Gülinn tatlım olur böyle şeyler yaa sıkma canını hangimiz işle ilgili hatayapmıyoruz ki
Mügee ve Çağlaa hoşgeldiniz kızlarrr
Özgemm anneciğin çeyizine kırmızı dantelli don alıyor akşama getirir sana :123:
gülinim olur öyle :26::26: sıkma canını........... hatasız kul olmaz.:26:
zehraözge annen ne alıyormuş vuuhuuu benim annem de bana kırmızı don verdi cumartesi günü kırmızı delisi al ddi
Özgeeee annen ne alıyomuş sanaaaaa
Gülinim sıkma canını kuzum. Çıkacağı varmış o paranın..
Mügem bekliyorum heyecanlaa
ahaaaa
beklenen kaçak gelinimiz de geldiiiii
aaaayy burası taze gelin doldu yaşasın
hoşgeldin canım benimmmm
ayyyyy çağlammmmmmm da geldii... Mügeeeee Çağlaaaa anlatın bakayım
Çağlaaaaaaaaaaaa
Sen de mi geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Anlat çabuk bakiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasıl geçti düğüncan?:123:
hümeyra iyisin ben ancak girdiğim andaki konulara müdahil oluyorum.
Çağlam hayırlı olsun.
Fotograflardaki enerjine bayıldım nasıl gidiyor evlilik
aa çağlacan sendemi geldin
Kızlarrrr yeni gelinciklerrrrr hoş gelmişsiniz
nasıl geçti balayınız
Balayı bitti, Bal ile ayı mı kaldınız
Ayyyyy kızlar çok sevindim müge ve çağla darısı başımıza
Ezgi canım burayada koysana nişan eğelncenizi göreyim bende
sağol canımm
senin düğün yapacağın yerden burasıda. ama bu şehirdeki mekanı
kuzularım benimki de öyle romeo falan değil hatta ben de hep yakınırım eskiden sen romantiktin artık değilsin diye
ama dün damatlık aldık ya belki ondan dolayı aşka gelmiş olabilir
Çağlam neler atlatmışsınız yahele eve icra .. ben onu duyduktan sonra sanırım kendime gelemezdim düğün günü
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
gelin mevlüdünü yine iyi az kişi yapmıssınız bana yapılsa ordu gelcek biliyorumher iki taraftan da.
nuray hayırlı olsun
kızlar size 2 sorum var.
soru 1 ; balayına giderken orta boy valiz yeter mi ,yanına ufak el cantası mı alalım ya da orta boy bir valiz daha mı ( ben pek valiz doldurma becerisine sahip değilim ama)
soru2; takıları bankada kasa kiralayıp muhafaza etme düsüncesi var aklımda. bu konuda fikirleriniz neler?(Evde bulundurmak istemiyorum,ailelere versem(hadi balayı icin belki verilir)insanlara o kadar sorumluluk altına sokmak zor olur.. evlenenler sizler ne yaptınız:26:
nuray hayırlı olsun
kızlar size 2 sorum var.
soru 1 ; balayına giderken orta boy valiz yeter mi ,yanına ufak el cantası mı alalım ya da orta boy bir valiz daha mı ( ben pek valiz doldurma becerisine sahip değilim ama)
soru2; takıları bankada kasa kiralayıp muhafaza etme düsüncesi var aklımda. bu konuda fikirleriniz neler?(Evde bulundurmak istemiyorum,ailelere versem(hadi balayı icin belki verilir)insanlara o kadar sorumluluk altına sokmak zor olur.. evlenenler sizler ne yaptınız:26:
gerçktn çok romantıkmmişgüle güle kullansın özgem. sen gelinliği naptın. bakatınmı bgndinmi ne aşamada
çağlaaa bizede geçmiş olsun demek düşer. iyi şeyler aklında kalsın. ve bu yüzden mutlulugun daim olsun diyorum
nuray hayırlı olsun
kızlar size 2 sorum var.
çağlam sıkma canını ya aynı şeyleri yaşamışız , bende kınada hasta olmuştum ilaç adeti uzatınca balayında ilk 2 gün koyun koyuna uyuduk
düğündede bizdede az takıldı :26:
hatta sahte bir 50 TL ile FES ALTINI bulduk.
