'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bugün can dostlarim.oturmaya gelecekler o yüzden gündüz yokum çok yazmayın emi opuldunuz :-*:-*:-*:-*:-*

benim de bir zamanlar can ciğer arkadasım dediklerim vardı.. nerdeler şimdi..

toplasam 2-3 kişi var adam gibi etrafımda.biri de farklı şehirde.

arkadaslarının kıymetini bil canım.. umarım onlar da senin degerini biliyordur .sen de öpüldün. bugün cok sessiz forum zaten.

oy oy canım benim.bu konu da dertliyiz biraz sankim.... konusuruz inşallah ben gelince aglama kiyamam.... Allah a şükür arkadaş yönünden çok şanslıyim.... bugün gelenler 97den beri kuzularim hasta oldugumda burnumu bile silen en doğal halimi bilenler ikisi de evli birinin 1 yaşında diğerinin 7 aylık bebeği var biri ıstanbul da oturuyor öğretmen çok göremiyorum tabi ışte ben gidince yada o annesine gelince ancak :---( Allah im.onları yanımdan eksik etmesin... herkese aynı şekilde

bu cok guzel ama sevdicegi napıcam

benim set almama imkan yok zaten cunku standart olculere ikimizde uymuyoruz

bayan XS bay XL

böle bi takımsa henuz gormedim

geçmiş olsun canım evde idareten bi telefon falan yok mu

2.el alsan. ya da anne-kardeşin telefonundan idare etsen :44::44:

evde kullanmak için yok. yani şöyle şimdi evde kırdım telefonumu. sonrada böyle gidip alırken annemikini çekiniyorum
telefon kullanıp kullanmamk pek sorun deil. zaten özel olarak konuştugum kimseciklerde yok. ama kırdıgıma üzüldüm keşke kırmasaydım

insan 10 senelik kardeş bildiğinin gercek yüzünü görünce benim gibi oluyor.
neyse canım sana iyi eğlenceler.

bayan XS bay XL

çok uyumlu gördüm sizi

bayan XS bay XL

işte ben bende anca bana bu olur dedim:)
sevdiceğide ayarlarsın bişeyler ayrı ayrı alıp takım yaparsın ben öyle yapcam. çünkü diğerleri çok büyük geliyodu. bu bana elbise gibi oldu

ben alcam kendime. baya düşmüş kaçırmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Mobilyalarını alan gelincikler bana akıl verin hep hazır mı aldnız içinizde yaptıran var mı kafam allak bullak oldu acaba güvenilir mi

Mobilyalarını alan gelincikler bana akıl verin hep hazır mı aldnız içinizde yaptıran var mı kafam allak bullak oldu acaba güvenilir mi

Ev kira olacak ise ve mobilya yerleştirmede sıkıntı yok ise hazır modellerden beğenip alabilirsiniz.
Bazı evlerde yer dar oluyor mecbur özel ölçü yapılması gerekiyor

Bunu bende çok merak ediyorum cnm standart ölçüler tuttuğumuz eve olmuyo büyük geliyo Yaptırınca ne kadar gibi bi fark veriliyo acaba :44:

hazır aldım.. yaptırma riskine girmek istemedim beğendiğim modeli birebir yapamaz diye.
Üzdüm seni canım kusuruma bakma

yok tatlım ya... insanları hala tanıyamıyorum ya ona yanıyorum ben

Ev kira olacak ise ve mobilya yerleştirmede sıkıntı yok ise hazır modellerden beğenip alabilirsiniz.
Bazı evlerde yer dar oluyor mecbur özel ölçü yapılması gerekiyor

Yok canım ev bizim yatak odam ince uzun o yüzden değerlendirmem lazım en rahat edecek şekilde o yüzden kararsız kaldım yaptırma mı hazır mı:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…