ezgi kayınannişe maşalllah kocaman ayyyyy yerim ben sizin mutlulllğnuzu
elif senin kayınannşede kocaman maşalllah
benim aşkımın aileside çok iyi hep korkardım ama cidden çok fazla iyiler ben hiç beklemiyorum çokta utanıyorum aslında
aslım size gelincede siz çok mutlusunuz nişanlınla bazı anneler oğullarını asla paylaşamaz başkasıyla mutlu olğcanada ihtimal vermez senin kaynananan bu türden ama onla intalaşma sabırla halllet canım kayunvalidenin tavrı evlennince değişecek emin ol onda hazımsızlık var
kıymetlim maşalllah olması gerekerndi hep mutlu olaman ben inanıyorum ki emeğin karşlığını alıcaksın işe giriceksin önce işi halledip kendi çeyizlerini yapıcaksın ben inanıyorum dua ediyorfum önce işi halllet bak nasıl herşey güzel olucak
nurayyyy yaaa cidden inanamıyorum öyle bir aileden enişte gibi biri çıkmış maşallah ayrıca enişte sana keşke sölemese o dediği sen evini çok ararsın lafını cidden oda iyi niyetinden sölüyo ama bu seni daha çok öfkelendiriyor ama varya enişte bunu sölüyor ya herşey mbir yana senin yanında çoğu erkek asla evde konşlanı sölemez
veee ben anlamıyorum amaçları ne cehaletmidir bu biri gelsin aklını çelsin yanii hele kayınpeder nasıl gelinlik provasına gelir bende olsam kötü olurdum nurayım cidden çok haklısın inşallah patlamazsın kuzum inşallah babanın kullağna gitmez bu tavırları allahtan onlarla aynı şehirde değilsiniz yoksa baban bunların bu özellikerlni görse neyseee alllah akıl fikir versin
özgişşşş maşalllah romantik enişteyyeeeeee
hümümmmmmmmmm üzerinde görmeyi sabırsızlıkla bekliyorummmmm
aslıcım seni çok iyi anlıyorum. bu kayınvalideden bende de var ne yazık kisırf kayınvalide mi? hayır. bir de kayınpeder
hep benim dediğim olsun demelerinden ziyade patavatsızlık ve bunu söylemek istemiyorum ama ne yazık ki görgüsüzlük
nişanlım hep yanımda sağolsun
farkında ailesinin yaptıklarının. ve çok mahçup oluyor o da.
üstelik ben de tek gelinleri olacağım.
nişanlım sürekli onları uyardığından bana tavırlılar hissediyorum. nişanlımı ben yönlendiriyorum sanıyolar galiba. oysa onlar yol yordam bilmiyor.
geçen gün demişler ki 'sen evlen de bizi çok arayacaksın.'
sanki ben napıcam oğullarına onları aratacak.
...
bana bi nişan bohçası getirdiler. içinde xl beden pijama(ben s giyiyorm) ve diyor ki kayınvalidem bana 'bu evde vardı öyle getirdim sana bende' .. bi bluz koymuş. turuncu. hiçbir yerde giymezsin yani. diyoki bu benim kızımındı hiç giymedi sana koydum bende
insan bir tek gelini olacak bu kadar mı özenir yani.
gelin bohçası bu ya.
...
bir sefer aradım telefonda konuşuyoruz kv ile, dedim ki babam ordaysa(kayınpederim için) onunla da görüşeyim. adam aldı telefonu eline ilk kelimesi şu 'ne oldu?'hani bi alo veya efendim demesini beklersin ama hiç. dedim bişey olmadı halinizi hatırınızı sormak istedim. hıı iyiyim sağol diyo. sen nasılsın kızım falan yok.
...
geçen ay annemle birlikte ilk kez evlerine gittik biz. farklı şehirlerde yaşıyoruz da. kayınvalidem daha ilk dakikalardan şöyle bi cümle kurdu: 'geçen gün bir yerde bi söz okudum çok doğru. sen oğluna 20 sene bak büyüt besle, elin kızı gelsin 20 saniyede aklını çelsin'ne demekse artık bu. annemin yanında söylenecek laf mı yani. bizler daha yeni yeni tanışıp kaynaşma aşamasındayız.
hep mayısta evlenmek istedik biz. sevdiceğimle 5.yıl dönümümüzde 'evet' demek istedik. kayınpederim olmaz dedi bin kere tarih değiştirdi. bi eylül dedi, bi ağustos dedi. sonra haziran olsun dedi.
gelinlik bakarken kayınpederi de yanında gelen var mı? benimki geldi. pişkin pişkin kabinlerin karşısında oturdu. ben utana sıkıla gelinlik denedim. ağlamamak için zor tuttum kendimi. zor tuttum çünkü babam çok zor verdi beni. annemin yanında mecburum onlara katlanmaya, mutlu görünmeye.
evlendikten sonra ne olacak bilmiyorum.
hep 20 li 30 lu yaşlarda olmayacağız. hadi ört kapını dışarıda kaldı bütün huysuzlukları diyemeyeceğiz. çocuğumuz olacak onların torunu sürekli görmek vakit geçirmek onların da hakkı. fakat ben nasıl tahammül edicem onlara bilmiyorum. hastalık olacak, yaşlılık olacak. başımın üstünde yerleri var fakat bu muameleye alışık değilim ben, nasıl olacak bilmiyorum. bu sebeple onları istemiyorum
(ne dertliymişim ben de aslı yazınca kaptırdım kendimi)
Ezgiciiiiimm maşallah ablana da sana da kuzum yaaa
Valla ikinizde fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaa
Bu arada bişiii merak ettim, acaba kaç doğumlusunuz kuzum nişanlıcanınla sen?
