'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu arada yaklaşık bir yaşına kadar bebek aileyle yatmıyor sanırım, benim ablam yanında yatırmıyor, ana kucağına koyuyormuş şimdilik. o tatlı minik yaratığı ezeriz diye bir de bazen yan yatırıyor uyurken ki kusarsa boğazına kaçmasın diye. bu arada ablam sağlık alanında çalışıyor. eşim de öyle. eşim yan yatırma olayının sık yapılmaması gerektiğini söyledi. hasılı çocuk büyüdükçe anne babalar yanlarında yatırmaya başlıyorlar ve işte burda yanında yatırma sorunsalı başlıyor.
benim eşim anlatıyor, sabahları genelde kalktığında ailesinin yanına gidermiş 6 yaşındayken. yine bir sabah kapıyı açmak için yeltenmiş ama kapı kilitliymiş. ve hiç umursamadan tv açıp çizgi film izlemeye koyulmuş. çünkü annesi öncesinde "bazen odamız kilitli olabilir, babanla özel vakit geçirmek isteyebiliriz, o durumlarda endişelenme oğlum" gibi bir açıklama yapmış kurallar çocukların gönlünü rahat ettirir.

bskn da gitmiş
sustum

canım evet işte aynen bu dönemden bahsediyorum.
bebeklik döneminden.
aslında ben de hep birlikte uyunmaz o minicik ezeriz allah korusun bişey olur, veya düşer diyordum. bu sebeple uyutur sonra pusetine koyarız fakat mutlaka birlikte olmalıyız.
okuduğum yazılarda da korkmayın bebeğinizi ezmezsiniz diyorlar :))
ah bi doktor vardı bi adını hatırlayamadım. bulduğumda sana söyleyeceğim canım. benim görüşlerimi 180 derece değiştiren kadın kendisi.
(bu kadar önemli ama nasıl unuttum bilmiyorum )

benden nasıl bi anne olcak çok merak ediyom kesin tepeme çıkar şımarık olur
ama ben de birlikte uyumama taraftarıyım.. göğsümde uyuturum sonra pusetine yatırırım
daha büyükse de odasında masal okurum, öperim okşarım uyuturum odama geçerim diye düşünüyorum
bir de arkadaş gibi olabilmeyi gerçekten istiyorum.. her ne yaşadıysa gelip bana anlatabilsin istiyorum
tabi arkadaş gibi derken de bana saygısında da kusur olmamalı.. gizli saklı bişeyler yaşayıp tek başına uğraşmaktansa herzaman gelsin benden yardım istesin

aynı seyi bana da soylemişlerdi... 5-6 yasındaydım bende bigun kapı kilitliydi ve o gun babamı annemden annemi de babamdan kıskanmaya basladım

cunku kapıyı kitlemişlerdi kendimi dıslanmıs hissettim inan bana soledikleri seylerin hiçbi faydası olmadı

icerde ne yapıorlar diye binlerce senaryo kurdum dahası bunları gidip her misafirlikte anlatırdım annemle babam beni sevmio kapıyı kitleyip beni dısarda bırakıo özel hayat diye bişey varmıs seklinde...

beni yanlarında yatmaya alıstırmasalar hiç boyle sorunlarım olmıcak annemle babam arasında kafamda bir savas baslamıcaktı

aklım erene kadar devam etti bu durum mesela bende... cocukluk işte

evet tüm bunlar 'çocuklar' için geçerli. kayınvaliden de çok bilinçli bir anneymiş.
birçok ülkede bebekler annesiyle uyur. bebekler tummy tubb da yıkanır. biz yapsak bebek ezilir, bebek onda temiz olmaz
birazcıkta doğal düşünmeliyiz. hayvanlar bile (memeliler) doğum yapınca yavrularını ayırmıyorlar yanlarından.
neyse artık bebişler doğduklarında nasıl yapıcaz bakalım

kızlar bir de şöyle durum var. ben hep çocuğumu şımartmıcam, şöyle yapcam, böyle yapcam derdim. ama teyze oldum, aman Allah'ım bu tatlişin her dediği yapılmaz mı, ben bunu nasıl şımartmadan durucam demeye başladım. ve anladım ki iyi bir anne olmak hakikaten onların cazibeleri karşısında çok zor. umarım irademizi kullanırız onlar için. bu konudaki tedirginliklerinde haklısın melinda.

