Ben ailem tarafından hümanist olaral büyütüldüm, hiçbir ırka, dine ve kültüre saygısızlık etmedim, etmem. Batılıdan batılıya, doğuludan doğuluya elbette fark vardır. Her yerde bu değişmez bir kanundur. İnsanları sevmek lazım herşeyden önce, yani şimdi biri doğulu diye dağa çıkan peşmerge değildir illaki. Bu tür davranışlar karakterde biter. Ben herkesi seviyorum yeterki karakteri düzgün, karşımdaki kişi dürüst olsun.
evet arkadaşlar sizlerle gurur duyuyorum :)
benide ailem insan sevgisiyle büyüttü bana kötülük yapana bile iyilik yaptım kimseyide ayırmam ama+ kötülük olan yerdede durmam övmem birşeyleri ama inatla ayırmıyorum bu hayatta bizi ayıranlara inat birleşik duruyorum birşeylere ama batıyı sevmez derken ben cidden sert olarak anladım bugünlerde bazı şeyler beni üzüyo vatan aşkım büyük benim millet sevgimde büyük ailem siyasetle ilgileniyor ben siyasetlerin konuşulduğu yerde ayrıca her dinin barındığı biryerde hristiyan yahudi alevi sunni olan bir toplulukta büyüdüm ve kimseyi ayırmadım kimseye empoze etmedim yadırgandım bu kadar farklı insanları tanıyorum diye
üniversitede bile sen bizim dinimizi onlarla anlatmakla yükümlüsün diyenler oldu ben kimsenin diline dinine ırkına karışmadım o yüzden bugünlerde çok alınganım çok batıda yaşıyorum ve yüreğim doğuda askerimde öğretmenimde orda yaşayan masumlarda canım
işte olay budu..
önemli olan insandır.
bazen çevremde öyle insanlar görüyorumki doğuluyum die kabahatli olcak duruma geliyorum neredeyse.
neyse bunları yazmama gerek yok sanırım:S
ben tebrk ederim seni. inş bütün anneler bu bilinçte olcak
ben çocuguma, insanları sevip saymasını.
hayvanlaa deger vermesini öğretcem.
bu konuda anneme çoook tşk ediyorum..
benide ailem insan sevgisiyle büyüttü bana kötülük yapana bile iyilik yaptım kimseyide ayırmam ama+ kötülük olan yerdede durmam övmem birşeyleri ama inatla ayırmıyorum bu hayatta bizi ayıranlara inat birleşik duruyorum birşeylere ama batıyı sevmez derken ben cidden sert olarak anladım bugünlerde bazı şeyler beni üzüyo vatan aşkım büyük benim millet sevgimde büyük ailem siyasetle ilgileniyor ben siyasetlerin konuşulduğu yerde ayrıca her dinin barındığı biryerde hristiyan yahudi alevi sunni olan bir toplulukta büyüdüm ve kimseyi ayırmadım kimseye empoze etmedim yadırgandım bu kadar farklı insanları tanıyorum diye
üniversitede bile sen bizim dinimizi onlarla anlatmakla yükümlüsün diyenler oldu ben kimsenin diline dinine ırkına karışmadım o yüzden bugünlerde çok alınganım çok batıda yaşıyorum ve yüreğim doğuda askerimde öğretmenimde orda yaşayan masumlarda canım
evet arkadaşlar sizlerle gurur duyuyorum :)
Teşekkürler asmim.
Benim de ailem siyasetle ilgileniyor, özellikle annem:)
Tatlım hiçbirimizin alınmak gibi birşeyi olmasın, yukarda yazıklarımda yanlış anlaşılmasın lütfen. Kimseye kafa tutmak ya da zıt görüş sunmak için değildi. Düşüncelerimin en berrak şeklini sundum. Dilerim yanlış anlamadın beni
Türkiye'nin bilinçli genç beyinlere çok fazla ihtiyacı var...
benim de değişik ırk ve dinlerden arkadaşlarım var ve daha farklı kültürlerden de insanlar tanımayı isterim hala.
ama nedir bu tahammülsüzlük, nasıl da anlamsız.
halbuki bu kadar zenginken, nasıl bir fikir fakirliği var.
son cümleni yanlış die umud ediyorumöyle işte canım ahh ah ne insanlar gördüm yine yolumdan sapmadım hep iyimser oldum kötüler çıkmadı ama fikir kötüleriyle karşılaştım askerim öldüğünde okulda kutlama yapanları gördüm
son cümleni yanlış die umud ediyorum
sen nerde okudunki:S
dün bahsediyoduk ya metal süzgeç bu dımı:)
http://media.evim.net/photos_products/small_SI-003060-m_1.jpg
kızlar anlayan varsa bi bakabilirmi uygun olan varmı:S
Giriş | Evim.net
Arkadaşlar ben bişey keşfettim. Bu çeyiz olayı çok pis bişey:90: Aldıkça alası geliyor insanın, nasıl bir duygu bu ya? Her gördüğünü almak ister mi bir insan:76::90:
aynen yaaaaa şu anda o kek kalıplarıyla süzgeçi öyle bir alasım var ki,
annem de daha evla ihtiyaçlar var, para tuzağı diyo ama offf o kalığları istiyorum
aynn aynen
insan battımı çıkamıor
bnm kkartı borcum oldugu için şuan kendimi tutma aşamasındayım
annem nişan söz olsun başlarsın ne bu acelen dio.d
bnde alıp alıp bakıp bakıp sevmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?