'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

SANIRIM DEDİĞİN GİBİ HATİCeeem seviyor ama bunu göstermeyi bilmiyor ama biryanda da bir hayatlarımızı mahvediyorlar ...
bende hep demişimdir annem gibi olmayacağım diye ama bir yanım maalesefki hep ona benzer hatta yüzüm tıpkı annemm ....
inşallah bende o dediğini yapabilirim sarılamasam bile buzları eritebilecek birşeyler yapabilirim inşallahh...
allah ikimizinde yardımcısı olsunnnnnnnnn aminnn....

selamlar olsun pambuğummmm nasılsınnnnn

kurabiye çağlacığıma da selam

elifcimmm
hayırlı olsun tatiliniz çok güzel geçsin herşeyyy

Son düzenleme:

Kuzum artık bazen boğuluyormuşum gibi hissediyorum nefes alamıyorum sanki psikolojim resmen bozuldu yaa evde bile yanlız bırakmıyorlar beni nereye çekerlerse oraya sürükleyecekler bi insan zorla yaptığı bi şeyden zevk alır mı:26:

Yuvanızda huzurlu olmak mı istiyorsunuz?

Özellikle şunları yapın: Ailenizden kimseyi aşağılamayın, sabah akşam birbirinizi tebessümle selamlayın. Birbirinizi aşağılamadan dinleyin. Birbirinizin küçük hatalarını sabırla hoşgörün, hoş göremediklerinizi de suçlamadan dile getirin. Aileden biri yanlış yapıyorsa bunu yanlış bulduğunuzu ve sizi üzdüğünü olay büyümeden belirtin ve beklentinizi ifade edin.

Aranızdaki hayatî düzeyde olmayan sorunları, zorunlu olmadıkça akrabalara taşımayın. Eşinizi sabah akşam bazen bakışınızla, bazen dokunuşunuzla, bazen ses tonunuzla övün, her zaman yanında olun.

Anne babanız da olsa kimsenin eşinizi aşağılamasına izin vermeyin. Canınızı kurtaran birisine nasıl davranırsanız, eşinize de öyle davranmaya çalışın. Çünkü size iyi eşlik yapması sizi ateşten kurtarabilir.(CEHENNEM ATEŞİ)

İkiniz birbirinizi her gün şükre teşvik edin. Çünkü şükürsüz yuva yaşamaz. Eşinizin hasta, yorgun, bunalımda olabileceğini düşünün ve her olumsuz tavrını üzerinize almayın. Eşinizin aranızdaki buzları eritme çabasına inatla direnmeyin, esneyin ki barışma kolaylaşsın.

Çok sayıda boşanmanın vahim sonucuna tanıklık ettim. Mallar parçalanıyor, geçim çöküyor. Daha iyi bir ikinci evlilik şansı yarı yarıya azalıyor. Boşanan erkeğin ve bilhassa kadının sosyal itibarları çöküyor. Sağlıkları, psikolojileri, işleri, ilişkileri bozuluyor ve Allah korusun, birçoğunun ahlâkı da çöküyor. Varsa çocuklar ağır bedeller ödüyor. Yaşadıkça yeni bedeller, ölünceye kadar birbirini izliyor. Bu kadar ağır bedelleri, eften püften tartışmalar yüzünden bir ömür ödemek yerine, akıllı insan canını dişine takmalı ve yuvasını kurtarmalıdır

BİZLERE KÜÇÜK TAVSİYELER

Vallahi ailem sıkıştırıyor ama adam seninle dalga mı geçiyor diye,onlara bir türlü anlatamıyorum herkese saçma geliyor. Üzülüyorum arada.

Abin de çok ayıp etmiş,kardeş kardeş için pek çok şey yapar,borçsa borç dar zamanında verir insan ama borç takmak ne demek. Nişanlın şimdilerde bilmiyor ama evlendikten sonra bir şey olsa eşimi maddi olarak kullandınız bekarken diye karşılarına bile dikilebilir. Sevgilim abisine borç para verdi,bugün ödenmek üzere sesimi tabi ki çıkaramam ama içim içimi yiyor yine de acaba geri verecek mi diye. Yine de etkiliyor insanı böyle şeyler.

Laviiinnnn
Sevgilişin ne tatlı kuzum
Haklı adam hayatı tersten yaşamak gerek bazen

Vallahi bayağı tersten bakalım nasıl olacak durumumuz.

İnşallah iyi olacak diye düşünmek istiyorum.

