'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İyi yapmışsınız valla
Bende 2 gün annemlerde yeseeeekkk:97 diye düşünüp avunuyorum
Bizde uzağa mı otursak kiii
Yakın olunca iş başa düşecek

Beylikdüzü k.çekmeceye yakın biliyoruuummmm

Gizim çok geçmiş olsun kuzum neyin var?

Yetişirsiniz Gizim bence. Bunun en iyi örneği de Oya. Tez elden halledebilirsiniz bence, bilmiyorum ki:44:

noldu gülibikimm??
elifcimm hadi az kaldıı kuzum
dila bizede gösterirsin artık :)

Amiiinnn inşAllah Ezgitom

Sizin aile de Aslının ailesi gibi gergin galiba..
Üzülme kuzum, herkes senin öyle olmadığını biliyordur.
İnsan en sevdiklerini kırar ve kırılır bazen

hayırlısı olur inşALLAH canım..
15 20 gün sonra kesinleşcek bakalım.. ankara yolcusu kalmasın diyebilirim heran

kızlar dularınıza ihtiyacım var.. inşALLAH hayırlı olan olur diye ümit ediyorum

O kadar çabuk muuuu
20 güncük ne kaldııı kiiiii şurdaaa
Kuzum bu küçük bi ok diil ki bildiğin en kocamanından

Şişt o nasıl söz ne oldu sana canım yaaaa neyi sıkıntı ettin

Herşeyi sıkıntı ediyorum ben yaa bu aralar çok bunalımdayım uyusam uyanmasam mutlu gibi görünüp içime atmaktan sıkıldım artık hep geri plana atılmaktan güya gelin gidecem ama nerde hiçbir şey yok daha ortada bazen diyorum ki keşke annem aldırmayı düşündüğünde kararlı olsaymışta olmasaymışım bu dünyada gözlerim dolu dolu uyuyup uyanmayasım var

Haklısın canım bende gülüp geçmeye görmemezden gelmeye çalışıyorum.

günaydın kuzularrrrrrrrrrr..... nasılsınızzzz...

ailelerden bahsedilmiş sanırımmmm ..
oooff ooffff diyorum açtırmayın dertli yaralarımı gerçekten benimde annemle aramdaki buzlar birtürlü erimiyor olmuyor işteeeee olmuyorrrrrrrrrrrrrrr

Gizim sen melek gibisin yaaa
Bana şarkı mı öneriyosuunnn
Çok çok çoo..ok teşekkür ederim kuzum yaa

Bahar'ı bende çok seviyoruumm
Kutlama yı duymadım hiç..
Nil'i de severiiiimm
Ayy bilemedim kiii

Bende bugün Rengarenk i dinledim pasta bu mu olsa oldum bi an, çok cıvıl cıvıl

Bu arada hayırlısı olsun be kuzum. Tanışma, isteme olsun çözülür herşey yavaş yavaş..

Son düzenleme:

Günaydın canım bizde de durum aynı inşallah düzelir ne diyelim.
Ben kendimi bizi çok sevdiklerinden böyleler diye avutuyorum sende öyle yap işe yarar belki

Feri sönmüş gözleri don don bakan ruh gibi dolaşan bi maviş ot gibi yaşayan mutsuz umutsuz nişanlılığının keyfini çıkaramyan maviş ailede sürekli kavga gürültü olan ve sanki ben insan değilim hayvan besliyolar boynumda tasmam gel derlerse gelecem git derlerse gidecek bi maviş 26 yaşında olup ama yaşantısında hiçbir hakkı olmayan bi maviş istemediği yere zorla götürülen iş ev ev iş hayatı arasında mekik dokuyan istediğini yapamayan bi maviş

Ne olmuş benim sevgi pıtırcığı geilnlerime yaaa

Kayınvalide dertlisi olmuşlar,narayımınkiler zaten dillere destan eniştemiz üzmüyor kıymet biliyor çok şükür ama enişteler iyi olmasa kızlarımızı verir miydik hiç biz?

İnşallah her şeylerin en güzelleri olsun kızlarımıza

Üzülmeyin

Günaydın hepinzei

konunuz ne çok anlamadım geçmişi de okumadan daldım. yavaş yavaş evleniyor gelincikler bol aşklı yuvalarınız olur inşallah :123::123::123::123:

Nutkum tutuldu abin ne bencilmiş öyle ama varya hep en yakınları böle en yakından zarar gelir haticecim siz birbirinizr sarılın ben çok şaşırdım ne bencillliktir ne fesatlıktır o yengen doldurıyordur kesin olan budur inanmıyorum sen çok akıllısınnbunlara rağmen sukunetni koruyon maşalllah canım

Elif canım valla pazar hastalndm ocak 18 den beri dışarda olmammın cezası resmen bademcikler pert
Elif kuzum o şarkıları çok seviyorum ben pasta müziğimi senden başka yapmak isterim gökselden düğündede olur hoş rengarenkte çok güzel ama canım

