- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
kızlar bişey dicem
english homede 3tane bornoz takımı almıştım.kendime arkaşıma kardeşime. tek kargo yaptırdım bizim eve gelsin..
2tane geldi kargoda
arıyorum açmıyorlar telefonları.. ben bunu nasıl onlara ıspatlayabilirimkii
şimdi işin yok onlara laf anlat . napabilirim bi fikri olan varmı
Geldi kız bir hafta oluyor geleli, bi evlilik konusu açıldı ki sormayın eşyaları alıp öyle nişan yapalım diyor.
İlk defa böyle bir şey duyuyorum.
Allah'ım ya anneme desem güler, deli benim adam valla.
Eşyamızı alalım evi tutalım nişan yapalım
Böyle yapan birini duydunuz mu?
Faturasında 3 tane mi?
ayy utandımkesin bişey olmadıgı için bişeycik anlatmak istemedim:)
Nutkum tutuldu abin ne bencilmiş öyle ama varya hep en yakınları böle en yakından zarar gelir haticecim siz birbirinizr sarılın ben çok şaşırdım ne bencillliktir ne fesatlıktır o yengen doldurıyordur kesin olan budur inanmıyorum sen çok akıllısınnbunlara rağmen sukunetni koruyon maşalllah canım
Elif canım valla pazar hastalndm ocak 18 den beri dışarda olmammın cezası resmen bademcikler pert
Elif kuzum o şarkıları çok seviyorum ben pasta müziğimi senden başka yapmak isterim gökselden düğündede olur hoş rengarenkte çok güzel ama canım
Yaaa maviş seni anlıyorum yaşamadım nasıl bişi bilmiyorm böle acı yaşamadm burda çoğunluk ailesinden dertli ya bilmiyorum ne söliceğmi napacağmı anlam veremiyorum bir evlads destek olmak bunladarmı zor madddi de değil gelip sırtını sıvazlayıp can kızım ne yapalım iyimisin demektemi zor
haticemmmm artık nasıl ne edeceğimi bilmiyorum gerçekten....
annem yengeme demişki nikah günü almışlar haberim yok hiçbirşeyine beni katmıyor o da benim umrumda değil demiş.....
ama şunu söylemiyor nikah günü almadan önceki gün sırf saçma sapan bir tv kanalı değiştirmek yüzünden ağzıma gelenden fazlasını söyledim ona beddualar ettim oslemys e demiyor benim yapmadıklarımı söylüyor...
en basiti pazar günü dematlık almaya gittik ve annemde biliyor .... eve geldiğimde naptınız kızım aldınız buldunuzmu demedi ...... ilgilenmedi... ve en başından beri böyleydiii....
çok üzülüyorum çokkkk... allah gecinden versin o ölüp gittiğinde en çok içi yanan en çok üzülen ben olucam bunuda çok iyi biliyorum ama annelik olarak şuana kadar bana çok az şey yaptı ....çocukluğumdan beri ben hep annemle terstim çünkü beni o bu hale getirdi aşağıladı bağırdı yeri geldi beddua etti çok basit nedenlerden dolayı
birisi ona kızıncada ağız alışkanlığı diyor.... ama bende artık kaldıramıyorum gerçekten gücüm yok zaten olmadığı da belli çünkü bende ona hiçbirşekilde derdimi anlatmıyorum.
ama zoruma gidiyor 4 ay sonra o evden çıkıcam ve birkere bile candan içten sarılmadan çıkıcam hemde hayatım boyunca ben anneme hiç sarılmadım hep içimde uhde dir...
ama yapamıyorum yıkamıyorum duvarlarımı maalesef bu duvarları o ördü çünkü...
sevdiceğimde diyor ki sen bir adım at yapma böyle çıkıp gideceksin o evden annene bir adım at o gelmezse en azından pişmanlığın olmaz diyor ama yapamaıyorum
sizden taraf görmüş olduk lavincim:):)
Nutkum tutuldu abin ne bencilmiş öyle ama varya hep en yakınları böle en yakından zarar gelir haticecim siz birbirinizr sarılın ben çok şaşırdım ne bencillliktir ne fesatlıktır o yengen doldurıyordur kesin olan budur inanmıyorum sen çok akıllısınnbunlara rağmen sukunetni koruyon maşalllah canım
Elif canım valla pazar hastalndm ocak 18 den beri dışarda olmammın cezası resmen bademcikler pert
Elif kuzum o şarkıları çok seviyorum ben pasta müziğimi senden başka yapmak isterim gökselden düğündede olur hoş rengarenkte çok güzel ama canım
Yaaa maviş seni anlıyorum yaşamadım nasıl bişi bilmiyorm böle acı yaşamadm burda çoğunluk ailesinden dertli ya bilmiyorum ne söliceğmi napacağmı anlam veremiyorum bir evlads destek olmak bunladarmı zor madddi de değil gelip sırtını sıvazlayıp can kızım ne yapalım iyimisin demektemi zor
haticemmmm artık nasıl ne edeceğimi bilmiyorum gerçekten....
