'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aaa merakla bekliyorruuummm
2013 sonuna gelin misin yoksaaaaa

Ayyy Berfincim inşAllah kuzum yaaa
Sende Ankaralı Gizli Beyle çok çok mutlu oolll

Elifcim 5 ay sonra kıbrıs yolcususun hadi gözün aydın

Teşekkür ederim Haticeciiimmm
Sizinkine çok daha az kaldı kuzuuummm
Aramızda 3 ay var nerdeyseeee

Günaydınn kuzularr

Bugün hiç keyfim yok,enerjim de yok yatıp uyuyup bidaha uyanmamak istiyorum

dün dışarda işlerimiz vardı kocişi ikna ettim dışarda yedik canım
bugünde annemlere gidicez
valla sabah 6:30da kalkıp çıktığımız için kahvaltı edemiyoruz, benim yolum çok uzun :26:
şimdi haldır haldır beylikdüzünden personel servisi arıyorum belki bulurum :44:

Kızlar günaydın ben işe gitmedm hastayım yatıyorum özgr ben patilerine bayıldım çok güzelller heryer lila olucak süper olucak

Ayyyy hatice kv ile ilgili son yazdıklarında ciddimisin ne biçim insanlar çözemiyorum oğlumun parasını kimseye yedirmem nedir bu ya neyse kötü bişi sölemek istemiyorum inşalah kv ye yakın oturmazsınız

Kuzular ben 2013 gelini olucammı bilmiyorum benimki yeni çalşmaya başladı yapabilirmiyz yetişirmiyz bilmiyorum bakalım sonuna yetişiriz belkim ama olmasada burda sizin tecrübelerinizi duymak çok hoş oluyor

Müge. Bilgiler için teşekkürler canım bizdr inşalllah oraya gidebilirz masal diyarı gibi canım

Berfiiiinn seni bu aralar iyi görüyorum cnm sende birşeyler olabiler mi sen nasılsın?
Hoşbuldum iyiyim çok şükürr

yagmur seni görünce eski günler aklıma geliyor nedense..
nilin gizemin nazlı pelin çağla ece nin oldugu dönemler işte..
senle farklı da olsa aynı anda aynı duyguları yaşadık..
senn kalbin acıdıgında benmde kalbim çok acıdı.. ben sana güçlü ol derken içimin nekadar kanadıgını ben bilioroum..
şuan bunları yazarken bile gözlerim oldu.. hayat zor yagmur.. umut bağlamak sonra umutlarının elinde patlaması çok kötü birşey..
ama olumlu tarafından bakmak lazım.. hayırlısı değilmiş bunada şükür diye..
yüce rabbimden senn çok ama çok mutlu olmanı isterim.. inşallah nasip olur bu..

Kzılar bu arada yazdıklarınız için teşekkür ederim.
Gerçekten sıkıntılı bir süreç ve insanın sevdikleriyle aynı heyecanı yaşamaması kötü
Pek konuşmak ve bu konulardaki sıkıntımı anlatmak istemiyordum ama yağmurun bu üzüntülü haline bakınca kendimden bir yansıma gördüm sanki.
Aşkımın annesi, abim, yengem ve onların neticesinde ortayı bulmaya çalışan annemin yaptıklarına bakınca kendimi gerçekten güçsüz, yorgun bir savaşçı gibi hissediyorum.
Çünkü hem evlilik arefesinde değişken ruh haliniz hemde sevdiklerinizin sizin değiştiğinizi, aşık olduğunuz adamı herşeyden üstün tuttuğunuzun için maddiyatçı olduğunuzun söylenmesi kötü

