- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bana annem anlatmıştı sonra. bazen annelerde altına çişini kaçırabilir bu sebeple bazen kullanırlar bunu. herkesin içinde sorulmaz kızım diye
yalancı anne
krizsavar sevgili patronum sıkıldığımı duymuş bana iş çıkartmıştı, açıklamalarını az önce okudum
ayy ben bebiş yapınca falan buralarda olsanaaaa
saanki beceremicem ben bebek bakma işini... off zaten bu aralar hiç birşeyi beceremiyorum ki :26:
çok komikmiş yahu nasıl güzel bi açıklama yapmış. bende bunu kullanırım
inşallah canım, zaten büyük ihtimalle aynı zamanlarda bebek sahibi oluruziki sene sonraya anlaşalım birlikte aynı yollardan geçmek birbirimiz için daha yararlı olur. hayırlısı bakalım eşim senin ikinci aydan itibaren bebeğe en sağlıklı, en yararlı şeyleri almaya başlarsın. teyze olmandan belli, dedi bir sürü sağlık ve psikoloji kitapları bizi bekler, yavaş yavaş belli oldu bile kipatlarım
bahsettiğim topik seni bekler
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...-yasariz-neler-yapabiliriz-paylasalim-21.html
baba figüründen kaynaklı olabilir kusummm belki?
benim babam annemden daha duygusal bi adamdır hiç öyle bir sertligini görmedim... beni tepesinden indirmez annemden cok sımartırdı hala da öyle
evlilik surecini anlatsam sana... her kız annesine dert yanar mesela biz de tam tersiydi ben annemi babama sikayet edip babamla dertlesiodum babam da korkma kızım ben evlendircem seni o ne derse desin diyodu... her ne kadar konuyu ilk acma isini annem yapsa da sonraki surecte biz babamla daha cok anne-kız gibiydik
yani haliyle kucukken de cekinmezdim babamdan
önce sen bebiş yap
senin uyguladıkların tutarsa bende öyle yaparım
tutmazsa bşka yollar dene dersin
biz saf nesildik şekerler
sonra kırmızı pedinizi görünce google amcalarına sorararlar annem kırmızı çiş yapmış diye, oradaki bilgilere göre böbrek taşı düşürüyor, böbrek kanseri , bilmem ne diye teşhis koyarlar...
aay çağlam maşallah
evet baba figüründen galiba. gerçi küçükken öyle sesini yükseltmezdi bile bana ama bi sefer legolarımı toplamadığım için çöpe atmıştı
annemde çalışıyodu.
belki de ben doyamadım diye bebeğimi hiç ayırmak istemiyorum yanımdan. belki ben birlikte uyuyamadım diye birlikte uyumasını istiyorum. ama benimle uyumalı..
tabi uzaktan davulun sesi hoş geliyo bana.
evde sleepy wraple taşırım bile diyorum (yeni doğduğunda)
Eki Görüntüle 626874
Elif bende çok oynak bi gelin oluciim sanırsam.bayılırım oynamaya küçüklükten beriii.cumartesi gelsede oynasamHatta açar düğün tv yi izlerim arada
Daha doğrusu sık sık
Kıyafetlere bakarım fln
Sonra kalkar oynayanlara ayıp olmasın diye eşlik ederim
Benim çok pis düğüne ihtiyacım var
berfocum söz diye konuştuk nişan oldu. ama plansız olduğu için bazı şeyler eksik kaldı. bizde gençlerle cumartesi akşam eğlenceye gidiciiz nişanımızn eksik kalan kısımlarını tamamlıyıciizznasıl yogun bi gündür yahuu
ezgi snin sözmü oldu:) ben nişan oldu sanıodum.d
nişan nezaman kuzum
nuray bende ablama okuldan verdikleri pedleri görmüştüm.. aa ne güzel renkli renkli demiştim. üstünde olan kağıtlar poşet gibi. bunlarla ne güzel süsler yapılır diyordum
reklamalrda görünce bu bebeklere yetmezki diyordum.birsürü kaka yapıyor onlar diyordum
ya ben küçükken bide çok sistit olurdum. kum dökerdim. çişim kırmızı olurdu.
allahtan öyle ped med görmedim de görsem de çis sanardım
gerçekten saf nesildik.
bizimkiler sormaz ki bize anne bu nee diye
Canım fiyat çok iyibende avrupa yakasında olsam seçerdim sanırım. 650 ye mekanı tuttum,150 tl ye dj şarkı karmaşası olmasın diye.
