'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nişanlıcanın seni anlayacaktır kuzum..
Şuan bunu taa buralardan hissettim, sen boşuna canını sıkıp yorma kendini..

Sende iyi ki varsın Özgeeemmm
Böyle mutlu ol hep işteeee

Özgişim ben de kızlara katılıyorum.. büro açmışsın emek vermişsin biraz daha sabredip hakkını alırsın. başkasının yanında çalışmak yıpratıcı, büyük şehir yıpratıcı + masraflı, bence hiç gerek yok ..bildiğin yerde kal belki 200-300 az alırsın ama huzurun olur.mutlu oldugun yerde olursun.

enişte de sabredip sıksın dişini.

hakkınızda hayırlısı olsun ama sen baska ile gidersen yapamazsın(hem işinden dolayı hem de duygusallığından dolayı). mutsuz olur onu da mutsuz edersin.

özgecim aynı duruma benzer bi durum benim başımda da var
çalıştığım yer gayet kurumsal bi yer, finans sektöründeyim. maaşım herşeyim yerinde. adanaya gel burda yaşayalım diyorum gelemem ben dio. benim sektörün orda yok dio.
benim fransz dil edebyatı okudum formasyon aldım ayrıca ama atamamız yok sadece 1 kişi atandı koca türkiyede :S başka yerde iş bulmam da zor olcaktır belkide.
nişanlımda yazılım, bilgisayar programcısı ve ankarada kurumsal bi firmaya bağlı. gerekirse çalışma ben sana bakarım dio :) bende gün gün gezerim artık diyorum gülüyoo
onun aldığı maaş beni katlayacağı için şehir değişikliği yapacaz ama ben burda kalmak istiyorumm

günaydın kızlar... özgecim sanırım iş konusu ve istanbul durumları var felaket senaryosu yazmak yersiz canını simdiden sıkma ama burda yasamak zor otesi zor hem maddi hem manevi insanı yoran bir sehir istanbul

kalpsiz bir sevgiliye duyulan ask gibi burda yasamak dogup buyumemıs olsam herseyim burda kurulu olmasa arkama bile bakmaz giderdim heralde

aramıza hosgeldin ben asker nisanlısıyım... denizci benimki de... askerle evli olmak zor iş biz hep ayrı olcaz mesela durmadan seferlere gidiyor beklemek cok zor sabretmek cok zor yarın obur gun coluk cocugun olcak onlara daha zor...

kosulsuz sorunsuz onunu ardını dusunmeyecegin bir ask lazım göze alabilmen icin evet var bu bende gozum hiçbi zorlugu gormez diyorsan hiç dusunme... el ele verir atlatırsınız

ote yandan her asker de boyle olmuyor tabii seni sadece ordan oraya tayiinin cıkması habire tasınmak yorar belki havacılar denizciler gibi gemiyle sefere gitmiyor sonucta

ama dedigim gibi zor bir meslek her halukarda icindeki aska guveniyorsan asla sorgulama ben bu kararı alırken kimseye sormadım onumde kotu ornekler de vardı ustelik ailem hep asker cogu da esinden ailesinden ayrı... ona ragmen tek bi an dusunmedik biz bu da biizim askımızın sınavı meslegi yuzunden kalbindeki askı nasıl sokup atabilirsin ki zaten mumkanatı yok

hayırlısı olsun sizin icin de

ne kadar sakin bi günnn
sanırım düğünler yklaştıkça telaş fazla geelemiyo gelinciklerrr
kolay gelsinn canlarrrr

selam kızlar. ancak gelebildim ya regl oldum bu sabah ve iki hafta gecikmişti onun acısı çıkıyor.çok fenayım...
özgem canım öncelikle hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum ve böyle dua ederek okudum yazdıklarını. zor bir ikilem bu farkındayım ama dediğin gibi şimdiden düşünüp üzülme. insan herşeye alışıyor herşeye...belki yapmak istemediğin bir karar almak zorunda kalıcaksın ama emin ol öyle yaşamanında bir çaresini bulursun kuzum

buarada şükürler olsun ki cumartesi içn hazırlıklarım tamamlandı. kuaför ve fotoğrafçı randevusu, kıyafet,ayakkabı, çanta, hediyelikler, sevdiceğe saat hepsi ok. akşamda pastamızı sipariş edicez. inşallah bişey unutmamışımdır ya:44:

maşallah benim kusumaaaaa ne kadar da cabuk halletmişsiniz

hep böyle sorunsuz gitsin herseyiniz tatlımm sırada dugun gununu ilan etmek varrr en kısa zamanda o da belli olur inşallah

ya da ben yokken oldu mu bilmiorum

maşallah herşey tamam umarım çok güzel geçer

Öncelikle konuyu aboneliğime almıştım gitmiş onun için geç cevap vermek zorunda kaldım kusura bakmayın...

--
speedy hosgeldin temizlik markalarını nasıl yaptıgını? deterjanına varana dek sorabilirim sana.

Bulaşık deterjanı el için fairy kullanıyorum ama elimi inanlaz kaşındırdığı için bir daha almamayı düşünüyorum Pril en iyisi makine de fairy tek geçerim çok güzel temizliyor.
Çamaşır makinesinde şuanda persil kullanıyorum. ama buda bitsin sıvı deterjana döneceğim kokusu daha uzun kalıyor Vernel kullanıyorum herkes kullanmaz ama ben çok seviyorum kokusunu falan..
Aspirin duymuşsunuzdur her çamaşırıma bundan döküyorum.. temizliği daha güzel oluyor
Kurutma makinesi de kullanıyorum ben sıvı deterjanda kokusu haftalarca kalıyor..

yer silme Bingo kullanıyorum.

Bide eşimde bende elimizden geldiği kadar üzerinde P&G yazan ürünleri almamaya özen gösteriyoruz bu ürünler hayvanlar üzerinde deney yapan markalar

Satıcı doğru söylemiş kırılma ihitmali de çok yüksek

Başka sormak istediğiniz var mıydı bilmiyorum geçmişe baktım ama gözden kaçırmış olabilirim belki

selam kızlarr
telefonumu kırmıştım. tamiri olmazmış hurda oldu yani şuan yeni tel alcak durumdada değilim napcam bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…