'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bana annem anlatmıştı sonra. bazen annelerde altına çişini kaçırabilir bu sebeple bazen kullanırlar bunu. herkesin içinde sorulmaz kızım diye
yalancı anne

çok komikmiş yahu nasıl güzel bi açıklama yapmış. bende bunu kullanırım

inşallah canım, zaten büyük ihtimalle aynı zamanlarda bebek sahibi oluruz iki sene sonraya anlaşalım birlikte aynı yollardan geçmek birbirimiz için daha yararlı olur. hayırlısı bakalım eşim senin ikinci aydan itibaren bebeğe en sağlıklı, en yararlı şeyleri almaya başlarsın. teyze olmandan belli, dedi bir sürü sağlık ve psikoloji kitapları bizi bekler, yavaş yavaş belli oldu bile kipatlarım

bahsettiğim topik seni bekler

http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...-yasariz-neler-yapabiliriz-paylasalim-21.html

çok komikmiş yahu nasıl güzel bi açıklama yapmış. bende bunu kullanırım

biz saf nesildik şekerler

sonra kırmızı pedinizi görünce google amcalarına sorararlar annem kırmızı çiş yapmış diye, oradaki bilgilere göre böbrek taşı düşürüyor, böbrek kanseri , bilmem ne diye teşhis koyarlar...

önce sen bebiş yap
senin uyguladıkların tutarsa bende öyle yaparım
tutmazsa bşka yollar dene dersin

aay çağlam maşallah
evet baba figüründen galiba. gerçi küçükken öyle sesini yükseltmezdi bile bana ama bi sefer legolarımı toplamadığım için çöpe atmıştı
annemde çalışıyodu.
belki de ben doyamadım diye bebeğimi hiç ayırmak istemiyorum yanımdan. belki ben birlikte uyuyamadım diye birlikte uyumasını istiyorum. ama benimle uyumalı..
tabi uzaktan davulun sesi hoş geliyo bana.
evde sleepy wraple taşırım bile diyorum (yeni doğduğunda)

kızlar bende küçükkken korkardım vee pıt pıt pıttt koşup annemlerin arasına yatarmışım çok güzeldi ve çok mutluydum sonra okula başlayınca kestim o alışkanlığımı kendinden oldu arada annemi özlediğimde beraber uyuyalım derdim o benim yatağıma gelirdi :))))))))))

ben çocuğuma naparım bilmiyorum ama arkadaşımın ikizleri var çocuklar annelerine çok bağlı 5 yaşındalar arkadşaım onların odasına gidip onlarla uyuyor arada çünkü çocuklar duygusalllar ve annelerini istiyolar bazende onlar gidiyorlar haftasonları anne babalaırnın aralarında yatıyolarmış kıyamam onlara

sırf çocuk ezilir diye emzirip pusetine koyarım büyük bir ihtimalde çocuğumun odasında uyurum onu daha çok hissetmek için çünkü çalışan bir anne olucam o zaman çocuğum bana hasret kalıcak çoğunlukla akşamalrı ona yetmicek ve güven duygusu için sarıp sarmalamam gerek 6 aydan sonra işe başlıcağmız düşünülünce bir çocuğun sorumllğnu almak çok çok zor oluyor

ya ben küçükken bide çok sistit olurdum. kum dökerdim. çişim kırmızı olurdu.
allahtan öyle ped med görmedim de görsem de çis sanardım
gerçekten saf nesildik.
bizimkiler sormaz ki bize anne bu nee diye

alakasız olcak ama söylim

dayım marketini yeni açmıştı. bende oraya gitmiştim. küçükte deildim lise 2ye gidiyordum. 17 16 yaşında falanım.
okeyleri gördüm ne güzel kutu falan diye geçti içimden ama okey deil farklı bi markaydı. sakız kutusu gibi gelmişti bana
benden kçk kuzenim var. ozamanlar 11 12 yaşında.ömer bu ne dedim.güldü bişey demedi bende ısrar ettim. sonra ortadan kayboldu kuzen ne safmışımm lisede bana bebekleri leylekler getiriyor diye biliosundur die dalga geçerlerdi

bizim kuzende vardı bundan ama o degil babası tasıyodu hatta benimkinin gozune sokmustum bak işte gelecekteki halin diye

bebeklerini tasıyan babalar bana hep cok sevimli gelmiştir...

benim izleyecegim yontem onunla her anlamda kaliteli zaman gecirmek ama sorumluluklarını da ögretmek

asla benim gibi her seyde annesine babasına guvenen onlarsız bi hayat dusunemeyen biri olmamalı

bende boyle oldugum icin cocugumun kız olsun erkek olsun cok guclu olmasını istiorum sanırım

ona bir superkahraman ismi koyacak olmam da burdan geliyo olabilir

Hatta açar düğün tv yi izlerim arada
Daha doğrusu sık sık
Kıyafetlere bakarım fln

