- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
geçmiş olsun canım evde idareten bi telefon falan yok muselam kızlarr
telefonumu kırmıştım. tamiri olmazmış hurda oldu yanişuan yeni tel alcak durumdada değilim napcam bilemedim
kızlar bugün can dostlarim.oturmaya gelecekler o yüzden gündüz yokum çok yazmayın emiopuldunuz :-*:-*:-*:-*:-*
selam kızlarr
telefonumu kırmıştım. tamiri olmazmış hurda oldu yanişuan yeni tel alcak durumdada değilim napcam bilemedim
oy oy canım benim.bu konu da dertliyiz biraz sankim.... konusuruz inşallah ben gelince aglama kiyamam.... Allah a şükür arkadaş yönünden çok şanslıyim.... bugün gelenler 97den beri kuzularim hasta oldugumda burnumu bile silen en doğal halimi bilenlerbenim de bir zamanlar can ciğer arkadasım dediklerim vardı.. nerdeler şimdi..
toplasam 2-3 kişi var adam gibi etrafımda.biri de farklı şehirde.
arkadaslarının kıymetini bil canım.. umarım onlar da senin degerini biliyordur .sen de öpüldün. bugün cok sessiz forum zaten.
kızlar english home %25 indirimli. herkese aşağıdakini almayı tavsiye ederim
bire birde gördüm çok güzel. hele bide 160 boyunda gelinciklerseniz tam size göre.. içinde kaybolmuyorsunuz çünkü
MAUVEL DANTELLI BORNOZ S LILA
MAUVEL DANTELLI YÜZ HAVLUSU 50X90 MOR baş havlusu olabilir
geçmiş olsun canım evde idareten bi telefon falan yok mu
2.el alsan. ya da anne-kardeşin telefonundan idare etsen :44::44:
oy oy canım benim.bu konu da dertliyiz biraz sankim.... konusuruz inşallah ben gelince aglama kiyamam.... Allah a şükür arkadaş yönünden çok şanslıyim.... bugün gelenler 97den beri kuzularim hasta oldugumda burnumu bile silen en doğal halimi bilenlerikisi de evli birinin 1 yaşında diğerinin 7 aylık bebeği var biri ıstanbul da oturuyor öğretmen çok göremiyorum tabi ışte ben gidince yada o annesine gelince ancak :- - -( Allah im.onları yanımdan eksik etmesin... herkese aynı şekilde
bu cok guzel ama sevdicegi napıcam
benim set almama imkan yok zaten cunku standart olculere ikimizde uymuyoruz
bayan XS bay XL
böle bi takımsa henuz gormedim
bayan XS bay XL
bayan XS bay XL
Mobilyalarını alan gelincikler bana akıl verin hep hazır mı aldnız içinizde yaptıran var mı kafam allak bullak oldu acaba güvenilir mi
insan 10 senelik kardeş bildiğinin gercek yüzünü görünce benim gibi oluyor.
neyse canım sana iyi eğlenceler.
Mobilyalarını alan gelincikler bana akıl verin hep hazır mı aldnız içinizde yaptıran var mı kafam allak bullak oldu acaba güvenilir mi
Bende daha almadım yaaa çok kararsızım nerden alsak diyeeee :44::44::44::44::44:
Üzdüm seni canım kusuruma bakma
Ev kira olacak ise ve mobilya yerleştirmede sıkıntı yok ise hazır modellerden beğenip alabilirsiniz.
Bazı evlerde yer dar oluyor mecbur özel ölçü yapılması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?