Aslıııı senin mesaide mi 6 da bitiyoo
6,7 bazen 7.30değişiyor.
Off kuzum Allah sabır versin
Düzensizlik kötüüüü
Aslımu neden çevrim dışı görünüyorsun sen hep?
maalesef öyle kuzum.. müge de gecmişi okuyor sanırım.
kürklüyüm yaonda çevrimdışı modu varmış
Bende kürkleneyim diyorum bakalım kısmet
Ben çıkıyorum kuzum öpüldün
Müge de gitmiş zaten
Cerennnn heyecan durumları nasıllll
kimsecikler yok ama ben derdimi dökeyim rahatlayayım azıcık
sevdicekle anlaşamadığımız bi husus var bu konuda da ilerde huzursuzluk yaşıcaz diye korkuyorum
biliyosunuz ki benim kendime ait bürom var, kendi yağımda kavruluyom.. çok para kazanamıyorum belki ama kendime yetiyorum büromu çeviriyorum çeyizimi alıyorum Allaha şükür
kendi işimin patronuyum, kimseden emir almıyorum kendim düşe kalka öğreniyorum..
sevdicek nedense benim büroyu kapatıp, maaşlı olarak çalışmama daha sıcak bakıyo.. vergin, kiran, büro giderin, bağkur derdin hiçbişey olmaz falan diyo
haklı bu konuda çünkü gerçekten çok giderim oluyo.. ama ben bu büroya çok masraf yaptım.. kapatıp gitmek sanki bi annenin çocuğunu terk etmesi gibi hissettiricekmiş gibi geliyo
şimdi şöyle bi durum var.. sevdicek işyerinde pek huzurlu değil ve hep istanbulda daha iyi şartlarda daha yüksek maaşla çalışma hayalleri kuruyo.. ki istese bu gerçekleşir kolayca iş bulur
istanbul'a taşınalım o daha iyi maaşla çalışsın ben de orada bi şirkete gireyim istiyo
ben yaşadığım yeri terk etmek istemiyom bir
büromu kapatıp gitmek istemiyorum iki
istanbulun yoğunluğunda avukatlık yapıp yıpranmak istemiyorum üç
burda heryere yürüyerek bile gidebilirim ama orada saatlerim yolda geçecek, ben buna hergün dayanamam bu da dört
sevdiceğin pozisyonunu değiştirip daha yoğun bi bölüme verme planları var.. o da bunu asla istemiyo ve gerekirse ayrılırım diyo..arkamda olduğunu bilirsem ona göre konuşçam patronla dedi
daha önce kesinlikle burdan ayrılmak istemediğimi söylemiştim.. daha 14 aylık avukatım ve henüz öyle çok paralar kazanamıyorum doğru.. ama ben geleceğe olan inancımı yitirmiyorum.. bizim meslekte az kazanan yok.. sadece biraz daha zamanım var
çok uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım
ozgemmm oncelikle isine olan inancini gercekten takdir ettim ki cumlelerle boyle anlatiyosan aminimki gpzlerindeki isik vok daha farklidir
istanbul gercekten yasama icin zor bi sehir ve her gecen gun zorlasiyo ama sadece kendi kariyerin icin degil sevdicegininde kariyeri onemli ise gozden gecirilebilir bu olasilik bide kuzum senin ofisi istanbula tasima imkanin yokmu hem sen ayni sekilde devam edersin hemde nisanlin daha iyi is imkanina kavusur
kuzum nasıl taşıyayım.. istanbulda büro açmak o kadar masraflı ki
hem çevre de olmadığı için koca gün oturur sinek avlarım, giderlerimi bile karşılayamam o durumda
burası benim memleketim az çok çevrem var
istanbulda milyonlarca avukat var
kimsecikler yok ama ben derdimi dökeyim rahatlayayım azıcık
sevdicekle anlaşamadığımız bi husus var bu konuda da ilerde huzursuzluk yaşıcaz diye korkuyorum
biliyosunuz ki benim kendime ait bürom var, kendi yağımda kavruluyom.. çok para kazanamıyorum belki ama kendime yetiyorum büromu çeviriyorum çeyizimi alıyorum Allaha şükür
kendi işimin patronuyum, kimseden emir almıyorum kendim düşe kalka öğreniyorum..
sevdicek nedense benim büroyu kapatıp, maaşlı olarak çalışmama daha sıcak bakıyo.. vergin, kiran, büro giderin, bağkur derdin hiçbişey olmaz falan diyo
haklı bu konuda çünkü gerçekten çok giderim oluyo.. ama ben bu büroya çok masraf yaptım.. kapatıp gitmek sanki bi annenin çocuğunu terk etmesi gibi hissettiricekmiş gibi geliyo
şimdi şöyle bi durum var.. sevdicek işyerinde pek huzurlu değil ve hep istanbulda daha iyi şartlarda daha yüksek maaşla çalışma hayalleri kuruyo.. ki istese bu gerçekleşir kolayca iş bulur
istanbul'a taşınalım o daha iyi maaşla çalışsın ben de orada bi şirkete gireyim istiyo
ben yaşadığım yeri terk etmek istemiyom bir
büromu kapatıp gitmek istemiyorum iki
istanbulun yoğunluğunda avukatlık yapıp yıpranmak istemiyorum üç
burda heryere yürüyerek bile gidebilirim ama orada saatlerim yolda geçecek, ben buna hergün dayanamam bu da dört
sevdiceğin pozisyonunu değiştirip daha yoğun bi bölüme verme planları var.. o da bunu asla istemiyo ve gerekirse ayrılırım diyo..arkamda olduğunu bilirsem ona göre konuşçam patronla dedi
daha önce kesinlikle burdan ayrılmak istemediğimi söylemiştim.. daha 14 aylık avukatım ve henüz öyle çok paralar kazanamıyorum doğru.. ama ben geleceğe olan inancımı yitirmiyorum.. bizim meslekte az kazanan yok.. sadece biraz daha zamanım var
çok uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım
ic dokme sirasi bende:-(
yaklasik iki aylik ayrilik sonrasi bu haftasonu buluscaktik ama aniden cikan bi sorun ve butun planlar altust gece gece butun hayat enerjim gitti sanki:'(
Aynı durum bana da bi kaç kez oldu canım.. hatta bazen yoktan yere bile ertelenmek zorunda kalmıştı kavuşmamız... peki ne zaman görüşebileceksiniz haftaya mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?