'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Göz yanılması gibi resmen zehram yaa nasıl yanlış görmüşüm faturanın tutarını

gülinim olur öyle :26::26: sıkma canını........... hatasız kul olmaz.:26:

zehra özge annen ne alıyormuş vuuhuuu benim annem de bana kırmızı don verdi cumartesi günü kırmızı delisi al ddi

Doğru diosun Aslımmm hatasız kul olmaz hatamla sevsinler beniii dimi yaa

Özgeeee annen ne alıyomuş sanaaaaa

Gülinim sıkma canını kuzum. Çıkacağı varmış o paranın..

Mügem bekliyorum heyecanlaa

Sağol kuşumm napalım öyle tesellş edicem ben de kendimi artık oldu bikere napıım

Mügemmm ve Çağlammm hoşgeldinizzz sefalar getirdinizzzz

Çok özledik sizleriiii taze gelincikler

hemen anlatmaya baslıyorum kızlarrr.kına daha güzel gecti bana göre....daha sıcak bi ortamdı.....kına günü bindallıyı giymeye cıktıgımda bi baktım ki regl olmusum..dügüne gecer dedim gecti de ama hapı kına günü regl ilk günü kullanmaya basladım....ve hap kanama yaptı bende....anlayacagınız balayında ve eve dönnce kardes kardes uyuduk ehehehe:60kınanıne rtesi günü sevdicek baban neden kimseye hosgeldin demedi diye sordu...bende nerden cıktı o dedim...annemle abim öle söledi dedi...nerden bilim ben dedim.....sordum bizimkilere babam üst katta karsılamıs herkesi..ugrayıp gidenler oldugu için herkesi yukarda karsılamıs annemle teyzemler de asagıda salon girisinde karsılamıs ayrıca masa masa dolasıp hosgeldin demişler.kv min ve kaynımın(görümcemin)son golü bu oldu....

düğün günü her sey güzeldi...saat 3 gibi sevdicek aldı beni...dıs cekime gidiyoduk ki....tlf calı...su anki evimizde bizden önce turan adam icralıkmıs...dünya borcu varmıs...hala orda oturuyo görünüyomus...icra memurları gelmiş kamyonla...kapıyı kırıp esyaarımı götüreceklermiş ki kapıcı görmüş...yeni tasındılar.bugün dügünleri var. o gitti gelin-damat geliyo falan demiş...sevdicek abisini gönderdi hemen..neyseki durdurdular...kayıtlarını bu eve alsınlar hemen demiş memurlar..bu hafta içi aldırcaz....öle bi badire atlattık yani.dıs cekim zevkliydi fakan ..bi taraflarım dondu ...hava günesliydi ama serindidıs cekim sonrası vakit gecrmek için yemege gittik...sonra 8 gibi salona gittik...güzeldi hersey..fakat soguk bi ortamdı...kına gibi değildi...dügünden bi gün önce annemin kuzeni vefat etti.kaynanamın da teyzesi...cogu insan gelmedi takı da az takıldı tabi böyle oluncaanca borcumuzu kapatıyoruz...hiçbişi kalmıyo....1000 tl acık bile kalıyo...saglı olsun diyorum ne diyim...bu arada bi tane sahte ceyrek cıktı nasıl bi serefsizlktir anlamıyorum takma arkadasım takma....bunu yapıp ecdadına sövdürene kadar tyakma yaaacuma günü de duvak mevlüd vardı...kaynanam hocaya uzat demiş mevlüdü....insanlar bayılcaktı...bu arada kimseyi cagırmıcaz abartmıcaz dedik..tmm ben 8 kişi cagırdım dedi...16 kişi geldi kendiyle 17....bizdende 5-6 kişi vardı...beni istemeye gelirken de 15 kişi gelcez diyip 50-60 arası geldiler..bende bunu düsünerekten pasta-poaca fazla yaptım....öle işte....evlilik güzel fakat hayatınız tamamen degiştigi için zor....alısmak zaman alcak gibi görünüyo...daha yeni yeni uyuyabiliyoruz...yataga yastıga alısamadık...balayı dönüsü...3 kez camasır attım....2 saat ütü yaptım...yemek temzllik...cok zor ya cokkkk

ahaaaa
beklenen kaçak gelinimiz de geldiiiii
aaaayy burası taze gelin doldu yaşasın
hoşgeldin canım benimmmm

hosbulduk kuzum benimmmm

ayyyyy çağlammmmmmm da geldii... Mügeeeee Çağlaaaa anlatın bakayım

Çağlaaaaaaaaaaaa
Sen de mi geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Anlat çabuk bakiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasıl geçti düğüncan?:123:

anlatcam anlatcam kuzummmm

hümeyra iyisin ben ancak girdiğim andaki konulara müdahil oluyorum.

