kendi evi.olsaydı yaptırma düşünürdum.belki. çok güzel yapan yerler var.. ben oturma odası falan gibi şeyleri ıstikbal düşünüyorum ama yatak odasıni falan sitelerden ankara mobilya düşünüyorumYaa yatak odam ince uzun bide kendi evim olacak hayırlısıyla o yüzden yaptırmakla istikbal arasında kararsız kaldım yaptıran var mı kızçeler aranızda:26::26::26:
Bunu bende çok merak ediyorum cnm standart ölçüler tuttuğumuz eve olmuyo büyük geliyo Yaptırınca ne kadar gibi bi fark veriliyo acaba :44:
insan 10 senelik kardeş bildiğinin gercek yüzünü görünce benim gibi oluyor.
neyse canım sana iyi eğlenceler.
çok uyumlu gördüm sizi
işte ben bende anca bana bu olur dedim:)
sevdiceğide ayarlarsın bişeylerayrı ayrı alıp takım yaparsın ben öyle yapcam. çünkü diğerleri çok büyük geliyodu. bu bana elbise gibi oldu
ben alcam kendime. baya düşmüş kaçırmak istemiyorum.
Maşallah yaniii bizim de ben M-L canım da L... uyumlu muyuz ne
selam yağmur nerelerdesin
hazır aldım.. yaptırma riskine girmek istemedimbeğendiğim modeli birebir yapamaz diye.
yok tatlım ya...insanları hala tanıyamıyorum ya ona yanıyorum ben
kendi evi.olsaydı yaptırma düşünürdum.belki. çok güzel yapan yerler var.. ben oturma odası falan gibi şeyleri ıstikbal düşünüyorum ama yatak odasıni falan sitelerden ankara mobilya düşünüyorum
Sağlığınıza duacıyım
iyisinizdir umarım
Hım orasıda düşündürüyor kuzum ama hazırda sığmıyo odaya ne yapsam ki
Yok canım ev bizim yatak odam ince uzun o yüzden değerlendirmem lazım en rahat edecek şekilde o yüzden kararsız kaldım yaptırma mı hazır mı:26::26::26:
Kuzum bunu yatak odam için düşünüyorum ev bizim olduğu için yatak odam ince uzun onun için en güzel kullanışlı şekilde değerlendirmek istiyorum kararsız kaldım acaba yaptırsak güzel olur mu:26::26::26:
aslıcım hiç uzulme bak o konuda yalnız degilsin benim beraber buyudugum cocukluk arkadasım nisanıma gelmedi
babanem öldü yabancı gibi elefonda bas saglıgı diledi ve bu insan benim bir ev otemde oturuyor... aramızda bir bina var sadece ben sevdicekle tanısana kadar her sey cok iyidi ne zamanki ben evlenicem dedim kıza bi haller oldu cok yanlıs tanımısım kendisini yine de bir derdi olsa arasa kosarım... ama nisanına falan gitmicem asla ben dekendi kaybeder yılların dostlugunu silebildiyse ortada bisey yokken bundan sonra dost sahibi olması da zaten zor..
... şiirimiz bile vaaarrrr
O beyaz üniformalı bir devdi...
Minicik bir kadını sevdi...
İyiyiz efendim teşekkürler ederiz
Seni sessiz buluyorum bu hafta
Mavişim bizde yaptırmayı düşünüyoruz
Güvenilir bir yer bulursak sorun olmaz diye düşünüyorum,inşAllah öyle olur
Sizde iyi araştırın bulursunuz isteğinize göre bir yer bence
Kuzum bunu yatak odam için düşünüyorum ev bizim olduğu için yatak odam ince uzun onun için en güzel kullanışlı şekilde değerlendirmek istiyorum kararsız kaldım acaba yaptırsak güzel olur mu:26::26::26:
Arada bakıyorum ama yazamıyorum etrafım bazen dolu oluyor,bu aralar şirket seyahati var işler yoğundu öyle canım bi problem yok
sen nasılsın napıyorsunuz bakalım? gün saymaya devam
canım ben yaptırıorum herseyi odamın olculerne gore yapılacak ama oyle bi model goturup de hadi bunu yapın demedim
kendi modelleri vardı magazalarında zaten yapıp koymuslardı onların kendi modellerinden sectim.. o tarz calısan bi yer bulursun belki
maşallah benim kusumaaaaa ne kadar da cabuk halletmişsiniz
hep böyle sorunsuz gitsin herseyiniz tatlımm sırada dugun gununu ilan etmek varrr en kısa zamanda o da belli olur inşallah
ya da ben yokken oldu mu bilmiorum
maşallah herşey tamamumarım çok güzel geçer
o zaman değerlendir canım çünkü çok fazla yere ihtiyacın olur en azından komple kullanırsın bir kısmını depo olarak bile kullanabilirsi tabi güvenilir bir yer olması gerekmekte..
Aslım
Bu insanla 10 yıl arkadaşlık mı yaptın bideee
Yüzünü sonradan göstermiş galibaaa
Öle yapacam kuzum yaa aklımda bi tasarımda oluştu aslında gardrobun içinde yatak olacak modelde örnek verim
Eki Görüntüle 626770 Eki Görüntüle 626768 Eki Görüntüle 626767 Eki Görüntüle 626766 Eki Görüntüle 626764 Eki Görüntüle 626765
bence yatak odana uygun ölcüde hazır bulabilirsin. riske girmeye değmez.
şiiriniz de çok hoş,tam sizlik cidden
--
benimde ailecek görüstügümüz,kardeşimden önde tuttugum biriydi. ben de ne zaman dedim. biz evlenme kararı aldık .ondan sonra başladı. hatta hiç unutamadığım bir sözü var. ; nişanımdan 1 hafta önce mi ne kandildi. aradı. kandilin mübarek olsun diye ,havadan sudan konuştuk ettik.. bana dediği şu ;
- bugün kandil dua etcem, belki ayrılırsınız ...
ben.. dedim ki ; " ben zaten hep hayırlısı ne ise o olsun ,değilse olmasın diyorum. sen beni tanıyamamışsın "dedim..
"yok canım ya diger bi ark demiştim aynısını o da aayy Allah korusun demişti , bakalım sen ne dicen diye dedim" dedi.
o gün sırdaşım,dostum,kardeşim dediğim insan tuzla buz oldu bende.
hala bazen arıyor ,ee napıyon nasıl gidiyo? gelinlik nasıl? kaynananla tanıstır beni!!!!!!!gecen düğünde adana burması iste yazmıs
ben de " çok sükür paragöz değilim bana kalbi yeter,sevgi dolu gözleri..hoscakal" yazdım. bir daha yazmadı.birsey yokmuş gibi mesaj atıp arıyor ya pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?