bilmemmi canımm açık alnında bahçe gibi bişileri vardı yapay köprü felan bir dolu şey var veee çok iyidir çocukken caddedeki zümrüte giderdik hep :)))))))
sen eşya mı aldın samsung. hayırlı olsun kuzum..
o konuda haklısın.ben şimdiden evin içinde yakalambac oynamaya başladım.. geçen hafta eşya götürdük.çaktırmadan yatak odasının dolabına saklandım deli gibi aradı evi.
çok eğlenceliydi yasessiz kalmak adına zor tuttum kendimi. 2 kez geldi odaya baktı.sonradan dolabın kapagını acmak aklına geldi
çok hoşuna gitmiş dün mesaj atmış "evlenince sen dolaba saklan ben seni bulayım" diye
Benimde o kısım hoşuma gitti ama evvelinde benden okkalı bir tokat yerdi. Nerdeydi, kiminleydi neden haber vermedi diye.evet o saate kadar nerdeydiama çok ii demiş ben evliyim uleynnn
sen eşya mı aldın samsung. hayırlı olsun kuzum..
o konuda haklısın.ben şimdiden evin içinde yakalambac oynamaya başladım.. geçen hafta eşya götürdük.çaktırmadan yatak odasının dolabına saklandım deli gibi aradı evi.
çok eğlenceliydi yasessiz kalmak adına zor tuttum kendimi. 2 kez geldi odaya baktı.sonradan dolabın kapagını acmak aklına geldi
çok hoşuna gitmiş dün mesaj atmış "evlenince sen dolaba saklan ben seni bulayım" diye
bende sendenim bebeğim
o yüzden salonu da oturma odasını da farklı tonlarda aldım
canım sıkıldıkça evde gezerim diye.
Elif bende geniş bir ev istiyordum ilerde bende oturma odasını döşeyeceğim mali açıdan şimdilik sadece solan gündemde ama bizim kasteddiğimiz annelerden kalma salona girmeyin kirletmeyin vs modunda olmayacağız. Orasınıda kullanacağız oturma odasınıda inşallah.
yok canım bende sen gibi düşünyorumm, bende salonla oturma odasını ayrı düşünyorumm ilk bunu yazdımm farklı fikirleri kızlarınki :)
aslım buna benzer bişey ben yaşamıştım.. sevdicekle evdeyken küsüşmüştük.. küstü gitti odadan ben de baya bi sallamadım sonra hiç ses çıkmayınca odaları gezmeye başladım
heryere baktım yok..çıktı gitti sandım ama ayakkabıları da duruyo
en son aklıma gardrop geldi ki küçük bi gardrobu vardı o zamanlar
bi baktım içinde ve bana aynen böyle sırıtıyo
Allahım ben başladım bi ağlamaya nasıl ağlamak ama.. çok korktum seni göremeyince, gittin sandım ondan ağlıyorum dedim ama aslında korktum ondan ağlamıştım
ROMANTİZİM kokusu aldım birdenaslım buna benzer bişey ben yaşamıştım.. sevdicekle evdeyken küsüşmüştük.. küstü gitti odadan ben de baya bi sallamadım sonra hiç ses çıkmayınca odaları gezmeye başladım
heryere baktım yok..çıktı gitti sandım ama ayakkabıları da duruyo
en son aklıma gardrop geldi ki küçük bi gardrobu vardı o zamanlar
bi baktım içinde ve bana aynen böyle sırıtıyo
Allahım ben başladım bi ağlamaya nasıl ağlamak ama.. çok korktum seni göremeyince, gittin sandım ondan ağlıyorum dedim ama aslında korktum ondan ağlamıştım
Sağol canım bende pek anlıyorum denmez ama işte sonunda karar verebildik.Bende birini gül kurusu pudra pembe, birini turkuaz düşünüyorum
Ama henüz hangisi hangisi karar veremedim
Farklı renk tonları iyi gelir insana bence, hep aynısı olmasından ziyade
Yan, bu benim düşüncem tabii
Anladım zaten canım benim..
Bu arada eşyalarını almışsın, ben pek anlamıyorum hala beyaz eşya işinden ama hayırlı olsun
Neyse farklı demeyelim de herkesin zevki işte
Bende birini gül kurusu pudra pembe, birini turkuaz düşünüyorum
Ama henüz hangisi hangisi karar veremedim
Farklı renk tonları iyi gelir insana bence, hep aynısı olmasından ziyade
Yan, bu benim düşüncem tabii
Anladım zaten canım benim..
Bu arada eşyalarını almışsın, ben pek anlamıyorum hala beyaz eşya işinden ama hayırlı olsun
Neyse farklı demeyelim de herkesin zevki işte
Aslı çok eğlenceli oluyor. Eşyaları bakmak için gezdiğimizde bir bakıyor ben yok oldum cepten arıyor etrafı arıyor ben karşına çıkınca elimden sıkıca tutup bu yaramaz kız hallerini çok seviyorum ama beni yalnız bırakma diyor.
Bende hiç evine gidip bişiler yapmadım
Acaba sevgililer günü sabah kahvaltılık bir şeyler alıp gitsem miii
Sabahın 6'sında napar acaba beni görünceee
Elif namaza mı kaldırıyorsun çocuğu?Bende hiç evine gidip bişiler yapmadım
Acaba sevgililer günü sabah kahvaltılık bir şeyler alıp gitsem miii
Sabahın 6'sında napar acaba beni görünceee
bana da hep muzur çocuk dersen niye bu kadar şımarıksın der
bazen de "ben bir çocukla mı evleniyorum"der
Benimkisi şımarık kızım diye seviyor.Birde içindeki bu çocuk hiç ölmesin, sadece benim şımarık kızım ol der.
Bende eriyip biterim oda yine ne oldu kızardın domatesim der öyle geçinip gidiyoruz.
Amin aslım inşallah hep böyle kalırız.Allah bozmasın hepimizin sevgisini,saygısını
bende dağlardaki kar baharda eriyince kocaman ineklere benzetirimm hepp :) ilk sölediğimde anlamadı soradan alıştıı sen çocukumsun ben büyütcem senii dioo :)
dila
ben anladım r.. bende balerin eteklerine benzetirdim.
ayyy hakkaten çocukk gibiyizz
üstelik bunu sölediğimde kv yanımdaydııoda çocuğum dedi sarıldıı
beni 9 a kadar uyandırma der gider yatar
sen de evini toplar ,kahvaltısını hazırlarsın
Elif namaza mı kaldırıyorsun çocuğu?
geline bak demiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?