evet aynen öyle şükür namazi... dua ederken de Allah im sana sukurler olsun ikimizi de sana layık olarak yaşamayi nasip eyle.. bu yuvada doğup büyüyen çocuklari da ihlasli imanlı eyle demek lazımmis
peki teşekkür ederimiki rekat şükür namazı zaten
hatice sen veya eşin çıplakken sanki abdest olmazmış gibime geliyor:26:
duyduğum kadarıyla hani duşta aynı anda gusül falan da alınmazmış, hani mahrem yerleri görünce :26:
ben biraz abdest konusunda vesveseliyimdir, sen gene de bir bilene sor.(kime soracaksan)
ya evet çok zevkli birşey
onjenin kendinden çizgileri vardı, keşke zımparalasaydım
boyayınca benim de fırça izlerim oldu. iki kat sürdüm. benimkiler düz çizgi, objeninkiler ise yamuk yumuk
ele alınmazyınca farkedilmiyor ama genede düpdüzgün olsun istemiştim :44:
bende de 3 numara fırça ile akrilik boya var, cilam da çok çok çok parlak değil acaba onu da üç dört kat mı sürmeliydim :44:
çekme çekmeeeeeeeee çekim yapmaaaaaaaaaa olumsuz olumsuzzz
kurabiye adamlarımla kovalarım seni heeeeeeee
evet aynen öyle gusul alırken yalnız.olmak.lazımmis.. ayrıca.sabah erken gusulu aliriz kızlar akşam sadece normal.abdest alırsınız sorun değil kilarsiniz...iki rekat şükür namazı zaten
hatice sen veya eşin çıplakken sanki abdest olmazmış gibime geliyor:26:
duyduğum kadarıyla hani duşta aynı anda gusül falan da alınmazmış, hani mahrem yerleri görünce :26:
ben biraz abdest konusunda vesveseliyimdir, sen gene de bir bilene sor.(kime soracaksan)
ya evet çok zevkli birşey
onjenin kendinden çizgileri vardı, keşke zımparalasaydım
boyayınca benim de fırça izlerim oldu. iki kat sürdüm. benimkiler düz çizgi, objeninkiler ise yamuk yumuk
ele alınmazyınca farkedilmiyor ama genede düpdüzgün olsun istemiştim :44:
bende de 3 numara fırça ile akrilik boya var, cilam da çok çok çok parlak değil acaba onu da üç dört kat mı sürmeliydim :44:
Yok kız ebn adamın yanına oturamıyorum beraber duşa nasıl gireceğim.:26:
Ondan dedim ya ayağımı yıkaması gerekiyor dedin ya kaba su koyayım üstümü giyeyim öyle yıkasın diye.
Ben seni yanlış anlamışım çok şükür demekki birlikte girmek zorunda değiliz bende güsulda ayağımı yıkaması lazım sanıyordum Allahım ya
Birde onun ilişki öncesi benzeri bir dua vardı.evet aynen öyle şükür namazi... dua ederken de Allah im sana sukurler olsun ikimizi de sana layık olarak yaşamayi nasip eyle.. bu yuvada doğup büyüyen çocuklari da ihlasli imanlı eyle demek lazımmis
bu arada bende istanbul gelinlerinin düğünlerine gitmek istiyorum
siz evlenene kadar ben yolları keşfetmiş olurum umarım :101::101:
Tamam kuşummm itekliyorum onları birer birer, herşey gonlume göre olcak inşallah
Kızlar benimde ilk ahşap boyamam aynı zamanda çeyizime yaptığım minik sandığım... Şuan odamın baş köşesinde duruyo
Çok amatördüm ama dekupajı falan hep internetten bakıp yaptım
Eki Görüntüle 622328 Eki Görüntüle 622329
evet aynen öyle gusul alırken yalnız.olmak.lazımmis.. ayrıca.sabah erken gusulu aliriz kızlar akşam sadece normal.abdest alırsınız sorun değil kilarsiniz...
bi de ben şunu düşünüyorum.ilk evde mi.olmalı.otelde mi.. çünkü diğer sabah hemen yolculuğa çıkacağız yatıp uyumak en mantiklisi gibi araba süreceğiz çünkü sabah
ayak yıkamak ve cıplak olmak adet mi hatice ya sizde o kısımdan hiçbişey anlamadım valla
nurayımum evet 2 rekat namaz veeee duyumlarıma o gece ettiginiz dualar kabul olcak allahın izniyle
ilerisi için extra bilgi olsun o sana
Birde onun ilişki öncesi benzeri bir dua vardı.
