'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay bayıldım ya çok güzell
nerdeki sitede..
fiyatına gelincede özel istekler böyle oluyr:S

ya ben hep isim yazılı şeyler almak istiyorum. hatta sevdiğime acaba narsist miyim ben, diye bile sordum. ama yok, sevdiğim ikilinin adını hep birlikte görme isteği başka bir şey değil bu yani valla canım "kişiye özel isimli çerçeve" yazınca hediye sitelerinin sayfaları geliyor zaten. isimli anahtarlık, tepsi, çaydanlık, yastık, havlu... hepsinden alabilsem keşke :)

Kişiye Özel İsimli Çerçeve (46x20cm) | hediyeciniz.com,Hediyenin Tek Adresi...

al canım:)

http://www.hediyefabrikasi.com/kisi...ye+ozel+isimli+cerceve+25x20cm/?PI=4598&CI=45

Son düzenleme:
çerçevenin büyüklüğüne göre fiyat değişiyor, şimdi anladım. yoksa daha ucuzları da var şükür :)

arkadaşlar bir hediye sitesinde de gümüş alyans yüzük, ama isim üstte yazıyor, yüzüğün içinde değil. çok güzel fikir gibi geldi, ama garip mi sizce? yani erkeğin yüzüğünde kızın ismi yazacak, kızda erkeğin ismi. ama görünecek içerde yazmayacak.

krizsavar bu arada ben sevgilime ayraç yapmıştım.
ikimizn resimlerinden.
hani düşünürsen tasarımını yaoarım sana. sende gidip çıkarırsın:)
madem kitap seviyormuş.d

krizsavar bu arada ben sevgilime ayraç yapmıştım.
ikimizn resimlerinden.
hani düşünürsen tasarımını yaoarım sana. sende gidip çıkarırsın:)
madem kitap seviyormuş.d

aaa ben de yapmıştım; ama öyle değil, çok dandik şeylerdi :85: internetten el yapımı hediye araştırmaktan bitap düştüğüm zamanlar biliyorum.
nasıl yapcaz bu işi, ben anlamadım. istiyorum tabi ki de :)

fotoğraf gibi mi çıkarttın, nasıl yaptın?

http://kocaelitercume.com/11.jpg

şuna bak hemen silicem. şirketinkine yükledim görürlerse ayıp olur:)

matbacılar çıkarmıo. onlar tek tek çalışmıyormuş.
burda baskı yapan bi yer var. ordna çıkardım.
4kağıdı ya 1 ttliydi yada 5 tl..
bi A4 kağıdanada 2 3 tane sıgıyor

edit: canım çevrımsışısın ben ayraçı silcem. olmadı atarın yne oka

Son düzenleme:
berfin canım kitap ayracı yaptığını keşke daha önce söyleseydin arkadaşıma ablası yapmıştı düğün davetiyesi nikah şekeri felan tasarlamıştı ama en çok ben kitap ayracı istiyorum bana yapsana

tamam sen bana fotonu gönder yapim. bugun çok yagun değilim. gönderirsen hemen yaparım. hani sonrası için söz veremem.
bu arada bu bnm işim değil hani ayraç falan
hobi gibi:)
düğnü davetiyemide ben tasarlicam

edit: bide takvim yapmıştım. ikimisin resminden.. matbaad bastırmıştım:)

Son düzenleme:
tüh ya kaçırdım ayracı neyse... zaten ben resim çekinmeyi sevmem, çirkin çıkıyorum:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…