'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben ailem tarafından hümanist olarak büyütüldüm, hiçbir ırka, dine ve kültüre saygısızlık etmedim, etmem. Batılıdan batılıya, doğuludan doğuluya elbette fark vardır. Her yerde bu değişmez bir kanundur. İnsanları sevmek lazım herşeyden önce, yani şimdi biri doğulu diye dağa çıkan peşmerge değildir illaki. Bu tür davranışlar karakterde biter. Ben herkesi seviyorum yeterki karakteri düzgün, karşımdaki kişi dürüst olsun.

Son düzenleme:

işte olay budu..
önemli olan insandır.
bazen çevremde öyle insanlar görüyorumki doğuluyum die kabahatli olcak duruma geliyorum neredeyse.
neyse bunları yazmama gerek yok sanırım:S
ben tebrk ederim seni. inş bütün anneler bu bilinçte olcak
ben çocuguma, insanları sevip saymasını.
hayvanlaa deger vermesini öğretcem.
bu konuda anneme çoook tşk ediyorum..

benide ailem insan sevgisiyle büyüttü bana kötülük yapana bile iyilik yaptım kimseyide ayırmam ama+ kötülük olan yerdede durmam övmem birşeyleri ama inatla ayırmıyorum bu hayatta bizi ayıranlara inat birleşik duruyorum birşeylere ama batıyı sevmez derken ben cidden sert olarak anladım bugünlerde bazı şeyler beni üzüyo vatan aşkım büyük benim millet sevgimde büyük ailem siyasetle ilgileniyor ben siyasetlerin konuşulduğu yerde ayrıca her dinin barındığı biryerde hristiyan yahudi alevi sunni olan bir toplulukta büyüdüm ve kimseyi ayırmadım kimseye empoze etmedim yadırgandım bu kadar farklı insanları tanıyorum diye

üniversitede bile sen bizim dinimizi onlarla anlatmakla yükümlüsün diyenler oldu ben kimsenin diline dinine ırkına karışmadım o yüzden bugünlerde çok alınganım çok batıda yaşıyorum ve yüreğim doğuda askerimde öğretmenimde orda yaşayan masumlarda canım

evet aha öncede dediğim gibi direk batıdan nefret edio derken o anlamı çıkarmanız normal.
bilmiyorum hani her insanın(en azından benm) kafasında eşinin şöyle böyle olmasını isterse.
hani dar bakışlı olan ve insanı ırkıyla bakan bi insanla bi gelecek kurulmaz gibime geliyor
çünkü çocuklarda olucak. babası gibimi olsunlar..

şöyle bişey söz konusu, insana insan oldugu için değer verilmeli.
insanlar hangi ortamda olursa, ırkını dini ne olursa olsun..
malı parası için değil..

valla kızçeler sohbete sonradan dahil olacağım ama ben de doğuluyum.
ama hiçbir zaman bir yeri sevip sevmemem coğrafi bölgeye bağlı olmamıştır.
doğuda sevmediğim iller olduğu gibi batıda çok sevdiğim yerler, ya da tam tersi durumlar da oluyor.
evet insanların önyargısını kırmak çok zor, sırf burda yaşadığımız için hepimizi o kutupta görenler de oluyor ki asıl acıyı biz burda yaşıyoruz kimselerin haberi yok.
doğunun ne kadar berbat(!) olduğunu anlatan insanlar tanırım, Ankara'dan ötesini bilmez ama atıp tutar.
siz itimat etmeyin emi kızlar
hepsi de Allah'ın yarattığı toprak, bunlar nasıl da boş şeyler, nasıl da zihnimizi sınırlandırıyoruz.
huzur içinde yaşayabilecekken.

Teşekkürler asmim.