annem yengeme demişki nikah günü almışlar haberim yok hiçbirşeyine beni katmıyor o da benim umrumda değil demiş.....
ama şunu söylemiyor nikah günü almadan önceki gün sırf saçma sapan bir tv kanalı değiştirmek yüzünden ağzıma gelenden fazlasını söyledim ona beddualar ettim oslemys e demiyor benim yapmadıklarımı söylüyor...
en basiti pazar günü dematlık almaya gittik ve annemde biliyor .... eve geldiğimde naptınız kızım aldınız buldunuzmu demedi ...... ilgilenmedi... ve en başından beri böyleydiii....
çok üzülüyorum çokkkk... allah gecinden versin o ölüp gittiğinde en çok içi yanan en çok üzülen ben olucam bunuda çok iyi biliyorum ama annelik olarak şuana kadar bana çok az şey yaptı ....çocukluğumdan beri ben hep annemle terstim çünkü beni o bu hale getirdi aşağıladı bağırdı yeri geldi beddua etti çok basit nedenlerden dolayı
birisi ona kızıncada ağız alışkanlığı diyor.... ama bende artık kaldıramıyorum gerçekten gücüm yok zaten olmadığı da belli çünkü bende ona hiçbirşekilde derdimi anlatmıyorum.
ama zoruma gidiyor 4 ay sonra o evden çıkıcam ve birkere bile candan içten sarılmadan çıkıcam hemde hayatım boyunca ben anneme hiç sarılmadım hep içimde uhde dir...
ama yapamıyorum yıkamıyorum duvarlarımı maalesef bu duvarları o ördü çünkü...
sevdiceğimde diyor ki sen bir adım at yapma böyle çıkıp gideceksin o evden annene bir adım at o gelmezse en azından pişmanlığın olmaz diyor ama yapamaıyorum
Geldi kız bir hafta oluyor geleli, bi evlilik konusu açıldı ki sormayın eşyaları alıp öyle nişan yapalım diyor.
evet faturada 3tane bornoz. 2 tane havlu yazıyor.
bana ulaşan 2 bornoz 2 havlu
tutarda 3 bornoza göre kesilmiş
ohoooooo enişteye baaak
işini saglama alıyor bence kacma diyeee
günaydın kızlar
aile planlamasına gittik nişanlımla. kültürlendik geldik
LAvin adamın aklını nasıl başından almışsın sen öyleGeldi kız bir hafta oluyor geleli, bi evlilik konusu açıldı ki sormayın eşyaları alıp öyle nişan yapalım diyor.
günaydın kızlar
aile planlamasına gittik nişanlımla. kültürlendik geldik
haticecimm ne oldu sana :26::26: neden üzgünsün? abin mi yinee ??? bu adam neden böle seni uzmekten vazgecmedi ya :26::26:
HTML:
Sorma ÇAğlam bana ya artık alenen söyledim artık nişan yapsak diye
Eşyamızı alalım kaçmıyoruz ya acelesi mi var, evimizi yapalım nişan kolay diyor.
Bizimkiler de önce nişan diyor, resmiyet bekliyorlar arada kaldım valla
Özlemcim, Mavişim, Haticecim aileleriniz için çok üzüldüm kuzularım..
Bilmiyorum ki insan neden böyle şeyelr yapar..
Tek bildiğim Aşk'lı günler yakın
İnanın size sağlanmayan sıcak yuvayı siz kendi çocuklarınızla sağlayacaksınız
Ben buna yürekten inanıyorum
Çağlacım hoşgeldin tatlım
Nerelerdesin kaç gündür?:44:
Berfiniiimm ooo sizin iş olmuş bitmiş sayılııırrrr
Hayırlısı neyse o olsun tabi..
English Home'la ilgili hiçbir fikrim yok bu arada:44:
Gizim çok geçmiş olsun kuzum
Annem olsa nazar derdi kesin
İyi bak kendineeeee
Enişteye söyle o da iyi baksın
Evdeyken de mi erken kalkıyosun kız
Ben olsam 2 ye kadar uyanmam
Laviiinnnn
Sevgilişin ne tatlı kuzum
Haklı adam hayatı tersten yaşamak gerek bazen
Bir Pınar gördüm sankiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?