyiz biz. öğlene kadar uyuyabiliriz.
denemeliyimmm
benimkide korunsun o da hap içmemi istemez.ama oyacım ilk seferde zor olmaz mı onun korunması :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?