gülçinin temasına bende bayıldım arkadaşım nişanında bisiklet vapur ve dneiz kabuğu dağımıştı yine nişan davetiyesi deniz kabuğundandı :)))))))) bide deniz kenarında kumların üstünde yaptılar plajı akşamları kokteylik yapıyolardı ama süslemeyle kız uğraştı ve uyguna halletiler
imkanım var öyle bişiye ve gerçekten hepinizi bekleirm kızlar yaza doğru nişanımız olursa gelinizzzz oyaaa siz çok yakınsınızzz banaa ezgide öyleeeeee
özlemim sadece bi örnek paylaşmıştım
bak yine yollayayım
Nasıl yani hemen damlıyorum hem yatak odası hem oturma gurubuna mı bu fiyatı verdiniz?çok çok iyi almışsınız ben de tüm mobilyayı doğtaş istiyorum bu haftasonu gidip bi konuşacağız canlı canlı sen modelleri görmüşsündür ben katalogran briza yatak odasını çok beğendim sen gördün mü?
Umarım biz de uygun bir fiyatta anlaşırız sizin gibi. :26:
Nasıl yani hemen damlıyorum hem yatak odası hem oturma gurubuna mı bu fiyatı verdiniz?çok çok iyi almışsınız ben de tüm mobilyayı doğtaş istiyorum bu haftasonu gidip bi konuşacağız canlı canlı sen modelleri görmüşsündür ben katalogran briza yatak odasını çok beğendim sen gördün mü?
Umarım biz de uygun bir fiyatta anlaşırız sizin gibi. :26:
özgem davetiyeee güzelmişşş kuzum ama koza pahalıdır bildiğim kadarıyla
Davetiye, Düğün Davetiyeleri, Davetiyeler, Sünnet Davetiyesi, davetiye örnekleri, düğün davetiye, davetiye sözleri, invitation, nikah davetiye, nikah şekeri
burayada bak istersen canımmmmmmmm
evettt lavinimmmmm
7345 liraya 4 lü koltuk takımı
yatakodası
baza
başlık.. aldıkkk modeller zaten ekli bakmışsındır
Evet canım, 9500 e bitirdik tüm eşyaları.Bizim kafamızda hiç doğtaş yoktu.PAhalı diye,ama baktık üsküdardaki kendi üretim mobilyalar bile bu fiyat, hem modern olsun hemde şık olsun dedik :)) işlerimiz rast gitti çok şükür... Valla kızlar biraz pazarlık yapın isterseniz, yüzde10- yüzde15 e kadar düşerler netteki fiyatlardan...Pazarlıkçı birini gidin alın :)) canım ben küçük bakkalköy doğtaşdan aldım, 4 kat falan gezdik. Birçok model var. Briza dediğin modelde çok güzel.benim seçtiğim modeller de uygun diye seçtik hemde renk tonu farklı geldi..
