illaki canim kolay degildir ama bas bi sirkettede olsa sen sevdigin isi meslegi yapicaksin
nisanlin isinde gercekten mutlu dgilse hakettigi degeri bulamadigini dusunuyosa mesela sen bi kac yil bi sirkette falan calissan hem cevre yaparsin istanbulda hemde maddi olaark bu sureci atlatirsin ilerdede buronu acarsin olmamiki?
Ay canım iyi ettin içini döktün... Bende daha yeni açtım sayfayı bugün nikah işlemlerini falan hallettin çok şükür sonunda... Oku oku bitiremedim lazer konunuzu maşallah.. Ben lazere hiç gitmedim sarıyım ben senin tüylerini okumaz diyor herkes. sir le hallediyorum işte ama evlendikten sonra ne yaparım bilmem..
Haklısın daha yeni bi yola başkoydun yavaş yavaş gelişmeye başladın ama bi yandan nişanlın da haklı o da düzenini kurmak istiyor.. istanbulda büro açmak sana çok maliyetli olur.. acaba biraz ilk başlarda bi yerde çalışıp sonra o da sende durumu biraz düzeltince istanbulda büro mu açsan nasıl olur??? Saçma mı oldu :44::44::44::44::44:
özgeeee canım öncelikle herşeyin en hayırlısı olsun nişanlının kariyeri için bencede istanbul güzel olabilir ama seninkide önemli bu meslek için tecrbe ve çevre şart sen istnbla gelsen büro açsan sinek avlarsın birinin yanında çalışsanda olur aslında belki öle çalışmak istemiyorsunudur ama
benim 90 doğumluı arkadaşım şu anda staj evresinde ve tesadüfen türkiyenin sayılı avukatlarının yanında iş buldu yüce divanda yargılayanlardan şu andada sabancılarla iş yapıyolar vee arkadaşım ünideykende onların evrak işlerini yapıyordu çok yoruluyordu günde 5 saat yol gidiyordu ama acaip pişti bende çevremde ne öğreniyorsam ona aktarıyordum sınavlarına bile çalştırdım kitap bulup ve şu anda iyiki bu şehirdeyim diyor çilesini çekiyor ama iyi yerlere gelicek diğer illerden istanblua gelip okuyan arkadşalarıda hala burdalar meselaaa
şimdi sana gel burda yaşa şehrin hengamesine gir diyemem çağlayandaki o koca adliye kartaldaki diğeri felan sürekli adliye adliye gezde diyemem çünkü çok zor birinin altında çalışmakta belki yıpratır seni dediğin gibi orada 2 3 yıl içinde baya iyi yerlere gelirsin ama ideallleridne avrsa senin yada nişanlının zorluklarla mücadele edilir canım
özgiş bu arada vampir günlüklerini izledim vee aman alllahım diyorum vayttt beee klaus yine damona yüklendi sizin için masalsı son görmüyorumdie ne oldu elenaya yaniii damon etkisi altındamı gerçekten bumu ama buysa bile stef rebekahla beraber oldu zaten elenaya dönmesini hç istemiyorum stef çok tatlıydı 80 ler partisinde rebekahla .))))))
kızlarrrrr günaydın
kızlar günaydın hepinize ben bugün 2. gelinlik provama gidicem gelin ayakkabılarımı aldım Çok heyecanlıyımBana dua edin lütfen kızlar gelinliğim inş tam istediğim gibi oluyodur içime siner
Özgeeee cnm hayatımdaki en büyük pişmanlığımı hatırlattın bana Öss ye bir kez hazırlandım ben o senede girdim ünv.ye İstanbul ünv. iktisat fakültesi mezunuyum Eğer ikinci yerleştirmeyi bekleseydim
doğudaki hukuk fakültelerinden birine giriyodum Ama salak ben herzamanki gibi korkaklık ettim ve 2. yerleştirmeyi beklemedim Oralarda okuyamam dedim. Halbuki avukatlıkta üniv. adının hiç bi önemi yok bbence
Hep bi ofisim olsun kendime ait kimseye hesap vermem özgürce girer çıkarım diye düşünürdüm.Şimdi bankacıyımO yüzden seni anlayabiliyorum cnm kolay elde edilmiyo bunlar kaybetmek istemiyosun okadar emek vermişsin Düşüncelerinde sonuna kadar hakklısın Nişanlınla konuş bence cnm Ayrıca istanbul yaşanılacak yer değil kesinlikle Ben olsam gelmezdim
Günaydın kızlar
Özgem canım sizin için hangisi daha hayırlı olur bilemem ama bende gitmeme taraftarınım. Biliyorsun bende İstanbul u istemiyorum çorluda iş bulma çabalarındayım sevdiceğe. Orası gerçekten zor bir şehir. Ya da biz buraya alıştığımız için gözümüz korkuyor. Nişanlının iyi bir mesleği ve referansı var bence. Burada da pekala çok rahat bir şekilde iş bulabilir
