'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

elifim, bardak sürahi kapağı gibi oluyo. baktığında kapak sürahinin içine geçmiştir o yüzden görmemişsindir. ikisi birlikte, hemde fiyatı uygun geldi bana.

Tamamdır Nurayım anladım
Acep bardağı alınca tepesi açık mı kalıyo kiii

Ayyyy git git
Sende foto çeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk

Nuraaayyy sen nasıl diktiriyosun kiiiiiiiiiiiiiii

bu arada bende istanbul gelinlerinin düğünlerine gitmek istiyorum
siz evlenene kadar ben yolları keşfetmiş olurum umarım :101::101:

Oyam bana da gel bana daaaaaaa

ben de namaz kılmak istiyorum kesinlikle benimki sen iste yeter ki gerekirse teravih bile kılarız diyo iki dakka ciddi olamıyo benim şebek
ben bi de illa o gece olsun istiyorum (Allahım aksini yaşatmasın inşallah), 6 buçuk gibi yola çıkılcak
saçı boz, oje çıkar, banyo yap, namaz kıl, öbür işi yap uyumadan yola çıkçaz muhtemelen
olsunnn yeter ki gelsin o gün

offf tempoya bakkk

öbürünün ne acelesi var kız balayında da olur ne sabırsızsınız siz öyle yaramazlar

aynen canım bizde sabah yola çıkacağız o yüzden o işi otelde mi yapsak diyorummm.. ama benimki ne der bu ise bilemem

Pelintooo nasıl da beceriklisin yaaaa
İlkinde bu başarı, bravo vallaaaaa

Haticecim ve Oycaanım birlikte olmuyor tabi..
Erkeği öyle çıplak görmek bozuyo gusülü zaten
Ama oynaşıp ayrılıp gusül alabilirsiniz

Sağ ol lokumum benim
Aslında basit yani düz boyamada bi espri yok, dekupajı da dikkatli yapınca e üzerine cilayı çekince oohh miss gibi oluyo fıstığım.
Yapabilirsin, üstelik tepsi boyama ve dekupajı çok zevkli olur bence.

suyu içtikten sonra bardağı tepesine kapatıyosun geri
gelinlikte straplez, yarım balık model diye geçiyo. tam balık değil göğsü drape gibi, gerisi dantel.birazda kuyruğu var. fotografı var ama pek net değil tam önden de değil yine de görmek istersen mail adresini yolla gönderiyim

oyacım, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun? ben de düşünmüyorum bebek.

çok özel oldu bu soru istersen cevaplamayadabilirsin :26:

yoo çok normal bir soru

bende hemen çocuk düşünmüyorum, ama hap içmiyorum. ben değil eşim korunuyor. kendi istemiyor sağdan soldan kısır yaptığını duymuş o yüzden içme diyor
benimde canıma minnet

Bizde 9 gibi otelden çıkacaz Özgem
Bende yetişemeyiz diyordum, sizinki daha hızlı olacak
Valla ne diyeyim balayının ilk gününde ölü gibi olacaz galiba

Hmmm ben alayım da inceleyeyim şu sürahiyi bi

Çok merak ettim, gönderiyorum heemmmmeeeeeennnn
Balık giyen tanıdığım hiç olmadı daa

ozaman size bitane daha inaç söylicem yani yalan olabilir tabikii

ilk gece namaz kılınıyorya. ozaman ettiğin dular kabul oluyormuş

kızlar haziranda atamalar sizden dua isticem o gün için ya tutarsa misalii

offf tempoya bakkk

öbürünün ne acelesi var kız balayında da olur ne sabırsızsınız siz öyle yaramazlar

ben de özge gibi istiyorummm :93: :78: ne acelemiz var bilmiyorum ama işte ama allahtan ertesi gün evdeyiz biz. öğlene kadar uyuyabiliriz.

denemeliyimmm

benimkide korunsun o da hap içmemi istemez.ama oyacım ilk seferde zor olmaz mı onun korunması :26:

ben şu ufacık beynimle şöyle düşünüyorum yanlış düşünüyorsam Allah affetsin, hani o namazı kılıyorsun Allah'a yöneliyorsun,
o iş veya başka bir şey için yatağa koşmuyorsun. sanki daha çok sevapmış gibi.

cnm objenin çizgileri çok belirginse ilk başta iyice zımparala sonra akrilik boyanı baya bi sulandır ilk katı öyle geç sonraki katları yoğun olarak sür. vernik tercihe göre kullanıyorum ben çok parlak sevmediğim için belli belirsiz sürüyorum.

ozaman size bitane daha inaç söylicem yani yalan olabilir tabikii

ilk gece namaz kılınıyorya. ozaman ettiğin dular kabul oluyormuş

kızlar haziranda atamalar sizden dua isticem o gün için ya tutarsa misalii

çağla da söyledi dualar kabul oluyomuş diye. ben bide şöyle biliyorum: doğum yapan kadının her duası kabul olur .
hep böyle zamanlarda oluyo demekki, insanın aklına bişey gelmez ki töbe töbe.

bide çok güzel bi duygu insanın içine huzur dolar. o kadar zaman bekleyip bizi sonunda birbirimize kavuşturan rabbimize şükür etmek,evliliği sağlam bir temelle kurmak gibi...

berfo gec kaldın onu ben söledim bile bikeremmm

biz de ertesi gun evdeyiz askıma ilk kahvaltısını evimizde ben hazırlamak istedimmmm

neler yapıcagımı bile buldum işte bu kahvaltıdan hazırlıcam onaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…