Hemşommm :)
Sadece nişan günü için izin aldım 4 aydır maaş alıyor işe gitmiyorduk patronumuzda süper bir insan yoğunluk varken fazladan izin almak istemedim
Heyecan gidip geliyor nasıol olacak bilmiyorum.Genelde herşey hazır diyebilirim bir tek ilk dans ve giriş şarkımı netleştiremedim
İyi dileklerin için saol tatlım senin nişanında herşey çok güzel olur inşallah eske gelirsen beklerim bak cumartesi :)
çok hoş
kına gecesi için fazla bi bütçem yoktu Fazla da kişi olmayız zaten maksimum 50-60 disko gibi olması beni cezbetti dj fln var Mekan müzik 600 tl
hey maşallah oyammm,
55 kg 1,55 boy a 1,40 eninde yatakta iyimiş yani çift kişilik yatakta yatıodun heee
Aslında gelmek aklımdaydı ama aöf sınavalrı var hiç gelme şansım kalmadı kuzum
İnşallah çok güzel geçer, foto bekliyorum mutlakaaaaa
Şarkı için ne düşünüyorsun ki kuzum?
Bana daha 50 gün var
Sana Sınavında başarılar canım senin nişan gününde benim düğüne 50 gün kalıcak :)
Giriş için oya bora biz dünyayı çok sevdik ya da göksel senden başka mı olsa diyorum bazende enstrümantal bir şey mi olsun kafam çok karıştı,ilk dans içinde grup gündoğarken sen benim şarkılarımsın ya da nilüfer teoman sensiz olmaz aklımda olanlar ama hala net değilimfotoları hemen atıcam söz :)
valla nuraycım solediklerin ben de tam tersi bir etki yaptı aileme de bu yuzden hala kızarım keske her agladıgımda kosmasaydınız diye
simdi evlenmeye bile korkuyorum bazen annemsz napıcam ben diye
ve o merkeze gelen cocukların %90 ı aileleri boyle yaptıgı icin o durumdalardı
dokunmayı cok farklı yorumluyorsun... elbette cocuguna dokunacaksın ama bunun tek basına yapması gereken seylerin onune gecmesine izin verme bizlerde katı anneler olacagız demioruz asla ne dedim uyku oncesi alırız koklarız masallar okuruz ama bizle uyumamalı
herkesin kendi bilecegi iş tabi ben sizinle kendi gorusum oncesi bir uzmanın gorusunu paylastım
Hadi yaaa
Ben seni düğününe 50 gün kala nişanıma çağırıyorum şimdiden ona göre bak
Biz dünyayı çok sevdiği hiç duymamıştım ben:26:
Şimdi yasaklı ama evde dinleyeyim bakiim bi
Senden başka pasta şarkısı olacak benimHareketli ya, dans olmaz ki onda:26:
Ama diğer iki şarkı da olabilir tabiii
Ben karar verdim gibi, ama ben nostaljik nişan yapacağım için şarkılarım nostaljik baya
Fotoğraf sözünü aldım bak ona göree
ayrıca bi nokta daha eklemek istiyorum cocuk orda tek basına aglıcak demişsin
asla!!!!!!!!!!! avutmak demiştim bu buyuzden onemli... 100 kere de aglasa kalkıp odasına gidip orda avutup doneceksin
aglamasına kulak asmıcaz demioruz yani canım
Nostaljik ilk dansı ne olarak düşünüyorsun ben de çok sitedim ama bulmadım ?
çağlam. özellikle ilk 3 yaştan bahsediyorum. masal okuyup hadi kuzucum şimdi odana geç deme yaşından değil. elbetteki o zaman senin bahsettiğin gibi olacaktır.
özlem yatağın 10 cm daha büyük olmasını bebegin de onlarla birlikte uyması için gerekli olduğunu falan yazmış. bu sebeple yorum yaptım.
genellikle 0-2 yaş bebeklik dönemi diye geçer. bu dönemde emzirme dönemi aynı zamanda. birlikte uyumanın hem bebege hem anneye ne kadar faydası var bunlarda benim okuduklarım.
asla katı anneler olacaksınız da demedim.
her ağladığında her istediğini yapmaktanda bahsetmiyorum.
zaten söyleneni anlayabileceği bir yaşı konuşmuyoruz ki.
yeni doğmuş savunmasız tek başına yapması gereken birşeyin olmadığı bir dönem.
tamamen sana ihtiyaç duyduğu bir dönem. ve ben o dönemdeki temas etmeyi çok çok iyi yorumladım :) göğsümde uyumalı.
Esin Engin - Bana Ellerini Ver hemşocanım
Benim romantik sevgilim hiç beklemediğim bir anda bu şarkı sen demek demişti de bana
Aaahhh seviyorum
Eve gider gitmez dinliyecem senin nişan isttemi olacaktı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?