Fes altını baya folklor oynarken falan takılan sarı altın gibi şeyler varya onlardan
bide pembe rente kağıt bir 50 TL miz oldu
Ne güzel anlatmışsın kız
Ben biliyorum orayı, kaldık yemek yedik
canım teşekkür ederim.nuray hayırlı olsun
kızlar size 2 sorum var.
gerçktn çok romantıkmmişgüle güle kullansın özgem. sen gelinliği naptın. bakatınmı bgndinmi ne aşamada
çağlaaa bizede geçmiş olsun demek düşer. iyi şeyler aklında kalsın. ve bu yüzden mutlulugun daim olsun diyorum
çağlam acaba sahte çeyrek alan kişi sahte olduğunu bilmeden mi aldı, o da mı kandırıldı :26:
neyse canım sağlık olsun. borç harç kapansın da yine alınır altın işi.
daha önce de anlatmıştın kınada mevzuyu, o zaman da yorum yapmıştım. baban kız babası, ne kadar duygusal ne kadar farklı bi psikolojide. herkese güle oynaya buyrun hoşgeldiniz diyememiş olabilir yani ne var bunda. bilerek isteyerek surat asıp hoşgörüsüzlük yapacak hali yok kızının en mutlu gününde. senin kayınvalideni ve o kaynını allah hayırla ıslah etsin.
yaşadığınız icra olayıda kötü olmuş ama neyseki tatlıya bağlanmış.
evinizde yuvanızda hep mutluluk, aşk olsun canım benim
çağlam sıkma canını ya aynı şeyleri yaşamışız , bende kınada hasta olmuştum ilaç adeti uzatınca balayında ilk 2 gün koyun koyuna uyuduk
düğündede bizdede az takıldı :26:
hatta sahte bir 50 TL ile FES ALTINI bulduk.
Fes altını baya folklor oynarken falan takılan sarı altın gibi şeyler varya onlardan
bide pembe rente kağıt bir 50 TL miz oldu
Çağla
Ayy kardeş kardeş uyumak nasıl karşılandı beyefendi tarafından
Bizimkide öyle olacak gibideee
Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum
Kayınvalidişe de saygılı ol yeter.. Sevgi gösterisi yapmak zorunda değilsin..
Boş ver Alpican'a bak sen
Daha 10 gün oldu yahuu
Ne çamaşırı ne ütüsü
Allahım yandım ki ne yandım beeeennnn
koyarım canım birazdanAyyyyy kızlar çok sevindim müge ve çağla darısı başımıza
Ezgi canım burayada koysana nişan eğelncenizi göreyim bende
Maşallah yaa bayıldım buna Özgemm Allah'ım nazarlardan korusunnnaz önce sevdicek aradı..bugün hangi ayakkabını giydin dedi :26: ben de şaşırarak söyledim şunu giydim diye
şimdi sana bi sihirbazlık gösterisi yapıcam hazır mısın dedihazırııımm diyince sağ ayakkabını çıkar dedi
paşa paşa yaptım dediğini.. içinden bi kağıt çıkıcak dedi.. eveeeeet dedim
bunu yüksek sesle okumanı istiyorum dedi (bu arada yeteneksizsinizdeki arefin konuşmasını taklit ediyo sıpa)
notta şu yazılıydı 'ayakkabının içinden bunun çıkabileceğini tahmin ettin mi? seni seviyorum '
allahım gülmekten öldürdü beni yaaa.. bi tane daha not varmış ama onun yerini söylemicekmiş
ben de dedim ne uzun sürdü bunun damatlık denemesi.. o ise notlar yazmış durmuş benim odamda
Amin Zehram sağolasınÖzgemmm ben diyorum bizimkileri eniştenin yanına staja gönderelim diyeee
Bizimkiler odun yaaaakozalaklar
Süper enişte vallaaa
Ezgimm canım fotolarda harika görünüyordunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin
selam gelincik adaylarıne var ne yok...
veee en sıcak gelişmeezgimmm tebrik ederim. mutlulugun daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?