'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çaglacım bu iş konuşmaktan geçer sözlünü al karşına herşeyi konuş verilmiş bi emek var ortada.ayrıca bişi sorucam annen ne düşünüyo annelerin her dedigi çıkıyoda onun için soruyorum cnm

Ne yazık ki bazı erkekler olaylara dışarıdan bakmakla yetiniyor aslında birçok şeyi biz bayanlar gibi göremiyoryüzeysel bakıyorlar çünkü.. Güzel bir şekilde karşına alıp konuş bence Çağlam..

Son düzenleme:

annesinden bole bitavır bekliodum zaten.. nefret ediyorum ondan sevmeye calısmak bos onu yani...

bana tercih ediosa onları haksız oldukları halde... artık konusulcak bişey kalmamıs demektir

ben herseyden once bana ship cıkacak bir adam istiyorum canım...

haksız oldukları halde onları savunan telefonu kapatan bir adamı sevmedim ben

cok canım acıyo

Çağla'm 10 dk beklemek gerekıyomus msj ıcın burdan yazıorum, maddi desteklerini çekip köstekmi olmaya çalşıolar ben anlamadım. Aileni kırıcak laflarmı etmişler. Sen kolay kolay pes etmessiin çok incinmiş olmalısın tamamen bitirdiğine göre

Son düzenleme:

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil canım bunu sakın unutma saygıda kusur etmezsin olur biter. İstedğin kadar nefret et sonra. İçinden gelmedikçe olmaz. Oda ailesine laf konduramamıştır. Ama bu konular derin konular alıp karşına konuşma lazım evlenince böyle bir durum oldugunda ben haklıysam benim yanımda mı olursun olmazmısın diye??

Çağlacım bugün annenler konuşmaya gideceklerdi sanırım orda olan oldu nolduysa söz-nişan evrelerinde böyle şeyler çok oluyor ne yazık ki bizde çok tartıştık ama alıp karşına konuş bir kez daha değer bence..

canım beni kandırdılar!
enayi yerine konduk resmen ben artık nasıl onlara ailem! diyebilirim

annem ben sana bastan dedim diyo...

dediklerim cıktı cıkıcak da dinlemedin diyo.. o da cok sinirli

hergun konusutuk bu mevzuyu benim geri adım atmıcamı bilio

o secimini yaptı ececim

kızlara kesinlikle katılıyorum. tabii sıcağı sıcağına konuşunca insanın içi soğumamış oluyor.
biraz sakinleşip kafanı toplayınca, biraz zaman geçince düşüncelerin netleşecektir ve konuşursan ne üzerine yoğunlaşacağına karar verebileceksin.

ben bir kez daha konuş derim. Ama bilen tanıyan sensin. Nasıl istiyorsan öyle yap tatlım ama içine atma sakın..

ben herseyden once bana ship cıkacak bir adam istiyorum canım...

haksız oldukları halde onları savunan telefonu kapatan bir adamı sevmedim ben

cok canım acıyo

hımm. telefonu kapaması saygısızlık olmuş tabi ama,eminim sinirle yapmıştır,belki o da pişman olmuştur.
benim nişanlımda hep savundu ve hala savunuyor ailesini ve hala umutlu yardım ederler evlenirken bir eksiğimizi alırlar falan diye ama onların hiç bişey yapacakları yok ve ben bunu biliyorum,söylediğimde o da kızıyor bana ve kabul etmiyor. erkekler böyle ailelerine laf gelince kaldıramıyorlar,doğru söylesen bile mahçup olmamak için savunmaya geçiyorlar.hiç yardımları olmayacak biliyorum çünkü şimdiye kadar ne yaptıysa benim ailem ve nişanlım kendisi yaptı herşeyi. yani söylemek istediğim şu,her ilişkide hele söz-nişan evrelerinde çokça yaşanan durumlar bunlar,hemen bitti deyip kesip atma.

