canım ilk mesajda pek anlatamamış olabilirim.. şuan çok güzel bi pozisyonda.. geçen sene terfi de aldı Allaha şükür maaşı da iyi.. nisanda tekrar zam alcak
o şuan küçük ev aletlerinin sorumlusu.. eğer o kadın giderse onu bulaşık makinesi fabrikasından sorumlu yaparlar diye korkuyo
orada çalıştı o bu pozisyona gelmeden önce.. çok yorucu olduğunu söylüyo
maaşı değişmeyecek konumu değişmeyecek, iş yükü artacak
bana bunu sunarlarsa ayrılırım diyo.. ben de düğün öncesi olur mu bu en azından başka iş bulup öyle ayrılırsın dedim ordan konu istanbula geldi
ikimizin de ailesi arkadaşları burda.. o üniyi orda okumuş aşinalığı var ve zaten şuan da tekirdağın başka bi ilçesinde çalışıyo oraya 1 saat yol çekerek gidiyo
yani istanbula giderse onun açısından bi değişiklik olmucak.. ama benim açımdan çok büyük fark olacak
istanbulun pahalılığını anlattım.. burda evimiz var ordan ev alamayız dedim.. bilmiyorum boğazım düğümleniyo ya
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar
doğmamış çocuğa don biçmek miydi öyle bi deyim vardı sankibizim şuan yaptığımız resmen o sevdicekle..
bi beklicem bakalım.. eğer dedikleri gerçekleşirse o zaman oturup konuşuruz
Oyam naber?
Sessizsin bu sabah
kızlarr bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz ailenin tek çocuğuyum artık evlenmeyi düşünüyoruz yasım 25 onun 27 erk. arkadasım tanışmaya gelicek ailemle hava astsubayı evlensek zorluk yaşarmıyız mesleki açıdan asker eşi nişanlısı vs olan varmı
buarada şükürler olsun ki cumartesi içn hazırlıklarım tamamlandı. kuaför ve fotoğrafçı randevusu, kıyafet,ayakkabı, çanta, hediyelikler, sevdiceğe saat hepsi ok. akşamda pastamızı sipariş edicez. inşallah bişey unutmamışımdır ya:44:
buarada şükürler olsun ki cumartesi içn hazırlıklarım tamamlandı. kuaför ve fotoğrafçı randevusu, kıyafet,ayakkabı, çanta, hediyelikler, sevdiceğe saat hepsi ok. akşamda pastamızı sipariş edicez. inşallah bişey unutmamışımdır ya:44:
--
speedy hosgeldintemizlik markalarını nasıl yaptıgını? deterjanına varana dek sorabilirim sana.
Walla canım çok güzel duruyo hani inox olanlarda kocaman dikdörtgen demirler var onlar çıkar ayrıca temizle falan bbunda en azından silme temizleme daha kolay olur çizilme ikisindede oluyo ama
siyahtada elinizden bişey kayar camı kırılır yada çatlarsa başınıza iş açar dedi satıcı :26: Sakarlık had safhada olduğu için bbende koktum açıkçası yine gri alırım heralde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?