'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende hiç evine gidip bişiler yapmadım
Acaba sevgililer günü sabah kahvaltılık bir şeyler alıp gitsem miii
Sabahın 6'sında napar acaba beni görünceee

ben o saatte evine gitsem uyandırmaya.. önce gözlerini hafif yarılar.. sonra beni yanına çeker sıkı sıkı sarılır.. sonrasını düşünemiyorum

kesinn :) çünkü arada denk geliyo yanındayken sölüyorumm :) aman yeni 24 oldum normall :) hoş onlara sorsak sizin yaşınızda 2 çocuğum vardı dicekler amaa

bende buna benzer şapka var..kuyrugu ponpon yer i belime dek geliyor çok seviyorum takıyorum hala. kv beni geçen gördü baştan aşağı bir baktı.. hiç hanım hanımcık olamadım ben ya.. annem bile o şapkayla görünce beni "serseri buraya gel" diyo

Son düzenleme:
ben o saatte evine gitsem uyandırmaya.. önce gözlerini hafif yarılar.. sonra beni yanına çeker sıkı sıkı sarılır.. sonrasını düşünemiyorum

elifcim söyle de tepki verebilir ;

" askım ben yatagı ısıtmıstım zaten gel sogutmadan yatalım.. 14 şubatı kutlayalım "

abooooooovvvvv
olabilcek ihtimaller bunlarr :) kahvaltı hikaye olduu

Garibim yorgundu demek
Hiç sorma ya kaç gündür uyumamıştık

" askım ben yatagı ısıtmıstım zaten gel sogutmadan yatalım.. 14 şubatı kutlayalım "

Bence büyük bir ihtimalle +18 modeunda devam eder.:111: giriş gelişme sonuç

Yapmaz herhalde yaaa, yapmaz yapmaz

Aman siz ne kötüsünüz ya
Benimki hiç öyle şeyler demez, demeyi bırak düşünmez

hahahah demekki bizim kv biras kokoşş
bende bol paça kot giydim birinde baya serkeş bişeydii kv kızım giyme bi daha bunu dedii
yanına giderken topuklu fln giydimm :) bu defada nişanlım karda topukluyla düşceksin die kızdıı :) dedim annem sevmiyo öle az gönlünü hoş edim kadınınn :) hoşuna gitti sıpa sevdiceğinn

Yapmaz herhalde yaaa, yapmaz yapmaz

Aman siz ne kötüsünüz ya
Benimki hiç öyle şeyler demez, demeyi bırak düşünmez

:92::92::78::78::78: bi yamyam style dansı yaparsınız

nasıl düşünmez ya ,, biz bile seviceklerle olmak icin neler kuruyoruz.onlar o erkek mantıgı düşünmeyecek ha

öyle dediğinde anne oğlun bayılıyor ama buna de.

Uyuyalım demesini beklemiyorum Haticecim daha çok
Birlikte kahvaltı yapalımdı amacım

bebeğim sabahın 6sında kahvaltı mı yapılır ya. uzan yanına sevdicegin,sarıl,kokusunu içine çek doyarsın

bu arada ben 14 şubata bişi almadım ya

Son düzenleme:
:92::92::78::78::78: bi yamyam style dansı yaparsınız

nasıl düşünmez ya ,, biz bile seviceklerle olmak icin neler kuruyoruz.onlar o erkek mantıgı düşünmeyecek ha

O ilk gece dansımız Aslım
Otele giriş dansı olarak tercih edeceğiz

Doğru diyorsunuz kuzum yaa
Erkekler ohhhhoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…