Katılıyorum.. Çağlacım insan ailesine laf konduramaz kolay kolay oda öyle yapmıştır. Ne yazık ki işin içine aileler de girince durum daha ciddi bir hal alıyor. Sakin kafayla bir kez konuşun.

canım öncelikle ani kararlar verme ve biraz sabırlı ol yani araya mesafe koycaksan koy ama sakın onlardan nefret ettiğini sözlüne söyleme kıyamam sana gelecektir evinize zaten senin değerini biliyor bence tatlım böyle yapma asla ona yansıtma güzelce anlat kötü niyetleride varsa allaha havale et ama sabrını koru ilerde pişman olucağın ve seni üzecek laflardan kaçın siz tek vücut olun herşeyi halledersiniz

çaglacım zaten annelerin dedigi herşey çıkıyor.sakinleş bi güzel kendini oyalaayacak bişiler yap şimdi yrn olsun sinirin geçsin hepsi konuşulur düşünülür cnm hakkında hayırlısı olsunn

evet ececim bugun onlar gittikten sonra oldu annemlere sonunda gercek niyetlerini belli etmişler, kadının konusmalarıda cok yersiz ve sacmasapan zaten bana guveniyo aklı sıra ben calıscakmısım ole olcakmıs o parayı da saklıcakmıs!!!

baska bişey yazamıyorum ben verem olucam yoksa sinirden... kimin parasını saklıo anlamadım

minnakcım annesi deli!

artık buna kanaat getirdim babası da ona uyuyo bunuda anladım! hiçbiri degil ama sözlüm olcak adamın telefonu kapatması ve beni suclu duruma dusurmesi yıktı içimde ne varsa...

orchidea

sonradan konussam da konusmasam onun yaptıgının makul bi yanı yok.. zaten bu sartlarda evlenmemiz de mumkun gorunmuyor..

Bunun örneğini çevremde çok gördüm ne yazık ki öyle ..

Son düzenleme:

Peki sen onları dedikten sonra sana geri dönmedi mi? Telefon?Mesaj? bİ şekilde?

Çağlacım hakkında en güzeli neyse Allah sana onu nasip etsin...

Bugün yeterince yoruldun manevi olarak, biraz dinlenip kendine iyi bakmalısın.

hiçbir şey senin sağlığından, ailenden, huzurundan önemli olmamalı.

şimdi güzel bir sıcak ya da ılık duş, mis gibi sabunlar, sonra yumuşak bir yatak sana iyi gelecektir.

düşünüp de sinirlerini daha fazla yıpratmanın sana faydası olmaz, hem şahsen ben de senin sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.

sedoshcumm

evet herkes de olur biliyorum ama bunlar artık yuhhh dedirtiyo adama! saklıcam dedigi para sözlümün parası.. neymiş ev alırken yardım etmiş sozlume bikenarda durması lazımmıs kullanmazsa ilerde verirmiş yazlık alırmısız

evi tadilat yaptırmaya gerek yokmus ilerde calıstıkça yaparmısız.. esyaları da sözlum ne alırsa oymus!

dugunude bu sene agustos da yapıolarmıs.. incelemeye gerek yokmus uydur gitsin demiş anneme ikna et kızını demiş!!!!

hayır ece donmedi

sana iyi geceler dedi ve

telefonu kapadı zaten suan gemide nobetci bugun odasına gitmiştir... orda telefon cekmiyo zaten

Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. O da şimdi kızgındır. İstersen dinlen biraz üzme kendini fazla

canım yangına körükle gitmek istemem ama kadın gerçekten bi acayipmiş,gerçekten yuuuh yani,sizin paranızı himayesine mi alacak?
canım sen sakinleş şimdi,bir arkadaşında dediği gibi bence kapa şimdi pc'ni.yap sıcacık banyonu,mis gibi,yat yatağına hiç bişey düşpünmeden hatta ılık süt iç ki hemen uykun gelsin.üzülme canım,lütfen harap etme kendini.bende yaptım yaptım kendime yaptım,onların ruhumu duydu şimdi panik atak oldum.Temmuzdan beri ataklar geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…