'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet aynen öyle şükür namazi... dua ederken de Allah im sana sukurler olsun ikimizi de sana layık olarak yaşamayi nasip eyle.. bu yuvada doğup büyüyen çocuklari da ihlasli imanlı eyle demek lazımmis

peki teşekkür ederim

çekme çekmeeeeeeeee çekim yapmaaaaaaaaaa olumsuz olumsuzzz

kurabiye adamlarımla kovalarım seni heeeeeeee

Tamam kuşummm itekliyorum onları birer birer, herşey gonlume göre olcak inşallah

Kızlar benimde ilk ahşap boyamam aynı zamanda çeyizime yaptığım minik sandığım... Şuan odamın baş köşesinde duruyo

Çok amatördüm ama dekupajı falan hep internetten bakıp yaptım

bu arada bende istanbul gelinlerinin düğünlerine gitmek istiyorum
siz evlenene kadar ben yolları keşfetmiş olurum umarım :101::101:

ayak yıkamak ve cıplak olmak adet mi hatice ya sizde o kısımdan hiçbişey anlamadım valla

nurayımum evet 2 rekat namaz veeee duyumlarıma o gece ettiginiz dualar kabul olcak allahın izniyle

evet aynen öyle gusul alırken yalnız.olmak.lazımmis.. ayrıca.sabah erken gusulu aliriz kızlar akşam sadece normal.abdest alırsınız sorun değil kilarsiniz...
bi de ben şunu düşünüyorum.ilk evde mi.olmalı.otelde mi.. çünkü diğer sabah hemen yolculuğa çıkacağız yatıp uyumak en mantiklisi gibi araba süreceğiz çünkü sabah

ilerisi için extra bilgi olsun o sana

evet aynen öyle şükür namazi... dua ederken de Allah im sana sukurler olsun ikimizi de sana layık olarak yaşamayi nasip eyle.. bu yuvada doğup büyüyen çocuklari da ihlasli imanlı eyle demek lazımmis
Birde onun ilişki öncesi benzeri bir dua vardı.
Doğacak çocuklar bu ilişkiden iyi olsun diye sanırım buna benzer bişi duymuştum.

oyam beklerim hem adım atmayı öğrendiğimizide göreceksin.
bu şaşkın hallerimden o güne nasıl geldiğimi

coook seker bişi buuuuuuuuuuuuuuu

biz böörtlenle denedik ilk... pecetelik yapcaktık güya ama birbirimizi boyayarak sonlandırdık anladım ki onla bişi yapamıcam

yoksa kayınpaderimin harika bi atolyesi var evlerinin bahcesinde tam bu işlere gore

abdest alıp iki rekat namaz ondakika almaz kız

bnce kılın yatın, çok huzurlu birşeyyyyyyyy
abdestli yatağa giriyorsun, evinde ilk namazını kılıyorsun. ne bileyim belki birşeycikler olur ya hani
hoş namaz farz birşey değil, namaz olmadan olmaz diye birşey de yok ama şükür işte

burnumun direği neden sızladı ki şimdi

ayak yıkamak ve cıplak olmak adet mi hatice ya sizde o kısımdan hiçbişey anlamadım valla

nurayımum evet 2 rekat namaz veeee duyumlarıma o gece ettiginiz dualar kabul olcak allahın izniyle

Ayak yıkamaz gerekliymiş diye biliyorum.
Ama gusulde olacağını düşündüm buradaki yazıları yanlış yorumladığımdan hatta içimden ben nasıl yaparım böyle bir şeyi diye düşündüm.

ilerisi için extra bilgi olsun o sana

o ilerisi için ne be anlamadım namazdan sonra kuran okumak falan da mı var?
Onu hiç duymamıştım

Birde onun ilişki öncesi benzeri bir dua vardı.
Doğacak çocuklar bu ilişkiden iyi olsun diye sanırım buna benzer bişi duymuştum.