Sonra kalkar oynayanlara ayıp olmasın diye eşlik ederim

Benim çok pis düğüne ihtiyacım var
Elif bende çok oynak bi gelin oluciim sanırsam.bayılırım oynamaya küçüklükten beriii.cumartesi gelsede oynasam
berfocum söz diye konuştuk nişan oldu. ama plansız olduğu için bazı şeyler eksik kaldı. bizde gençlerle cumartesi akşam eğlenceye gidiciiz nişanımızn eksik kalan kısımlarını tamamlıyıciizz

oyy oyyy şimdiki çocuklar çok bilmiş oluyorlar napacaz bizzz yaaa ben hiçbişi bilmiyordum herşeyi zamanı gelince öğrendim meselaaa

Evet katılıyorum sana
Ama ben Özdemir Erdoğan yada Zuhal Olcay’a göre Esin Engin’den istiyorum parçayı..
Müzik tınısına bayılıyorum
Nı nı nınıy nı nı nınınıııyyy diyo ya
Çok anladınız ya di mi
Gelinimi bende beğeniyorum da o kadar dikkat etmemişim müziğin başladığı yere fln:26:

allah iyiliğini versin eliiiifff
o düğün tv dekiler çok kötü giyiniyodu sanki ya. ben artık izlemiyom (önceden de izlemiyodum ya denk geliyodum sadece )

Hatta dün gece izledim yine
Annemler yeter ya diye kızdılar
Fransa’da bi kına gecesinde saçma sapan adetler yaptılar
Erkek sandalyeye oturdu, kız oynadı ; kız oturdu erkek oynadı fln
Acayip ilginçti
Ama ben bunu izlediğim için daha ilgincim şuan utandım halimden

Ama sende izliyosun gibi geldi Nurayko

ezgiiimmm yaza düğün haberi gelsin sizdeeennn

çağlam evet kaliteli zaman geçirmek ve sonra her şekilde eğitebilmek çocuğu... fakat bunun içinde zemin oluşturmamız gerek. hamilelikten, doğumuna, doğumundan emzirilmesine her şey etkiliyo ilerdeki süreci. sezeryanla gününden önce alınan bebekle, normal doğan bebek arasında bile fark oluyo.
duygusal yönden güçlü olabilmesi için yenidoğanla temas çok önemlii.
ben elimden geldiğince birlikte olmaya çalışacağım. gece gündüz.
allah bize o imkanı ve gücü verir inşallah.
herkeste bebişini gönlüne göre büyütsün..

tabi babalarda taşıyacak wrapte bencede çok sevimliler öyle :) bi baba da bebeğini besleyebilmeli, altını bile değiştirebilmeli.
her duruma hazırlıklı olmalı
benimki yapar aşkcığımm güveniyorum ona

benimde nişanda ilk dans şarkım zuhal olcay pervaneydi çok güzeldi Birbirimize bakarak söyledik Yalnız biraz uzun bi şarkı heyecandan bitmek bilmemişti

yok yok izlemiyom valla önceden denk geliyodum ne saçma sapan düğün bunlar diyodum
yalnız o dediğin şeyi geçenlerde komşumuzun nişanında gördüm ben, canlı canlı. damat oturdu gelin oynadı, gelin oturdu damat oynadı. allahıııımmm

Elif bende çok oynak bi gelin oluciim sanırsam.bayılırım oynamaya küçüklükten beriii.cumartesi gelsede oynasam

Ezgican bende hiç sevmezdim ne olduysa geçen yaz amcamın oğlunun nişanından sonra oldu bana
Sözümde fln koptum zaten

Hatta önceden anneme kızardım düğüne gitmeden önce ' oyna oyna demiceksin, oynamıcam bak,seni bozarım karışmam' diyodum
Annecim de oynayayım isterdi, çok içten istemiş galiba, böyle oldum bende
Kardeşim oynayalım derdi oynamazdım ağlardı oda
Hey ya Rabbim oyna ne olacak di mi
Hayır kardeşimde bi garip, ne ağlıyon be mübarek
Sanki ne olmuş

İşte o ağlayınca annem yine oyna oyna derdi bu sefer ben küser surat asardım, ergenlik ya
Asi gençlik

Şimdi de oynayacam diyorum düğün olmuyor bir türlü

benimde nişanda ilk dans şarkım zuhal olcay pervaneydi çok güzeldi Birbirimize bakarak söyledik Yalnız biraz uzun bi şarkı heyecandan bitmek bilmemişti

tuğçecim benimkide buydu nişanda ilk dans müziği
giriş parçası historia de un amor.
pasta içinde gizin tavsiyesi göksel-senden başka

Heyecandandır o kuzum, yoksa harika şarkıııı
Sözleri heleee

Ya erkeğe şapka verdiler, bu daha çok ağaların kullandığından
Ağzına da sigara, kız oynuyo
Çok ilginç ilk defa gördüm böyle bir adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…