'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence güzel.... ben bi kaç saat için çok pahalı alınmaması gerektiğini düşünüyorum ama gelinlik güzel olmalı :=) ben sevdiceğime sana takım alalım dedim damatlık almayalım dedim

Takım elbisenin ceketine yakalarına sonradan çıkabilen saten (istersen işlemeli) yaka geçilince damatlık oluyor zaten

berfocum kusura bakma ben heyecandan görmedim yazdığını üzülme canım anneler affeder herşeyii

halletk ama işet içim rahat olamadı bir türlü

aaa kızlar damatlıklarda bakılmaya başlanmışşş güle güle giysin sevdiceklerinizz

Takım elbisenin ceketine yakalarına sonradan çıkabilen saten (istersen işlemeli) yaka geçilince damatlık oluyor zaten

aman ne gerek ya işlemeye :=) alıveririz bir takım yeter.. bizimki devlet memuru ama takımla gitmiyor işe zaten.. kot giyiyor hep

Anladım canım...
Kesinlikle papyon alın. Ve de kuşaklı

Teşekkür ederim tatlım hoşbulduk
Bu nasıl iltifatlar kız
Teşekkür ederim sensin güzeller güzeli
Genelde papyon var artık. Kravat yapılmıyor bile ama siz bilirsiniz gene de canım

o zaman ben de aşkıcanımı ekliyim, penguenimiiii
yakası saten ve ince bir işlemesi var, fotografın çekim kalitesi düşük olduğundan seçilmiyo pek çizgi gibi duruyo.
kendisi böyle begendi gerçekte de çok yakıştııı

(alıntılamadan yorumlayın bebeklerim )

Bence de üzerinde görmek gerek ama gerçekten şıkmış bu kadar uygun olmasına da inanmıyorum hala Gülçinim.
Teşekkür ederim tatlım hoşbulduk
Bu nasıl iltifatlar kız
Teşekkür ederim sensin güzeller güzeli
Genelde papyon var artık. Kravat yapılmıyor bile ama siz bilirsiniz gene de canım
Selvi boylum al yazmalımı unutmusum

ahh seni yerler yerler
Kuzum kravat dediğin oyle grili falan ıyk klasik olanlardan değil, tam olarak takım elbise aslında düşüncem, damatlıktan ziyade :)
Benimkinin de gerdanı var biraz Ondan sıkıntı yaşıyoruz hep gömlekte. Nişandaki gömleği büyük beden alıp sonra fit kesim yaptırmıstık.

Son düzenleme:
Varmış canımmmm

VİAPORT,OUTLET
Viaport AVM Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. Mğz no : 059 - 060
Kurtköy / İstanbul / Türkiye
Telefon: (216) 696 11 81
Faks: (216) 696 11 82

yepppaaaaaaaaaaaaa o zaman via porta çufçuflayalım biiiiiiiiiiiz damata da bakarız pierre e de... ama ben askımı ole gorursem dibim duser yerden kazırlar o nolcak bilmiorum

nurayımmmm damat olmus enişteeeeeeee yihuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Kızlar nikahımı kokteyli istediğimi ama alamadığımızı söylemiştim.
Şimdi üst düzeyden birileriyle görüşüp Cumartesi 18:30 veya 19:00 olarak rezervasyon yaptım.
Aşkımı hemen arayıp haber verdim ama hiç tepki vermeden tamam diyip kapadı tam gözlerim doldu ağlayacak gibi oldum.
Yarım sahat sonra aradı ben bunu napayım şimdi alıp yere çarpasım sonra kucağında ağlayasım var.

Son düzenleme:

yerim o damadımı ben yaaaa
biz viaporttaki sarar mağazasına da bakmıştık. ordakide güzeldi herşeyi yaklaşık 600 e mal olur demişti. gömlek bedeni yoktu ama.

canım belki aradığında meşguldür tam kafasını verip dinleyememiştir.
az önce ben de bişey sormak için aradım, suratıma kapattı sonra aradı tekrar. anladım mesela yoğun olduğunu etraftan gelen kalabalık sesleri falan.

haklısın yarın izin alacağı için bütün işleri bitirmeye çalışıyordur.
benim kadar heyecanlı olmaması tuhaf geldi hatta içimden acaba o kokteyl istemiyor mu diye geçirdim.
beni aradığında müsait olmadığını söyledi. sesinde hiç heyecan, mutluluk duymayınca işte dellendim öyle.

nurayım çok yakışmış eniştecanaaa
damatlık kardeşi olabilir bizimkiler her an
ben de dümdüz saten yaka yerine azıcık işlemesi olsun istiyom böyleee, damat olduğu belli olsun di mi ama

canım heycanlıdır tabikide, ama strsliirde bence.. sende öylesindir hemen siinirlenip kendini üzme .. bu işler stresli işlermiş arkadaşlarım öyle söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…