Yaaa maviş seni anlıyorum yaşamadım nasıl bişi bilmiyorm böle acı yaşamadm burda çoğunluk ailesinden dertli ya bilmiyorum ne söliceğmi napacağmı anlam veremiyorum bir evlads destek olmak bunladarmı zor madddi de değil gelip sırtını sıvazlayıp can kızım ne yapalım iyimisin demektemi zor

herkese günaydınnnnn

mügecim ve çağlacım hayırlı ugurlu olsun evlenip donenler kervanına katılmıssınız sanırım... gecmişe bakamadım cok olmus umarım herkes iyidir

Günaydın canım bizde de durum aynı inşallah düzelir ne diyelim.
Ben kendimi bizi çok sevdiklerinden böyleler diye avutuyorum sende öyle yap işe yarar belki

haticemmmm artık nasıl ne edeceğimi bilmiyorum gerçekten....

annem yengeme demişki nikah günü almışlar haberim yok hiçbirşeyine beni katmıyor o da benim umrumda değil demiş.....

ama şunu söylemiyor nikah günü almadan önceki gün sırf saçma sapan bir tv kanalı değiştirmek yüzünden ağzıma gelenden fazlasını söyledim ona beddualar ettim oslemys e demiyor benim yapmadıklarımı söylüyor...
en basiti pazar günü dematlık almaya gittik ve annemde biliyor .... eve geldiğimde naptınız kızım aldınız buldunuzmu demedi ...... ilgilenmedi... ve en başından beri böyleydiii....

çok üzülüyorum çokkkk... allah gecinden versin o ölüp gittiğinde en çok içi yanan en çok üzülen ben olucam bunuda çok iyi biliyorum ama annelik olarak şuana kadar bana çok az şey yaptı ....çocukluğumdan beri ben hep annemle terstim çünkü beni o bu hale getirdi aşağıladı bağırdı yeri geldi beddua etti çok basit nedenlerden dolayı
birisi ona kızıncada ağız alışkanlığı diyor.... ama bende artık kaldıramıyorum gerçekten gücüm yok zaten olmadığı da belli çünkü bende ona hiçbirşekilde derdimi anlatmıyorum.

ama zoruma gidiyor 4 ay sonra o evden çıkıcam ve birkere bile candan içten sarılmadan çıkıcam hemde hayatım boyunca ben anneme hiç sarılmadım hep içimde uhde dir...
ama yapamıyorum yıkamıyorum duvarlarımı maalesef bu duvarları o ördü çünkü...

sevdiceğimde diyor ki sen bir adım at yapma böyle çıkıp gideceksin o evden annene bir adım at o gelmezse en azından pişmanlığın olmaz diyor ama yapamaıyorum

O kadar çabuk muuuu
20 güncük ne kaldııı kiiiii şurdaaa
Kuzum bu küçük bi ok diil ki bildiğin en kocamanından

tanışıklıgımız var zaten. aileler tanıyor birbirlerini bi bizim tamam dememiz kaldı. görüşebilsek bi:)

Tamam ağlamıyoruz.Evet dua ve sabır ile hakkımızda hayırlısı olsun..
amin inş canımm

hoşgeldinn nerelerdesinn:)

herkese günaydınnnnn

mügecim ve çağlacım hayırlı ugurlu olsun evlenip donenler kervanına katılmıssınız sanırım... gecmişe bakamadım cok olmus umarım herkes iyidir

amanın amanınnn kim gelmişşş:):):):):)

haticem yazdım sana bişeyler ama görmedin sanırım.. rabbim yardımcın olsun.. ama sen eilnidekilere şükür et.. seni seven bi nişanlın var.. önünü görebildğin bi insanla sonsuz umutların var.. sende ailen tarafından sınanıyorsun demekki.. yapcak bişey yok kuzum.. önemli degerli olan sensin.. napalım

Berfinim buralardayım dün de yazdım uzun süre sahbete katılamıyorum b yazıyorum bi iş çıkıyor konu başka yerdeyken bi daha geliyorum.

Takip zor oluyor o yüzden sessizden bakınıyorum.

Berfinim buralardayım dün de yazdım uzun süre sahbete katılamıyorum b yazıyorum bi iş çıkıyor konu başka yerdeyken bi daha geliyorum.

Takip zor oluyor o yüzden sessizden bakınıyorum.

anladım canım olsunn biz seni özlerizki yinee geldimi sevdiceğin

kızlar bişey dicem

english homede 3tane bornoz takımı almıştım.kendime arkaşıma kardeşime. tek kargo yaptırdım bizim eve gelsin..
2tane geldi kargoda
arıyorum açmıyorlar telefonları.. ben bunu nasıl onlara ıspatlayabilirimkii
şimdi işin yok onlara laf anlat . napabilirim bi fikri olan varmı

anladım canım olsunn biz seni özlerizki yinee geldimi sevdiceğin

Geldi kız bir hafta oluyor geleli, bi evlilik konusu açıldı ki sormayın eşyaları alıp öyle nişan yapalım diyor.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum.

Allah'ım ya anneme desem güler, deli benim adam valla.

Eşyamızı alalım evi tutalım nişan yapalım

Böyle yapan birini duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…