Özlem, maviş ve hatice inşallah ana-baba evinde bulamadığınız huzuru kat be kat olarak kendi kurduğunuz yuvanızda bulursunuz.gerçekten çok üzüldüm kızlar...yinede her halimize şükretmek lazım
Zehram ben yaptım kuzum.beğenmene çok sevindim.sende girme bunalımlara falan bakim kızarım hee
Lavicim Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni
Gizom geçmiş olsun canım.hastasn ama olsun evde olmanın keyfini çıkart

selam kusummm hazırlıklar ne alemde bakımm???

haticeceimmmm yapacagın en guzel sey gidip sevgilinle acık acık konusmak o artık senin nisanlınnnn.... esin olacak adam... bilmesi lazım ve sanırım sana ancak o cozum getirebilir

gecenlerde benim de bi sıkıntım oldu askıma yansıtmıyım uzulmesin dedim sonra duyunca daha cok uzuldu... sen benim hayat arkadasım en degerli varlıgımsın önce bana geleceksin unutma biz bir ekibiz hem de harika bir ekip dedi vee cozumu yine onla beraber bulduk

siz de oyle yapacaksınızz

noldu gülibikimm??
elifcimm hadi az kaldıı kuzum
dila bizede gösterirsin artık :)

Şişt o nasıl söz ne oldu sana canım yaaaa neyi sıkıntı ettin

Bebeklerimmm ne olduğunu ben de bilmiorum Zehramın da dediği gibi içim sıkılıyo bunalıyorum resmen.İyi değilim ama sebebi yok durup durup olumsuzluklar çıkarıyorum sevdiceğe saldırıyorum Hiç bişey yapasım yok,düşünceleirmi durdurmak istiyorum çünkü hep mutsuzluk verici şeyler düşünüp duruyorum,neden böyle oldum ben naısl gidicek bu sıkıntı

Aslıııııııııııııııııııııııı
Hoşgeldiiiinnnnn
Beni de kültürlendir hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hapların yan etkileri ;

• ara sıra kanama olabilir-miş.
  • mide bulantısı olabiir-miş.
  • baş dönmesi olabilir-miş.
  • migren tarzı hastalığı olanlar kontrol altında hap kullanmalı-mış.(vücudun göstereceği reaksiyona göre)

yasmin ve yazz vardı. bir de kendi verdikleri hap (Adını unuttum) kıyaslama yapın sizce hangisini kullanayım dedim. ikisi de aynı dedi. sadece yasmin 21 gün kullanıyorsun,7 gün ara veriyorsun. 8 .gün mutlaka içmeye devam ediyorsun dedi.

yazz ise 28 günlük bir hap imiş. onu sürekli kullanıyorsun. ara yok.

yazz'ın dozajı yasmine göre düşükmüş ama yasmin'in yan etkileri daha hafif yazzz'a göre dedi.(hani ikisi de aynı diyecektim soru yağmuruna tutmadan söylemedi yani bunu) bende yasmin'de karar kıldım.

düğünde adet olma ihtimalimi söyledim. subatta gelen adetine göre belli olcak o dedi. stresten tarihler oynamıs zaten son 3 ayda dedi. adetin ilk günü baslayacagım.

bu arada yan etkilerden olan ara ara kanama olsa bile sakın ama sakın bırakmıyorsun 21 gün içmeye devam ediyorsun dedi.

ilk 2 ay vücut alısana dek bas dönmesi cok normal dedi..

hapları tok karnına almanı tavsiye ederim dedi. ayrıca hergün belirli saatte alman senin faydana dedi.(antibiyotik gibi atıtorum hep saat ;9 da iç diyemem ama her gün aynı saatte içmeye devam edersen koruma oranı artar dedi)

1 ay içinde 2 gün üst üste alınmadıgı takdirde o ay eşinin de korunması gerekir dedi.

böyle işte...bakalım şubatta ne zaman gelcek.. kilit nokta o.. bu ay ne zaman olursam diger aylar hep aynı gün olcam.

Ben bunu desem aynısını diyor işte,kaçmıyoruz ya ne güzel keyfimiz yerinde yavaş yavaş alalım eşyamızı yapalım evmizi sonra da nişan düğün kolay diyor.

Hasbinallah.

Zaten evlene teklifi de etmedi, her dakika hatırlatıyorsun sürpriz de bırakmazsın az unut diyor

iyi gidiyor çağlammm napalım gelinlik damatlık vs koşuşturup duruyoruz işte çok şükür o işler yolundaaa...bir de güzel bir ev buldukmu şöyle temiz güzel çok büyük olmasada olur 90-100 m2 arası bize yeterde artar bile yeterki temiz olsun....o zaman oh dicem sanırım

amin ezgicim eksik olma canım aminnnnnnnnnnnnnnn çok teşekkürler bende hep öyle dua ediyorum

Kuzum çaya kahveye vurmak da ne demek öyleee
Kimse senin sağlığından önemli değil ki..
Aman selülitlerin olur çirkin olursun üç kuruşluk insanlar için

