http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/544052-yapmaliyim.html
İşlerin daha başlamadan bu noktaya geleceğini biliyordum canım ondan dolayı eskisi kadar üzülmüyorum.
Yanılırım diye umut ediyordum içten içe dua ediyordum ama olmadı maalesef
Özlem çocukluğumdan beri beni en ağır şekilde eleştiren ve en ufak bir şeyde bile posamı çıkaran annemdir.Bilirim beni sevdiğini ama sevmeyi bilmediği içinde bu şekilde koruyor beni kendince ne yapabilirim.Sana git sarıl derim ama bende kaç gündür annemle yüzyüze gelmemek için kendimi yatakodasına hapsettim. İnsanın içinde bir yer varki kırıldımı tedavisi mümkün olmuyor. Biraz sakinleşebilsem kanaması dursa gider anneme sarılırım.Azıcık yaram kapansın diye bekliyorum. Çünkü 3 ay sonra evden böyle çıkarsam hayatım boyunca onun bana yaptığı şekilde onu kırdığım için kendimi affetmem. En iyi biz biliyoruz nasıl insanın içiyandığını bu yüzden yapma derim. Ben anneme benzemeyeceğim diye kendime söz verdim. Sende öyle yap istersen
Berfo canım teşekür ederim.
İnşallah bitecek ya da Allah sabrını verecek diye bekliyorum.
Neyseki kendi yuvamda biraz huzur bulacağım ümidi taşıyorum.
Çağlam hoş geldin
Özlemcim, Mavişim, Haticecim aileleriniz için çok üzüldüm kuzularım..
Bilmiyorum ki insan neden böyle şeyelr yapar..
Tek bildiğim Aşk'lı günler yakın
İnanın size sağlanmayan sıcak yuvayı siz kendi çocuklarınızla sağlayacaksınız
Ben buna yürekten inanıyorum
Çağlacım hoşgeldin tatlım
Nerelerdesin kaç gündür?:44:
Berfiniiimm ooo sizin iş olmuş bitmiş sayılııırrrr
Hayırlısı neyse o olsun tabi..
English Home'la ilgili hiçbir fikrim yok bu arada:44:
Gizim çok geçmiş olsun kuzum
Annem olsa nazar derdi kesin
İyi bak kendineeeee
Enişteye söyle o da iyi baksın
Evdeyken de mi erken kalkıyosun kız
Ben olsam 2 ye kadar uyanmam
Laviiinnnn
Sevgilişin ne tatlı kuzum
Haklı adam hayatı tersten yaşamak gerek bazen
Bir Pınar gördüm sankiiiiii
LAvin adamın aklını nasıl başından almışsın sen öyle
Evet canım ona alıştım ama son kavgamızda annemin abimden yana çıkmasını affedemiyorum.
Kredi kartımı kullandığı için ödemesi adına ona vermiştim.Gitmiş para yatırmış sonra içindeki tüm parayı nakit avans şeklinde 10. aya kadar çekmiş.
Ben tüm eşyalarımı ondan alırım diye bakıyordum ama sağolsun şu anda 6,5 bin tl borçluyum. Bende sinirlenip beni bankamatik niyetine kullanıyorsunuz.Bu kadarı haksızlık diye delirincede olay büyümesin diye annem beni susturdu. Aşkım yarın beyaz eşyaları alalım diyor bense oan bu durumu açıklayamıyorum. Ne yapacağım ben şimdi
Laviiinnnn
Sevgilişin ne tatlı kuzum
Haklı adam hayatı tersten yaşamak gerek bazen
SANIRIM DEDİĞİN GİBİ HATİCeeem seviyor ama bunu göstermeyi bilmiyor ama biryanda da bir hayatlarımızı mahvediyorlar ...
bende hep demişimdir annem gibi olmayacağım diye ama bir yanım maalesefki hep ona benzer hatta yüzüm tıpkı annemm ....
inşallah bende o dediğini yapabilirim sarılamasam bile buzları eritebilecek birşeyler yapabilirim inşallahh...
allah ikimizinde yardımcısı olsunnnnnnnnn aminnn....
selamlar olsun pambuğummmm nasılsınnnnn
kurabiye çağlacığıma da selam
elifcimmm hayırlı olsun tatiliniz çok güzel geçsin herşeyyy
noldu gülibikimm??