Benim de ailem siyasetle ilgileniyor, özellikle annem:)
Tatlım hiçbirimizin alınmak gibi birşeyi olmasın, yukarda yazıklarımda yanlış anlaşılmasın lütfen. Kimseye kafa tutmak ya da zıt görüş sunmak için değildi. Düşüncelerimin en berrak şeklini sundum. Dilerim yanlış anlamadın beni

evet arkadaşlar sizlerle gurur duyuyorum :)

Türkiye'nin bilinçli genç beyinlere çok fazla ihtiyacı var...

benim de değişik ırk ve dinlerden arkadaşlarım var ve daha farklı kültürlerden de insanlar tanımayı isterim hala.
ama nedir bu tahammülsüzlük, nasıl da anlamsız.
halbuki bu kadar zenginken, nasıl bir fikir fakirliği var.

canım benimde özellikle annem aslında babam aktif annem babamdan daha bilgili yani ben öyle büyütüldüm bana 50 ler cem erseverler eşref bitlisler anlatıldı ben başkada bilmem vatan millet aşkı anlatıldı annem herkesi sev anlamaya çalış dedi at gözüyle bakma dedi ben öyle büyüdüm heryeri seviyorum.

canım işte bende hep öyle susardım yok neymiş sen onlara dini anlatıcakmışssın övcekmişssin banane ben yapmam herkesin dini kendine benim ne kadar dinime düşkün olduğumu o yada diğerleri bilemez yada ne kadar dinden kopuk olduğumu

kimseye inanmıyorum bu zamanda allah sevgisiyle yanıp tutuşuyolar çalıyorlar haram yiyorlar bide bana gelmiş anlat yay bizim dinimizi diyorlar ben asla ne ırk överim ne din yapmadımda

öyle işte canım ahh ah ne insanlar gördüm yine yolumdan sapmadım hep iyimser oldum kötüler çıkmadı ama fikir kötüleriyle karşılaştım askerim öldüğünde okulda kutlama yapanları gördüm

son cümleni yanlış die umud ediyorum
sen nerde okudunki:S

son cümleni yanlış die umud ediyorum
sen nerde okudunki:S

yanlış değil canım çok malesef oldu yaşadım sınıfmadkiler erkek arkadaşımın ev arkadaşları olsun baya yaşadık psikolojim çok bozulmuştu o ara hele sınıfımdaki kızın teki bizimle dalga geçercesine gazeteyi yere fırlattı öyle canım konuşmayalım neyse bu böyle ama ben yaşadıklarımı anlattım ve hala iyimser bakıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bişey keşfettim. Bu çeyiz olayı çok pis bişey:90: Aldıkça alası geliyor insanın, nasıl bir duygu bu ya? Her gördüğünü almak ister mi bir insan:76::90:

Arkadaşlar ben bişey keşfettim. Bu çeyiz olayı çok pis bişey:90: Aldıkça alası geliyor insanın, nasıl bir duygu bu ya? Her gördüğünü almak ister mi bir insan:76::90:

aynen yaaaaa şu anda o kek kalıplarıyla süzgeçi öyle bir alasım var ki,

annem de daha evla ihtiyaçlar var, para tuzağı diyo ama offf o kalığları istiyorum

aynen yaaaaa şu anda o kek kalıplarıyla süzgeçi öyle bir alasım var ki,

annem de daha evla ihtiyaçlar var, para tuzağı diyo ama offf o kalığları istiyorum

Aslında internette herşey çok ucuz ama bir birikiyor, acısı da fena çıkıyor işte:18:

aynn aynen
insan battımı çıkamıor
bnm kkartı borcum oldugu için şuan kendimi tutma aşamasındayım

annem nişan söz olsun başlarsın ne bu acelen dio.d
bnde alıp alıp bakıp bakıp sevmek istiyorum

nişanlım aradı gayet güzel konuştuk kapatırken herkese selam söyle dedi bende a.s. sende söyle dedim kime söyleyeyim demesiyle kendime geldim sonra bir kahkaha patlattı ki sormayın pis

ben de öyle aynen ortada hiçbir şey yok.
malum sevgilim daha atanamadı, zaten bizimkiler de ilişkimize o sebeple ciddi bakmıyorlar.
onlara göre zaten olma ihtimali pek yok
eee ne bu acele oluyorlar bu sefer.
zaten aldım bugün nevresim,almayacağım vazgeçtim, şimdi böyle deyince de kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…