'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günün özeti; ölçülerim alındı haftaya ilk astar provam var

Güpürümü de seçtim bi güzel Allah ım utandırmasın inşallah.. ayakkabını çamaşırını al gel dedi

sevdiceğin 3. notunu da buldum
yatağımın üstünde komidinim var onun üzerinde çağlamın kitabı var onun arasına koymuş

ezgi kayınannişe maşalllah kocaman ayyyyy yerim ben sizin mutlulllğnuzu

elif senin kayınannşede kocaman maşalllah

benim aşkımın aileside çok iyi hep korkardım ama cidden çok fazla iyiler ben hiç beklemiyorum çokta utanıyorum aslında

aslım size gelincede siz çok mutlusunuz nişanlınla bazı anneler oğullarını asla paylaşamaz başkasıyla mutlu olğcanada ihtimal vermez senin kaynananan bu türden ama onla intalaşma sabırla halllet canım kayunvalidenin tavrı evlennince değişecek emin ol onda hazımsızlık var

kıymetlim maşalllah olması gerekerndi hep mutlu olaman ben inanıyorum ki emeğin karşlığını alıcaksın işe giriceksin önce işi halledip kendi çeyizlerini yapıcaksın ben inanıyorum dua ediyorfum önce işi halllet bak nasıl herşey güzel olucak

nurayyyy yaaa cidden inanamıyorum öyle bir aileden enişte gibi biri çıkmış maşallah ayrıca enişte sana keşke sölemese o dediği sen evini çok ararsın lafını cidden oda iyi niyetinden sölüyo ama bu seni daha çok öfkelendiriyor ama varya enişte bunu sölüyor ya herşey mbir yana senin yanında çoğu erkek asla evde konşlanı sölemez

veee ben anlamıyorum amaçları ne cehaletmidir bu biri gelsin aklını çelsin yanii hele kayınpeder nasıl gelinlik provasına gelir bende olsam kötü olurdum nurayım cidden çok haklısın inşallah patlamazsın kuzum inşallah babanın kullağna gitmez bu tavırları allahtan onlarla aynı şehirde değilsiniz yoksa baban bunların bu özellikerlni görse neyseee alllah akıl fikir versin

özgişşşş maşalllah romantik enişteyyeeeeee

hümümmmmmmmmm üzerinde görmeyi sabırsızlıkla bekliyorummmmm

Gizzz yarenlerin sayfasına neden gelmiyorsun hiç

Canım Allah yardımcın olsun... Maalesef oluyor böyle durumlar valla hakkımızda hayırlısı olsun yaa..

kızlarrr bu cicikler az önce benim oldu
inşallah rahattır, ayağıma olur
biri düğün ayakkabım diğeri de yorulunca giymem için babetim

olmazsa iade ederim başka beğenirsem onu da alırım çünkü ucuz

Son düzenleme:

Salon fotoları var tatlım yükliyecem birazdan bu akşam aldım fotoğrafçıdan :)

kız ben ölürüm bu topukla... Nişanda aldım bi platform o gün zor da olsa giydim şimdi öyle müze elemanı gibi duruyor valla keşke benim de topukluyu rahat giyme diye bi kabiliyetim olsaydı.. çok tatlı ayakkabıların güle güle giyin inşallah

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Yağmurum kaç gündür o kadar mutsuzumki hani bir fırsatım olsada artık kurtulsam modundayım.
Mutsuzluktan ölebilirim resmen sen hayatına aldığın bir yabancının farklı yüzünü gördüğünden kırıldın incindin.
Bense doğduğum günden beri yanımda olan, kanımdan insanların bu çirkin yüzünü gördüğüm için kırgınım, kızgınım,üzgünüm.
Bu evlilik arefesinde sadece babamın olmadığını düşünüyordum meğer (maalesef) kız kardeşimin dediği gibi çok pollyannacı davranmışım.
Düşün daha evlenmeden benim boşanıp geri döneceğimi (ki aşkımla en ufak sorunumuz yok çok şükür) ve o gün bana bunun acısını çıkaracağını söyleyen canım var.
Bazen keşke ben hiç aşık olmasaydım. Bu adamı tanımasaydım ve sevdiğim insanlar gözümde aynı yerde kalsalardı. Hem kendime çok kızıyorum hemde yalnızlığımı anlamama sebep olduğu için şükrediyorum. Müslüman olmasaydım belki bugün hayatta olmazdım. Emin ol hiç kimse insanı kendi ailesi kadar yaralayamıyor.

Günaydın canlarımmmm...nasılsınız?ben pek yorgunum e malum hem iş hem ev işi,hem de kocişşşşş

Hayırlı olsun balım kaymagım....cok güzeller...inş istedigin gibidirler....

Ah Nurayım ahhhh...ne bu cektiklerimiz dimi.....hatırlıyosan benim kv de nişan bohcama sevdicegin eski nişanlısına aldıgı geceliği koymustu XL.bende s giyiyorum hatta bazen xs...sonradan çakmıstım durumu...Allah yardımcın olsun canım benim...sen iyi ol....saygını kaybetme....Allah görüyo ya yeterr kuzumm

Aslımmmm noldu sana gecmişi cok okuyamadımmmmmkötü bişey yok dimiii:26:

Dilaaaaaaa,kuzummmmmmmm maşallah aşkınızaaa....Allahım tez zamanda kavustursun sevdiceginle.....daha büyük mutluluklar yaşayın inşallahhh....

günaydınnnn günaydınnnn kızlar
nasılsınız:)
yeni gün yeni umutlar merhaba:)

Günaydııınnn canooolaaarrrrr...

Bugün 12.02.13
6 ay sonra bugün birisi Kıbrıs'a balayına uçacakmıışşşş

Şuan da da tickerında 5 ay yazıyomuuuşşşş

Hani utandığından da söyleyemiyomuuuşşşş

Acep bu gelincik kimmiiişşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…