Çağlam hayırlı olsun.
Fotograflardaki enerjine bayıldım nasıl gidiyor evlilik

saol Haticem...iyi gidiyo cok şükür...alısmaya calısıyorum

aa çağlacan sendemi geldin

Mühemmm hayırlı olsun kuzummmmm...mutluluklarrrrr

Kızlarrrr yeni gelinciklerrrrr hoş gelmişsiniz

nasıl geçti balayınız
Balayı bitti, Bal ile ayı mı kaldınız

valla balayı süperdi....bal yapamadık ama olsun

Ayyyyy kızlar çok sevindim müge ve çağla darısı başımıza

Ezgi canım burayada koysana nişan eğelncenizi göreyim bende

darısı sizlere kuzum benim

nuray hayırlı olsun

kızlar size 2 sorum var.

soru 1 ; balayına giderken orta boy valiz yeter mi ,yanına ufak el cantası mı alalım ya da orta boy bir valiz daha mı ( ben pek valiz doldurma becerisine sahip değilim ama)

soru2; takıları bankada kasa kiralayıp muhafaza etme düsüncesi var aklımda. bu konuda fikirleriniz neler?(Evde bulundurmak istemiyorum,ailelere versem(hadi balayı icin belki verilir)insanlara o kadar sorumluluk altına sokmak zor olur.. evlenenler sizler ne yaptınız:26:

kuzularım benimki de öyle romeo falan değil hatta ben de hep yakınırım eskiden sen romantiktin artık değilsin diye
ama dün damatlık aldık ya belki ondan dolayı aşka gelmiş olabilir

Çağlam neler atlatmışsınız ya hele eve icra .. ben onu duyduktan sonra sanırım kendime gelemezdim düğün günü

Allah mutluluğunuzu daim etsin...

gelin mevlüdünü yine iyi az kişi yapmıssınız bana yapılsa ordu gelcek biliyorum her iki taraftan da.

kuzularım benimki de öyle romeo falan değil hatta ben de hep yakınırım eskiden sen romantiktin artık değilsin diye
ama dün damatlık aldık ya belki ondan dolayı aşka gelmiş olabilir

gerçktn çok romantıkmmiş güle güle kullansın özgem. sen gelinliği naptın. bakatınmı bgndinmi ne aşamada

çağlaaa bizede geçmiş olsun demek düşer. iyi şeyler aklında kalsın. ve bu yüzden mutlulugun daim olsun diyorum. hani başka zaman olsa neysede düğün ve düğn sonrası çok yıpranmışsınız belli. rabbim kolaylık versin

Son düzenleme:
çağlam acaba sahte çeyrek alan kişi sahte olduğunu bilmeden mi aldı, o da mı kandırıldı :26:
neyse canım sağlık olsun. borç harç kapansın da yine alınır altın işi.
daha önce de anlatmıştın kınada mevzuyu, o zaman da yorum yapmıştım. baban kız babası, ne kadar duygusal ne kadar farklı bi psikolojide. herkese güle oynaya buyrun hoşgeldiniz diyememiş olabilir yani ne var bunda. bilerek isteyerek surat asıp hoşgörüsüzlük yapacak hali yok kızının en mutlu gününde. senin kayınvalideni ve o kaynını allah hayırla ıslah etsin.
yaşadığınız icra olayıda kötü olmuş ama neyseki tatlıya bağlanmış.
evinizde yuvanızda hep mutluluk, aşk olsun canım benim

çağlam sıkma canını ya aynı şeyleri yaşamışız , bende kınada hasta olmuştum ilaç adeti uzatınca balayında ilk 2 gün koyun koyuna uyuduk
düğündede bizdede az takıldı :26:
hatta sahte bir 50 TL ile FES ALTINI bulduk.
Fes altını baya folklor oynarken falan takılan sarı altın gibi şeyler varya onlardan
bide pembe rente kağıt bir 50 TL miz oldu

Çağla
Ayy kardeş kardeş uyumak nasıl karşılandı beyefendi tarafından
Bizimkide öyle olacak gibideee

Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum
Kayınvalidişe de saygılı ol yeter.. Sevgi gösterisi yapmak zorunda değilsin..
Boş ver Alpican'a bak sen