Şarkıdaş :)) bende düğünümde dans müziğim Pervane-bana ellerini ver yani :)) bence çoook güzel bir parça.
Nikah ım ayrı olucak, çıkış parçası kenan doğulu- gelinim düşünüyorum şuanda.Sözle başlıyo ve müziğe geçiyo. o arada tam içeri giriş olabilir.
Pasta için de ; nil karaibrahimgil- ben ona resmen aşığım veya burcu güneş-mutluyuz düşündüm :)))
allah iyiliğini versin eliiiifff
o düğün tv dekiler çok kötü giyiniyodu sanki ya. ben artık izlemiyom(önceden de izlemiyodum ya denk geliyodum sadece )
çağlam evet kaliteli zaman geçirmek ve sonra her şekilde eğitebilmek çocuğu... fakat bunun içinde zemin oluşturmamız gerek. hamilelikten, doğumuna, doğumundan emzirilmesine her şey etkiliyo ilerdeki süreci. sezeryanla gününden önce alınan bebekle, normal doğan bebek arasında bile fark oluyo.bizim kuzende vardı bundan ama o degil babası tasıyoduhatta benimkinin gozune sokmustum bak işte gelecekteki halin diye
bebeklerini tasıyan babalar bana hep cok sevimli gelmiştir...
benim izleyecegim yontem onunla her anlamda kaliteli zaman gecirmek ama sorumluluklarını da ögretmek
asla benim gibi her seyde annesine babasına guvenen onlarsız bi hayat dusunemeyen biri olmamalı
bende boyle oldugum icin cocugumun kız olsun erkek olsun cok guclu olmasını istiorum sanırım
ona bir superkahraman ismi koyacak olmam da burdan geliyo olabilir
yok yok izlemiyom valla
Evet katılıyorum sana
Ama ben Özdemir Erdoğan yada Zuhal Olcay’a göre Esin Engin’den istiyorum parçayı..
Müzik tınısına bayılıyorum
Nı nı nınıy nı nı nınınıııyyy diyo ya
Çok anladınız ya di mi
Gelinimi bende beğeniyorum da o kadar dikkat etmemişim müziğin başladığı yere fln:26:
Hatta dün gece izledim yine
Annemler yeter ya diye kızdılar
Fransa’da bi kına gecesinde saçma sapan adetler yaptılar
Erkek sandalyeye oturdu, kız oynadı ; kız oturdu erkek oynadı fln
Acayip ilginçti
Ama ben bunu izlediğim için daha ilgincim şuan utandım halimden
Ama sende izliyosun gibi geldi Nurayko
Elif bende çok oynak bi gelin oluciim sanırsam.bayılırım oynamaya küçüklükten beriii.cumartesi gelsede oynasam
benimde nişanda ilk dans şarkım zuhal olcay pervaneydi çok güzeldi Birbirimize bakarak söyledikYalnız biraz uzun bi şarkı heyecandan bitmek bilmemişti
benimde nişanda ilk dans şarkım zuhal olcay pervaneydi çok güzeldi Birbirimize bakarak söyledikYalnız biraz uzun bi şarkı heyecandan bitmek bilmemişti
yok yok izlemiyom vallaönceden denk geliyodum ne saçma sapan düğün bunlar diyodum
yalnız o dediğin şeyi geçenlerde komşumuzun nişanında gördüm ben, canlı canlı. damat oturdu gelin oynadı, gelin oturdu damat oynadı. allahıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?