Senin gibi cıvıl cıvıl birine yakışıyo mu hem hiç

Bizde okuyalıııımm bana ne bana neee

Şurada eccük zaman kalmııııışşş,ooohhh yandan yandan

elifcimmm
hayırlı olsun tatiliniz çok güzel geçsin herşeyyy

Amiiiinnn regl olmadan inşAllah

Kuzum üzülme kıyamam sana yaaa

lawin inşALLAH sorun çıkarmazlar..
ailen seni vercek:) okdar zaman geçirdiniz. hem sende seviyosun sevdiceğini. bence önce alınmış sonra alınmış çok sorun deil:)

ulaşamıyorumki english homeye anlatcamda pff

elif hayırlısı olsun kuzum diyorum:) aileler tanışyıro bizim evet (dha dogrusu bnm evet) demem kaldı. rabbime dua ediyorum hayırlsını nasip etsin diye:)

hatice
aynı durum kardeşim dediğim dostumdada var.. babası maaşının bi kısmına el koyuyor. isteme olunca bana verceğin parayı kesmeyeceksen seni veririm.yoksa vermem. benden yüzük parası bilmem şu parası diye hiç bişeyde isteme. düğünü sen yapcaksan vereyim seni dedi..
dostumda zor olsada nişanlısa anlattı. ben ailem destek çıkamaz.. bunları bil.. sonrada bunlar senn ailen için sorun olmasın dedi. senin ailende yardım etmesin. kredi çeker kendimiz yapalım düğünmüzü dediler.. çok şükür mutlular.. kendileri yapcak düğünleri(çocugun ailesin durumu gayet iyi onlar yine yardım eder bence) sonuç olarak konuşarak halletiler içine atma.. içine atmaki mutsuz olma

gizz neden benle ilgilenemzsinn

çağlam
iş yerinde sorun ama çözülmeyecek şeyler deil. az sabır bebeyim

gulin ve özlemde hoşgeldiniz. sizle çok iyi tanışamadık

ezgim sağol kuşum

Çağlam bir çözüm bulamasam mecbur konuşacağım. Aşkım bir süredir zaten sıkıştırıyor. "Çok üzgünsün benimle neden paylaşmıyorsun" diye. Fakat ilerde bu olayları insani bir gaflette bulunup başıma kalkarsa aşkımı bitirebilir bu yüzden anlatmak istemiyorum. Ben onu çok seviyorum ve bu tür şeylerin ilişkimize zarar vermesini istemiyorum. İlk kez seviyorum ve kalbimin kırılması hele böyle bir durumdayken beni mahfedebilir.

Özlem, Maviş az sabır sonunda bizimde büyüdüğümüzü ayrı yaşantısı olan bireyler olduğumuzu kavrayacaklar

Son düzenleme:
Aslım herkes yasmine yan etki açısından en az olan diyor..
Tüm doktorlar anlaşmış gibi.

Demek yasmin kullanınca günler sabitleniyo, çakılıyo gibi birşey oluyor
O zaman ben çakılmasını istediğim güne göre o aydan başlayayım.

Ya bilmiyorum hergün nasıl içecem onu?
2 gün unuttuk mu gidiyomuş baksanaaa
ppfffss...
İş yerinde içeyim bari çaktırmadan
Yoksa kesin unuturum..

Günlerin çok mu oynadı ki kuzum son 3 ayda senin?

Geciktirici kullanmayı sorabildin mi peki?

Bu arada çok teşekkürler

sen de unutmus giibi yap kuş heh tama unuttu der yapar belkii

bulursunuz tatlımmmm bizden daha cok zamanınız var bizim ev dugune 2 ay kala bosalcak mesela en iyi ihtimal kostur kostur yapcaz herseyi insallah yetişir :44::44:

bu meselesi de ask gibi hiç beklemedigin an pat diye cıkıo karsına vuruluosun zaten

okuyun beniiiii okuyunnnn yerimmm

ben de surekli ole diorum ama biri gelip bişe diyo butun istek moral kacıo kusummm neyse buna da sukur gelip gecici olsun sorunlar hep

eveeet sen de 6 aydan dusmussun bunu kutlayalımm :13::13:

amin berfommm inşallah

english home ilgisiz bir firma degil madame coco da geldi benim basıma sorun mesela bi urun almıs sonra iade etmiştim ama karta yansımamıstı

aramadım bile mail attım 1 saat icinde cozduler

Gözyaşım durmaz oldu kuzum yaa sevdiceğimle sevinmem gereken konularda bile ağlar oldum gözlerim kıpkırmızı dolaşıyorum ortalıklarda ben çok sulugözüm ağlayıp duruyorum kuzum yaa