kızlar günaydın hepinize ben bugün 2. gelinlik provama gidicem gelin ayakkabılarımı aldım Çok heyecanlıyımBana dua edin lütfen kızlar gelinliğim inş tam istediğim gibi oluyodur içime siner
Özgeeee cnm hayatımdaki en büyük pişmanlığımı hatırlattın bana Öss ye bir kez hazırlandım ben o senede girdim ünv.ye İstanbul ünv. iktisat fakültesi mezunuyum Eğer ikinci yerleştirmeyi bekleseydim
doğudaki hukuk fakültelerinden birine giriyodum Ama salak ben herzamanki gibi korkaklık ettim ve 2. yerleştirmeyi beklemedim Oralarda okuyamam dedim. Halbuki avukatlıkta üniv. adının hiç bi önemi yok bbence
Hep bi ofisim olsun kendime ait kimseye hesap vermem özgürce girer çıkarım diye düşünürdüm.Şimdi bankacıyımO yüzden seni anlayabiliyorum cnm kolay elde edilmiyo bunlar kaybetmek istemiyosun okadar emek vermişsin Düşüncelerinde sonuna kadar hakklısın Nişanlınla konuş bence cnm Ayrıca istanbul yaşanılacak yer değil kesinlikle Ben olsam gelmezdim
Özgem valla çok zor bir durum..
Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı olmuş..
Açıkçası ilk önce sevgilin için fedakarlık yapman gerek diye düşündüm, iş yerinde mutlu değil gibi hissettim onu
Ama daha sonraki yazdıklarını okuyunca da sana hak verdim
Öncelikle arkamdaysan söyleyeyim demiş ya, bu arkada olma veya olmama meselesi değil.
Onca sarf edilmiş emek var,onca para
Üstelik dediğin gibi İstanbul çok büyük bir şehir..
Sözlücanın ailesi orada olduğu için orada işe girerse ben de İstanbul'a gidecektim ve ne kadar korktuğumu hatırlıyorum
İstanbul belki yaşayanlar için vazgeçilmez ama bilmeyenler için çok ürkütücü.
Hele hele sen küçük bir yerde hep bildiğin gördüğün insanlarla yaşamışsın alışmışsın
Nişanlına çözüm olarak oradan iş bulmasını söyledin mi Özgem?
Birde bence ona İstanbul'a alışmanın zor olduğunu anlat.
Çünkü sadece senin için değil onun için de İstanbul zor bir serüven olacak.
Alışmak onun içinde zaman alacak, çünkü anladığım kadarıyla onun ailesi arkadaşları orada.
Son olarak şunu belirteyim, dezavantaj avantaj listesi yapın ve bu sorunu mutlaka noktalayın.
Zira sürekli aynı sorun olursa sizi yıpratabilir
Hayırlı olsun tuğçem içine sinerek giyersain ve ogün prensesler gibi olursun inşallah
Bende iktisat okudum canım ama istediğim meslek değil.
Üniversiteyi ilk bıraktığımda fizik mühendisliğiydi şimdi ahmaklık yaptığım için kendimden nefret ediyorum.
Çok şükürki 2. kez üniversiteyi bıraktığımda ailem izin vermedi tekrar geri dönüp iktisadı bitirmiştim.
Şimdi çalışıyorum ama ilk severek seçtiğim bölümü bitirmediğim için pişmanım.
evet üniversitenin hiç önemi yok, özel üni mezunları da aynı işi yapıyo.. mesela ben de selçuk üniversitesi mezunuyum..
o üniversiteyi orda okumuş bi aşinalığı var.. ama bana çok yabancı..
bizimkinde hep bi uzaklaşma isteği var almanyaya gidersem gelir misin diye soruyodu bi ara
neyse henüz gerçekleşmemiş bişey için kendimi yıpratıyorum.. belki o kadın gitmicek
belki gitse bile sevdiceği onun yerine vermicekler..
belki verseler bile korktuğu gibi olmucak
Allahım en doğrusu neyse onu nasip etsin.. tez zamanda şöyle deli gibi para kazanayım da görsün o gününüşimdi ancak kendimi çevirebiliyorum diye bana böyle yapıyo biliyom
olaya sadece para olarak bakması da beni üzüyo.. hiç bi avukat 1 senede köşeyi dönemez (istisnalar kaideyi bozmaz) .. ben bunları bilerek bi sürü şeyi göze alarak açtım bu büroyu
dün o özür mesajı yazdı ben de uzun bi cevap yazdım anlattım büromu kapatmak istemediğimi falan.. cevap yazmadı gece yatarken de bebeğimler seni seviyorumlar havada uçuşmuşhak veriyo heralde bana bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?