Çağlacım hakkında en güzeli neyse Allah sana onu nasip etsin...
Bugün yeterince yoruldun manevi olarak, biraz dinlenip kendine iyi bakmalısın.
hiçbir şey senin sağlığından, ailenden, huzurundan önemli olmamalı.
şimdi güzel bir sıcak ya da ılık duş, mis gibi sabunlar, sonra yumuşak bir yatak sana iyi gelecektir.
düşünüp de sinirlerini daha fazla yıpratmanın sana faydası olmaz, hem şahsen ben de senin sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum.
o kadar isterdim ki...
suan ihtiyacım olan huzur tek sey o...
ve ben konversiyon bozuklugu rahatsızlıgı gecirmiş biriyim.. bole anlarda elim ayagım tutmuyor ayakta duramıyorum.. uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ... bu gece nasıl gecicek bilmiyorum
o kadar isterdim ki...
suan ihtiyacım olan huzur tek sey o...
ve ben konversiyon bozuklugu rahatsızlıgı gecirmiş biriyim.. bole anlarda elim ayagım tutmuyor ayakta duramıyorum.. uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ... bu gece nasıl gecicek bilmiyorum
Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. O da şimdi kızgındır. İstersen dinlen biraz üzme kendini fazla
canım yangına körükle gitmek istemem ama kadın gerçekten bi acayipmiş,gerçekten yuuuh yani,sizin paranızı himayesine mi alacak?
canım sen sakinleş şimdi,bir arkadaşında dediği gibi bence kapa şimdi pc'ni.yap sıcacık banyonu,mis gibi,yat yatağına hiç bişey düşpünmeden hatta ılık süt iç ki hemen uykun gelsin.üzülme canım,lütfen harap etme kendini.bende yaptım yaptım kendime yaptım,onların ruhumu duydu şimdi panik atak oldum.Temmuzdan beri ataklar geçiriyorum
canım benim yaa kendini toplamaya çalış bak rahatsızlıkta geçirmişsin dikkat etmelisin.
herseyden önemlısı sensıııınnnnn lutfen kendını salmaaa. Annesı basından berı yan cızıce benzıyodu zatennn anlamıyorum su kadınlar neden boyle patavatsıızzz şuursuzca işler yapıyoo! dinlenmene bak Çağla'm belki yarın gelir konuşmaya oda anlar hatasını belki
amin.. ama olan oldu zaten
evet sozlumun parasını...
eve yardım etmiş guya ki yalan ev krediyle alındı krediyi de salak cagla odicek! o parayla dugun yapılcaktı peşinata yardım ettim diye el koydu... yardım ettim dedigi miktarı duysanız bayılırsınız goren de yarısını o verdi sancak
ben zaten oncesinde de rahatszdım.. psikolojim coktumu butun bedenim azap ceker.. simdi oldugu gibi..
kimsenin bi sucu yok.. ask denen illete yakalanıp gozu kor olan benimm bu aptallıgı hep yapıorum bana mustahak
dikkat edicek hal bırakmadılar insanda canım Allah serrinden korusun boylelerinin
gelmesin..
onu da ailesiini de kimseyi gormek istemiyorummm
ben cıkıyorum kızlar... dısarı cıkıp nefes almam lazım yoksa patlıcam
dua edin bana....
sözü almadan önce verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı herkes 90 derece dondu
bende bunu sözlüme soyleyince ailesini kotuluyo oldum.. konusmak istemiyorum dedi ve telefonu kapattı bende birdaha beni aramana gerek yok bitti hersey senle ve ailenle yurumicek bu iş dedim
hepsinden nefret ediyorum.. zamanında annemin sozunu dinlemedim bana olabilcekleri soylemişti tanıyodu bu insanları
cok aptalım
karşılıklı oturduğunuzda alacağınız ilk kararlardan biri: kimin ailesi taraflardan birine laf söylerse, herkes sevdiğini savunacak, haksız olsa bile. laf söyletmeyecek. bir zaman sonra kimse geline veya damada laf söylemez ailelerden. çünkü görürler ki koruyor oğlu veya kızı, eşini. ailelerinize de bunu söylemeniz gerekir, "biz bir yuva kuracağız ve ben çoğu zman eşimin ynında olacağım manen, onun hakkında olumsuz konuşmanızı istemiyorum" şeklinde. ben şimdiden bilenlere söylüyorum...
sanırım bitti hersey...
sizi tanıdıgımda.. onu ilk gordugumde..
boyle bitecegi aklıma hiç gelmezdi onca guzel seyden sonra hemde... ama olabiliyormus..
bitti... her guzel sey gibi..
umarım bunu hiçbiriniz yasamaz... hepiniz cok mutlu olun sanırım artık bu topic de işim yok
günaydın bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?