'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o kadar isterdim ki...

suan ihtiyacım olan huzur tek sey o...

ve ben konversiyon bozuklugu rahatsızlıgı gecirmiş biriyim.. bole anlarda elim ayagım tutmuyor ayakta duramıyorum.. uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ... bu gece nasıl gecicek bilmiyorum

canım benim yaa kendini toplamaya çalış bak rahatsızlıkta geçirmişsin dikkat etmelisin.

herseyden önemlısı sensıııınnnnn lutfen kendını salmaaa. Annesı basından berı yan cızıce benzıyodu zatennn anlamıyorum su kadınlar neden boyle patavatsıızzz şuursuzca işler yapıyoo! dinlenmene bak Çağla'm belki yarın gelir konuşmaya oda anlar hatasını belki

canım benim sen çok haklısın ama sakın salma kendini salarsan daha kötü olursun ellerin ayakların onlar için titricekte onlar dökmüş zehrini dik dur tatlım üzüldüğünde ailen sözlün gelsede vermez seni yıprattığın anda annende babanda şimdi böleyse kızımız onlarla ne olur diye vermez lütfen canım bak sözlünü seviyorsun o gelip senle konuşur uyumaya çalış bir kriz gibi birşey geçirrirsen seni dahada onlarla görüştürmezler iki sebeptende üzülürsün

ağlama sakın yarını düşün sakin ol

peki böyle anlarda herhangi bir kullanabileceğin ilacın var mı ya da evinizde rezene, melissa, sarı kantaron gibi çaylar?

bende de anksiyete bozukluğu var 2 defa tedavi gördüm ve hala çok da önemli olmayan konularda bile fenalara geliebiliyorum.

o hastalık bi kere yaşanınca tekrar yakalanma riski daha fazla diğer yaşamayan insanlara göre.

o yüzden özellikle dikkat etmelisin.

Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. O da şimdi kızgındır. İstersen dinlen biraz üzme kendini fazla

amin.. ama olan oldu zaten

evet sozlumun parasını...

eve yardım etmiş guya ki yalan ev krediyle alındı krediyi de salak cagla odicek! o parayla dugun yapılcaktı peşinata yardım ettim diye el koydu... yardım ettim dedigi miktarı duysanız bayılırsınız goren de yarısını o verdi sancak

ben zaten oncesinde de rahatszdım.. psikolojim coktumu butun bedenim azap ceker.. simdi oldugu gibi..

kimsenin bi sucu yok.. ask denen illete yakalanıp gozu kor olan benimm bu aptallıgı hep yapıorum bana mustahak

canım benim yaa kendini toplamaya çalış bak rahatsızlıkta geçirmişsin dikkat etmelisin.

dikkat edicek hal bırakmadılar insanda canım Allah serrinden korusun boylelerinin

gelmesin..

onu da ailesiini de kimseyi gormek istemiyorummm

ben cıkıyorum kızlar... dısarı cıkıp nefes almam lazım yoksa patlıcam

dua edin bana....

canım benim Allah hakkında ne hayırlı ise onu sersin önüne dua edicem senin için.dikkat et kendine sana lazım olan şey yine sensin

dualarım hep senınle canımmm lutfen gelmemezlık falan yapmaa aklım sende kalıcak habersız bırakma bızııı

Hakkında hayırlısı ne ise Allah sana onu nasip etsin canım. Dua edicem bende üzme kendini herşey olacağına varır..

dualarımız seninle tatlım, biraz uzaklaş bu konulardan, sana iyi gelecek inşallah ferahlayacaksın.

canım ne olursa olsun en başta sağlıklı ve hurulu ol diye sana dua ediyorum umarım bu çabuk geçer gözyaşlarını akıtmak istiyorsan akıt ama kendini sıkma

günaydın arkadaşlar. canım bu kitabın ilk baskısı, 500 sayfalık yeni baskı var onu tavsiye ederim. diyet, beslenme şekli demektir, zayıflama yöntemi değil. bunu da eklemek isterim. ihtiyacım yok demek mantıklı değil yani :)

