canım biz ailelerden uzak olabilirz yaşicağımz yer net diil henüz. eğer iki taraftan uzak olursan bende 2+1 istiyorum o zaman genel bi oturma odası olur zaten devamlı.
ama 3+1 olursa salon olması taraftarıyım ben çünkü dediğim gibi nişanlım çok dağınık ani bi misafiri odaya alamam :) bide onun hobi odası altında dağınıklık odası yapacağına emin olduğumdan o kadar rahat olmasınn :) az toplasın etrafınıı
canım her iki taraf çalışıyosa aslında hepsi kendi kendine eskiyoo en çok kullanılan yatak odası oluyoo yatmadan yatmayaa :) bide ben az takıntılı bi insanım evden çıkarken her yer toplu olsun Allah korusun yolda başımıza bişe gelse ev dağınık kalmasın diee :)
maviş aşkolsun yaaa :)
aynenmesela ben oturma odasına köse takımı aldım aynı zamanda yatak oluyor misafir gelirse yatak yapar yatırırım da..
salonda da mutfaktan sıkılırsam sevdicekle mum ışıgında ormantik yemekler yerizevin her köşesini doya doya yaşamak istiyorum yani.
salon yaptım orası misafire diye kasamam kendimi.. bi gün salonda, bi gün oturma odasında,bi gün mutfakta,bi gün yatak odasında takılırım
Ne oldu kuzum ne yaptımkine ben
Vallahi canlar sayenizde içim rahatladı çok şükür şuana kadar ne istediysem yerine getirdi buda öle olcak inşallah çünkü ben sevdiceğimi çooook sevyom oda beni çoook seviyo
aynenmesela ben oturma odasına köse takımı aldım aynı zamanda yatak oluyor misafir gelirse yatak yapar yatırırım da..
salonda da mutfaktan sıkılırsam sevdicekle mum ışıgında ormantik yemekler yerizevin her köşesini doya doya yaşamak istiyorum yani.
salon yaptım orası misafire diye kasamam kendimi.. bi gün salonda, bi gün oturma odasında,bi gün mutfakta,bi gün yatak odasında takılırım
hıh ne güsel demişsinn bende bu şekilde düşünüyorum direk misafir dedim ben amaa :) her odada takılırım ama salon olmalıı die düşünyorum benn :)
Aşkımla daha önce konuştuğumuzda salonu oda benim gibi istiyordu. Birde "sen nede olsa beni kızdırıp kaçacağın için kaçacağın alan rahat olsun" diyede eklemişti.
Bende onunla mutlu olmak istiyorum zaten bzie çok misafir geleceğini düşünmüyorum. Sonuçta ikimizde çalışıyoruz ona göre gelenlerde düşünceli olacaklardır.Aldığım eşyalardada o konuda dikkatliydim.Olurda arkadaşlarımız yatılı misafir gelirler diye koltuk takımlarını 3+3+1+1 tarzında alıp yatak tarzında da kullanmayı istiyorum. Hem salonu anca bu şekilde doldururum hemde yatak serme konusunda rahat olurum diye düşünüyorum.
ev geniş olunca boş bırakamazdım odayı
kendi evimde misafir odası (salon) mantığı ben kücükken vardı .ama kardesim olunca günlük kullanmaya basladık..
ileride Allah bana nasip ederse evlat sahibi olmayı. çocuklarımın rahatları misafirden önce gelir.şuan çocuk odam var boş kalacak zaten..2 tane evladım olursa oturma odamı bozar,genç odası yaparız..
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var nasıl olmuş gelinlik sizce?Eki Görüntüle 627335 Eki Görüntüle 627334 Eki Görüntüle 627333 Eki Görüntüle 627335 Eki Görüntüle 627334 Eki Görüntüle 627333
kızlar günaydın güzel birgün diliyorum
haticecim eşyalaırn hayırlı olsun cnaım
oyyyy oyyy ezgimmmm hazırlıkları bitirmiş ezgim stüdyo çekimi mi olucak foto yoksa dıoş çekimmi canım
Yahu bi ben mi farklı düşünüyorum
Ben salonumda oturma odamda olsun istiyorum farklı eşyalar iyidir her zaman
Salon deyince sadece misafirlerin yaşadığı bir yer gelmesin aklınıza, bence bir insan salonunu da kullanabilir gayet..
Bence oturma odası minik olduğu için daha sıcak, orada sarılır filmimizi izleriz
Ama salonda da yemeklerimizi yiyebiliriz mum ışığında mesela
Yada gündüzleri hafta sonu kahvaltı keyfine bir kahveyle salonda devam edebiliriz mesela
Bilmiyorum ben geniş ev seviyorum ondan galiba
Salon deyince sadece misafirlerin yaşadığı bir yer gelmesin aklınıza, bence bir insan salonunu da kullanabilir gayet..
Bence oturma odası minik olduğu için daha sıcak, orada sarılır filmimizi izleriz
Yada gündüzleri hafta sonu kahvaltı keyfine bir kahveyle salonda devam edebiliriz mesela
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrul...arak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş
"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?
Çocuk:
onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;
bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.
Elif bende geniş bir ev istiyordum ilerde bende oturma odasını döşeyeceğim mali açıdan şimdilik sadece solan gündemde ama bizim kasteddiğimiz annelerden kalma salona girmeyin kirletmeyin vs modunda olmayacağız. Orasınıda kullanacağız oturma odasınıda inşallah.
Tek kelimeyle süper
İçip geldiği içinde ayrıca ceza almalı o saate kadar enrde kiminleydi acep:44:
hoşgeldin gizommmm. kuzum bizim foto aklımızda yoktu aslında nişanlıcığımın bi arkdaşı var profesyonel makinası var o gün o bizi marinada çeker falan diye düşünüyorduk.sonra arkadaşı hastalandı baya kötü yani bide hava durumu yağmurlu gösteriyordu bizde hemen gidip stüdyoyla anlaştık.ama o fotoğrafçının stüdyoları çok güzel.duymuşsundur belki zümrüt fotoğraf stüdyoları diye. bide açık alan dekorları var. açık alan gibi olacak yani bakalım
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var nasıl olmuş gelinlik sizce?Eki Görüntüle 627334 Eki Görüntüle 627334 Eki Görüntüle 627333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?