'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok hoş ya, çok beğendim :) kitaplığımızda bunlardan olsa hep, ne güzel olur... aklımda bulunsun, çok sağol canım :)

kızlar aldım nevresim tekrar

Verdim siparişimi çiçekli olanı misafir için kllanmayı düşünüyorum
5 nevresim takımım + 1 tane misafir için nevresim takımım + 1 yatak örtüm var
Sevdiceğim siyah ve beyaz renklerde 2 tane saten nevresim istiyo
Onlardanda aldım mı yatak odası işini bu aylık kapatıyorum

Kuzum bende 1.yi aldım:)

Güle güle kullanalım inşallah:90:

hayırlı olsun kızlar. birinciyi ben de beğenmiştim ama kredi kartım yok:) önümüzdeki zamanlarda alırım artık ben de, olunca. geldiğinde kalitesinden bahsederseniz sevinirim, merak ettim kumaşını.

ben de ekleyeyim aldıklarımı:

ve bir de en altta küçük hasır tuzluk vardı üç tane onları aldım.

istanbul nevresimim aynı zamanda saten. daha hiç saten nevreim almamıştım çeyize, bi taşla iki kuş oldu,hem istanbul hem de saten.

içinde uyumak istedim şimdi kuzucukumla

sirenaycım hayırlı olsun canım ikimize de .

Son düzenleme:

canım siyah beyaz sarevin sateni var hemde çok kaliteli nille gezerken dokunma fırsatım oldu nilin çeyizindede var ayrıca tavsiye ederim,
zaten sen diğer üçünüde netten aldın dimi taçtan

http://www.markafoni.com/product/1179016/

kızlar çok sevdim alıcam bunlardan çok şirinler ama ya
bnde alsammı die düşündüm
sonra sevgilim off berfin çocukmusun der die vazgeçtim

canm kalitesinden bahset eline geldiğinde.
bide markası neysi

benimki batıdan nefret edio

hayırlı olsun kızlar. birinciyi ben de beğenmiştim ama kredi kartım yok:) önümüzdeki zamanlarda alırım artık ben de, olunca. geldiğinde kalitesinden bahsederseniz sevinirim, merak ettim kumaşını.

11-12 Gün sonra gelicekmiş canım, bilgilendiririm:))

alsakmı çok tatlılar milanın çeyizindemi birinin çeyizinde görmüştüm canım

Kararsız kaldım:76:

benimki batıdan nefret edio

Niye ki? :S

valla herkesin sevgilisi ilginç benimkide doğuyu sevmiyor insanları sever ama öğretmenler kaçırıldığı için öfkeli aşkım bende çok öfkelyim ayrım yapmam ama batı daha iyi sanki

çok böyle sert tanıttım:)

batının kalabalık oldugu insanlarn nefes alamadıgı fabrikalarınn ulaşımın zor oldugu falan
hani bundan dolayı batıda yaşanılmaz dio.
sanırım bnde buna bakarak "nefret ediyor" sonucunu çıkardım. hem kaba hemde büyük bi tabir olmuş bnm çıkardıgım sonuçta:)
bide biz onla hep istanbulda görüşürüz. istanbulda ayrılır. bnm içni kara şehir diyo:)

bnde doğluyum sevgilimde doğulu.şuan diyarbakırda okuyor.
insanların doğuya karşı ön yargılı olmasından çok rahatsız.
her insanın kötüsüde var iyiside var.
genelleme herzman yanlış
kuranda bakara süersinde "doğuda ALLAHın batıda ALLAHın" diyor. cidden bunları unutmamak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…