- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
kusum o donemde de yanında uyuduktan sonra hemen yanı basında bulunan bir pusete konmalı.. minicik bebegi ezeriz yoksa iki kisi uyurken ne yaptıgımızı bilmioruz... ve su yuzden de tehlikeli bebegi uyuduktan sonra yataga koyma bilincinde emzirmelisin gece yoksa nasılsa burda uyuycak diye uyku sersemi kaza olabilir diger turlu o bilinc beyni uyanık tutar
yani yine hepberaber uyuma durumu soz konusu olmaz... bebiş koynunda uyur yatagına konur uyandıkca yine alır ilgilenir tekrar pusetine koyarsın.. en azından ben boyle yapacagım
süslü bir pusetimiz olacak mutlaka
bu arada yaklaşık bir yaşına kadar bebek aileyle yatmıyor sanırım, benim ablam yanında yatırmıyor, ana kucağına koyuyormuş şimdilik. o tatlı minik yaratığı ezeriz diyebir de bazen yan yatırıyor uyurken ki kusarsa boğazına kaçmasın diye. bu arada ablam sağlık alanında çalışıyor. eşim de öyle. eşim yan yatırma olayının sık yapılmaması gerektiğini söyledi. hasılı çocuk büyüdükçe anne babalar yanlarında yatırmaya başlıyorlar ve işte burda yanında yatırma sorunsalı başlıyor.
benim eşim anlatıyor, sabahları genelde kalktığında ailesinin yanına gidermiş 6 yaşındayken. yine bir sabah kapıyı açmak için yeltenmiş ama kapı kilitliymiş. ve hiç umursamadan tv açıp çizgi film izlemeye koyulmuş. çünkü annesi öncesinde "bazen odamız kilitli olabilir, babanla özel vakit geçirmek isteyebiliriz, o durumlarda endişelenme oğlum" gibi bir açıklama yapmışkurallar çocukların gönlünü rahat ettirir.
bskn da gitmiş
sustum
Süpermiş aksilik çıkmazsa gelmeyi çok isterim :)
Ben nasıl oynıyacam o gece hiç bilmiyorum
bu arada yaklaşık bir yaşına kadar bebek aileyle yatmıyor sanırım, benim ablam yanında yatırmıyor, ana kucağına koyuyormuş şimdilik. o tatlı minik yaratığı ezeriz diyebir de bazen yan yatırıyor uyurken ki kusarsa boğazına kaçmasın diye. bu arada ablam sağlık alanında çalışıyor. eşim de öyle. eşim yan yatırma olayının sık yapılmaması gerektiğini söyledi. hasılı çocuk büyüdükçe anne babalar yanlarında yatırmaya başlıyorlar ve işte burda yanında yatırma sorunsalı başlıyor.
benim eşim anlatıyor, sabahları genelde kalktığında ailesinin yanına gidermiş 6 yaşındayken. yine bir sabah kapıyı açmak için yeltenmiş ama kapı kilitliymiş. ve hiç umursamadan tv açıp çizgi film izlemeye koyulmuş. çünkü annesi öncesinde "bazen odamız kilitli olabilir, babanla özel vakit geçirmek isteyebiliriz, o durumlarda endişelenme oğlum" gibi bir açıklama yapmışkurallar çocukların gönlünü rahat ettirir.
bskn da gitmiş
sustum
Ayyy inan bana çok mutlu oluruuummmm
Nütfeeennn gel
Sevmiyor musun oynamayı? Bende pek severim de
Heyecandan naparım bilemiyorum ama:18:
aynı seyi bana da soylemişlerdi... 5-6 yasındaydım bende bigun kapı kilitliydi ve o gun babamı annemden annemi de babamdan kıskanmaya basladım
cunku kapıyı kitlemişlerdi kendimi dıslanmıs hissettim inan bana soledikleri seylerin hiçbi faydası olmadı
icerde ne yapıorlar diye binlerce senaryo kurdum dahası bunları gidip her misafirlikte anlatırdımannemle babam beni sevmio kapıyı kitleyip beni dısarda bırakıo özel hayat diye bişey varmıs seklinde...
beni yanlarında yatmaya alıstırmasalar hiç boyle sorunlarım olmıcak annemle babam arasında kafamda bir savas baslamıcaktı
aklım erene kadar devam etti bu durum mesela bende... cocukluk işte
kına gecesi için fazla bi bütçem yoktu Fazla da kişi olmayız zaten maksimum 50-60 disko gibi olması beni cezbetti dj fln var Mekan müzik 600 tl
Severim ama pek beceremiyorum kamera falanda olacak sonra izliyip rezil olmak var ondan korkuyorum en çok :)
kızlar canlar naıslsınız iyisinzidir umarım
sibellllim canım alllah tez vakit sizi kavuştursun inşalllah
ezgimmmm yerim ben senin nişan heyecanını çok güzel olucak çok haketiiğiniz bişi doyasıya eğlenin en iyisini yapıyorsun kuzum benm arkadaşlarım söz yaptılar hemen gecesinde eğlenceye gittik harikaydııııııı :))))))))))))))))) böyle bişi içinizde kalacağnzaa yapın kurtlarınızı dökün obl bol eğleninnnnnn seni seviyorum
Esin Engin - Bana Ellerini Ver hemşocanım
Benim romantik sevgilim hiç beklemediğim bir anda bu şarkı sen demek demişti de bana
Aaahhh seviyorum
Hatta açar düğün tv yi izlerim arada
Daha doğrusu sık sık
Kıyafetlere bakarım fln
Sonra kalkar oynayanlara ayıp olmasın diye eşlik ederim
Benim çok pis düğüne ihtiyacım var
çağlamben de anneme orkid reklamı çıkınca misafirlikte falan anne bu neee diye sorarmışım herkesin içinde dediğin gibi çocukluk işte.
fakat ben anne babamın kapısını çalmadan içeri girmezmişim. bu huyum nasıl oluştu bilmiyorum.
nasıl yogun bi gündür yahuu
ezgi snin sözmü oldu:) ben nişan oldu sanıodum.d
nişan nezaman kuzum
nuray bende ablama okuldan verdikleri pedleri görmüştüm.. aa ne güzel renkli renkli demiştim. üstünde olan kağıtlar poşet gibi. bunlarla ne güzel süsler yapılır diyordum
reklamalrda görünce bu bebeklere yetmezki diyordum.birsürü kaka yapıyor onlar diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?