valla geçmişi okiyim diye bi baktım aman yok anam kalsın bana hayatta bitiremem
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
evli olmak o kadar güzel bişi ki..maşallah nazarlar değmesin Allah herkese nasip etsin inşallah
Ufak tefek şeylerde olsa acayip eğlendik biz düğünde , özellikle foto çekiminde fotoculara bayıldım çok rahatlattılar
işin ilginci düğünde sadece içeri girerken heyecanlandık , onun dışında heyecandan eser yoktu
gelin ayakkabılarımı evde unuttuğum için yazdığım kimsenin ismi silinmedi bütün gece pembe ayakkabılarla dolaştım
nikah şekerlerini dağıtmayı unuttuk
evden çıkarken,kurdele bağlanırken , düğün bitişi vedalaşırken vs herkes hüngür şakır ama ben hiç ama hiç ağlamadım..ama balayının 1. günü ağlama krizine girdim desem yeridir.. :26:
gönül davet işini gerçekten profosyonel yapıyor, çok ilgilendiler bahşiş vermek istedik onu bile kabul etmediler.
sandalla içeri girişe ve düğüne herkes bayıldı
ehem ehem şeyybalayına gelicek olursak
oda iyiydi işte
Mügem
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum
Bir ömür sürsün..
Benim face im yok hiç foto göremedim
Benim gibiler göremeyecek mi ki
valla geçmişi okiyim diye bi baktım aman yok anam kalsın bana hayatta bitiremem
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
evli olmak o kadar güzel bişi ki..maşallah nazarlar değmesin Allah herkese nasip etsin inşallah
Ufak tefek şeylerde olsa acayip eğlendik biz düğünde , özellikle foto çekiminde fotoculara bayıldım çok rahatlattılar
işin ilginci düğünde sadece içeri girerken heyecanlandık , onun dışında heyecandan eser yoktu
gelin ayakkabılarımı evde unuttuğum için yazdığım kimsenin ismi silinmedi bütün gece pembe ayakkabılarla dolaştım
nikah şekerlerini dağıtmayı unuttuk
evden çıkarken,kurdele bağlanırken , düğün bitişi vedalaşırken vs herkes hüngür şakır ama ben hiç ama hiç ağlamadım..ama balayının 1. günü ağlama krizine girdim desem yeridir.. :26:
gönül davet işini gerçekten profosyonel yapıyor, çok ilgilendiler bahşiş vermek istedik onu bile kabul etmediler.
sandalla içeri girişe ve düğüne herkes bayıldı
ehem ehem şeyybalayına gelicek olursak
oda iyiydi işte
Gülinn tatlım olur böyle şeyler yaa sıkma canını hangimiz işle ilgili hatayapmıyoruz ki
Mügee ve Çağlaa hoşgeldiniz kızlarrr
Özgemm anneciğin çeyizine kırmızı dantelli don alıyor akşama getirir sana :123:
aradı söledi kuzummm siyah ve pembe al dedim ama kırmızı mı almış
kızının ne ateşli olduğunu biliyo demek
az önce sevdicek aradı..bugün hangi ayakkabını giydin dedi :26: ben de şaşırarak söyledim şunu giydim diye
şimdi sana bi sihirbazlık gösterisi yapıcam hazır mısın dedihazırııımm diyince sağ ayakkabını çıkar dedi
paşa paşa yaptım dediğini.. içinden bi kağıt çıkıcak dedi.. eveeeeet dedim
bunu yüksek sesle okumanı istiyorum dedi (bu arada yeteneksizsinizdeki arefin konuşmasını taklit ediyo sıpa)
notta şu yazılıydı 'ayakkabının içinden bunun çıkabileceğini tahmin ettin mi? seni seviyorum '
allahım gülmekten öldürdü beni yaaa.. bi tane daha not varmış ama onun yerini söylemicekmiş
ben de dedim ne uzun sürdü bunun damatlık denemesi.. o ise notlar yazmış durmuş benim odamda
Özgecan sen beğenmiyosan bana da alabilir annen
aradı söledi kuzummm siyah ve pembe al dedim ama kırmızı mı almış
kızının ne ateşli olduğunu biliyo demek
Özgemmm ben diyorum bizimkileri eniştenin yanına staja gönderelim diyeee
Bizimkiler odun yaaaakozalaklar
17 gün sonra benim de aşkım geliyoooo
ve bugün bi aksilik olmazsa kına mekanımızı ayarlamaya gidiyoruuuzzz
Sana alıcağı söylendi banaaÇok dedikoducuyuz yaa hemen bana geliyo laflar
Nurayıımmm demek doğum günüme o kadar kaldı
Kuzum bol bol Aşk'lanın
Kına mekanınız da hayırlı olsun şimdideeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?