'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizim bi hoca vardı adı denizdi:9
çocugununun adınıda ADA koymuştu:) o aklıma geldi:)

"hâşâ..! annen kadar olamam, 9 ay 10 gün karnımda taşımadım seni, taşıyamam da.. ama dilersen, bir ömür taşıyabilirim; parmağımda.. yüreğimde.. başımın üzerinde... ♥"
nekdar gzlya

sizin vardır planınız böyle.
varmı hiç genediğin bi kitaplık:)

yok canım. bir ara çok baktım, benim beğendiklerimi o beğenmedi. ben çok tasarımlı şeyleri beğeniyorum, o kullanışlı olmasına bakıyor. ama çalışma odamızın hayalini çok kurduk. kitaplar ve güzel bir çalışma masası ve birlikte kitap okumak, bir yerde şark köşesi oturarak okumak için... inşallah gerçek olur, çok istiyorum...

aynen bizde öyle yapcaz:)
doğuda şark köşeleri meşurdur:)
sevgilmin kendi evinin salonu bile öyle şimdi:)
duvarada bişeyler çizcekmiş:) kendisi rsim öğretmeni. o odada o tuvalleri falanda olcak işte:)

bizim bi hoca vardı adı denizdi:9
çocugununun adınıda ADA koymuştu:) o aklıma geldi:)

nekdar gzlya

çocuğum olursa bende öyle isimler koyarım herhalde deniz, güneş, nehir, sude, deren, dolunay böyle uzar gider herhalde bugünlerde bu isimde çocuk gördüğümde ayrı mutlu oluyorum doğallık ve sadelik dolu isimler

evimin sadelik olmasını ve eski ferah şeylerin olmasını istiyorum tekolojiyi aşırı seviyorum ama bilmiyorum evimde beyaz hakim olsun 80 leri yansıtmak çok isterim ama çok pahalı o yüzden beyaz yada krem koltuklarla üstüne mavi yada pembe çiçekli yastıklarla eski tipi başarabilirim herhalde gibime geliyor erkek arkadaşım herşeyi beğeniyor allahtan hayalimide beğendi öyle yapcam kısmetse

kızlar markafonide Chiccy Déco Life markasına bakın anahtarlıklar çok şirin evi ikiye bölmüşler yarısı onda yarısı sizde kalcak anahtarlığın çok güzeller

Çağlacım canım yeni gördüm yazdıklarını. İnanılmaz üzüldüm. Mübarek cuma saati dua edicem senin için. Hakkında hangisi hayırlısı olucaksa Allahım onu nasip etsin

Canımm Markafoni'de No Place Like Home kampanyası da çok uygun geldi bana. Nevresimler falan hemde çok güzeller

Bizimki de sever baya kitap okumayı ben de severim bu kitapları da edinicem en kısa zamanda sağol tatlım bilgilendirdiğin için. Bu arada Çağlacım inan bu yaşadıkalrında yalnız değilsin benim de çevremde hep buna maruz kalan insanlar oldu evlendiler de ama iş tabiki yine senin sözlünde bitiyor zaten seni gerçekten seviyorsa peşinden gelecektir boşuna harap etme kendini gelmezse de böyle bir olay evlilik sonrası yaşanmadı daha başında yaşandı vardır bunda da bir hayır diyerek kendini yine yıpratma inan değmez ikisinde de kendini üzdüğünle kalırsın Allah korusun sağlığın filan bozulur. Şimdiki ailelerde bu moda oldu zaten kadınlar da çalışıyor ya özellikle erkek aileleri hiç bir şeye elini sürmek istemiyor sanki onlar kız evi olmuş naz yapıyor adeta ben de çok sinir oluyorum bu duruma ama çoğu böyle bu devirde.

canım bütün bildiğin markalar varki toplamışlar markaları yani golden daisy istanbul temalı nevresim takımlarıda var çok şekerler

Aynen cnm bende bunu düşündüm. Ama kalitesini bilemedim. Çünkü çok tatlı.
Birde bunu düşündüm misafir için
http://www.markafoni.com/product/1183969/

Bilemedim ki aslında çok güzeller ihtiyacda var.

ayyy kızlar nevresimlere bayıldım,şimdi okuldayım alım yapamıyorum.
eve gidince alıcam mutlaka.
çok beğenmezsem bile misafirlik yaparım.

kızlar dekoreko'da deniz tutkunları için salata kurutucu var, isterseniz bakın. bosphorus markasının.

Kızlar hepsi süper, nevresim çılgınlığı başlayacak sanırım bende:90::76:

Sevdiceğim de çok beğendi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…