Doğacak çocuklar bu ilişkiden iyi olsun diye sanırım buna benzer bişi duymuştum.
ellerine sağlık canım. bu ne kadar değerli şimdiii, el emeğin çünkü.Tamam kuşummm itekliyorum onları birer birer, herşey gonlume göre olcak inşallah
Kızlar benimde ilk ahşap boyamam aynı zamanda çeyizime yaptığım minik sandığım... Şuan odamın baş köşesinde duruyo
Çok amatördüm ama dekupajı falan hep internetten bakıp yaptım
Eki Görüntüle 622328 Eki Görüntüle 622329
ben beklerim canım, buyur :)bu arada bende istanbul gelinlerinin düğünlerine gitmek istiyorum
siz evlenene kadar ben yolları keşfetmiş olurum umarım :101::101:
inşallah canımmmayak yıkamak ve cıplak olmak adet mi hatice ya sizde o kısımdan hiçbişey anlamadım valla
nurayımum evet 2 rekat namaz veeee duyumlarıma o gece ettiginiz dualar kabul olcak allahın izniyle
evet canım.her ilişkiyw girerken okunması gereken bi dua var... onları iyi öğrenmek.lazım....bi de.mesela kandiller de falan ilişki.kurmak çok yanlismis... haftanın.belirli günlerinde yapmak.daha hayirliymis falan okumak.öğrenmek.lazım ıslami.açıdan neler neler gerektiğini
Yetiştirememekten korkuyorum nurayım. Kafamda model belli neyseki, belli olmasa daha kötüydü.benim de hiç istemediğim bişeydi gelinlik diktirmek. ama diktiriyorum :) çünkü üstüme göre yok.
eğer diktirmek durumunda kalırsan da hiç sıkma canını pelootum. kafanda belirlediğin modeller varsa bi denemeye başla bence. hayalindekiyle üstünde duruşu örtüşüyor mu bir bak.
çok çok güzel olacaksın 25 mayıs akşamıııkeşke gelebilsem, görebilsem lokumumu
coook seker bişi buuuuuuuuuuuuuuu
biz böörtlenle denedik ilk... pecetelik yapcaktık güya ama birbirimizi boyayarak sonlandırdık anladım ki onla bişi yapamıcam
yoksa kayınpaderimin harika bi atolyesi var evlerinin bahcesinde tam bu işlere gore
birşey olsa sa.olmasa da zaten namazi kilarim. çünkü illa hangi gece olacaksa o gece kılmak lazım değilmiş ilk.gece kıl sen isterse 3.4de olsun yaniabdest alıp iki rekat namaz ondakika almaz kız
bnce kılın yatın, çok huzurlu birşeyyyyyyyy
abdestli yatağa giriyorsun, evinde ilk namazını kılıyorsun. ne bileyim belki birşeycikler olur ya hani
hoş namaz farz birşey değil, namaz olmadan olmaz diye birşey de yok ama şükür işte
burnumun direği neden sızladı ki şimdi
sen içini rahat tut canım.nişanlın zaten sen hazır.olmadan sana yaklasmaz benim çok arkadaşım iki gece falan olmadı.sadece sarilip.uyuyup.birbirlerine alistilar.sonra.oldu... o senin istedigine bağlı.. Allah verir zamanı gelince sana.o isteği merak.etme.sadece rahat olbaqzen içimden sadece sarılıp uyusak böyle teferruatları atlasak diyorum.
ama illa cinsellik şartmış ne bela birşeymiş ama ilerde seversem sıkıntı olmazda görev gibi birşeyse yanarım gibime geliyor.
görev gibi olmadığını hissedene kadar bekleyin haticecim bence. sevgili eşin de seni anlayışla karşılayacaktır.baqzen içimden sadece sarılıp uyusak böyle teferruatları atlasak diyorum.
ama illa cinsellik şartmış ne bela birşeymiş ama ilerde seversem sıkıntı olmazda görev gibi birşeyse yanarım gibime geliyor.
Yetiştirememekten korkuyorum nurayım. Kafamda model belli neyseki, belli olmasa daha kötüydü.Geçen denedim 4-5 tane hayalimdekini kesinleştirdim çünkü eğreti duracaklarını tahmin ettiklerim gerçekten de eğreti durdu.
Sen daha guzel olacaksın şeker lokumum, keşke olsan yanımda... Ama gelemezsin baban salmaz di miKeşke benden once evleniyor olsaydın da gelebilseydin nurayım
Ayak yıkamaz gerekliymiş diye biliyorum.
Ama gusulde olacağını düşündüm buradaki yazıları yanlış yorumladığımdan hatta içimden ben nasıl yaparım böyle bir şeyi diye düşündüm.
o ilerisi için ne be anlamadım namazdan sonra kuran okumak falan da mı var?
Onu hiç duymamıştım
amin canım Allah razı olsunbirlikte... banyo... gusül.... işte bu kısmı ilerisi
görev değil istek olacak inşallah
bu arada bebek işini bilmediğim için o duayı bilmiyorum
hümmmm Allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?