evet canım.her ilişkiyw girerken okunması gereken bi dua var... onları iyi öğrenmek.lazım....bi de.mesela kandiller de falan ilişki.kurmak çok yanlismis... haftanın.belirli günlerinde yapmak.daha hayirliymis falan okumak.öğrenmek.lazım ıslami.açıdan neler neler gerektiğini

ellerine sağlık canım. bu ne kadar değerli şimdiii, el emeğin çünkü.
benim de takip ettiğim bi blog var, elişi defteri. tekstik dekopajı falan harikaydı. denemek istiyorum.
hatta nişanımdan sonra ahşap boyama kursuna gidecektim güya, kurs kapandı bir kaç tepsi almıştım bile .. bende senin gibi netten öğrenip yapıyım bari onları.

ben beklerim canım, buyur :)

inşallah canımmm o zaman bol bol dua ederim ben sadece, sabaha kadar

baqzen içimden sadece sarılıp uyusak böyle teferruatları atlasak diyorum.
ama illa cinsellik şartmış ne bela birşeymiş ama ilerde seversem sıkıntı olmazda görev gibi birşeyse yanarım gibime geliyor.

Yetiştirememekten korkuyorum nurayım. Kafamda model belli neyseki, belli olmasa daha kötüydü. Geçen denedim 4-5 tane hayalimdekini kesinleştirdim çünkü eğreti duracaklarını tahmin ettiklerim gerçekten de eğreti durdu.
Sen daha guzel olacaksın şeker lokumum, keşke olsan yanımda... Ama gelemezsin baban salmaz di mi Keşke benden once evleniyor olsaydın da gelebilseydin nurayım

Kurabiyeeeeemmm çook teşekkür ederim beğenmenee çoook sevindimmm

Ben bu kutuyu bayagı uzun bi zaman diliminde yaptım aslına bakarsan. Ama neticede bitirmiş olmam gurur verici Bi de rengi daha soft pembe aslında ama telefon çekiminden koyu pembe gibi durmuş

Biz aybicanla yapmaya kalksak sizinkinden farklı olmaz sanırım sonumuz çağlaylom

birşey olsa sa.olmasa da zaten namazi kilarim. çünkü illa hangi gece olacaksa o gece kılmak lazım değilmiş ilk.gece kıl sen isterse 3.4de olsun yani ki çok.şükür ben vakit namazlarımi da.kiliyorum yatsıyla birlestiririz herhalde biz...

ama illa cinsellik şartmış ne bela birşeymiş ama ilerde seversem sıkıntı olmazda görev gibi birşeyse yanarım gibime geliyor.
sen içini rahat tut canım.nişanlın zaten sen hazır.olmadan sana yaklasmaz benim çok arkadaşım iki gece falan olmadı.sadece sarilip.uyuyup.birbirlerine alistilar.sonra.oldu... o senin istedigine bağlı.. Allah verir zamanı gelince sana.o isteği merak.etme.sadece rahat ol

görev gibi olmadığını hissedene kadar bekleyin haticecim bence. sevgili eşin de seni anlayışla karşılayacaktır.

babam mı.. çok zor. yakın olsa belki yollardı ama.
o zaman evine gelirim ben oturmaya :) düğün cd ni izleriz fotograflara bakarız falan
bu arada gelinlik yetişir kuzum hiç dert etme ama şubat ayı içinde kararını vermiş ol ki koşturmaca içinde geçmesin. dikimde bile 10 günde çıkarırlar sırf seninkilyle ilgilenseler merak etme. içini ferah tut canım.

Son düzenleme:

birlikte... banyo... gusül.... işte bu kısmı ilerisi

görev değil istek olacak inşallah

bu arada bebek işini bilmediğim için o duayı bilmiyorum

hümmmm Allah kabul etsin canım

oyacım, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun? ben de düşünmüyorum bebek.

çok özel oldu bu soru istersen cevaplamayadabilirsin :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…