'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi yapmıssın cnm bilseydik sana esse de keşif yaptırırdk döküm tencerelerden almayı düşünüodk gözüne çarptı mı ki hiç:26:

Biliyorum onları canım da onlar çok ağır ben taşıyamıyorum bir de içinde yemek olduğunu düşününce bir düşse mazallah ayağımız filan kırılır.

gle güle kullan cnm bi ara bende bu harmonyi almak üzereydim, yakından göremeyince de vazgeçmiştm çok şık:81:

indirimdeydi canım bugün mağazasından bakmıştım. Ne çok ince ne çok kalın gayet güzeldi 189 diyince çıkmıştım dükkandan. Yoksa alıcaktım. Ama 129 a düşmüş bir sitede. Dedim alayım oda çıksın aradan.

sirenaycım nasıl beğendin mi?
içine sindi mi?
ben de evtekstilbulda gördüm de alsam mı bilemedim.

sirenaycım nasıl beğendin mi?
içine sindi mi?
ben de evtekstilbulda gördüm de alsam mı bilemedim.

vet tatlım günlük kullanmaya harika en çokta o seri satılıyomuş konuştum biraz bayanla. Nevresimevi.com dan aldım tatlım site ile ilgili yorumları gayet iyi tek taç var. Ben çok beğendim ve aldım tatlım. Evtekstilibul da ne kadar bilmiyorum

benim beğendiğimle aynı galiba.
Harmony kırmızı olanı beğendim ben, ama kredi kartı kesim tarihim ayın 5'inde. umarım o zamana kadar tükenmez ya da indirim bitmez.
1 haftadır var, zaman sınırlaması da koymamışlar.

bakıyorum önlüklere ama evmanya yı açamadım.

sanırım bitti hersey...

sizi tanıdıgımda.. onu ilk gordugumde..

boyle bitecegi aklıma hiç gelmezdi onca guzel seyden sonra hemde... ama olabiliyormus..

bitti... her guzel sey gibi..

umarım bunu hiçbiriniz yasamaz... hepiniz cok mutlu olun sanırım artık bu topic de işim yok

nolduu bebegimm yaa dondum kaldımm ekranın başındaa=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…