çağla arkadaşım sözlüsünden geçici veya kalıcı olarak ayrılmış sanırım. hakkında hayırlısı olsun. yüzyüze oturup, ilişkiniz hakkında doğru dürüst kararlar alma vaktiniz gelmiş. birlikte evlilik kitabı okuyabilirsiniz, aynı kitaptan alıp. aileler konusunda nasıl davranılması gerektiği vs yazıyor çoğunda. ben sevdiğimle yaklaşık üç dört tane okudum evlilik kitabı, hala aklımdadır ve dikkat ederim. uymadığımızda da hatırlatırım. mutlu evlilik istiyoruz di mi hepimiz sonuçta :)

cağlacım bu tpikte en önce seni tanıdık:S
ve inan senn adına çok üzüldüm.
bak bugun cuma bende diğer gelinclerde dua ederiz senn için bu mübarek günde..
ailler araya girince böyle oluyor:S
böyle şeyler ilişkinizi ya güçlendircek yada yıpratcak. hani azcık bi sınav gibi düşün
gerçke bi sevgi varsa arada herşey düzelcektik bundan şüphen olmasan.
"ALAHım hoştur senden bana gelen..Kahrında hoş lutfun da hoş." hani böyle düşün.
sabırla şükür edip duyan et emi

karşılıklı oturduğunuzda alacağınız ilk kararlardan biri: kimin ailesi taraflardan birine laf söylerse, herkes sevdiğini savunacak, haksız olsa bile. laf söyletmeyecek. bir zaman sonra kimse geline veya damada laf söylemez ailelerden. çünkü görürler ki koruyor oğlu veya kızı, eşini. ailelerinize de bunu söylemeniz gerekir, "biz bir yuva kuracağız ve ben çoğu zman eşimin ynında olacağım manen, onun hakkında olumsuz konuşmanızı istemiyorum" şeklinde. ben şimdiden bilenlere söylüyorum...

aynen öyle ne güzel yazdın.
bunun konuşulup halledilmesi lazım.
ailenin bu dik duruştan haberleri olması lazım ki bişeye karışmasınlar..
burda girip bi bakım eşiyle ailesiyle sorun yaşayanlar die..
annemz babamız bzi yarın gidip koca derdi çekmek kaynana dırdırı çekmek için büyütmedi sonuçta.
sanırım böyle bi derdim yok bnm. inş olmaz:S
tek sorunum şehir değiştirmem

Çağlacım bütün sayfaları tek tek okudum... İnan ne diyeceğimi bilemiyorum öyle üzüldüm ki, anlatamam. Siz mutluluğu haketmiş birer çifttiniz ama keşke sözlünde daha dik durabilseydi tutumun karşısında... Ne yazıkki herkesten beklediğimiz o özgüven duygusu kimilerinde öksüz bırakılmış oluyor... Sen benim gözümde, gözü karasın. Dediğim dedik. Ve biterse ardına bile dönüp bakmazsın...
Bu saatten sonra düzelse bile birşeyler ne kadar yolunda olur bilemiyorum, hele ki o anneyle... Mutluluğunuza gölge düşürmüş bir anne!
Hakkınızda hayırlısını diliyorum kurabiyem, hep söylerim Allah bizi doğru insanlarla, doğru zamanda karşılaştırsın diye.
Kalbim seninle...

günaydın bebekler

Günaydın Nilişimmm:) Görüşemiyoruz:76:

çağlammm( çok üzüldm durumuna cnm ya yani resmen bende yıkıldm brda, her ailede olurmus umarm bu da öle bi durumdur diyip makul bi karara bağlanır umarm, yani ne bilim içimden bi his bu dönemn atlatılıcanı ve herşeyin tatlıya bağlanıcanı söylüo yada içim öyle istioo(
sen böl bişiyi haketmiosn ki kuzum yaa, çok üzüldm çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…