'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Faturasında 3 tane mi?

sizden taraf görmüş olduk lavincim:):)

Yoruldum gizim yaa hemde çok tek başıma çabalamaktan bi şeyleri yapmaya çalışmaktan ve mutluluğumun önüne set çekilmesinden yoruldum bunaldım o yüzden uyuyim uyanmayım dertleride tasalarıda kalmaz rahata ererler

özlem kuzum sanki beni anlattın

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/544052-yapmaliyim.html
İşlerin daha başlamadan bu noktaya geleceğini biliyordum canım ondan dolayı eskisi kadar üzülmüyorum.
Yanılırım diye umut ediyordum içten içe dua ediyordum ama olmadı maalesef

Özlem çocukluğumdan beri beni en ağır şekilde eleştiren ve en ufak bir şeyde bile posamı çıkaran annemdir.Bilirim beni sevdiğini ama sevmeyi bilmediği içinde bu şekilde koruyor beni kendince ne yapabilirim.Sana git sarıl derim ama bende kaç gündür annemle yüzyüze gelmemek için kendimi yatakodasına hapsettim. İnsanın içinde bir yer varki kırıldımı tedavisi mümkün olmuyor. Biraz sakinleşebilsem kanaması dursa gider anneme sarılırım.Azıcık yaram kapansın diye bekliyorum. Çünkü 3 ay sonra evden böyle çıkarsam hayatım boyunca onun bana yaptığı şekilde onu kırdığım için kendimi affetmem. En iyi biz biliyoruz nasıl insanın içiyandığını bu yüzden yapma derim. Ben anneme benzemeyeceğim diye kendime söz verdim. Sende öyle yap istersen

Berfo canım teşekür ederim.
İnşallah bitecek ya da Allah sabrını verecek diye bekliyorum.
Neyseki kendi yuvamda biraz huzur bulacağım ümidi taşıyorum.

Çağlam hoş geldin

ohoooooo enişteye baaak

işini saglama alıyor bence kacma diyeee

haticecimm ne oldu sana :26::26: neden üzgünsün? abin mi yinee ??? bu adam neden böle seni uzmekten vazgecmedi ya :26::26:

HTML:

ohoooooo enişteye baaak

işini saglama alıyor bence kacma diyeee

Sorma ÇAğlam bana ya artık alenen söyledim artık nişan yapsak diye

Eşyamızı alalım kaçmıyoruz ya acelesi mi var, evimizi yapalım nişan kolay diyor.

Bizimkiler de önce nişan diyor, resmiyet bekliyorlar arada kaldım valla

Özlemcim, Mavişim, Haticecim aileleriniz için çok üzüldüm kuzularım..
Bilmiyorum ki insan neden böyle şeyelr yapar..
Tek bildiğim Aşk'lı günler yakın
İnanın size sağlanmayan sıcak yuvayı siz kendi çocuklarınızla sağlayacaksınız
Ben buna yürekten inanıyorum

Çağlacım hoşgeldin tatlım
Nerelerdesin kaç gündür?:44:

Berfiniiimm ooo sizin iş olmuş bitmiş sayılııırrrr
Hayırlısı neyse o olsun tabi..
English Home'la ilgili hiçbir fikrim yok bu arada:44:

Gizim çok geçmiş olsun kuzum
Annem olsa nazar derdi kesin
İyi bak kendineeeee
Enişteye söyle o da iyi baksın
Evdeyken de mi erken kalkıyosun kız
Ben olsam 2 ye kadar uyanmam

Laviiinnnn
Sevgilişin ne tatlı kuzum
Haklı adam hayatı tersten yaşamak gerek bazen

Bir Pınar gördüm sankiiiiii

Günaydın kızlar

Çeneniz düşmüş yine mutluluk dökülsün hep sözcüklerden

Berfooo kuzum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Özgemm yerim pabuçlarını bayıldım canım güle güle giy kırmızılar geldimiii

Gülinnim vee mavişim bendensiniz kızlar.. Bende anlamadığım buhranlardayım son günlerdee içimi sıkım sıkım sıkıyorlar resmen

Nurayımm canım patavatsız insanlarmış cidden Allah yardımcın olsun

Ezgimm
canım o kavonozları sen mi yaptın çok ciciler

Hatice tatlım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz tek çaremiz sabır

yağmurr güzelim haticeye de dediğim gibi sabrın sonu selamet güzel günler görücez inşallah

Adanalı çağlaaa kaynanana bravoo hayır yanii bu adam senle evlendi dimii.. ben bu kıza iyi davranayımda oğlumla ipler kopmasın diye düşünmek yok sende tersi bedenleri alıp mesela zayıfsa daha büyük bi beden alıp bana kilolu gelmiştiniz falan dersin

ayy ayy birileri balayını mı ayarlamışş kıbrıslaramı gidiormuşş Elifff canım çok sevindim adınıza

Lavinn, özlem canlarım sizede merhaba

Unuttuklarım varsa kimse kusura bakmasın lütfen

Ve ben ben ben.. ben nasılım ki hiç bilmiyorum. iyi değilim ben. bu sıkıntıyı atamıyorum üzerimden.

LAvin adamın aklını nasıl başından almışsın sen öyle

günaydın kızlar

aile planlamasına gittik nişanlımla. kültürlendik geldik

Hoş geldin artık bizide bilgilendiri verirsin.

haticecimm ne oldu sana :26::26: neden üzgünsün? abin mi yinee ??? bu adam neden böle seni uzmekten vazgecmedi ya :26::26:

Evet canım ona alıştım ama son kavgamızda annemin abimden yana çıkmasını affedemiyorum.
Kredi kartımı kullandığı için ödemesi adına ona vermiştim.Gitmiş para yatırmış sonra içindeki tüm parayı nakit avans şeklinde 10. aya kadar çekmiş.
Ben tüm eşyalarımı ondan alırım diye bakıyordum ama sağolsun şu anda 6,5 bin tl borçluyum. Bende sinirlenip beni bankamatik niyetine kullanıyorsunuz.Bu kadarı haksızlık diye delirincede olay büyümesin diye annem beni susturdu. Aşkım yarın beyaz eşyaları alalım diyor bense oan bu durumu açıklayamıyorum. Ne yapacağım ben şimdi

Son düzenleme:
Zehraaam önceden ayarlamıştık aslında ama hani 6 aydan düştük ya onu demek istemiştiimmmm
Senin neyin var kuzum yaaa?

Şubat iyi gelmedi bizeeeee

ya nasreddin gibi eşege ters bindirtme valla carpılırız askım deee sen ona lavimmmm

korkma kacmıcam seninimmm atmam nisanı ben deee cok sekersiniz yaa

kuzucan işyerinde sorunlar var maalesef takmamaya calısıyorum işte ama günün genelinde canım sıkkın oluyorr hiçbişey yapasım gelmiyor kendimi caya kahveye vurdumm dugunume kalmıs nerdeyse 3.5 ay onun bile heyecanını yasatmıolar doya doya

isyan modundayım yaniii... sag olsun kus kelebeklerimmm dün beni okudularrrr berfom pelommm bu sabah daha iyiyim biraz o yüzden

neyse amaaa """evleniyom ben yeaaaaaaaa""" yemişim sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…