'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mavişim bencede işinin ehli biri yapabilir bunları

Ezgim siz bildiğin büyük nişan yapıyosunuz yaaaa
Allahım çok çok iyi akıl etmişsiniz valla

Elifim bazı şeyler içimizde kalacağına böyle olsun hemde hevesimizi almış oluruz dedik :)yoksa öbür türlü büyük nişan yapsk yazı beklemek zorundaydık.böyle eğlence düzenlemişken e hadi dedik kıyafet alalım, madem süslencez anı olsun foto çekilelim dedik. nişan kavanozlarımda içimde kalacağına o akşam dağıtlaım dedik e bide pasta kesersek ohh miss tamam olur herşey dedik
aslında foto işini sevdiceğin arkadaşı halletcekti profesyonel makinası var marinaya gidip çekiliriz diye düşünüyorduk ama çocuk hastalandı baya bi kötü.bide hava yağmurlu gözüküyor cumartesi için.hiç riske atmayalım uygun bi paket alalım diye düşündük.gittik fotocuyla anlaştık albüm olmasın dedik 5 foto 125 tl 2 tanede onlar hediye etcek yani 7 tane. albüm alsaydık 10 tanesine 250 vercektik. böyle işte canım

üzülme kızz eni dar olsun hep yakın yakın olursunuz

ben boyunu diyosun sandıydım en öenmli degil yahuuu istersek dip dibe olalım ohhh

üzülme kızz eni dar olsun hep yakın yakın olursunuz

Ben boyunu diyosun sandıydım En öenmli degil yahuuu Istersek dip dibe olalım ohhh

kız çocuk olunca sonra kocayı atmak zorunda kalma yataktan....
:):):): Dar yatakta çocuk yanınızda yatmak isticek nolcek sonra

benim kide dioki
ne kadar geniş alırsan al kaçamazsın benden

Gerçekten çok ama çok mantıklı olmuş
Hem nişan olmuş olacak, hem arkadaşlarla eğlenmiş olacaksınız
Ailelerle zaten yapmıştınız
Sonucunda böyle saçlar başlar yaptırmalar, fotolar çektirmeler gerçekten bir kere oluyor
Çektirin kuzum çektirin
Ben eğer merak varsa, çiftler istiyorsa her şeyin eksiksiz şatafatlı olmasından yanayım

selaaammlarrrrrrrrrrrr

ezgicimm nişann mıı yapıosunuzz ne zaman kuzum ?

hoşgeldin siboşumm. ya bizim yüzüklerin takıldığı gün nişan gibi oldu ya bizde arkadaşlarla kuzenlerle yemeğe gidelim eğlenelim kutlama yapalım dedik cumartesi günü için. içimizde kalmasın hem hiç bişey diye. özellikle sevdiceğim herşeyin gönlüme göre olmasını istedi. heveslerin içinde kalmasın biz bugünleri çok bekledik dedi.ekstradan dışarıda nişan yapsak ancak yazı beklemek zorundayz o zamanda üstünden çok zaman geçecekti.böyle tanışma+isteme+söz+nişan bir arada çıkmış oldu:)

hay Allah razı olsun canım senden. böyle şeyler duymak öyle iyi geliyor ki anlatamam

hoşbuldukk bebetommmmm :))
anladım kuşum çok iyi olmuş işte hepsi bi aradan çıkıvermiş
çokta güzelsiniizzz kocamannn maşallahhh kuzumm geç oldu ama anca gelebildim yazabildim ama face de gördüm tabisii Allah tamamınaa erdirsinn bebekimmmm

aminn sibelimm aminn Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahhhhh

diğer herkezler iyidirr inşallaahhh işlerim çok yoğun gelemiyorummm
pazar günü sevdiceğimii gönderiyorumm ben yinee 14 aylık süreç başlıyo bizim için umarım çabucak atlatabilirizzz

sevgililer gününde yanımda olmıcak malesef pazar günü hediyesini vericem face i olanlar KÜÇÜK ŞEYLER KURABİYE DÜNYASI sayfasına bakabilirmi aşkitellaamaaa aşkk kurabişleriiii yaptırdımmm umarımm beğenirr kurabiyee canavarım

Son düzenleme:
kız çocuk olunca sonra kocayı atmak zorunda kalma yataktan....
:):):): Dar yatakta çocuk yanınızda yatmak isticek nolcek sonra

benim kide dioki
ne kadar geniş alırsan al kaçamazsın benden

ay simdi ebru sallıya baglayıp kocam cocugumdan once gelir cocugu atarım kocamı atmam diomusum

kusum bizim ikimizin de hemfikir oldugu bi nokta var o da asla cocugu yanımızda yatırmamak... aramıza alır hikaye okuruz belki vs. ama korktu etti falan diye ortamıza yanımıza almayı dusunmuyoruz... ben üniversitedeyken cocuk psikolgunun yanında calısmıstım bir sure yurtdısı kongrelerinde tercumanlıgını yapıyordum... merkezine falan da giderdim o kadar cok cocuk geliyordu ki sorunlu

doktor hanım cok karsı cıkar ve kızardı asla ne sebeple olursa olsun yatırılmamalı cocuk anne babaının yanında özgüven eksikliginin en birinci nedeni diyordu... bende kucukken her korktugumda annemin babamın yanına giderdim sonra tek basıma uyumaya alısmam zor oldu hala bile evde tek kalmaktn falan korkarım... öle durumlarda cocugu avutacaksın yanında bir süre sonra birlikte odasına gidip korkulacak bir sey olmadıgını anlatacaksın diyordu doktor hanım biz de oyle yaparız tabii kucuk canavar bize bas gelmezse

öte yandan yer musaitse geniş olması iyi olabilir tabi sakacıktan kacıcam derken dusuvermeyiz mesela

kurabiye çağlaya katılıyorum

bende bebişimiz olursa yanımızda yatırma taraftarı değilim. en büyük özgüven eksikliğinin temeli bu. (bir ara psikoloji kitaplarına çok sarmıştım )

çooook tatlı olmuşlar siboşummmm. Allah kavuştursun kuzum artık bu son ayrılığınız olsun inşallahhhh

Evet benimde en çok hoşuma giden model o öle bişeyler işte olabilir diğer resimlerdeki gibi olabilir:26::26::26:

şuanda en moda bu modeller sanırım. ama beyaz mobilya siyah mobilyadan zor temizlenmesi bilginiz olsun annemin evinde simsiyahtı tamam oda toz gösteriyor ama beyaz siliyorsun bezin üstündeki pislik bile kalsa çıldırtıyor
toz almak eziyete dönüşüyor

160*200 ama boyutu önemli değil siz her daim en ortasında buluşacaksınız

160 cm x 200 cm canım idealdir diye düşünüyorum ilk 150 cm x 200 cm alıcaktık vazgeçtik 10 cm 10 cmdir

Hemşommm :)
Sadece nişan günü için izin aldım 4 aydır maaş alıyor işe gitmiyorduk patronumuzda süper bir insan yoğunluk varken fazladan izin almak istemedim
Heyecan gidip geliyor nasıol olacak bilmiyorum.Genelde herşey hazır diyebilirim bir tek ilk dans ve giriş şarkımı netleştiremedim
İyi dileklerin için saol tatlım senin nişanında herşey çok güzel olur inşallah eske gelirsen beklerim bak cumartesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…