elifcimm hadi az kaldıı kuzum
dila bizede gösterirsin artık :)
Şişt o nasıl söz ne oldu sana canım yaaaa neyi sıkıntı ettin
Ezgiiimm inşAllah kuzuuummm:123:
Gizi yaptım gibi sayılır seni ve Berfin'i de Ağustos gelini yapalııımmmmm
Gülinim hayırdır neden keyfin yok:44:
Mavişiiimmm senin gibi cıvıl cıvıl birine yakışıyo mu hiiiççççç
Yağmurcum teşekkürler tatlııımmm
kocaman bi amiiiiin diyorum kuzum sabırsızlıkla bekliyorum o anı
geçmiş olsun gizim ya dikkat et kendine.. ben de gidip geliyorum, belirti de mevcut ama henüz hastalanmadım
tatlım noldu dünkü olay yüzünden mi
kuzum sen niye ağlıyon yaaa aaaa herkes kötü durumda
zaten depresyona meyilli bi bünyem var anında girerim bak ona göre
Aslıııııııııııııııııııııııı
Hoşgeldiiiinnnnn
Beni de kültürlendir hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya nasreddin gibi eşege ters bindirtme valla carpılırız askım deee sen ona lavimmmm
korkma kacmıcam seninimmm atmam nisanı ben deeecok sekersiniz yaa
kuzucan işyerinde sorunlar var maaleseftakmamaya calısıyorum işte ama günün genelinde canım sıkkın oluyorr hiçbişey yapasım gelmiyor kendimi caya kahveye vurdumm dugunume kalmıs nerdeyse 3.5 ay onun bile heyecanını yasatmıolar doya doya
isyan modundayım yaniii... sag olsun kus kelebeklerimmm dün beni okudularrrr berfom pelommmbu sabah daha iyiyim biraz o yüzden
neyse amaaa """evleniyom ben yeaaaaaaaa""" yemişim sorunları
selam kusummmhazırlıklar ne alemde bakımm???
haticeceimmmm yapacagın en guzel sey gidip sevgilinle acık acık konusmak o artık senin nisanlınnnn.... esin olacak adam... bilmesi lazım ve sanırım sana ancak o cozum getirebilir
gecenlerde benim de bi sıkıntım oldu askıma yansıtmıyım uzulmesin dedim sonra duyunca daha cok uzuldu... sen benim hayat arkadasım en degerli varlıgımsın önce bana geleceksin unutma biz bir ekibiz hem de harika bir ekip dedi vee cozumu yine onla beraber bulduk
siz de oyle yapacaksınızz
Özlem, maviş ve hatice inşallah ana-baba evinde bulamadığınız huzuru kat be kat olarak kendi kurduğunuz yuvanızda bulursunuz.gerçekten çok üzüldüm kızlar...yinede her halimize şükretmek lazım
Zehram ben yaptım kuzum.beğenmene çok sevindim.sende girme bunalımlara falan bakim kızarım hee
Lavicim Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni
Gizom geçmiş olsun canım.hastasn ama olsun evde olmanın keyfini çıkart
kuzucan işyerinde sorunlar var maaleseftakmamaya calısıyorum işte ama günün genelinde canım sıkkın oluyorr hiçbişey yapasım gelmiyor kendimi caya kahveye vurdumm dugunume kalmıs nerdeyse 3.5 ay onun bile heyecanını yasatmıolar doya doya
isyan modundayım yaniii... sag olsun kus kelebeklerimmm dün beni okudularrrr berfom pelommmbu sabah daha iyiyim biraz o yüzden
neyse amaaa """evleniyom ben yeaaaaaaaa""" yemişim sorunları
elifcimmm hayırlı olsun tatiliniz çok güzel geçsin herşeyyy
Kuzum artık bazen boğuluyormuşum gibi hissediyorum nefes alamıyorum sanki psikolojim resmen bozuldu yaa evde bile yanlız bırakmıyorlar beni nereye çekerlerse oraya sürükleyecekler bi insan zorla yaptığı bi şeyden zevk alır mı:26:
Ben bunu desem aynısını diyor işte,kaçmıyoruz ya ne güzel keyfimiz yerinde yavaş yavaş alalım eşyamızı yapalım evmizi sonra da nişan düğün kolay diyor.
Hasbinallah.