Aaa merakla bekliyorruuummm
2013 sonuna gelin misin yoksaaaaa

Ayyy Berfincim inşAllah kuzum yaaa
Sende Ankaralı Gizli Beyle çok çok mutlu oolll

hayırlısı olur inşALLAH canım..
15 20 gün sonra kesinleşcek bakalım.. ankara yolcusu kalmasın diyebilirim heran

kızlar dularınıza ihtiyacım var.. inşALLAH hayırlı olan olur diye ümit ediyorum

Özgeeem gün gelicek o listeye beni gizoyu ve berfoyuda ekliciksiinn inşallahh

Ezgiiimm inşAllah kuzuuummm:123:
Gizi yaptım gibi sayılır seni ve Berfin'i de Ağustos gelini yapalııımmmmm

Gülinim hayırdır neden keyfin yok:44:

Mavişiiimmm senin gibi cıvıl cıvıl birine yakışıyo mu hiiiççççç

Yağmurcum teşekkürler tatlııımmm

Özgeeem gün gelicek o listeye beni gizoyu ve berfoyuda ekliciksiinn inşallahh

kocaman bi amiiiiin diyorum kuzum sabırsızlıkla bekliyorum o anı

geçmiş olsun gizim ya dikkat et kendine.. ben de gidip geliyorum, belirti de mevcut ama henüz hastalanmadım

Günaydınn kuzularr

Bugün hiç keyfim yok,enerjim de yok yatıp uyuyup bidaha uyanmamak istiyorum

tatlım noldu dünkü olay yüzünden mi

kuzum sen niye ağlıyon yaaa aaaa herkes kötü durumda
zaten depresyona meyilli bi bünyem var anında girerim bak ona göre

Tek kelime okurken AĞLADIM!!!
Evet o dönemler ilk zamanlarımız çılgınca sevinçlerimizi gelip buraya yazmalarımız,heyecanlarımızz,sonrasında yakın zamanlardaki o acı sonumuzz şuan yutkunamadım ben bilirim aşk acısını ben bilirim kalp ağrısını! Seninde ne çektiğini! Berfin Allah razı olsun inş. sende çok mutlu olursun inş.sonsuzumuz bizi bulur ve hiç bırakmaz arkadaşım mutluluk kapımıza hayırlı zamanda gelir inşallah mutluluk gözyaşlarımızı dökeriz burda inş.

Ben doğum günüm olan 25 ağustosta evlrnmek isterim ama yetieşemyiz 2013 sonu olursa 10 kasım tanışma yıldönümü güzel olucaktır ama yetişebilirmiyiz

Ay bu arada nişan için sana şu şarkıları önercem

Candan erçetin bahar dans güzel olur yada içeriye girişi
Sezen aksu kutlama
Nil hakkında herşeyi duymak istiyorum

canım benim kıyamam sana... napalım bizimde kaderimizde bunlar varmış demek..
ağlaşmayalım şimdi.. güzel ve mutlu günler olacak elbette. sabır birazcık canım..
duayla sabretcez inşallah..

giz benim ilk zamanlar yazdıklarımı oku anlarsın ne kadar bu konuda sıkıntı yaşadığımı çok şükürki evlendiğimizde iki aileyede çok uzak olacağız.
şimdiden bile kavgası yapıldıda biz görmezlikten geliyoruz. sevgili abim aşkıma "haticenin aklı kıttır o kadar uzakta oturmayın ya annenlere yada bize yakın oturun."dedi.
Güler misin ağlar mısın halime sen düşün.
Aşkım en son neden abin hep seninle ilgili olumsuz şeyler söylüyor dedi.Bende senden kendi isteğimle ayrılmadım şimdi senin benden ayrılmanı istiyor dedim.
Birde senin annende bu şekilde davranıyor istersen ikisinide kendi haline bırakalım yok yapamayacaksak, eğer ilerde evliliğimizde de sıkıntı olacaksa ayrılalım dedim. Senin annen seni çok seviyor benimle paylaşamıyor abimde beni çok seviyor seninle paylaşamıyor bir çözüm yolu bulmamız lazım deidm.
Gerçeği şuki ben evden ayrıldığımda hem maddi açıdan katkım olmayacak hemde abim eskisi kadar rahat olamayacak çünkü şimdiye kadar yapmadığı için mecburen üstüme aldığım tüm sorumlulukları ona bırakıyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…