Cerenkoooo, biricik hemşşşoooooooooommmmmmm
Sen manken gibisin yaaa
Boy pos endaaaaammmm
Valla maşAllah diyeyim de nazar değmesin kuzum sanaaaaaaaaaa
Salondan resminiz yok muydu acaba?
Elifff bende link isitoyurmmm
kızlarrr bu cicikler az önce benim oldu
inşallah rahattır, ayağıma olur
biri düğün ayakkabım diğeri de yorulunca giymem için babetim
olmazsa iade ederim başka beğenirsem onu da alırım çünkü ucuz
Nişan albümüme yeni birkaç foto ekledim elifçim özellikle senin için
Aslım,haticem,elifim çok sağolun iyiki hepiniz varsınız ağlama Aslım ben ne çok ağladım,zırladım kriz geçirdim ama güçlüyüm artık ben her dakikam ağlamakla geçmiyor,şükretmekle geçiyor artık dışarı çıkabiliyorum,sizlerle konuşabiliyorum,arkadaşlarımla görüşmeye başladım,birşeyler yiyebiliyorum,gittiğimiz yerlere yavaş yavaş annemle gitmeye başladım acıtıyorrr sanki kalbimden kan akıyor o an kanım çekiliyor sıcaklık basıyor tüm vücudumu ve bir süre konuşamıyorum zevk almıyorum yanımdakilerle bildiğiniz donuyorum anılarrr geliyorr çılgınca döndüğümüz yerlerde ben tek olarak vee oof neyse yaa sizide üzmiyim ben iyiyim merak etmeyin beni acısa da öldürmüyorr! aylardır neler çektiğimi ben bilirimrabbim de sizin yüzünüzü hep böyle güldürsün Allah razı olsun dua eden etmeyen herkesten hayat çok boş üzdüysem helal edin!
aslıcım seni çok iyi anlıyorum. bu kayınvalideden bende de var ne yazık kisırf kayınvalide mi? hayır. bir de kayınpeder
hep benim dediğim olsun demelerinden ziyade patavatsızlık ve bunu söylemek istemiyorum ama ne yazık ki görgüsüzlük
nişanlım hep yanımda sağolsun
farkında ailesinin yaptıklarının. ve çok mahçup oluyor o da.
üstelik ben de tek gelinleri olacağım.
nişanlım sürekli onları uyardığından bana tavırlılar hissediyorum. nişanlımı ben yönlendiriyorum sanıyolar galiba. oysa onlar yol yordam bilmiyor.
geçen gün demişler ki 'sen evlen de bizi çok arayacaksın.'
sanki ben napıcam oğullarına onları aratacak.
...
bana bi nişan bohçası getirdiler. içinde xl beden pijama(ben s giyiyorm) ve diyor ki kayınvalidem bana 'bu evde vardı öyle getirdim sana bende' .. bi bluz koymuş. turuncu. hiçbir yerde giymezsin yani. diyoki bu benim kızımındı hiç giymedi sana koydum bende
insan bir tek gelini olacak bu kadar mı özenir yani.
gelin bohçası bu ya.
...
bir sefer aradım telefonda konuşuyoruz kv ile, dedim ki babam ordaysa(kayınpederim için) onunla da görüşeyim. adam aldı telefonu eline ilk kelimesi şu 'ne oldu?'hani bi alo veya efendim demesini beklersin ama hiç. dedim bişey olmadı halinizi hatırınızı sormak istedim. hıı iyiyim sağol diyo. sen nasılsın kızım falan yok.
...
geçen ay annemle birlikte ilk kez evlerine gittik biz. farklı şehirlerde yaşıyoruz da. kayınvalidem daha ilk dakikalardan şöyle bi cümle kurdu: 'geçen gün bir yerde bi söz okudum çok doğru. sen oğluna 20 sene bak büyüt besle, elin kızı gelsin 20 saniyede aklını çelsin'ne demekse artık bu. annemin yanında söylenecek laf mı yani. bizler daha yeni yeni tanışıp kaynaşma aşamasındayız.
hep mayısta evlenmek istedik biz. sevdiceğimle 5.yıl dönümümüzde 'evet' demek istedik. kayınpederim olmaz dedi bin kere tarih değiştirdi. bi eylül dedi, bi ağustos dedi. sonra haziran olsun dedi.
gelinlik bakarken kayınpederi de yanında gelen var mı? benimki geldi. pişkin pişkin kabinlerin karşısında oturdu. ben utana sıkıla gelinlik denedim. ağlamamak için zor tuttum kendimi. zor tuttum çünkü babam çok zor verdi beni. annemin yanında mecburum onlara katlanmaya, mutlu görünmeye.
evlendikten sonra ne olacak bilmiyorum.
hep 20 li 30 lu yaşlarda olmayacağız. hadi ört kapını dışarıda kaldı bütün huysuzlukları diyemeyeceğiz. çocuğumuz olacak onların torunu sürekli görmek vakit geçirmek onların da hakkı. fakat ben nasıl tahammül edicem onlara bilmiyorum. hastalık olacak, yaşlılık olacak. başımın üstünde yerleri var fakat bu muameleye alışık değilim ben, nasıl olacak bilmiyorum. bu sebeple onları istemiyorum
(ne dertliymişim ben de aslı yazınca kaptırdım kendimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?