Zaten evlene teklifi de etmedi, her dakika hatırlatıyorsun sürpriz de bırakmazsın az unut diyor
iyi gidiyor çağlammm napalım gelinlik damatlık vs koşuşturup duruyoruz işte çok şükür o işler yolundaaa...bir de güzel bir ev buldukmu şöyle temiz güzel çok büyük olmasada olur 90-100 m2 arası bize yeterde artar bile yeterki temiz olsun....o zaman oh dicem sanırım
amin ezgicim eksik olma canım aminnnnnnnnnnnnnnn çok teşekkürler bende hep öyle dua ediyorum
Kuzum çaya kahveye vurmak da ne demek öyleee
Kimse senin sağlığından önemli değil ki..
Aman selülitlerin olur çirkin olursun üç kuruşluk insanlar için
Senin gibi cıvıl cıvıl birine yakışıyo mu hem hiç
Bizde okuyalıııımm bana ne bana neee
Şurada eccük zaman kalmııııışşş,ooohhh yandan yandan
Amiiiinnn regl olmadan inşAllah
Kuzum üzülme kıyamam sana yaaa
lawin inşALLAH sorun çıkarmazlar..
ailen seni vercek:) okdar zaman geçirdiniz. hem sende seviyosun sevdiceğini. bence önce alınmış sonra alınmış çok sorun deil:)
ulaşamıyorumki english homeye anlatcamda pff
elif hayırlısı olsun kuzum diyorum:) aileler tanışyıro bizim evet (dha dogrusu bnm evet) demem kaldı. rabbime dua ediyorum hayırlsını nasip etsin diye:)
hatice aynı durum kardeşim dediğim dostumdada var.. babası maaşının bi kısmına el koyuyor. isteme olunca bana verceğin parayı kesmeyeceksen seni veririm.yoksa vermem. benden yüzük parası bilmem şu parası diye hiç bişeyde isteme. düğünü sen yapcaksan vereyim seni dedi..
dostumda zor olsada nişanlısa anlattı. ben ailem destek çıkamaz.. bunları bil.. sonrada bunlar senn ailen için sorun olmasın dedi. senin ailende yardım etmesin. kredi çeker kendimiz yapalım düğünmüzü dediler.. çok şükür mutlular.. kendileri yapcak düğünleri(çocugun ailesin durumu gayet iyi onlar yine yardım eder bence) sonuç olarak konuşarak halletiler içine atma.. içine atmaki mutsuz olma
gizz neden benle ilgilenemzsinn
çağlam iş yerinde sorun ama çözülmeyecek şeyler deil. az sabır bebeyim
gulin ve özlemde hoşgeldiniz. sizle çok iyi tanışamadık
Kuzum çaya kahveye vurmak da ne demek öyleee
Kimse senin sağlığından önemli değil ki..
Aman selülitlerin olur çirkin olursun üç kuruşluk insanlar için
Senin gibi cıvıl cıvıl birine yakışıyo mu hem hiç
Bizde okuyalıııımm bana ne bana neee
Şurada eccük zaman kalmııııışşş,ooohhh yandan yandan
Amiiiinnn regl olmadan inşAllah
Kuzum üzülme kıyamam sana yaaa
ezgim sağol kuşum
Çağlam bir çözüm bulamasam mecbur konuşacağım. Aşkım bir süredir zaten sıkıştırıyor. "Çok üzgünsün benimle neden paylaşmıyorsun" diye. Fakat ilerde bu olayları insani bir gaflette bulunup başıma kalkarsa aşkımı bitirebilir bu yüzden anlatmak istemiyorum. Ben onu çok seviyorum ve bu tür şeylerin ilişkimize zarar vermesini istemiyorum. İlk kez seviyorum ve kalbimin kırılması hele böyle bir durumdayken beni mahfedebilir.
Özlem, Maviş az sabır sonunda bizimde büyüdüğümüzü ayrı yaşantısı olan bireyler olduğumuzu kavrayacaklar
okuyun beniiiii okuyunnnn yerimmm
ben de surekli ole diorum ama biri gelip bişe diyo butun istek moral kacıo kusummm neyse buna da sukur gelip gecici olsun sorunlar hep
eveeet sen de 6 aydan dusmussun bunu kutlayalımm:13::13:
Gözyaşım durmaz oldu kuzum yaa sevdiceğimle sevinmem gereken konularda bile ağlar oldum gözlerim kıpkırmızı dolaşıyorum ortalıklarda ben çok sulugözüm ağlayıp duruyorum kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?