Hatta açar düğün tv yi izlerim arada
Daha doğrusu sık sık
Kıyafetlere bakarım fln

Sonra kalkar oynayanlara ayıp olmasın diye eşlik ederim

Benim çok pis düğüne ihtiyacım var

çağlam ben de anneme orkid reklamı çıkınca misafirlikte falan anne bu neee diye sorarmışım herkesin içinde dediğin gibi çocukluk işte.
fakat ben anne babamın kapısını çalmadan içeri girmezmişim. bu huyum nasıl oluştu bilmiyorum.

kına gecesi için fazla bi bütçem yoktu Fazla da kişi olmayız zaten maksimum 50-60 disko gibi olması beni cezbetti dj fln var Mekan müzik 600 tl

Canım fiyat çok iyi bende avrupa yakasında olsam seçerdim sanırım. 650 ye mekanı tuttum,150 tl ye dj şarkı karmaşası olmasın diye.

Severim ama pek beceremiyorum kamera falanda olacak sonra izliyip rezil olmak var ondan korkuyorum en çok :)

Kuzum olur mu ya
İnsan kendini eleştiriyo hep, daha ne kötü oynayanlar oluyo da ortadan toplanmıyolar valla
Hiç sıkıntı yapma sen kendine
Senin günün, oynayacaksın tabiiii

yaa gizimm canım benimm bende seni seviyorumm sırada senin heyecanlarını yaşamak var oleyy

Esin Engin - Bana Ellerini Ver hemşocanım

Benim romantik sevgilim hiç beklemediğim bir anda bu şarkı sen demek demişti de bana
Aaahhh seviyorum

Şarkıdaş :)) bende düğünümde dans müziğim Pervane-bana ellerini ver yani :)) bence çoook güzel bir parça.
Nikah ım ayrı olucak, çıkış parçası kenan doğulu- gelinim düşünüyorum şuanda.Sözle başlıyo ve müziğe geçiyo. o arada tam içeri giriş olabilir.
Pasta için de ; nil karaibrahimgil- ben ona resmen aşığım veya burcu güneş-mutluyuz düşündüm :)))

nasıl yogun bi gündür yahuu

ezgi snin sözmü oldu:) ben nişan oldu sanıodum.d
nişan nezaman kuzum

nuray bende ablama okuldan verdikleri pedleri görmüştüm.. aa ne güzel renkli renkli demiştim. üstünde olan kağıtlar poşet gibi. bunlarla ne güzel süsler yapılır diyordum
reklamalrda görünce bu bebeklere yetmezki diyordum.birsürü kaka yapıyor onlar diyordum

Hatta açar düğün tv yi izlerim arada
Daha doğrusu sık sık
Kıyafetlere bakarım fln

Sonra kalkar oynayanlara ayıp olmasın diye eşlik ederim

Benim çok pis düğüne ihtiyacım var

allah iyiliğini versin eliiiifff
o düğün tv dekiler çok kötü giyiniyodu sanki ya. ben artık izlemiyom (önceden de izlemiyodum ya denk geliyodum sadece )

krizsavar sevgili patronum sıkıldığımı duymuş bana iş çıkartmıştı, açıklamalarını az önce okudum

ayy ben bebiş yapınca falan buralarda olsanaaaa
saanki beceremicem ben bebek bakma işini... off zaten bu aralar hiç birşeyi beceremiyorum ki :26:

baba figüründen kaynaklı olabilir kusummm belki?

benim babam annemden daha duygusal bi adamdır hiç öyle bir sertligini görmedim... beni tepesinden indirmez annemden cok sımartırdı hala da öyle

evlilik surecini anlatsam sana... her kız annesine dert yanar mesela biz de tam tersiydi ben annemi babama sikayet edip babamla dertlesiodum babam da korkma kızım ben evlendircem seni o ne derse desin diyodu... her ne kadar konuyu ilk acma isini annem yapsa da sonraki surecte biz babamla daha cok anne-kız gibiydik

yani haliyle kucukken de cekinmezdim babamdan

bana annem anlatmıştı sonra. bazen annelerde altına çişini kaçırabilir bu sebeple bazen kullanırlar bunu. herkesin içinde sorulmaz kızım diye
yalancı anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…