'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslında gelmek aklımdaydı ama aöf sınavalrı var hiç gelme şansım kalmadı kuzum
İnşallah çok güzel geçer, foto bekliyorum mutlakaaaaa

Şarkı için ne düşünüyorsun ki kuzum?

Bana daha 50 gün var

kızlar canlar naıslsınız iyisinzidir umarım

sibellllim canım alllah tez vakit sizi kavuştursun inşalllah

ezgimmmm yerim ben senin nişan heyecanını çok güzel olucak çok haketiiğiniz bişi doyasıya eğlenin en iyisini yapıyorsun kuzum benm arkadaşlarım söz yaptılar hemen gecesinde eğlenceye gittik harikaydııııııı :))))))))))))))))) böyle bişi içinizde kalacağnzaa yapın kurtlarınızı dökün obl bol eğleninnnnnn seni seviyorum

Tuğçecim bol bol eğlen orada kuzum
Bak kına mekanımı getirdin aklıma, bende açıp bakıyorum da arada resimlerine
Bakiim yine

Gizom hoşgelmişen hele gurban

siboşummmm ben sizin kurabiyelerinizi yeğriiimmmmmmmm cok tatlılar

plum tam kına gecelik bir mekanmıs bol bol eglenin

konuya birden dalıyorum ama, bebeğimi ben kesinlikle bizimle beraber uyuturum. çünkü doğal, özgüveni yerinde bir çocuk yetiştirmek istiyorum ve bu sebeple doğal anne olmak istiyorum.
hep söylerler, bebeğiniz ağlasa da kucaklamayın kucağa alışır, beraber uyutmayın kendine güvenemez vs.
oysaki duygusal, zihinsel gelişimi için annesiyle temasta olması,her gözünü açısında annesini görmesi ve annesinin kokusuyla uyuması onda özgüveni oluşturur. başka bir odada tek başına yalnızlıkla savaşmak, ağlayıp ağlayıp çaresizlikten susması en büyük özgüven eksikliği işte.
evet ben de küçükken evde tek kalmaya korkardım. çünkü çocuktum yani. çokcuk korkar, çocuk ağlar, çocuk birlikte uyumak ister.
şimdi hala bazen korkuyorsam sebebi bence 3 yaşına kadar annemin koynunda değil yalnız başıma başka bir yatakta uyuyor olmamdır

valla nuraycım solediklerin ben de tam tersi bir etki yaptı aileme de bu yuzden hala kızarım keske her agladıgımda kosmasaydınız diye

simdi evlenmeye bile korkuyorum bazen annemsz napıcam ben diye

ve o merkeze gelen cocukların %90 ı aileleri boyle yaptıgı icin o durumdalardı

dokunmayı cok farklı yorumluyorsun... elbette cocuguna dokunacaksın ama bunun tek basına yapması gereken seylerin onune gecmesine izin verme bizlerde katı anneler olacagız demioruz asla ne dedim uyku oncesi alırız koklarız masallar okuruz ama bizle uyumamalı

herkesin kendi bilecegi iş tabi ben sizinle kendi gorusum oncesi bir uzmanın gorusunu paylastım

Sana Sınavında başarılar canım senin nişan gününde benim düğüne 50 gün kalıcak :)
Giriş için oya bora biz dünyayı çok sevdik ya da göksel senden başka mı olsa diyorum bazende enstrümantal bir şey mi olsun kafam çok karıştı,ilk dans içinde grup gündoğarken sen benim şarkılarımsın ya da nilüfer teoman sensiz olmaz aklımda olanlar ama hala net değilim fotoları hemen atıcam söz :)

Hadi yaaa
Ben seni düğününe 50 gün kala nişanıma çağırıyorum şimdiden ona göre bak

Biz dünyayı çok sevdiği hiç duymamıştım ben:26:
Şimdi yasaklı ama evde dinleyeyim bakiim bi
Senden başka pasta şarkısı olacak benim Hareketli ya, dans olmaz ki onda:26:

Ama diğer iki şarkı da olabilir tabiii
Ben karar verdim gibi, ama ben nostaljik nişan yapacağım için şarkılarım nostaljik baya

