'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gelmek istiyorummmmmmmm
tabi nişan süsü olarak dağıtayacağın şeye bağlı
elbiseni ben görmedim, nette geziniyordum, umarım duruyordur :26:

özlemim sadece bi örnek paylaşmıştım
bak yine yollayayım

özgem davetiyeee güzelmişşş kuzum ama koza pahalıdır bildiğim kadarıyla

Davetiye, Düğün Davetiyeleri, Davetiyeler, Sünnet Davetiyesi, davetiye örnekleri, düğün davetiye, davetiye sözleri, invitation, nikah davetiye, nikah şekeri

burayada bak istersen canımmmmmmmm

evettt lavinimmmmm

7345 liraya 4 lü koltuk takımı
yatakodası
baza
başlık.. aldıkkk modeller zaten ekli bakmışsındır

Evet canım, 9500 e bitirdik tüm eşyaları.Bizim kafamızda hiç doğtaş yoktu.PAhalı diye,ama baktık üsküdardaki kendi üretim mobilyalar bile bu fiyat, hem modern olsun hemde şık olsun dedik :)) işlerimiz rast gitti çok şükür... Valla kızlar biraz pazarlık yapın isterseniz, yüzde10- yüzde15 e kadar düşerler netteki fiyatlardan...Pazarlıkçı birini gidin alın :)) canım ben küçük bakkalköy doğtaşdan aldım, 4 kat falan gezdik. Birçok model var. Briza dediğin modelde çok güzel. benim seçtiğim modeller de uygun diye seçtik hemde renk tonu farklı geldi..

Oturma grubun benim de istediğim model biliyor musun demek kahve-krem tonlarında da seçenekler sunabiliyorlar o zaman alma ihtimalimiz git gide artıyor o takımı diye düşünüyorum.

Güle güle kullanın ben çok beğendim,benim beğendiğim yatak odası takımı da bu ama fiyatı azıcık aşıcak beni yaa yapsalar indirim alacağım ama gidip konuşacağız işte:DOĞTAŞ - Briza Yatak Odası

Bn çok Doğtaşçıyım valla çok severim tarzını,kalitesini ve bence piyasadaki dandik markalara para vereceğime az daha koyar gider Doğtaş alırım diye düşündüm hep. Hayırlısı siz evleniyorsunuz zaten yakında,kullnın yorumlayın bana çok var zaten daha sizin yorumları beklerim

Bende doğtaşta çok güzel şeyler beğenmiştim. çizgisi çok hoş

büşram loyanın bir çok şubesi var anladığım kadarıyla. ben kadıköydekine gidebilirim çok sağol yine de.
gelinlik için de özelden mesaj atıyorum sana şimdi

tatlım tatlım aldım cicilerimi, çok teşekkür ederimmm o çekle daha indirimli almış oldukk
verdiğin adresi yazdım loya için canım. istanbula gelince uğrayacağım. bulamazsak senden detaylı adres alırım
elbisen de çok güzelll.

Özgecanın davetiyesinin linkini atabilecek var mı kızlar yaaa
Bulamıyorum ben:26:
canım al bakalım
KozaDavetiye

Tabi canım seve sevee :)) eve yerleştikten sonra da resimleri paylaşırım sizinlee bakalım kurulumda falan nasıl olucak, vaktinde gelicek mi eşyalarımızz :))))

Bende nişan için bunu düşünüyorum ne dersiniz? ;

Sonucunda düğün değil nişan bu çok iyi birşeye gerek yok diye düşündüm

Elbisemi de hatırlarsınız, uyuyo gibim sankim

maaşallah kızlar sizde hazırlıklar tam gaz devam ediyor
bende tık yok:26::26:
Zaman var diye mi rahatım acaba ben böyle

nuraycım canım bide gelinlikçilerin aşağısında kadiköy evlendirme dairesine doğru erdem iç giyim var orda bütün markaları bulabilrsin loya zaten tam boğada canım çıktığın anda görürsün merak etme gelinlikçine sorsan bilem gösterirrrr ,

nurayım çeyiz topiki açsana yahuuuuuuuu hade açççççç nütfennn

ben koza çok güzel bir model beğenmiştim KozaDavetiye bu modeli, ama nikah şekerimiz uyguna gelsin diye sedefcards tan yaptırdık. içimde kalıcak sanırım bu davetiye, fiyatı da aynı sedef cardsla ama sırf nikah şekerimizde indirim olsun diye vazcaydık koza dan (( davetiyem de bu şuanda

yok canım, 2750 :s tüm eşyaları 9500 e almış olduk biz toplamda.. yatak odam 4000(yatak ve bazalı karyola,başlığı falan dahil) 5700 e de, yemek takımı+koltuklar+tv ünitesi + sehpalar oldu.

Kızlaaarrr herkese günaydınlarrr
Canım hepsini 9500 e mi aldınız hemde taksitle Biz pazar günü baktık nişanlımla sadece bi koltuk takımı 4.000 den aşağı yok doğtaşta
Aldığın modellerin isimleri ne cnm Şok oldum şuan walla şu nişanlılık döneminde yemediğimiz kazık kalmadı bizim DDün evi tuttuk buarada kızlar
Ne ev sahibi ne de emlakçı kuruş inmedi ne kiradan ne depozitten Evlenicesz diyoruz pazarlık yapıyoruz yok Bu pazarlık yapma tekniğinasıl bişey
Bu konuda başarılı olan biri anlatabilirmi bana

Giizemime çok katılıyorum çeyiz topici isteriz

Ben çok beğendimmmm

bende nişan die eğlenceli olsun istedim düğünde daha ciddi bi konsept buluruz diee :) eğer yükleyebildiysem davetiyem nişan davetiyem buydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…