- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bizim bi hoca vardı adı denizdi:9bende çeyizim giderken 2 kütüphane dolusu kitapımla gidicem canlarım onlarda manevi maddi emeğim var uyuduğumu bilirim kitaplarıma gözyaşlarımı akıttığımı bilirim o derece yanlızlık dostlarımdır beni bir ülkeyi iyi biliyorsam gezi kitabı okuduğumdandır
ben alırsam yelkenlili ve deniz temalı olanını alcam
nekdar gzlya"hâşâ..! annen kadar olamam, 9 ay 10 gün karnımda taşımadım seni, taşıyamam da.. ama dilersen, bir ömür taşıyabilirim; parmağımda.. yüreğimde.. başımın üzerinde... ♥"
sizin vardır planınız böyle.
varmı hiç genediğin bi kitaplık:)
yok canım. bir ara çok baktım, benim beğendiklerimi o beğenmedi. ben çok tasarımlı şeyleri beğeniyorum, o kullanışlı olmasına bakıyor. ama çalışma odamızın hayalini çok kurduk. kitaplar ve güzel bir çalışma masası ve birlikte kitap okumak, bir yerde şark köşesi oturarak okumak için... inşallah gerçek olur, çok istiyorum...
bizim bi hoca vardı adı denizdi:9
çocugununun adınıda ADA koymuştu:) o aklıma geldi:)
nekdar gzlya
evimin sadelik olmasını ve eski ferah şeylerin olmasını istiyorum tekolojiyi aşırı seviyorum ama bilmiyorum evimde beyaz hakim olsun 80 leri yansıtmak çok isterim ama çok pahalı o yüzden beyaz yada krem koltuklarla üstüne mavi yada pembe çiçekli yastıklarla eski tipi başarabilirim herhalde gibime geliyor erkek arkadaşım herşeyi beğeniyor allahtan hayalimide beğendi öyle yapcam kısmetse
kızlar markafonide Chiccy Déco Life markasına bakın anahtarlıklar çok şirin evi ikiye bölmüşler yarısı onda yarısı sizde kalcak anahtarlığın çok güzeller
Canımm Markafoni'de No Place Like Home kampanyası da çok uygun geldi bana. Nevresimler falan hemde çok güzeller
benim sevdiğim de benden çeyize hiçbir şey değil, beş yüz kitap koymamı isteyen kitapkolik biri, benden daha fazlaonu çook sevme sebeplerimden belki de en önemlisi. kitap okuyan adam iyi adamdır... şu an ikiyüz- ikiyüz elli arası kitabım var
Bende gördüm cnm çokta hoşuma gitti . Ama kalitesini çözemeim bilmiyorum.
Bende gördüm cnm çokta hoşuma gitti . Ama kalitesini çözemeim bilmiyorum.
canım bütün bildiğin markalar varki toplamışlar markaları yani golden daisy istanbul temalı nevresim takımlarıda var çok şekerler
kızlar dekoreko'da deniz tutkunları için salata kurutucu var, isterseniz bakın. bosphorus markasının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?