Fotoğraf sözünü aldım bak ona göree

Son düzenleme:
ayrıca bi nokta daha eklemek istiyorum cocuk orda tek basına aglıcak demişsin

asla!!!!!!!!!!! avutmak demiştim bu buyuzden onemli... 100 kere de aglasa kalkıp odasına gidip orda avutup doneceksin

aglamasına kulak asmıcaz demioruz yani canım

çağlam. özellikle ilk 3 yaştan bahsediyorum. masal okuyup hadi kuzucum şimdi odana geç deme yaşından değil. elbetteki o zaman senin bahsettiğin gibi olacaktır.
özlem yatağın 10 cm daha büyük olmasını bebegin de onlarla birlikte uyması için gerekli olduğunu falan yazmış. bu sebeple yorum yaptım.
genellikle 0-2 yaş bebeklik dönemi diye geçer. bu dönemde emzirme dönemi aynı zamanda. birlikte uyumanın hem bebege hem anneye ne kadar faydası var bunlarda benim okuduklarım.
asla katı anneler olacaksınız da demedim.
her ağladığında her istediğini yapmaktanda bahsetmiyorum.
zaten söyleneni anlayabileceği bir yaşı konuşmuyoruz ki.
yeni doğmuş savunmasız tek başına yapması gereken birşeyin olmadığı bir dönem.
tamamen sana ihtiyaç duyduğu bir dönem. ve ben o dönemdeki temas etmeyi çok çok iyi yorumladım :) göğsümde uyumalı.

Nostaljik ilk dansı ne olarak düşünüyorsun ben de çok sitedim ama bulmadım ?

çağlam siz dediniz demedim. hani etraftan derler ya... mesela işte kuru meme verin onu emsin bak yoksa parmağını emer, yoksa battaniyesini emer falan.
fazla kucağına alma kucağa alışır...
vs.
bunlar da çok yanlış bana göre dedim.
bence emzirilen bebek anneyle uyumalı. en azından aynı odada.dokunarak uyumalı.
özgüveninin oluşması için önce güvenmeli. güven duymalı.
fakat biz aynı yaş gurubunu konuşmuyoruz galiba, fikirlerimiz bu yüzden çatışıyor veya yanlış algılanıyor

kusum o donemde de yanında uyuduktan sonra hemen yanı basında bulunan bir pusete konmalı.. minicik bebegi ezeriz yoksa iki kisi uyurken ne yaptıgımızı bilmioruz... ve su yuzden de tehlikeli bebegi uyuduktan sonra yataga koyma bilincinde emzirmelisin gece yoksa nasılsa burda uyuycak diye uyku sersemi kaza olabilir diger turlu o bilinc beyni uyanık tutar

yani yine hepberaber uyuma durumu soz konusu olmaz... bebiş koynunda uyur yatagına konur uyandıkca yine alır ilgilenir tekrar pusetine koyarsın.. en azından ben boyle yapacagım

süslü bir pusetimiz olacak mutlaka

merhaba kızlar bence çocukla yatıp yatmamak değil de çocukla kaç yaşında kadar yatılmalı onu araştırmak gerekiyor; ama çocuğa özel hayatın varlığı, özgüvenin kazandırılması, ihtiyacı olduğunda yanında olunacağı mesajının verilmesi veya yatak ayırma kararı aldıktan sonra yavaş yavaş kurallarla belli günlerde yanınızda yatıracak şekilde kararlar alabilirsiniz. ama çocuk eğitimi bence zaten gaddar bir eğitim, kurallarla doludur ve bunlar çocuğun iyiliği içindir. çocuğu sürekli yanında tutarak, sürekli istediklerini yaparak, istediklerini alarak davranan yetişkinler maalesef şımarık kaprisli bir çocuk yetiştirmekte ve o çocuk hayata atıldığında bodoslamakta. çocuk sizi değil, siz çocuğu yönetmelisiniz. ama günümüzde çocuklar aileleri yönetiyor çocuk psikolojisi özel bir uzmanlık alanıdır; ama naçizane fikirlerimi belirtmek istedim

vee bskn benim son yazdığım topiğe gelsen de şu kostik sorunumuza el atsan

böldüğüm için özür dilerim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…