Bunu ne zaman kavrayacaklar kuzum evlendikten sonra mı zaten ondan sonra hayatımızı karışamöazlar ki bizler birer bireyiz ama bunun farkında değiller acaba bazen diyorum annem beni itip kakmak hor görmek eziyet çektirmek için mi doğurmuş

kızlar benm şu erosuda anlatayayım..

kpss sınavından sonra 44 kilomla ankaraya gittim çok zayıflamıştım. sınav stresi sevdiğim insandan ayrılmam beni kötü etmişti..

kardeşimin sınavı ankradaydı oraya gitmemiz gerekiyodu.. gittik.. annem kuzenide arayın size yol yordam olsun diye.. (1.dereceden değil)
bende ne gerek var diyorum. onu en son 5 6 yıl önce görmüştüm sessiz sakin briydi. boşver anne o gelirse biz kardeşimle rahat olamayız bize bağ olur falan diyorum

ankaraya gittik. onunda sınavı vardı. neyse kardeşimde sınavdayken x şahıs yanıma geldi. merhaba merhaba:) konuşcak bişeymiz yok susbuz oturuyoruz.. zaten gelmeside istemiyodun hiç konuşma şevkim yok..
sonra kardeşim sınavdan çıkınca azcık ortam açıldı gülmeye eglenmeye başladık..

oda kpss girmiş.. 10 ay boyunca nasıl çalıştıgını anlattı hayran kaldım resmen böyle bir azim olamaz dedim.. benim 82 aldıgım sınavdan o 93 almış hatta p10 mu ne varmış onda türkiye 103. olmuş. way be dedimm...
kendilerin maddi durumu iyi olmayan bir aileydi.. yani o sıkıntılarla bu yerlere gelen birine hayran kaldım.. gerçkten hayran kaldım.. kendini ne güzel yetiştirmiş dedim.. çalışkan ve zeki geldi gözüme direk.. namaz vakitleri gelincede hep bizi mescite götürdü kendide kıldı ALLAH razı olsun bizimde kılmamıza vesile oldu..

bende topuklu ayakkabı giymişim. mahvoldum oralarda.. nerde bir bank görsem hemen oturma derdine girmiştim.. bana bakıp gülüyordu:) en son kalk sana babet alcaz dedi
izmite gelince indinizmi moladamısız falan hep ilgilendi..

ankradan izmite geldiğimde onun için aklımda kalan tek şey hayranlıktı..
benm kpssm açıklandıgında beni aradı..(ankaradayken laf arasında almıştı numaramı) 82 aldım diyince ağlıyordum oda beni teselli etti.. boşver falan üzme kendini falan..
bi kaç konuşamdan sonra bana duygularını anladım. ben bişeyler hissetmediğim için onunda kalbini kırmim diye uzak durdum..

12.12.12 aradı beni.. bana evlenme teklif etti ben tabi şoklardaydım.. bukadar ince oclagını hiç düşünmemiştim..ben cvb veremedim tabiki..

ailesi annesi babası beni çok istiyormuş zaten.. ablasıda güzel kız annesi gibi okumuşta tam sana göre biri diyip duruyormuş.. bende hımm yani ailen istediği için sende onayladın falan dedim. oda yok ben beni istemezsin diye cesaret edemediğini söyledi..
benm ailemde onu ister.. yani efendi aklı başında biri.. kötü bir isnan ldugunu düşünmüyorum..

bende onunla denemeye karar verdim.. hayırlısı inşallah olur dedim.. şuan konuşuyoruz msjlaşıyoruz. bana kendimi iyi hissetiyor.. neblm değerli oldugumu hissetiyor.. ayın 20siinden sonra izmite gelcek görüşcez bakalım hayırlısı olur.. ondan sonra olmadı ailelere söyleriz dedi. bilmiyorum yani. akışına bıraktım..

dualarınızı bekliyorum kızlar

okuyun beniiiii okuyunnnn yerimmm

ben de surekli ole diorum ama biri gelip bişe diyo butun istek moral kacıo kusummm neyse buna da sukur gelip gecici olsun sorunlar hep

eveeet sen de 6 aydan dusmussun bunu kutlayalımm :13::13:

Hadi kutlayalıııımmmm:119::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::118::118::118::122::122::122::122:

Aman nişanlikoyla sorun olmasın da her şey hallolur kuşuuummm

Gözyaşım durmaz oldu kuzum yaa sevdiceğimle sevinmem gereken konularda bile ağlar oldum gözlerim kıpkırmızı dolaşıyorum ortalıklarda ben çok sulugözüm ağlayıp duruyorum kuzum yaa

Böyle günlerini hem kendine hem sevdiğine zehir etmeye değer miii?
Ağlayınca değişiyor mu?
Sen elinden geleni yaptın di mi?
O zaman gerisini bırak kuzum
Elbet vardır bir olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…