'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ne oldu kuzum ne yaptımkine ben

Seni düşlerime aldım, Uykusuz kaldım.... Seni uykularıma aldım, Düşsüz
kaldım... Başıma aldım, sensiz; Gönlüme aldım, başsız... Sensiz, yollarda
pulsuz, Pullarda mektupsuz kaldım... Sana adlar aradım.. Ardında adsız
kaldım. Özdemir ASAF

size gelsin kızlarr

hıh ne güsel demişsinn bende bu şekilde düşünüyorum direk misafir dedim ben amaa :) her odada takılırım ama salon olmalıı die düşünyorum benn :)

Ne oldu kuzum ne yaptımkine ben

topladın kızçeleri yanınaa :) meğer herkes salonsuz düşünyomuşş eviii

bu arada dün bebişlerden bahsedilmiş.. ben çıktım yazamadım.. bebeği emzirirken yanınızda yatırmak iyi güzel de sonra pusete koymak en sağlıklısı.. bizim bir tanıdığımız gece bebeği emzirirken yorgunluktan uyuyakalmış.. ve o minicik beden anne sütünden boğulmuş..

kadın psikolojik tedavi görüyordu ama çok çok kötüydü.Allah kimseye yaşatmasın. bu tarz şeyler beni tedirgin eder. emsin ayrı yatsın.tosunumm

kızlar günaydın güzel birgün diliyorum

haticecim eşyalaırn hayırlı olsun cnaım

oyyyy oyyy ezgimmmm hazırlıkları bitirmiş ezgim stüdyo çekimi mi olucak foto yoksa dıoş çekimmi canım

Vallahi canlar sayenizde içim rahatladı çok şükür şuana kadar ne istediysem yerine getirdi buda öle olcak inşallah çünkü ben sevdiceğimi çooook sevyom oda beni çoook seviyo

Maşallah mutluluğun daim olsun kuzu

Aşkımla daha önce konuştuğumuzda salonu oda benim gibi istiyordu. Birde "sen nede olsa beni kızdırıp kaçacağın için kaçacağın alan rahat olsun" diyede eklemişti.
Bende onunla mutlu olmak istiyorum zaten bzie çok misafir geleceğini düşünmüyorum. Sonuçta ikimizde çalışıyoruz ona göre gelenlerde düşünceli olacaklardır.Aldığım eşyalardada o konuda dikkatliydim.Olurda arkadaşlarımız yatılı misafir gelirler diye koltuk takımlarını 3+3+1+1 tarzında alıp yatak tarzında da kullanmayı istiyorum. Hem salonu anca bu şekilde doldururum hemde yatak serme konusunda rahat olurum diye düşünüyorum.

hıh ne güsel demişsinn bende bu şekilde düşünüyorum direk misafir dedim ben amaa :) her odada takılırım ama salon olmalıı die düşünyorum benn :)

ev geniş olunca boş bırakamazdım odayı
kendi evimde misafir odası (salon) mantığı ben kücükken vardı .ama kardesim olunca günlük kullanmaya basladık..

ileride Allah bana nasip ederse evlat sahibi olmayı. çocuklarımın rahatları misafirden önce gelir.şuan çocuk odam var boş kalacak zaten..2 tane evladım olursa oturma odamı bozar,genç odası yaparız..

aslı o konuda bizimde tanıdığımız 2 kişinin başına gelmişti.Yeğenim dünyaya gelince yengemin yanında hep bir kişi kaldı ilk zamanlar unutupda bebeği boğmasın diye. Kesinlikle yanınızda yatırmayın. Uykusuzluktan fark edemeye biliyorsunuz.Yeğenim bile bu olayı yaşamak üzereyken abim fark etmiş hemencecik eymeni annesinden almıştı.

Giz günaydın hoş geldin. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yahu bi ben mi farklı düşünüyorum
Ben salonumda oturma odamda olsun istiyorum farklı eşyalar iyidir her zaman
Salon deyince sadece misafirlerin yaşadığı bir yer gelmesin aklınıza, bence bir insan salonunu da kullanabilir gayet..
Bence oturma odası minik olduğu için daha sıcak, orada sarılır filmimizi izleriz
Ama salonda da yemeklerimizi yiyebiliriz mum ışığında mesela
Yada gündüzleri hafta sonu kahvaltı keyfine bir kahveyle salonda devam edebiliriz mesela
Bilmiyorum ben geniş ev seviyorum ondan galiba

Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrul...arak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş

"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."

kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?

Çocuk:
onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;

bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.

sen eşya mı aldın samsung. hayırlı olsun kuzum..

o konuda haklısın. ben şimdiden evin içinde yakalambac oynamaya başladım.. geçen hafta eşya götürdük.çaktırmadan yatak odasının dolabına saklandım deli gibi aradı evi.

çok eğlenceliydi ya sessiz kalmak adına zor tuttum kendimi. 2 kez geldi odaya baktı.sonradan dolabın kapagını acmak aklına geldi

çok hoşuna gitmiş dün mesaj atmış "evlenince sen dolaba saklan ben seni bulayım " diye

ayy rabbim inşallah bize güç kuvvet verir yapacak kudretimiz olursaa bol odalı evimiz olurr :) çocuklarımızın odaları da ayrı olurr :) bitanemm yanımda olsundaaa :) inşallah her şey hayal ettiğimiz gibi olurr :)

kızlar günaydın güzel birgün diliyorum

haticecim eşyalaırn hayırlı olsun cnaım

oyyyy oyyy ezgimmmm hazırlıkları bitirmiş ezgim stüdyo çekimi mi olucak foto yoksa dıoş çekimmi canım

hoşgeldin gizommmm. kuzum bizim foto aklımızda yoktu aslında nişanlıcığımın bi arkdaşı var profesyonel makinası var o gün o bizi marinada çeker falan diye düşünüyorduk.sonra arkadaşı hastalandı baya kötü yani bide hava durumu yağmurlu gösteriyordu bizde hemen gidip stüdyoyla anlaştık.ama o fotoğrafçının stüdyoları çok güzel.duymuşsundur belki zümrüt fotoğraf stüdyoları diye. bide açık alan dekorları var. açık alan gibi olacak yani bakalım

bende sendenim bebeğim

o yüzden salonu da oturma odasını da farklı tonlarda aldım

canım sıkıldıkça evde gezerim diye.

Elif bende geniş bir ev istiyordum ilerde bende oturma odasını döşeyeceğim mali açıdan şimdilik sadece solan gündemde ama bizim kasteddiğimiz annelerden kalma salona girmeyin kirletmeyin vs modunda olmayacağız. Orasınıda kullanacağız oturma odasınıda inşallah.

Tek kelimeyle süper
İçip geldiği içinde ayrıca ceza almalı o saate kadar enrde kiminleydi acep:44:

evet o saate kadar nerdeydi ama çok ii demiş ben evliyim uleynnn

yok canım bende sen gibi düşünyorumm, bende salonla oturma odasını ayrı düşünyorumm ilk bunu yazdımm farklı fikirleri kızlarınki :)

bilmemmi canımm açık alnında bahçe gibi bişileri vardı yapay köprü felan bir dolu şey var veee çok iyidir çocukken caddedeki zümrüte giderdik hep :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…