'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım noldu canım?

çağlacım ne oldu sana??

çağlacım noldu canım?

bitti kızlar.. ayrıldık.. attım sözü

ve ben suan nefes alamıyorummm

birşeyler sormak, zaten kanayan yaranı deşmek istemiyorum.

seni ne rahatlatıyorsa onu yap, istersen saatlerce konuş, istersen daha çok ağla, ama sakın içine atma canım.

uzaklardan bir yerlerden klavye yardımıyla ne kadar destek olunabilir böyle bir durumda bilinmez ama hepimiz elimizden geldiğince burdan olabildiğince sana destek oluruz.

çağlacım seni bu ani karara iten ne oldu nasıl yani birşeymi oldu kuzum öyle hemen bitirme bize anlat yardımcı olalım yaz buraya gitme bak içine kapama kendini

sözü almadan önce verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı herkes 90 derece dondu

bende bunu sözlüme soyleyince ailesini kotuluyo oldum.. konusmak istemiyorum dedi ve telefonu kapattı bende birdaha beni aramana gerek yok bitti hersey senle ve ailenle yurumicek bu iş dedim

hepsinden nefret ediyorum.. zamanında annemin sozunu dinlemedim bana olabilcekleri soylemişti tanıyodu bu insanları

cok aptalım

nasıl anlaşmazlıklar oldu ki?
maddi anlamda mı yoksa tavır-hal hareket değişmesi gibi mi?
maddi sorunlar çözülür ama kalp kırma varsa farklı durum sonuçta.

tam içerigi bilmedigm için yorum yapamıcam canım ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun sakinleşmeye çalış şimdi agla rahatla ama sakın içine atma=(

çiftlerin ayrılmasında en büyük 3 etkenden biri aile. Sakın üzülme canım. Bitti diye birşeyde yok. Siz evleniyorsunuz aileler değil. Sözlün eğer seni gerçekten seviyorsa seni arar ve orta yolu bulursunuz. Birşeyler mi alınıcaktı ? Bilmiyorum ama birlikte yapabilirsiniz. Geç olsun güç olmasın biye bir laf vardır. Geç olsun ama tadı tuzu olsun. Hiç bişey çaresiz değildir canım. Çareyi yaratmayı bilelim yeterki. Hemen bitirmek atılmak için takılmaz o yüzükler. Oturun karşılıklı güzelce konuşun haa derseki olmuyo olmaz. O zaman bakarsınız hal çaresine.

nasıl anlaşmazlıklar oldu ki?
maddi anlamda mı yoksa tavır-hal hareket değişmesi gibi mi?
maddi sorunlar çözülür ama kalp kırma varsa farklı durum sonuçta.

evet maddi...

suan herseyi bizim sırtımıza yıkmıs durumdalar ve sözlümün parası da onlarda oldugu halde...

solenicek cok sey var ama cidden parmaklarımı yormaya degmezmiş onlara..

tam içerigi bilmedigm için yorum yapamıcam canım ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun sakinleşmeye çalış şimdi agla rahatla ama sakın içine atma=(

aglıyorum zaten..

kaderim bu benim... 1 sene guldum 10 sene aglarım artık

hiç degişmedi ki ben hiç mutlu olamadım

canım şimdi forum takibinde gördüm yazdıklarını,çeyiz topicinde konuşmuşluğumuz var ve okuyunca çok üzüldüm.hemen ani kararlar verme.
niye aptal olacaksın ki bir adamı sevdin sen.bizde neler atlattık nişanlımla hemen öyle bitirme,neler geçti aranızda tam olarak bilmiyorum ama kendi ailenle karşı tarafın ailesini kıyaslamaya girme,kimse senin ailen olamaz ve onların yerini tutamaz.bende hep bu kıyaslardaydım,söz veriliyor yapılmıyor hatta hiç lafı bile edilmiyordu bazı şeylerin, oysa kendi ailem hep çırpındı etti,bişeyler yapmak için.ama naptıysam kendime yaptım,karşı tarafın ruhu duymadı.üzülme,hemen bitti de deme.

Hemen karamsarlık yapma canım. Bak benim ailem bana hiç destek olmadı. Onunkilerde olmuyo. Ayrılmak kaçış sadece canım. bak kızıcaksın belki ama çok gençsiniz önünüzde çook uzun yıllar var. Bir işe girebilirsin yavas yavas yapabilirsiniz tatlım 2-3 sene sürsün sorun değil yeterki mutlu olun.

Canım bence al sözlünü karşına güzelce konuşun onun içinde zor kimse ailesine laf toz kondurmak istemez çünkü bence halledilmeyecek bişey değil. Güzel bir dille anlat ona göremediği şeyleri.. Ağla,bağır,çağır rahatlarsın ama sakın içine atma sakın

Son düzenleme:

ne desem acını hafifletemez, daha hiç aramızda ciddi bir adım olmadığı için halinden de çok anlamam.
ama acaba sözlün bir anlık sinir, ya da işin iç yüzünü bilmediğinden mi fevri davrandı?
sen bu şekilde cevap verince tepkisi ne oldu?
bunlar önemli sonuçta.
hem artık aile arasında bir durum olduğu için aranızı düzeltmek adına adım atan aile büyükleri de olacaktır.
tüm kapılarını kapatmak yerine oluruna bakman senin için faydalı olabilir.

ama tekrar ediyorum bunların hepsini sen yaşadın, bizden çok daha iyi biliyorsun her şeyi.

çağlacım sakin kafayla otur ve düşün işe giriceksin ailene yük olmuycaksın ve herşeyi kendin yapıcaksın sözlünle beraber sözlünde destek olucak bence kötü açıdan düşünme sözlünle ikiniz tek vücut olun böyle yapma 10 yıl ağlarım felan üzücü laflar canım kendini yıpratırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…