Daha 10 gün oldu yahuu
Ne çamaşırı ne ütüsü
Allahım yandım ki ne yandım beeeennnn

valla Allah kordu Aslım...iyiyiki kapıcı görmüş yani...ya görmeseydiiii

biz balayına giderken koca bir valiz hazırladık.ama boşunaymış çünkü giymedik bile , fazla fazla almışım ben. bence orta boy valiz yeter canım :26:

takıları ben hemen gelin odasına girip toparlayıp kuzenime teslim ettim çıkarkende kendim aldım , balayına giderkende babama teslim ettim.geldiğimde geri aldım canım

aslım biz iki valizle gitçez sanırım benimki öyle istiyo ki zaten anca sığar ben üniye giderken bile az şey alcam desem de dünyaları dolduruyodum valize
takı konusunda da benimki kendi evimizde bırakma taraftarı (site güvenliği vs var diye) ben ise kayınvalidemlere bırakalım diyorum
kasaya gerek kalmıcak çünkü biz ev kredisi için bozdurucaz kısa süre sonra

ben gelinliğimi taaa ekim ayında aldım kuzucan

gülinim gözümden kaçmış sıkıntın özür dilerim kuzum
olcakla öleceğe çare yok derler ya gerçekten öyle..üzülsen de değişmicek bişey o nedenle sıkma kendini hasta olursun valla kuzum

çağlammm neler atlatmışsınız ama hepsi geçmiş gitmiş
çok mutlu olursunuz inşallah canım benim.. alpican seni hiç üzmesin, hep güldürsün

çağlacımm hayırlı olsun canımm :) biras aksiyon olmuşş ama şükür erken müdahale edilmiş :)
alpicanda artık senin ailen benim ailemi bırakıp direk kendi ailesiyle ilgilensin canımı sıkmasın, aynı şehirdeyiz bakk

Bizim 7 gün olduğundan koca valiz götürecem ben kuzum
Bu nedenle yardımcı olamayacağım
Ama şunu söyleyeyim çekçekliler en iyisi, elde bavul taşımak çok zor oluyo

Takılar için bende kasa şart diyorum
Nişan sonrası kiralayacağız hemen
Evde 2 bilezik+set var şimdi, annem ona bile korkuyo birşey olacak diye

Doğum kontrol hapı mı adeti uzatan Mügem?
Sen doktor gününü ayarlayacak demiştin yanlış mı hatırlıyorum ben:26:
Ayarlanamadı mı ki:26:

Son düzenleme:

Ne güzel anlatmışsın kız
Ben biliyorum orayı, kaldık yemek yedik

canım teşekkür ederim.
ilk soruna henüz cevap bulamadım
ikinci soruna gelince, banka kasasına ödenecek kira altından elde edilecek kardan daha fazla sanki :26:

saol kuzum benim...

Nurayımmm bi insanın onu ceyregi kanarak alması kadar komik bişey olamaz ya..plastik resmen rengide parlıyo altın gibi değil belli zaten....Allah'a havale ediyorum ne diyim....darısı sizlere olsun bu arada kuzummmm

sahteyi kv aldı bizden...verin diyo napcan anne dedim....ses cıkarmıyo....takan kişiye neler dedik sende götürüp birine takma istersen dedim....neyse atlattık be Mügem.....şükürler olsun naptın alısabildin mi evliliğee...

valla canım sevgilimmm saglık olsun dedi...bi ömür birlikeyiz,3 sene bekledim bi hafta on gün gerekirse bi ömür dedi....yirim ben onu....bu arada camasır falan balayında kirlenenenler kuzum....her gün bi kıyafet giyen bi kocam var artık...ama Allah var evde yardım ediyo....kahvaltı hazırlıyo masayı topluyo...evi süpürdü dün....ayy canını yedigimmm

çağla ve müge haplar sizde yanlıs hesaplandı o zaman galiba

adet geciktirici mi icsem bak bu kafamı cok karıstırdı ya ,ya bende öyle olursam. sancıdan artık dügünde oynayamam da.

sahte altını bence bilerek takmıstır. cünkü artıkinsanlar kurdelalara isim yazıyor bu sahte davasına.

bence videodan tespit edebilirsin çağla.diğer altınlarda isim yazıyorsa.(hos bilsen daha kötü olur,Allah bildiği gibi yapsın ya)

müge fes altını mı insanlar nolmuş ya.

Ayyyyy kızlar çok sevindim müge ve çağla darısı başımıza

Ezgi canım burayada koysana nişan eğelncenizi göreyim bende
koyarım canım birazdan
Maşallah yaa bayıldım buna Özgemm Allah'ım nazarlardan korusunnn
Özgemmm ben diyorum bizimkileri eniştenin yanına staja gönderelim diyeee
Bizimkiler odun yaaaa kozalaklar

Süper enişte vallaaa

Ezgimm canım fotolarda harika görünüyordunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin Zehram sağolasın
selam gelincik adayları ne var ne yok...

veee en sıcak gelişme ezgimmm tebrik ederim. mutlulugun daim olsun

berfomm teşekkür ederimm amiiinnn
taze gelincikler hoş geldinizzz.yaşadığınız aksilikler nazar boncuğunuz olsun bundan sonra herşeyiniz çok güzel olsun inşallahh
mügecim bende facete ekli değilsin ama birçok sayfada resimlerinizi gördüm bende tanıdım hemen çok güzeldi fotolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…