Bn çok Doğtaşçıyım valla çok severim tarzını,kalitesini ve bence piyasadaki dandik markalara para vereceğime az daha koyar gider Doğtaş alırım diye düşündüm hep. Hayırlısı siz evleniyorsunuz zaten yakında,kullnın yorumlayın bana çok var zaten daha sizin yorumları beklerim
büşram loyanın bir çok şubesi var anladığım kadarıyla. ben kadıköydekine gidebilirim çok sağol yine de.kuzumm oyle oluyo mecburen aradan daliyorum konulara ;-)
canim buarada sen gelinlik isine baslamissin cagladan duydum kime nereye diktiriyosun bide senin lpya hakkinda bilgi istedigini gordum loya besiktasta buyuk kartal heukelinin orada carsinin icinde hemen bulmak cok kolay
tatlım tatlım aldım cicilerimi, çok teşekkür ederimmm o çekle daha indirimli almış oldukkkızlar iyi akşamlarrrrrr elbisemi paylaştım yorum yaparmısınız ben sade bişi istiyordum birkaçtane daha yeni elbisem var sırayla giyinirim fikir istiyorum tanışmalar içinde aldım elbise ama bu siyah önü kapalı die sözde daha iyi olur die bide dar değil popodan bollaşıyo saçımıda hafif topuz düşünüyorum
kıymet ben seni özlüyorum ama sen neden girmiyorsun kuzum yaaaaaa
nurayım canım perabulvarından cicileri alabildinmi birde ben loyanınn kadiköydeki yerni sölemiştim görebildinmi hemen gelinlikcilerin yukarısında boğanın tarafında
büşram senide çok özledim işler nasıl çokmu yoğun canım
perim hoşgeldin seni burada görmek ne iyi oldu çeyiz arkadaşım :)
canım al bakalımÖzgecanın davetiyesinin linkini atabilecek var mı kızlar yaaa
Bulamıyorum ben:26:
Bn çok Doğtaşçıyım valla çok severim tarzını,kalitesini ve bence piyasadaki dandik markalara para vereceğime az daha koyar gider Doğtaş alırım diye düşündüm hep. Hayırlısı siz evleniyorsunuz zaten yakında,kullnın yorumlayın bana çok var zaten daha sizin yorumları beklerim
inşallah olur.teşekkür ederiz güzel dileklerini için
büşram loyanın bir çok şubesi var anladığım kadarıyla. ben kadıköydekine gidebilirim çok sağol yine de.
gelinlik için de özelden mesaj atıyorum sana şimdi
tatlım tatlım aldım cicilerimi, çok teşekkür ederimmm o çekle daha indirimli almış oldukk
verdiğin adresi yazdım loya için canım. istanbula gelince uğrayacağım. bulamazsak senden detaylı adres alırım
elbisen de çok güzelll.
canım al bakalım
KozaDavetiye
günaydın, hoşgeldin canım
burda bu sene evlenmeyecek arkadaşlarımız da var, hepimiz kocaman bi aile olduk, herkesin yeri çok ayrı
seni de aramızda görmek isteriz
hoşbuldukkk 2013 gelinleri ailesii :)
büşram loyanın bir çok şubesi var anladığım kadarıyla. ben kadıköydekine gidebilirim çok sağol yine de.
gelinlik için de özelden mesaj atıyorum sana şimdi
tatlım tatlım aldım cicilerimi, çok teşekkür ederimmm o çekle daha indirimli almış oldukk
verdiğin adresi yazdım loya için canım. istanbula gelince uğrayacağım. bulamazsak senden detaylı adres alırım
elbisen de çok güzelll.
canım al bakalım
KozaDavetiye
yok canım, 2750 :s tüm eşyaları 9500 e almış olduk biz toplamda.. yatak odam 4000(yatak ve bazalı karyola,başlığı falan dahil) 5700 e de, yemek takımı+koltuklar+tv ünitesi + sehpalar oldu.
nuraycım canım bide gelinlikçilerin aşağısında kadiköy evlendirme dairesine doğru erdem iç giyim var orda bütün markaları bulabilrsin loya zaten tam boğada canım çıktığın anda görürsün merak etme gelinlikçine sorsan bilem gösterirrrr ,
nurayım çeyiz topiki açsana yahuuuuuuuu hade açççççç nütfennn
ben koza çok güzel bir model beğenmiştimKozaDavetiye bu modeli, ama nikah şekerimiz uyguna gelsin diye sedefcards tan yaptırdık. içimde kalıcak sanırım bu davetiye, fiyatı da aynı sedef cardsla ama sırf nikah şekerimizde indirim olsun diye vazcaydık koza dan (( davetiyem de bu şuanda Eki Görüntüle 624792
Bende nişan için bunu düşünüyorum ne dersiniz? ;
Eki Görüntüle 624790
Sonucunda düğün değil nişan bu çok iyi birşeye gerek yok diye düşündüm
Elbisemi de hatırlarsınız, uyuyo gibim sankim
yok canım, 2750 :s tüm eşyaları 9500 e almış olduk biz toplamda.. yatak odam 4000(yatak ve bazalı karyola,başlığı falan dahil) 5700 e de, yemek takımı+koltuklar+tv ünitesi + sehpalar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?