bence güzel.... ben bi kaç saat için çok pahalı alınmaması gerektiğini düşünüyorum ama gelinlik güzel olmalı :=) ben sevdiceğime sana takım alalım dedim damatlık almayalım dedim
berfocum kusura bakma ben heyecandan görmedim yazdığını üzülme canım anneler affeder herşeyii
Takım elbisenin ceketine yakalarına sonradan çıkabilen saten (istersen işlemeli) yaka geçilince damatlık oluyor zaten
önceliğimiz tekirdağ tabi canım burda 2 ayrı damat mağazası var fiyatlar da aynı hemen hemen
işte tek derdimiz alt bedenin sıkması.. damat daha iyidir diyosun demek html den :26:
biz de çok gecikmeden alalım diyoruz
evet siyah olcak canım saten yakalı, papyon kuşak olcak
evet daha geçen gün bunu konuştuk bana hava atıyor beyefendi işte illa pierre cardin olacak falan diye şimdi bir baktım fiyatlara, hemen mail attım istersen hemen alayım sana bir tane diye
ne dedi peki al diyor mu...
Rüyaammm gelmiiiişHoşgeldin kuzular kuzusuuuuuuu, güzeller güzeliiiiii
Gülçinim eklediğin modelleri çok beğendimFiyatları da ne kadar uygunmus oyle Bizde pierre bakalım, Efor'u da seviyorum ben gerçi. Nişanlığını efor'dan almıştık çok da güzel bi takım. Kınada da onu giyecek zaten.
Bi de papyondan ziyade, kravatcıyım ben. Daha erkeksi ve seksi duruyo bence kravat.
bu haftasonu baksak mı bizde napsak pierre cardin via port var mıydı ki?
Bence de üzerinde görmek gerek ama gerçekten şıkmış bu kadar uygun olmasına da inanmıyorum hala Gülçinim.Daha mailine bakamamış, bakalım ne diyecek kesin beğenmedim der ucuz ya :)))
Pelinim evet gerçekten ucuz bende fikir edinmek için girdim baya şaşırdım... Bence o fiyata da güzel duruyorlar ama yakından görmek lazım...
Selvi boylum al yazmalımı unutmusumTeşekkür ederim tatlım hoşbulduk
Bu nasıl iltifatlar kız
Teşekkür ederim sensin güzeller güzeli
Genelde papyon var artık. Kravat yapılmıyor bile ama siz bilirsiniz gene de canım
Varmış canımmmm
VİAPORT,OUTLET
Viaport AVM Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. Mğz no : 059 - 060
Kurtköy / İstanbul / Türkiye
Telefon: (216) 696 11 81
Faks: (216) 696 11 82
Peki nelere dikkat edilmesi gerekir senin beğendiğin bir model var mı bu tarz karşılaştırmak amaçlı...
yepppaaaaaaaaaaaaa o zaman via porta çufçuflayalım biiiiiiiiiiizdamata da bakarız pierre e de... ama ben askımı ole gorursem dibim duser yerden kazırlar o nolcak bilmiorum
nurayımmmm damat olmus enişteeeeeeee yihuuuuuuuuuuuuu
Kızlar nikahımı kokteyli istediğimi ama alamadığımızı söylemiştim.
Şimdi üst düzeyden birileriyle görüşüp Cumartesi 18:30 veya 19:00 olarak rezervasyon yaptım.
Aşkımı hemen arayıp haber verdim ama hiç tepki vermeden tamam diyip kapadı tam gözlerim doldu ağlayacak gibi oldum.
Yarım sahat sonra aradı ben bunu napayım şimdi alıp yere çarpasım sonra kucağında ağlayasım var.
canım belki aradığında meşguldür tam kafasını verip dinleyememiştir.
az önce ben de bişey sormak için aradım, suratıma kapattısonra aradı tekrar. anladım mesela yoğun olduğunu etraftan gelen kalabalık sesleri falan.
haklısın yarın izin alacağı için bütün işleri bitirmeye çalışıyordur.
benim kadar heyecanlı olmaması tuhaf geldi hatta içimden acaba o kokteyl istemiyor mu diye geçirdim.
beni aradığında müsait olmadığını söyledi. sesinde hiç heyecan, mutluluk duymayınca işte dellendim öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?