Mavişim bencede işinin ehli biri yapabilir bunları
Ezgim siz bildiğin büyük nişan yapıyosunuz yaaaa
Allahım çok çok iyi akıl etmişsiniz valla
MANTIKLIYMIŞ GOYAM :d:d:d:d
200 ZATEN SANIRIM YATAK BOYUNDA SABİT ÇAĞLAM ÖTESİ ÖZEL ÜRETİME GİRER..
AMA EN KONUSUNDA 150-160-170-180 ŞEKLİNDE DEĞİŞEBİLİYOR..
BİZ EN KÜÇÜĞÜNÜ ALDIK AMA PİŞMAN OLDUM
EVİ OLMAYINCA İNSANIN KİRADADA NE YAPACAĞINI BİLEMİYOR TABİ:
üzülme kızz eni dar olsun hep yakın yakın olursunuz
Ben boyunu diyosun sandıydımEn öenmli degil yahuuu Istersek dip dibe olalım ohhh
Elifim bazı şeyler içimizde kalacağına böyle olsun hemde hevesimizi almış oluruz dedik :)yoksa öbür türlü büyük nişan yapsk yazı beklemek zorundaydık.böyle eğlence düzenlemişken e hadi dedik kıyafet alalım, madem süslencez anı olsun foto çekilelim dedik. nişan kavanozlarımda içimde kalacağına o akşam dağıtlaım dedik e bide pasta kesersek ohh miss tamam olur herşey dedik
aslında foto işini sevdiceğin arkadaşı halletcekti profesyonel makinası var marinaya gidip çekiliriz diye düşünüyorduk ama çocuk hastalandı baya bi kötü.bide hava yağmurlu gözüküyor cumartesi için.hiç riske atmayalım uygun bi paket alalım diye düşündük.gittik fotocuyla anlaştık albüm olmasın dedik 5 foto 125 tl 2 tanede onlar hediye etcek yani 7 tane. albüm alsaydık 10 tanesine 250 vercektik. böyle işte canım
selaaammlarrrrrrrrrrrr
ezgicimm nişann mıı yapıosunuzz ne zaman kuzum ?
Gerçekten çok ama çok mantıklı olmuş
Hem nişan olmuş olacak, hem arkadaşlarla eğlenmiş olacaksınız
Ailelerle zaten yapmıştınız
Sonucunda böyle saçlar başlar yaptırmalar, fotolar çektirmeler gerçekten bir kere oluyor
Çektirin kuzum çektirin
Ben eğer merak varsa, çiftler istiyorsa her şeyin eksiksiz şatafatlı olmasından yanayım
hoşgeldin siboşumm. ya bizim yüzüklerin takıldığı gün nişan gibi oldu ya bizde arkadaşlarla kuzenlerle yemeğe gidelim eğlenelim kutlama yapalım dedik cumartesi günü için. içimizde kalmasın hem hiç bişey diye. özellikle sevdiceğim herşeyin gönlüme göre olmasını istedi. heveslerin içinde kalmasın biz bugünleri çok bekledik dedi.ekstradan dışarıda nişan yapsak ancak yazı beklemek zorundayz o zamanda üstünden çok zaman geçecekti.böyle tanışma+isteme+söz+nişan bir arada çıkmış oldu:)
hoşbuldukk bebetommmmm :))
anladım kuşum çok iyi olmuş işte hepsi bi aradan çıkıvermiş
çokta güzelsiniizzz kocamannn maşallahhh kuzumm geç oldu ama anca gelebildim yazabildim ama face de gördüm tabisii Allah tamamınaa erdirsinn bebekimmmm
hay Allah razı olsun canım senden. böyle şeyler duymak öyle iyi geliyor ki anlatamam
kız çocuk olunca sonra kocayı atmak zorunda kalma yataktan....
:):):): Dar yatakta çocuk yanınızda yatmak isticek nolcek sonra
benim kide dioki
ne kadar geniş alırsan al kaçamazsın benden
diğer herkezler iyidirr inşallaahhh işlerim çok yoğun gelemiyorummm
pazar günü sevdiceğimii gönderiyorumm ben yinee 14 aylık süreç başlıyo bizim için umarım çabucak atlatabilirizzz
sevgililer gününde yanımda olmıcak malesef pazar günü hediyesini vericem face i olanlar KÜÇÜK ŞEYLER KURABİYE DÜNYASI sayfasına bakabilirmi aşkitellaamaaa aşkk kurabişleriiii yaptırdımmm umarımm beğenirr kurabiyee canavarım
Evet benimde en çok hoşuma giden model o öle bişeyler işte olabilir diğer resimlerdeki gibi olabilir:26::26::26:
Kızlaarrrr selammmmmmm nasılsınız bakayım kötü arkdaşlar hepimizden uzak olsun yaaaaa...
Size bir uzmanlık sorusuuuuuu..
Yatağınızı ve bazanızı hangi ölçülerde aldınız???
150x200 mü
160x200 mü
??????????????????*:18::18::18::18::18::18:
çooook tatlı olmuşlar siboşummmm. Allah kavuştursun kuzum artık bu son ayrılığınız olsun inşallahhhh
Kızlaarrrr selammmmmmm nasılsınız bakayım kötü arkdaşlar hepimizden uzak olsun yaaaaa...
Size bir uzmanlık sorusuuuuuu..
Yatağınızı ve bazanızı hangi ölçülerde aldınız???
150x200 mü
160x200 mü
??????????????????*:18::18::18::18::18::18:
Cereeen,hemşocan:*
Ayy ben senin yerinde olsam ölürdüm heyecandan:)
Kuzum izin kullanmayacak misin ki hiç?
Herşey hazır mi eksik gedik yok di mi?
Çok mutlu geçsin inşAllah:)
30 mart gelse de sıra bana gelse artıııııkkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?